Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Κάνω τον ηλίθιο για πέμπτο συνεχές ποστ και σου ΞΑΝΑ λέω ότι ο λόγος που αντέδρασα είναι ότι θεωρώ μεγάλη προσβολή για όλο το σάιτ να λες ότι επιτρέπουμε ή και προμοταρουμε τοξικά ποστ με στόχο την αποκομιδή οφέλους για το σάιτ
Σε ποιο ακριβώς σημείο αυτό είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ πραγμα να λέει ένας ενήλικας και προκύπτει ότι έχω σοβαρό θέμα; Σε ποιο σημείο σε προσβάλλω με αυτές τις εξηγήσεις που δίνω;
Και ποια ήταν η σοβαρή εξήγηση που έδωσες και δεν εννοώ να την καταλάβω όπως θα έπρεπε; Κάτι για γκουερινο έγραψες, για τσέπη έγραψες, κανείς ποτέ δεν αναφέρθηκε σε τίποτα από αυτά ως λόγο τριβής και καυγά.
Σε ποιο ακριβώς σημείο αυτό είναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ πραγμα να λέει ένας ενήλικας και προκύπτει ότι έχω σοβαρό θέμα; Σε ποιο σημείο σε προσβάλλω με αυτές τις εξηγήσεις που δίνω;
Και ποια ήταν η σοβαρή εξήγηση που έδωσες και δεν εννοώ να την καταλάβω όπως θα έπρεπε; Κάτι για γκουερινο έγραψες, για τσέπη έγραψες, κανείς ποτέ δεν αναφέρθηκε σε τίποτα από αυτά ως λόγο τριβής και καυγά.
- Μπαρκαρούτσος
Taseos, σε εμένα θέλεις να απαντήσεις τουλάχιστον;
Σε εξηγώ ότι δεν υπάρχει τέτοια πολιτική στο φόρουμ.
Συχνά οι διαχιειριστές διαφωνούμε μεταξύ μας για τέτοια θέματα.
Αν υπήρχε πολιτική, δεν θα υπήρχε διαφωνία.
Αν διαβάσεις τα ποστ σου και τα δικά μου ή οποίου άλλου έγραψε θα καταλάβεις. Θεωρώ απίθανο να είναι η καθημερινότητα σου έτσι. Γι αυτό σου είπα να το ψάξεις. Είτε 5ο ποστ είτε 25ο δεν αλλάζει κάτι. Έχεις θολώσει εξαρχής και δεν είναι κακό να πεις ξέφυγα. Ούτε θα αλλάξει κάτι δραματικά. Αυτά από εμένα και άμα θες κάτι, στείλε μου στο email.
Τουλάχιστον από την πλευρά μου εξήγησα τον λόγο για τον οποίο αντέδρασα εντονα, όχι σε ένα αλλά σε αρκετα ποστ. Έκτοτε φάγαμε μια ώρα να διαβάζουμε αερολογιες και υπεκφυγές.
Ειναι κακό απο την πλευρά σου να παραδεχτείς ότι έγραψες χοντράδα για το σάιτ;
Δε μου κάνει εντύπωση να διαφωνείτε. Σε οκά τα σάιτ διαφωνούσαν. Παίζει μόνο εδώ ο εκου να τα πήρε αρνητικά. Πάμε λοιπόν άλλη μια.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Taseos, σε εμένα θέλεις να απαντήσεις τουλάχιστον;
Τα φόρουμ υπάρχουν για να έχουν μέλη. Έγραψα λοιπόν ότι είναι πολιτική του φόρουμ κάποια τοξικά Νίκ που όλοι τα βλέπουμε να μη μπαναρονται. Γιατί όλα τα φορούμ χρειάζονται ποστ , κλικ. Αυτό δεν είναι κακό. Ούτε έχει να κάνει με χρήματα όπως φαντάστηκε ο εκου και μας μπάνταρε για ΣΚΑΤΑ. Αν λοιπόν από το καλοκαίρι είχαν μπανταριστεί αυτη την στιγμή θα είμασταν 20 άτομα . Αυτό είπα.
