Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από nunies4 »

gpap έγραψε:δηλαδή όντως ορισμένοι πιστεύετε πως θα φέρουμε έστω έναν παίχτη από όσους αναφέρετε;

Κάπου διάβασα για τον 37χρονο (!!!) Γκομίζ, τον Γάλλο.

Εδώ ρε παίδες δεν γνωρίζουμε ακόμη τι θα γίνει με παίχτες βαρίδια που παραμένουν στην ομάδα (Μουργκ, Νινούα) ή παίχτες που επιστρέφουν από δανεισμό (Βρακάς, Τσιγγάρας), πως μπορείτε να υποθέτετε το πλάνο της νέας χρονιάς;
Εντάξει ας τελειώσει κάπου αυτό το παραμύθι...
Πέρυσι λέγαμε για βαρίδια Ολιβέιρα, Καντουρι, Κουρτιτς, Μπίσε, Τευλορ
Τώρα όλοι αυτοί είναι παρελθόν απελευθερώνοντας ένα μισθολογικό μπάτζετ περίπου 4εκ, και τώρα "καιγόμαστε" για τον Μουργκ και τον Νινουα;;
Πρέπει να κατασκευάζουμε πάντα "φανταστικά" εμπόδια;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Blackgr4 έγραψε:Θα πω κάτι που υποθέτω πως θα το καταλάβουν μόνο οι 40+.
Κάποτε δεν ξέραμε καν τι σημαίνει συμβόλαιο. Το μόνο που μας ένοιαζε ήταν αυτός που θα έρθει να προσφέρει.
Τώρα με το συμπάθιο, αλλά έχει ΓΑΜΗΘΕΊ το σύμπαν. Ο οποιοσδήποτε που παλεύει να τα βγάλει πέρα με 800-900 ευρώ το μήνα, ασχολείται με το αν αξίζει να πληρώσει ο Ιβάν 1 εκατομμύριο ή 1.5 για τον επιθετικό του.
Φτάνει πια ρε μάγκες. Φτάνει.
Ας πάει να δώσει 50.000 ευρώ συμβόλαιο. Στα παπάκια μας αν ο παίκτης προσφέρει.
Επίσης στα παπάκια μας αν δώσει 1.5 χαρτί στον χ-ψ Πούκι και μας βγει βετεράνος που ήρθε για διακοπές.
Να κάτσω εγώ τώρα να σκάσω για έναν άνθρωπο που ενώ είχε στόπερ τον Κρέσπο με 600 αποφάσισε να φέρει Χατσερίδη με 1.2 και έκανε πουτάνα τα αποδυτήρια; Ε όχι δεν θα σκάσω.
Αν δεν θέλει να μάθει μπάλα και που να δίνει τα λεφτά του, δεν του φταίω εγώ.
Εγώ ως οπαδός, το μόνο που ελπίζω, είναι να δω έναν ΠΑΟΚ να σαρώνει. Δεν με νοιάζουν τα ποσά που θα αμείβονται οι ποδοσφαιριστές μας.
Αυτά, σόρυ για το μεγάλο σχόλιο.
Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο και ας είμαι 40+.
Δεν είναι καθόλου στα @@ μας. Όχι γιατί καιγόμαστε για την τσέπη του Σαββίδη αλλά γιατί θα έπρεπε να γνωρίζουμε ότι τα διαθέσιμα χρήματα για τον ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένα, άρα αυτό που μας νοιάζει είναι οι λεγόμενες έξυπνες αγορές. Το να έχω πέντε παίκτες του εκατομμυρίου οι οποίοι κάθονται στην εξέδρα είναι καταστροφικό γιατί γνωρίζω ότι δεν πρόκειται να πει ο ιδιοκτήτης " οκ αυτή δεν παίζουνε θα φέρω άλλους 5 του ενός εκατομμυρίου". Αν γινότανε αυτό, φυσικά και δεν θα μας ενδιέφερε πόσα παίρνει ο Χ και πόσα παίρνει ο Ψ.

Συνυπολογίζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω... ναι μας νοιάζει και μας παρά νοιάζει πόσα παίρνει ο κάθε ζιφκο ή ο κάθε ολιβέρα
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Άνοιξαν οι κανουλες μιλάμε, το χρήμα ρέει, οι μάνατζερ ξημεροβραδιαζονται στην Τούμπα προτείνοντας παιχτες
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Σαν πολλοί 40+ μαζευτήκαμε εδώ μέσα!
Κωλόγεροι! :D

Πάτερ, επειδή δεν το βρήκαμε μάλλον, ρίξε ακόμα ένα τυράκι, έτσι για τον χαβά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ξανοίγματα βλέπω στο νήμα. Και τι μας νοιάζει αν θέλει και 1,5 ο Πούκι μέχρι τα 37 του, και πιάσε μια Τόμας και Κρέμντσικ να έχουμε λύσεις να γουστάρουμε, και μην είσαι τσίπης και θα τα πάρεις εξασφαλισμένα αργότερα 100% κοκ. Θα πληγωθείτε, σας το λέω.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

