Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Asimos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Asimos »

proedros έγραψε:
tzoker έγραψε:
figurehead4 έγραψε:Πέρασες χθες και σε έξι μέρες ξαναπαίζεις
Το πρωτάθλημα αρχίζει σε δυο μέρες και έχεις μείνει χωρίς χαφ ουσιαστικά

Τα λεφτά έμειναν στο παντελόνι και όλα καλά. Τελικά μόνο αυτό μετράει πάντα
Πάρε τώρα έναν δανεικό στους μαμελούκους να μην με πρήζουν και πάμε παρακάτω

Όλα τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν

Αηδία σκέτη
Μη δημιουργείτε λανθασμένες εντυπώσεις λόγω απογοήτευσης.
Λεφτά δεν θα μπούνε ΠΟΤΕ σε παντελόνι από τον ΠΑΟΚ. Ηταν, είναι και θα είναι για πολλά χρόνια μια ζημιογόνος εταιρεια. Τα λεφτά καλύπτουν τα έξοδα της ομάδας όταν δεν πάνε σε μεταγραφές. Το έχουμε πει πόσες φορές.
Σύγνωμη είσαι λογιστής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν το ξέρουμε?Και από ποιον το άκουσες πως ότι χρήματα έρχονται πάνε στα έξοδα της ομάδας..Λυπάμαι αλλά το αφήγημα ότι έχει βάλει 170 εκατομ. αλλά δεν παίρνει χρήματα και είναι ζημιογόνα η ΠΑΕ είναι ξεπερασμένο...Με 90 εκατ. πωλήσεις, καμιά 50 από τηλεοπτικά συμβόλαια 11 χρόνια τώρα, καμιά 30 τουλάχιστον από Ευρώπη, εισητήρια διαρκείας, εισητήρια απλά , χορηγίες, μόνο ζημιογόνα δεν την βλέπω την ΠΑΕ.Και το λέω με πολύ καλή πρόθεση και σεβασμό στον πρόεδρο.
Ξεχειλίζει η καλή σου πρόθεση εδώ και καιρό από την ασπρόμαυρη καρδούλα σου, ψυχούλα μου κι εσύ που ο άλλος αναρωτιεσαι αν είναι λογιστής ή πιανολας ενώ μια χαρά εσύ είσαι ο Γκοντζάρεβας του φόρουμ και έβγαλες και 11 χρόνια σούμα, να ούμε...

Κοφτον τον κύριο πάμε επόμενη γραμμουλα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

pagotatzis έγραψε:Στοίχημα οποία θέλει 1 κιλό παγωτό ότι αν δεν έρθει φέτος ο Μακσιμοβιτς δεν θα έρθει ούτε του χρόνου.

Οκ πάμε παρακάτω.Μάρκος Αντονιόνι
Θα ρωτήσω Λατσιάλι να μου πει
Ισχυει οτι ο Μαρκαντωνης ειναι τραυματιας αυτην την στιγμη; Ξερουμε τι εχει;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

PAOK - 1926- έγραψε:Σουρμε ξερω οτι ειναι μαλακιες αυτα που γραφοντε για ιβαν κλπ..οτι ειναι στο χερι του κλπ..φτασαμε κοντα εκεινο το βραδυ αλλα δεν επιτευθει συμφωνια..ολοι θελουν να γινει αυτη η μεταγραφη ..τον θελουν ,τον κυνηγησαν φτασαμε κοντα ..συνεχιζουμε να τον θελουμε ..ξερουν οτι αυτος ο παικτης ειναι αυτο που λειπει απο τα χαφ μας ..εγω πιστευω οτι θα ερθει ..τωρα εαν δεν ερθει τι να πω..αλλο ενα σηριαλ που τελικα δν εκατσε..παντος συνεχιζουμε να τον θελουμε ..
Κι έτσι όμως να έχουν τα πράγματα, όφειλε ο επίσημος ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Έγκαιρα. Πώς επιτρέπουν δηλαδή να τρώει χρέωμα ευθέως ο Σαββίδης για την υπόθεση, χωρίς να ευθύνεται πραγματικά;;
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Μόλις έστειλα μήνυμα σε φίλο Λατσιάλι
Θα ρωτήσω και επανέρχομαι
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα πως συνδέουν μαξιμοβιτς και Μάρκος αντονιο αφού είναι 2 χαφ με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και φυσικά χωράνε και οι 2. Αν έρθουν και πάρεις και έναν δύο μπροστά τότε κάλλιο αργά παρά ποτέ. Θα έχουμε παίξει με την φωτιά αλλά θα έχουμε δει διαθεση για βοήθεια στην ομάδα.

