Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
GoMaRoS

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Δηλαδή οι κάτοικοι εξωτερικού θα βλέπουν τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ από το κανάλι του Σαββίδη;;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν νομίζω να έχει το δικαίωμα να τα μεταδίδει τηλεοπτικά.. Πρέπει να υπάρχει όρος στη Nova. Δεν ξέρω αν ιντερνετικά γίνεται.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Για τα χαρακτηριστικά του καναλιού που επιθυμεί και αν αυτά θα συμβαδίζουν με τον χαρακτήρα του:
«Ό,τι κάνουμε είναι παράγωγο του χαρακτήρα μας. Αυτό το κανάλι δεν θα είναι η εξαίρεση».
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πολύ καλή δήλωση!
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Ιβάν Σαββίδη, δεν ξέρω την ιστορία σου, φαντάζομαι κάποια πράγματα, αλλά με αφορμή και το σημερινό:

* ως δημόσιο πρόσωπο μου έχεις προκαλέσει μεγάλη συμπάθεια με τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις σου, καλη ώρα οπως σήμερα που θα μπορούσες ανετότατα να βγάλεις την ουρά σου απ'έξω. Θυμάμαι και τις κινήσεις σου για Παναγία Σουμελά και το ελληνικό λόμπι στη Μόσχα, που μέσα στη μιζέρια και το μεσαιωνισμό της νεοελληνικής παρακμης είναι ευχαριστες και αισιόδοξες.

* ως επενδυτής είσαι μέχρι σήμερα ο ΟΡΙΣΜΟΣ του επενδυτή που χρειάζεται η Ελλάδα για να αναπτυχθεί σε σωστές βιομηχανικές βάσεις. Επενδύεις χρήμα, εκεί που ούτε οι εγχώριοι καλοχαϊδεμένοι απο το κράτος γιάπηδες βάζουν. Μου αρέσει ο τρόπος που κινείσαι.

* ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΟΚΑΡΑΣ, πλήρωσες χρέη που δεν ήταν δικά σου αντί να "ρίξεις" την ομάδα στη Γ' ή να τη σηυγχωνεύσεις φεσώνοντας το δημόσιο χρήμα, συμμάζεψες την Τούμπα, έφτιαξες μια εικονα με την Ομάδα να αγκαλιάζει το παρελθόν και το μέλλον της, και ο Π. Α. Ο. Κ. γιγαντώνεται. Να ξέρεις, λάθη έκαναν όποιοι προσπάθησαν και έμαθαν, όχι αυτοί που λέγαν λόγια. Εύχομαι να πάρεις από την ομάδα και να εμφυσήσεις στους απογόνους σου το ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ ΚΙΜΠΑΡΙΛΙΚΙ, μιας και έχουν δέσει οι πορειες μας τα τελευταία χρόνια.

Μακάρι οι Βαρδινογιάννιδες, οι Μαρινακηδες, Μπομπολες, Λατσηδες, Κοκαλλιδες, Αλαφουζηδες, Νιαρχιδες, αυτοί οι επιχειρηματικοί μπουμπούνες, να είχαν τα μισά επενδυτικά @@ απο τα δικά σου, αντι να περιμένουν να τσοντάρει ο δημόσιος κορβανάς. Θα τρέχαμε σήμερα με 20% ανάπτυξη σαν χώρα.
Τέλος, εύχομαι και μακάρι τα παιδιά σου να γίνουν καλύτερα από εσένα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

:)

Τελικά ή πολύ μ@λ@κ@ς ειναι ή πολύ μάγκας.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν νομίζω να έχει το δικαίωμα να τα μεταδίδει τηλεοπτικά.. Πρέπει να υπάρχει όρος στη Nova. Δεν ξέρω αν ιντερνετικά γίνεται.
όπως το ΑΝΤ1 satellite δείχνει στο εξωτερικό παιχνίδια, έτσι μπορεί και όποιο κανάλι πάρει από τον ΠΑΟΚ τα δικαιώματα για τα εντός έδρας παιχνίδια
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Τέλικα ανανεωσε το συμβόλαιο μμε την νοβα ο ΠΑΟΚ?αν όχι βλέπω να μας δείχνει ο ιβαν του χρονου
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ace, νομίζω ότι δεν έχουμε ανανεώσει.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

μηπως ο λογος που δεν ανανεωσαμε με το λαολα ειναι αυτος, γιατι ξανα λεω οτι τα δικαιωματα εντος ελλαδας τα εχει η νοβα μεχρι και φετος αλλα τα δικαιωματα για το εξωτερικο τα εχουμε εμεις εδω και 2 χρονια και τα δινουμε οπου θελουμε, αρα μπορει να παρει στο καναλι του και να τα μεταδιδει μεσω ιντερνετ απο το σαιτ του καναλιου
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Μακάρι. Φέτος τα εκτός και του χρόνου ΟΛΑ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ρε μπας; Για να δούμε...
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Καλά , ακόμη δεν πήρε ο Ιβαν την άδεια ,θέλουμε και δορυφορικό πρόγραμμα με τους αγώνες του ΠΑΟΚ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δηλ. , αν πληρώσει ο Ιβαν και πάρει άδεια θα γίνουμε κι εμείς "βωθρο-κάναλο της διαπλοκής" ? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

61,5 μυρια κοστολογισε το καναλι,61,5 θα το παρει τελικα.Αντε μακαρι μπας και δουμε τουλαχιστον κατι αντικειμενικοτερο στα αθλητικα και οχι μονο
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Αν δεν έχει ανανεώσει μμε νοββα του χρόνου ΠΑΟΚ ςε ελεύθερο κανάλι σημαίνει Υπερπροβολη της ομάδας μας και δημιουργεια νέων οπαδών από ανθρώπους που ίσως δεν ασχολιοντουσαν πριν επειδή θα μπορουν να το δουν οποτε θέλουν χωρίς συνδρομή ,μακάρι παιδες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”