βασικα δεν παιζει μονο ενα ονομα
καποιο ειναι σε προτεραιοτητα

ρε κουφαλες ειναι Σαββατο βραδυ
τοσα κοριτσοπουλα σεριανανε μονα τους εξω
εχει τελικο
τι καθεστε 100 νοματαιοι εδω μεσα?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε:
Κάποτε δεν ξέραμε καν τι σημαίνει συμβόλαιο. Το μόνο που μας ένοιαζε ήταν αυτός που θα έρθει να προσφέρει.
Τώρα με το συμπάθιο, αλλά έχει ΓΑΜΗΘΕΊ το σύμπαν. Ο οποιοσδήποτε που παλεύει να τα βγάλει πέρα με 800-900 ευρώ το μήνα, ασχολείται με το αν αξίζει να πληρώσει ο Ιβάν 1 εκατομμύριο ή 1.5 για τον επιθετικό του.
Επίσης στα παπάκια μας αν δώσει 1.5 χαρτί στον χ-ψ Πούκι και μας βγει βετεράνος που ήρθε για διακοπές.
Να κάτσω εγώ τώρα να σκάσω για έναν άνθρωπο που ενώ είχε στόπερ τον Κρέσπο με 600 αποφάσισε να φέρει Χατσερίδη με 1.2 και έκανε πουτάνα τα αποδυτήρια; Ε όχι δεν θα σκάσω.
Εγώ ως οπαδός, το μόνο που ελπίζω, είναι να δω έναν ΠΑΟΚ να σαρώνει. Δεν με νοιάζουν τα ποσά που θα αμείβονται οι ποδοσφαιριστές μας.
Δεν είναι καθόλου στα @@ μας. Όχι γιατί καιγόμαστε για την τσέπη του Σαββίδη αλλά γιατί θα έπρεπε να γνωρίζουμε ότι τα διαθέσιμα χρήματα για τον ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένα, άρα αυτό που μας νοιάζει είναι οι λεγόμενες έξυπνες αγορές. Το να έχω πέντε παίκτες του εκατομμυρίου οι οποίοι κάθονται στην εξέδρα είναι καταστροφικό γιατί γνωρίζω ότι δεν πρόκειται να πει ο ιδιοκτήτης " οκ αυτή δεν παίζουνε θα φέρω άλλους 5 του ενός εκατομμυρίου". Αν γινότανε αυτό, φυσικά και δεν θα μας ενδιέφερε πόσα παίρνει ο Χ και πόσα παίρνει ο Ψ.

Συνυπολογίζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω... ναι μας νοιάζει και μας παρά νοιάζει πόσα παίρνει ο κάθε ζιφκο ή ο κάθε ολιβέρα
Όχι όχι, δεν έχεις ιδέα τι θα πει ο ιδιοκτήτης. Αυτό ακριβώς λέω. Υποθέτεις απλά.
Ο ιδιοκτήτης μπορεί να φέρει άλλους 5 του εκατομμυρίου, μπορεί και να μην φέρει κανέναν ακόμα και αν κάνει πωλήσεις 20 εκατομμυρίων, όπως έγινε το καλοκαίρι που πουλήθηκαν Τζόλης Γιαννούλης και ήρθαν 3 ελεύθεροι και 3 δανεικοί, ενώ ο μέσος συνοπαδός μας μιλούσε για αγορές εκατομμυρίων.
Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει στο μυαλό του και πως αυτός θα αποφασίσει να ξοδέψει τα χρήματα του, οπότε το να κάνεις 100 φορές την ανάλυση για το αν αξίζει να δώσει 1.5 χαρτί στον Πούκι, είναι εντελώς άκυρο στα μάτια μου.
Φυσικά αν θες μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις. Όπως τη βρίσκει ο καθένας.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Minority4 έγραψε:Σαν πολλοί 40+ μαζευτήκαμε εδώ μέσα!
Κωλόγεροι! :D

Πάτερ, επειδή δεν το βρήκαμε μάλλον, ρίξε ακόμα ένα τυράκι, έτσι για τον χαβά.

40+ ειστε παλληκαρακια
τι να πω κι εγω που παω για 60
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

εφυγαν καμποσοι
για να σας δω τωρα

Ελ Ζαρ

Ελ Καντουρι

Ελ ......?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ελ Σιντ;
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Από ελεύθερους φορ :
Munir El Haddadi κι Ayoub El Kaabi
https://www.transfermarkt.com/munir-el- ... ler/223725
https://www.transfermarkt.com/ayoub-el- ... ler/521127

Ο Τοσκίτσης έγραψε πριν 1 ώρα στο Twitter για νέα άρνηση του ΠΑΟΚ σε πρόταση ύψους 12 εκ. της Red Bull Salzburg για Κωνσταντέλια.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Blackgr4 έγραψε:
renegade έγραψε:

