Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Πείτε μου ένα λόγο που χρειαζόμαστε άλλο ένα φορ περιοχής από τη στιγμή που ο Κουλούρης κι ο Φακ υπολογίζονται κι όχι ένα γρήγορο τεχνικό ψευτοεννιάρι στυλ Λούκας ή περσινό Μακ που δεν έχουμε κανένα. Επίσης, μια κίνηση για παίχτη σαν τον Κιντέρο, γρήγορο διεισδυτικό που σου φτιάχνει την κυκλοφορία μπάλας, αν μπει στο 8, έχει λογική, αδειάζει βέβαια εντελώς τον Πέλκα. Σάκχοβ μέτριος ως τώρα, Μπίσεσβαρ όχι για συνεχόμενα παιχνίδια, Πέλκας ψιλοπαροπλισμένος, Τσίμιροτ, Χαρίσης πιο αμυντικογενή 8άρια που 6ρίζουν, στην ουσία έχουμε μόνο ένα ποιοτικό δημιουργικό χαφ με ατομική ενέργεια στο οποίο θα μπορούμε να βασιζόμαστε. Κατά τη γνώμη μου εκεί πονάμε πιο πολύ από το φορ περιοχής που ψάχνουμε.
o[ περειρα δεν ειναι επιθετικος περιοχης
- GiorgosAtha
Ρε μανιακ... γράφεις σαν ΣΤΟΧ στο sdna? Κλαίω...

- pirate_salonica
Ο Φακ όμως δεν παύει να μην είναι καθαρό φορ. Ο Κουλούρης μπορεί να μην αρέσει στον Ίβιτς...
- ΑποστόληςΑ
Το θέμα στην επίθεση, θα το επαναλάβω, προέκυψε μετά τον αποκλεισμό μας από το Ch.L. όπου ο Αθανασιάδης έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Ειδικά η δεύτερη δεν χάνεται εύκολα. Η πίκρα του αποκλεισμού διόγκωσε το θέμα είναι αλήθεια. Κι εγώ σε εκείνο τον αγώνα έγραψα σκληρά λόγια για τον αρχηγό που δεν το συνηθίζω. Παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει πλέον τον Αθανασιάδη και ότι χρειαζόμαστε φορ. Τώρα αν αυτό το φορ είναι ο Miku ή ο Βελαθκουεθ δεν το γνωρίζω. Θα τους δούμε στο χόρτο, ΑΝ έρθουν.
- john4serres
το αντιθετο. τον ξερει καλα και θα παρει αρκετες ευκαιριεςpirate_salonica έγραψε: Ο Κουλούρης μπορεί να μην αρέσει στον Ίβιτς...
- GiorgosAtha
Ένας μείον από Fiorentina... Marcos Alonso στην Chelsea... 27 εκ.
Και για Jairo γράφουν ότι θα κλείσει σήμερα και αύριο θα παρουσιαστεί από τον ΠΑΣ
Και για Jairo γράφουν ότι θα κλείσει σήμερα και αύριο θα παρουσιαστεί από τον ΠΑΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τετ 31 Αύγ 2016, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Ο Pereyra λόγω ύψους δεν μπορεί να πάρει κεφαλιές. Κατά τα άλλα μια χαρά παίζει παντού. Και εντός και εκτός. Τις απόψεις ότι δεν μπορεί να παίξει κορυφή ή εντός περιοχής δεν τις συμμερίζομαι.karlat85 έγραψε:o[ περειρα δεν ειναι επιθετικος περιοχης
εγώ γράφω
χθες έγραψα και σαν Braithwaite

χθες έγραψα και σαν Braithwaite

δεν μπορει ναπαιξει με πλατη ειναι το κυριο στοιχειο που κατα την γνωμη μου τον χαρακτιριζουν περιφεριακο επιθετικο
- Sick Bastard
Επειδή μένουν λίγες ώρες, το σκατό έχει πάει στην κάλτσα
και ξαφνικά ανακαλύπτουν μερικοί ότι δεν υπάρχει έλλειψη μπροστά μια χαρά είμαστε.

και ξαφνικά ανακαλύπτουν μερικοί ότι δεν υπάρχει έλλειψη μπροστά μια χαρά είμαστε.

Κάποιον , κάτι , που να μπορεί να είναι αρχηγός στην επίθεση. Να τραβάει την ομάδα.
Αλλιώς πάλι θα μας φταίνε η ατυχίες κ οι αντίπαλοι που παίζουνε άμυνα ενώ εμείς τα κανουμε όλα καλά.
Κ να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω Αποστόλη. Η αναγκή για ενίσχυση της επίθεσης πάει πολύ πίσω. Απλά με τον αποκλεισμό πολλοί ρίξανε τις ευθύνες κ το ξέσκισμα στον Κλάους.
Αλλιώς πάλι θα μας φταίνε η ατυχίες κ οι αντίπαλοι που παίζουνε άμυνα ενώ εμείς τα κανουμε όλα καλά.
Κ να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω Αποστόλη. Η αναγκή για ενίσχυση της επίθεσης πάει πολύ πίσω. Απλά με τον αποκλεισμό πολλοί ρίξανε τις ευθύνες κ το ξέσκισμα στον Κλάους.
Ο Βασιλοπουλος μολις ειπε οτι μαλλον μονο τιαμ παίρνουμε
- Dimitris_L4