Όσο ζεις ελπίζεις αλλά αν 31 Αυγούστου μείνουμε με τον Μάρκος αντονιο και έναν δανεικό εξτρεμ η κριτική θα είναι πιο έντονη και είναι λογικό αφού εκπρόσωπος της διοίκησης είπε δημοσια πράγματα εντελώς διαφορετικά. Δεν μίλησε για αυτάρκεια και βασικό στόχο την διατήρηση της τεταρτης θέσης αλλά για πρωταθλητισμο και διάθεση για αγορές

Όλα τα άλλα είναι περιττά , η αλήθεια θα φανεί μέσα σε 12 μέρες
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Είδα τα στατιστικά του Μαρκαντώνιου στο ξέρετε ποιο και τώρα θέλω και αυτόν και τον Μαξίμοβιτς. Ζητάω πολλά; Ναιιιι!
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Asimos έγραψε:
proedros έγραψε:
tzoker έγραψε:
Μη δημιουργείτε λανθασμένες εντυπώσεις λόγω απογοήτευσης.
Λεφτά δεν θα μπούνε ΠΟΤΕ σε παντελόνι από τον ΠΑΟΚ. Ηταν, είναι και θα είναι για πολλά χρόνια μια ζημιογόνος εταιρεια. Τα λεφτά καλύπτουν τα έξοδα της ομάδας όταν δεν πάνε σε μεταγραφές. Το έχουμε πει πόσες φορές.
Σύγνωμη είσαι λογιστής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν το ξέρουμε?Και από ποιον το άκουσες πως ότι χρήματα έρχονται πάνε στα έξοδα της ομάδας..Λυπάμαι αλλά το αφήγημα ότι έχει βάλει 170 εκατομ. αλλά δεν παίρνει χρήματα και είναι ζημιογόνα η ΠΑΕ είναι ξεπερασμένο...Με 90 εκατ. πωλήσεις, καμιά 50 από τηλεοπτικά συμβόλαια 11 χρόνια τώρα, καμιά 30 τουλάχιστον από Ευρώπη, εισητήρια διαρκείας, εισητήρια απλά , χορηγίες, μόνο ζημιογόνα δεν την βλέπω την ΠΑΕ.Και το λέω με πολύ καλή πρόθεση και σεβασμό στον πρόεδρο.
Ξεχειλίζει η καλή σου πρόθεση εδώ και καιρό από την ασπρόμαυρη καρδούλα σου, ψυχούλα μου κι εσύ που ο άλλος αναρωτιεσαι αν είναι λογιστής ή πιανολας ενώ μια χαρά εσύ είσαι ο Γκοντζάρεβας του φόρουμ και έβγαλες και 11 χρόνια σούμα, να ούμε...

χααχαχαχαχαχαχ.1.05 έδινε η απάντηση σου...Φαίνεται πως από λογιστική δεν...Ναι αγόρι μου, ότι πεις, 150 εκατομ. μέσα είναι...Γκοντζάρεβα πρέπει να γίνουμε για να κατανοήσουμε πόσο κάνει 1+1....
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

pagotatzis έγραψε:Στοίχημα οποία θέλει 1 κιλό παγωτό ότι αν δεν έρθει φέτος ο Μακσιμοβιτς δεν θα έρθει ούτε του χρόνου.
σιγα ρε άπλα. Ηρεμησε...ετσι πως ανοιγεσαι θα το κλεισεις το παγωτατζιδικο :mrgreen: Καντο τρια τεταρτα.

Εικόνα
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Αυτο ρε παιδια που κάποιοι σκέφτεστε τι θα γινει του χρονου ενω τωρα καιγομαστε κυριολεκτικα για χαφ ειναι ανεξήγητο! Η ομαδα εχει αναγκη απο δυο χαφ τωρα, κι όποιος απ τη διοίκηση δεν το βλέπει αυτο ειτε είναι τυφλός ειτε βαθια νυχτωμενος με το ποδόσφαιρο. Τι να τον κάνουμε τον Μαξιμοβιτς του χρονου ρε σεις? Τωρα καιει το πραγμα. Φέτος θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα όχι του χρόνου, φτανει με αυτο το παραμύθι του "φετος φτιάχνουμε τη βαση για να μαστε του χρόνου καλα με 2-3 προσθήκες και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα".

Αφηστε δε που του χρονου θα πωληθουν οι Κοταρσκι, Ντελιας, Κουλιε και με το παραπάνω σκεπτικό θα θες να φτιαξεις ομάδα απο το μηδεν και να κανεις 6 και 7 προσθήκες παιχτών με βασικο ρολο στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

navigator11 έγραψε:
PAOK - 1926- έγραψε:Σουρμε ξερω οτι ειναι μαλακιες αυτα που γραφοντε για ιβαν κλπ..οτι ειναι στο χερι του κλπ..φτασαμε κοντα εκεινο το βραδυ αλλα δεν επιτευθει συμφωνια..ολοι θελουν να γινει αυτη η μεταγραφη ..τον θελουν ,τον κυνηγησαν φτασαμε κοντα ..συνεχιζουμε να τον θελουμε ..ξερουν οτι αυτος ο παικτης ειναι αυτο που λειπει απο τα χαφ μας ..εγω πιστευω οτι θα ερθει ..τωρα εαν δεν ερθει τι να πω..αλλο ενα σηριαλ που τελικα δν εκατσε..παντος συνεχιζουμε να τον θελουμε ..
Κι έτσι όμως να έχουν τα πράγματα, όφειλε ο επίσημος ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Έγκαιρα. Πώς επιτρέπουν δηλαδή να τρώει χρέωμα ευθέως ο Σαββίδης για την υπόθεση, χωρίς να ευθύνεται πραγματικά;;
Αυτό για μένα Navi είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα αυτή τη στιγμή.