- soflodoras
Αφου ειστε οκει οι υπολοιποι του φορουμ με την αντιδραση του συγκεκριμενου μοντ, εμενα μου περισσευει. Αν ειστε οκει με τους μοντς να εκφραζονται ετσι κ να χαρακτηριζουν συμφορουμιτες παλι μου περισσευει. Αν ειστε χαλαροι με τον καθε μοντ να ριχνει 3μηνα (!!!) μπαν επειδη ενιωσε πως θιχτηκε, ακομα πιο πολυ μου περισσευει. Ακουγεστε
Για να ακουστω ομως κ εγω , αυτο εν δυναμει λεγεται καταχρηση της «εξουσιας» που σας δινουμε οι υπολοιποι κ κατ επεκταση καταπατηση της δικης μας αγαπης για τον ΠΑΟΚ κ το φορουμ.
Κ φυσικα ουτε ενα συγγνωμη, για οτι εγινε, αλλα αντιθετως συνεχιζομενη επιθεση, χαρακτηρισμοι, ειρωνιες κ αποπειρα να βγαλετε τους αλλους τρελους
Αντε λοιπον. Καντε μ την χαρη να ριξετε ενα μονιμο μπαν (που το εχετε κ ευκολο απο οτι βλεπω), μιας κ πραγματικα δε θελω να συμμετεχω ξανα σε τετοιες τοξικες καταστασεις, αλλα κ ουτε θα μπορεσω να κοψω την πρεζα μονος μου. Οχι ημερας/βδομαδας/τριμηνου. Μονιμο μπαν.
Για να ακουστω ομως κ εγω , αυτο εν δυναμει λεγεται καταχρηση της «εξουσιας» που σας δινουμε οι υπολοιποι κ κατ επεκταση καταπατηση της δικης μας αγαπης για τον ΠΑΟΚ κ το φορουμ.
Κ φυσικα ουτε ενα συγγνωμη, για οτι εγινε, αλλα αντιθετως συνεχιζομενη επιθεση, χαρακτηρισμοι, ειρωνιες κ αποπειρα να βγαλετε τους αλλους τρελους
Αντε λοιπον. Καντε μ την χαρη να ριξετε ενα μονιμο μπαν (που το εχετε κ ευκολο απο οτι βλεπω), μιας κ πραγματικα δε θελω να συμμετεχω ξανα σε τετοιες τοξικες καταστασεις, αλλα κ ουτε θα μπορεσω να κοψω την πρεζα μονος μου. Οχι ημερας/βδομαδας/τριμηνου. Μονιμο μπαν.
Είναι κακό να πραττεις πριν ακούσεις. Και όταν ακούσεις να έχεις κλειστά τα αυτιά να μη χαλάει το αφήγημα σου.δε θα πρόσβαλα ποτέ τον Κώστα από την Κατερίνη λέγοντας τις μαλακιες που εσυ θεωρείς και φαντάζεσαι.Equalizer έγραψε:Τουλάχιστον από την πλευρά μου εξήγησα τον λόγο για τον οποίο αντέδρασα εντονα, όχι σε ένα αλλά σε αρκετα ποστ. Έκτοτε φάγαμε μια ώρα να διαβάζουμε αερολογιες και υπεκφυγές.
Δεν βγάζει νόημα αυτό που γράφεις, ούτε δοκαιολογει αυτό που εγραψεςTaseos έγραψε:Δε μου κάνει εντύπωση να διαφωνείτε. Σε οκά τα σάιτ διαφωνούσαν. Παίζει μόνο εδώ ο εκου να τα πήρε αρνητικά. Πάμε λοιπόν άλλη μια.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Taseos, σε εμένα θέλεις να απαντήσεις τουλάχιστον;
Τα φόρουμ υπάρχουν για να έχουν μέλη. Έγραψα λοιπόν ότι είναι πολιτική του φόρουμ κάποια τοξικά Νίκ που όλοι τα βλέπουμε να μη μπαναρονται. Γιατί όλα τα φορούμ χρειάζονται ποστ , κλικ. Αυτό δεν είναι κακό. Ούτε έχει να κάνει με χρήματα όπως φαντάστηκε ο εκου και μας μπάνταρε για ΣΚΑΤΑ. Αν λοιπόν από το καλοκαίρι είχαν μπανταριστεί αυτη την στιγμή θα είμασταν 20 άτομα . Αυτό είπα.
