7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- Σουριναμέζος
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Το να έχεις κολλήσει ίωση 5-6 φορές μέσα σε έναν χρόνο είναι από μόνο του αξιοπερίεργο και φυσικά δεν δίνετε κάποια εξήγηση για αυτό από την φημολογία που υπάρχει
Ξέρετε κανένα φάρμακο που να σε κάνει να μην κολλάς ίωση;Logistis έγραψε:Τελικά εκείνες οι φήμες ότι δεν παίρνει ποτέ φάρμακα, μήπως αληθεύουν;
- sourmenetes
- Moderator
Τι 20??gergeo4 έγραψε:το καλοκαίρι 20 μυρια καιι καλη συνεχεια..
Κορδελα και τσάμπα...
Τι σχέση έχουν τα φάρμακα; Όταν το ανοσοποιητικό είναι σε τέτοια κατάσταση το πιο πιθανόν είναι απαράδεκτη διατροφή.
Πρέπει κάτι να αλλάξει δραστικά νομίζω άμα δε θέλει να χαραμιστεί το potential του.
-
Ρε παιδία κάποιοι άνθρωποι έχουν μια τάση να προβάλλονται πιο εύκολα από ιώσεις σε σχέση με άλλους. Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο, σίγουρα η διατροφή αλλά σε μεγάλο βαθμό είναι και ιδιοσυγκρασιακό.
Επειδη αρρωστησε; Λιγο υπερβολικο το βρισκωgergeo4 έγραψε:το καλοκαίρι 20 μυρια καιι καλη συνεχεια..
πάλι ίωση διαβάζω
πάνω από 4 φορές το χρόνο ίωση δεν κολλάνε ούτε τα παιδάκια πρώτης δημοτικού
εδώ μιλάμε για 3-4 φορές σε 4 μήνες από επαγγελματία αθλητή
γελάει ο ιπποκράτης
πάνω από 4 φορές το χρόνο ίωση δεν κολλάνε ούτε τα παιδάκια πρώτης δημοτικού
εδώ μιλάμε για 3-4 φορές σε 4 μήνες από επαγγελματία αθλητή
γελάει ο ιπποκράτης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Σάβ 04 Ιαν 2025, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Αυτό + ότι μπορεί να πέρασε κορωνοϊό και να του κατέβαλε το ανοσοποιητικό.deathmassious έγραψε:Ρε παιδία κάποιοι άνθρωποι έχουν μια τάση να προβάλλονται πιο εύκολα από ιώσεις σε σχέση με άλλους. Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο, σίγουρα η διατροφή αλλά σε μεγάλο βαθμό είναι και ιδιοσυγκρασιακό.
Δεν ξέρω...γιατρός δεν είμαι και φυσικά όχι ο προσωπικός γιατρός του Ντέλια.
Not-so fun fact: Εγώ δεν έχω περάσει κορωνοϊό ποτέ, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια όταν αρρωσταίνω, το περνάω βαριά και κρεβατώνομαι (κακή διατροφή μέχρι πριν λίγο καιρό), ή κρατάει πολύ (φέτος ήμουν επί 10 μέρες άρρωστος, αλλά όχι εντελώς σκατά).
- sourmenetes
- Moderator
Loukas ένα μήνα έξω για εξαπολυση αβασιμων και προσωπικών δεδομένων που δεν αφορούν τον παίκτη.
Mingus μια βδομάδα έξω για επίθεση σε μέλος με προσβλητικό τρόπο.
Οποίος συνεχίσει με σενάρια και θεωρίες δικές του θα φύγει.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει σε ότι και όποιον θέλει και δε θα κριθεί για αυτο
Κρίνεται σαν παίκτης του ΠΑΟΚ.
Και σαν παίκτης ο Κωνσταντελιας είναι κόσμημα για τον ΠΑΟΚ και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Από κει και πέρα σαφώς και πρέπει να ελεγχθεί γιατί υπάρχει αυτή η επαναλαμβανόμενη τάση στις ιώσεις.
Mingus μια βδομάδα έξω για επίθεση σε μέλος με προσβλητικό τρόπο.
Οποίος συνεχίσει με σενάρια και θεωρίες δικές του θα φύγει.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει σε ότι και όποιον θέλει και δε θα κριθεί για αυτο
Κρίνεται σαν παίκτης του ΠΑΟΚ.
Και σαν παίκτης ο Κωνσταντελιας είναι κόσμημα για τον ΠΑΟΚ και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Από κει και πέρα σαφώς και πρέπει να ελεγχθεί γιατί υπάρχει αυτή η επαναλαμβανόμενη τάση στις ιώσεις.
Χαλαρώστε. Μπορεί ο Κωνσταντέλιας να έχει χαμηλή ανοσολογική ανταπόκριση σε ιώσεις και αν ναι, καλό θα ήταν να το δει με γιατρό ειδικό επί των λοιμώξεων και με ανοσολόγο. Μπορεί και να είναι απλά συμπτώσεις οι συχνές φέτος ιώσεις και του χρόνου να μην έχει τέτοια προβλήματα.
Αν δεν έχουμε γνώση μιας κατάστασης, να μην βγάζουμε συμπεράσματα.
Αν δεν έχουμε γνώση μιας κατάστασης, να μην βγάζουμε συμπεράσματα.
Εγω θα προτεινα να σβηστουν και μερικα σχολια γιατι ειναι κριμα να ξεστομιζονται τετοια πραγματα
Καλά δεν έχω καμία απαίτηση να κατανοείται από όλους η έννοια "προσωπικά δεδομένα". Ψιλά πράγματα. Το ότι για το καλό του ΠΑΟΚ κάποια πράγματα καλό είναι να μη λέγονται όμως με ξεπερνάει. Καμία κριτική σκέψη. Καμία.