Ο πόλεμος που δέχεται σε καθημερινή βάση ο ίδιος ο Ιβάν εντός της ομάδας και η ανυπαρξία στελεχών που του παρέχουν μια έστω υποτυπώδη προστασία.

Και άντε πες οι οπαδοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται, οι αρδ θέλουν να πουλήσουν. Όλοι αυτοί μέσα στην παε τι σκατα κάνουν και ανέχονται αυτή την κριτική; Αυτός ο δούκας πως γίνεται να πληρώνεται από την ομάδα;
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

Δεν παιζει να παρουμε δανεικο τον Μ Αντονιο
Κ να κανουμε δικο μας τον Μαξιμοβιτς τον Ιανουαριο χωρις μια στη getafe ?

Δεν θα ταν ασχημα κ παιζεις σε 2 ταμπλο ….
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

aivas19 έγραψε:

Οκ πάμε παρακάτω.Μάρκος Αντονιόνι
Θα ρωτήσω Λατσιάλι να μου πει
Ισχυει οτι ο Μαρκαντωνης ειναι τραυματιας αυτην την στιγμη; Ξερουμε τι εχει;
Πρέπει να πέρασε έναν μυικό μέσα στο καλοκαίρι αλλά νομίζω ότι έχει επανέλθει πλέον.

Θα κάνω έναν παραλληλισμό για να καταλάβουμε τι παίζει με τον συγκεκριμένο.

Μπορεί θεωρώ να είναι ο δικός μας Πινεδα. Είναι μάλιστα ξεκάθαρα ανώτερης ποιότητας παίκτης από τον Μεξικανό τουλάχιστον με βάση την μέχρι τώρα καριέρα τους. Αλλά και βάση το potential, ο βραζιλιανος ήταν wonderkid στα νιάτα του.

Διαβάζω ότι θα βάλουμε ρήτρα αγοράς, αν είναι σε ένα σχετικά λογικό ποσό (5-6Μ) ίσως μας κάτσει λαχείο η φάση.

Σε κάθε περίπτωση είμαι πολύ θετικός για τον συγκεκριμένο, ένα δίδυμο Marcos Antonio - Οζντοεφ εμένα προσωπικά με καλύπτει απόλυτα ως δυάδα στα χάφ.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Θέλω να βγουν αυτοί της διοίκησης να μας.πουν ποιοι είναι οι στόχοι φέτος. Αν υπαρχουν
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

proedros έγραψε:
Asimos έγραψε:
proedros έγραψε: Σύγνωμη είσαι λογιστής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν το ξέρουμε?Και από ποιον το άκουσες πως ότι χρήματα έρχονται πάνε στα έξοδα της ομάδας..Λυπάμαι αλλά το αφήγημα ότι έχει βάλει 170 εκατομ. αλλά δεν παίρνει χρήματα και είναι ζημιογόνα η ΠΑΕ είναι ξεπερασμένο...Με 90 εκατ. πωλήσεις, καμιά 50 από τηλεοπτικά συμβόλαια 11 χρόνια τώρα, καμιά 30 τουλάχιστον από Ευρώπη, εισητήρια διαρκείας, εισητήρια απλά , χορηγίες, μόνο ζημιογόνα δεν την βλέπω την ΠΑΕ.Και το λέω με πολύ καλή πρόθεση και σεβασμό στον πρόεδρο.

χααχαχαχαχαχαχ.1.05 έδινε η απάντηση σου...Φαίνεται πως από λογιστική δεν...Ναι αγόρι μου, ότι πεις, 150 εκατομ. μέσα είναι...Γκοντζάρεβα πρέπει να γίνουμε για να κατανοήσουμε πόσο κάνει 1+1....
Δίδαξε μας πρόεδρε! Μάθε μας, φώτισε μας, άνοιξε μας τα μάτια τους τυφλούς!

Στα έξοδα να βάλεις και τα πρόστιμα, το CAS, και κάτι βαψιματα πέριξ της Τούμπας μαζί με τον χλοοτάπητα.

Για να λες 1.05 κατάλαβες από μόνος σου τι έγραψες, άρχοντα!
pariz
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pariz »

Στον χθεσινό αγώνα τραυματιστηκανε τα μόνα δύο χαφ που μπορούν να κάνουν σπριντ, οπότε θα έλεγα ότι επιβάλλεται να έρθει και Μαξίμοβιτς και Μαρκαντωνης τζούνιορ
Και ένα εξτρέμ για κερασάκι :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”