Μα δε θέλω να δικαιολογήσω αυτό που φαντάζεσαι εσυ.σεν με απασχολεί τι φαντάζεσαι εσυ άρα γιατί να το δικαιολογήσω ; Με ρώτησε ο Μπάρκα τι εννοούσα. Αυτό εννοούσα. Τώρα αν δε σου αρέσει τι να κάνουμε.
Ποιος ακριβώς ειρωνεύτηκε και προσέβαλε; Ειδικά εσένα;soflodoras έγραψε:Αφου ειστε οκει οι υπολοιποι του φορουμ με την αντιδραση του συγκεκριμενου μοντ, εμενα μου περισσευει. Αν ειστε οκει με τους μοντς να εκφραζονται ετσι κ να χαρακτηριζουν συμφορουμιτες παλι μου περισσευει. Αν ειστε χαλαροι με τον καθε μοντ να ριχνει 3μηνα (!!!) μπαν επειδη ενιωσε πως θιχτηκε, ακομα πιο πολυ μου περισσευει. Ακουγεστε
Υποτίθεται ότι ο βασικός λόγος του καυγά είναι ότι ΔΕΝ κόβονται απόψεις συνεπώς δεν γίνεται επαρκής χρήση της εξουσίας εδώ μέσα.
Το μόνο ξεκάθαρο πράγμα είναι ότι το μπαν που με απότομο τρόπο έριξα, ΗΡΘΗ ακριβώς για να εξηγηθεί το θέμα.
Τασεε σε όλο τον καυγά μιλάω για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ που έγραψες.
Όχι για θεωρίες και συμπεράσματα
Σταμάτα να παριστάνεις ότι για κάτι άλλο μιλάμε
Όχι για θεωρίες και συμπεράσματα
Σταμάτα να παριστάνεις ότι για κάτι άλλο μιλάμε
Μόνος σου μιλάς για κάτι άλλο. Γιατί κάτι που φαντάστηκες ότι ήταν χρήματα μετά φαντάστηκες ότι σε κατηγορήσαμε ότι κανείς κακό στον ΠΑΟΚ. Γενικά ουδείς έχει καταλάβει τι έχεις στο μυαλό σου με το οποίο κανείς μετάφραση κατά το δοκουν ότι θες. Και οκά αυτά για μην πεις ότι παρεξήγησες κάτι. Ππυ είναι θεμιτό. Απίστευτα πράγματα
Τι λες ρε βραδιάτικα;
Ότι δε μίλησες για κλικ που σημαίνουν λεφτά και ότι το φαντάστηκα;
Μόνος σου το εξηγήσειςπριν λίγα ποστ!
Λοιπόν τέλος δεν θα διαβάζουμε μαλακίες όλο το βράδυ
Ότι δε μίλησες για κλικ που σημαίνουν λεφτά και ότι το φαντάστηκα;
Μόνος σου το εξηγήσειςπριν λίγα ποστ!
Λοιπόν τέλος δεν θα διαβάζουμε μαλακίες όλο το βράδυ
@Taseos
αδερφούλη μου καλέ, σιχαίνομαι τους τοξικους και ειδικά κάποιους τους θεωρώ βάλτους αλλοθρησκους. Καταλαβαινω όμως πως οι αντμιν και οι μοντ προσπαθούν να ισορροπήσουν μεταξύ της ελευθερίας του λόγου και της προστασίας του συλλόγου, που ειδικά στα δύσκολα χρόνια (με εξαίρεση μια 2-3ετια του Ζαγορ) τους έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και το γνωρίζεις καλά. Το φυτομανια ήταν ότι πιο light άκουγαν.