Όχι όχι, δεν έχεις ιδέα τι θα πει ο ιδιοκτήτης. Αυτό ακριβώς λέω. Υποθέτεις απλά.
Ο ιδιοκτήτης μπορεί να φέρει άλλους 5 του εκατομμυρίου, μπορεί και να μην φέρει κανέναν ακόμα και αν κάνει πωλήσεις 20 εκατομμυρίων, όπως έγινε το καλοκαίρι που πουλήθηκαν Τζόλης Γιαννούλης και ήρθαν 3 ελεύθεροι και 3 δανεικοί, ενώ ο μέσος συνοπαδός μας μιλούσε για αγορές εκατομμυρίων.
Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει στο μυαλό του και πως αυτός θα αποφασίσει να ξοδέψει τα χρήματα του, οπότε το να κάνεις 100 φορές την ανάλυση για το αν αξίζει να δώσει 1.5 χαρτί στον Πούκι, είναι εντελώς άκυρο στα μάτια μου.
Φυσικά αν θες μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις. Όπως τη βρίσκει ο καθένας.
Υπάρχουν patterns. Όποιος θέλει τα εκλαμβάνει σοβαρά υπόψη του, όποιος άλλος θέλει βασίζεται στην αποκλειστική τυχαιότητα.
Εσύ πίστευε αν θέλεις ότι αν κάθονται στην εξέδρα 5 παίκτες του εκατομμυρίου ότι ο ιδιοκτήτης σου θα σου φέρει άλλους πέντε ανάλογου κόστους
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

prist64 έγραψε:εφυγαν καμποσοι
για να σας δω τωρα

Ελ Ζαρ

Ελ Καντουρι

Ελ ......?
Sharaawy ?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε: Υπάρχουν patterns. Όποιος θέλει τα εκλαμβάνει σοβαρά υπόψη του, όποιος άλλος θέλει βασίζεται στην αποκλειστική τυχαιότητα.
Εσύ πίστευε αν θέλεις ότι αν κάθονται στην εξέδρα 5 παίκτες του εκατομμυρίου ότι ο ιδιοκτήτης σου θα σου φέρει άλλους πέντε ανάλογου κόστους
Πότε είχες στη κερκίδα 5 παίκτες του εκατομμυρίου; Αυτό υπόθεση δεν είναι; Δεν υποθέτεις πως αν δώσει 1.5 χαρτί στον Πούκι (αυτό ήταν το παράδειγμα μου) δεν θα αποτελεί "έξυπνη αγορά" και μπορεί να κάθεται στη κερκίδα;
Να στο πω αλλιώς μήπως καταλάβεις τι λέω; Ποιος σου λέει πως αν δώσει 600 χιλιάρικα για φορ που θα καταλήξει στη κερκίδα, θα δώσει άλλα τόσα για να φέρει άλλον; Ακόμα και αυτό υπόθεση είναι.
Μπορεί και τότε να μην τα δώσει και να πει εγώ σας έφερα κάποιον με 600, κόψτε το λαιμό σας τώρα.

Ρεαλιστικά ναι, αν ποτέ συνέβαινε το σενάριο που αναφέρεις, το πιο πιθανό είναι να μην έδινε άλλα 5 συμβόλαια εκατομμυρίου. Αλλά είναι τόσο υποθετικά όλα αυτά, που δεν έχει νόημα (για μένα ξαναλέω) να αναλύσω 100 φορές κατά πόσο αξίζει να δώσει 1.5 στον Πούκι ή 500 στον Κρμέντσικ.
Με νοιάζει πολύ περισσότερο να συζητήσω για το κατά πόσο αυτός που θα έρθει έχει τα ποδοσφαιρικά στοιχεία να προσφέρει στην ομάδα μας, παρά να αναλύσω τα ευρώ που θα τσεπώσει.
Αν μου έλεγες δεν θέλω τον Πούκι για τους χ-ψ ποδοσφαιρικούς λόγους, πχ δεν έχει νούμερα, δεν ταιριάζει στο σύστημα μας, τα νούμερα του είναι εικονικά πχ σκοράρει μόνο με πέναλτι κλπ κλπ, θα κάναμε μια ωραία συζήτηση.
Αυτό το "δεν αξίζει 1.5 χαρτί στα 33 του" δεν λέει τίποτα απολύτως. Μπορεί να έρθει κάποιος σε προχωρημένη ηλικία με τεράστιο συμβόλαιο και να κάνει παπάδες όπως έκανε ο Ελ Αραμπί.
Μπορεί να έρθει και μια ταλεντάρα από την Ουρουγουάη όπου ο ΤΔ σου θα τον έπαιρνε και στη Σαχτάρ, κοστίζοντας 2 εκατομμύρια στον σύλλογο και να μη πιάσει καθόλου.
Άρα τι να αναλύσω και τι να συζητήσω τόσο πολύ για τα οικονομικά; Θέλει να τα δώσει; Ας τα δώσει. Δεν θέλει και θέλει να δώσει λιγότερα; Κανένα πρόβλημα. Να ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ όποιος έρθει. Μόνο αυτό με νοιάζει.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Με 1,2 εκ ευρώ συμβόλαιο δύσκολο να φέρεις παιχταρας φορ πάντως: κανά ξεζουμισμενο 32αρη ή κάναν δανεικό. Και αν πιάσει, επιασε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”