Την προσπάθεια/πολιτική να κρατήσουν ισορροπίες, την εκμεταλλευονται κάποιοι τοξικοι για αλλοτριους σκοπούς. Η άλλη πλευρά βέβαια είναι ότι μέσα από τον διάλογο και τα επιχειρήματα, κάποιοι τοξικοι (αλλά ΠΑΟΚ) επηρεασμένοι από τα ραδιόφωνα ή από προσωπικές εμπαθειες/συμπάθειες αλλάζουν άποψη ή τουλάχιστον μαλακωνουν την στάση τους.
θεωρώ πως αυτο που είπες για κλικ ήταν βαρύ. Ουσιαστικα τους είπες ότι γουστάρουν τοξικότητα για τα λεφτά, πράγμα που δεν παίζει ούτε 1 στο εκατομμύριο. νομίζω πως πρέπει να παραδεχτείς το λάθος σου και τέλος. Στο γράφω εγώ, που στο λεπτό που είδα το ποσταρισμα του equalizer έστειλα μνμ στους αντμιν ότι ήταν βαριά η ποινή και η τιμωρία και ότι πρέπει να λύσουν την παρεξήγηση.
Νομιζω ότι δεν έχεις αντιληφθεί την βαρύτητα αυτών που έγραψες, καντο σήμερα με πιο καθαρό κεφάλι. Έξυπνο παιδί είσαι. Προχωραμε παρακάτω και ότι έγινε έγινε.
αδερφούλη μου καλέ, σιχαίνομαι τους τοξικους και ειδικά κάποιους τους θεωρώ βάλτους αλλοθρησκους. Καταλαβαινω όμως πως οι αντμιν και οι μοντ προσπαθούν να ισορροπήσουν μεταξύ της ελευθερίας του λόγου και της προστασίας του συλλόγου, που ειδικά στα δύσκολα χρόνια (με εξαίρεση μια 2-3ετια του Ζαγορ) τους έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και το γνωρίζεις καλά. Το φυτομανια ήταν ότι πιο light άκουγαν.
Την προσπάθεια/πολιτική να κρατήσουν ισορροπίες, την εκμεταλλευονται κάποιοι τοξικοι για αλλοτριους σκοπούς. Η άλλη πλευρά βέβαια είναι ότι μέσα από τον διάλογο και τα επιχειρήματα, κάποιοι τοξικοι (αλλά ΠΑΟΚ) επηρεασμένοι από τα ραδιόφωνα ή από προσωπικές εμπαθειες/συμπάθειες αλλάζουν άποψη ή τουλάχιστον μαλακωνουν την στάση τους.
θεωρώ πως αυτο που είπες για κλικ ήταν βαρύ. Ουσιαστικα τους είπες ότι γουστάρουν τοξικότητα για τα λεφτά, πράγμα που δεν παίζει ούτε 1 στο εκατομμύριο. νομίζω πως πρέπει να παραδεχτείς το λάθος σου και τέλος. Στο γράφω εγώ, που στο λεπτό που είδα το ποσταρισμα του equalizer έστειλα μνμ στους αντμιν ότι ήταν βαριά η ποινή και η τιμωρία και ότι πρέπει να λύσουν την παρεξήγηση.
Νομιζω ότι δεν έχεις αντιληφθεί την βαρύτητα αυτών που έγραψες, καντο σήμερα με πιο καθαρό κεφάλι. Έξυπνο παιδί είσαι. Προχωραμε παρακάτω και ότι έγινε έγινε.
-
Σε κάθε περίπτωση, όποιος και να έχει δίκιο, πρέπει να αρχίσουν να ισχύουν οι κανόνες για όλα τα μέλη. Δεν γίνεται κάποιοι να βρίζουν και να μην υπάρχουν συνέπειες ενώ άλλοι να τρώνε μόνιμο ban.