Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Δυστυχώς το πρόβλημα είναι ότι συνεχίζει ο Σαββίδης να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη..Που τα έχει χρυσοπληρώσει εδώ που τα λέμε..
Odi έγραψε:Ψιλοπαλαίμαχος είναι..Στο Αμβούργο τα τελευταία χρόνια χαμένος και φέτος στην Μπέτις παγκίτης.
Εντάξει στην Ελλάδα μπορεί να κάνει πλάκα,αλλά γενικά σε πολύ πτωτική πορεία.
Από την άλλη,θα μου πεις τον Πέλκα έχουμε μόνο.
ρε οντι σκεψου το λιγο ειναι ιδανικος για 1,5 χρονια και να παρει εμπειρια ο πελκινιο ... αυτο ψαχνουμε βασικα γιατι ο μικρος ειναι μεγαλη παιχτουρα.... μη ξανα πω το παραδειγμα τσορι φορτουνη θα γινω κουραστικος
μεγάλος παίχτης ο van der vaart, ωστόσο θα προτιμούσα έναν πιο ευέλικτο και υδραυλικό
κάτι μου λέει ότι η περίπτωσή του θα θυμίσει μπερμπάτοφ
κάτι μου λέει ότι η περίπτωσή του θα θυμίσει μπερμπάτοφ
νομίζω η καλύτερη ηλικία για τερμάρη είναι μετά τα -αντα. Αν και το ποδόσφαιρο αλλάζει και φυσικά πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα. Εδώ ολόκληρη μιλαν παίζει με ενα 16χρονο και εχει παγκο αμπιατι και λοπεθ..
υγ: σε πτωτική πορεία ο Ραφαελ, αλλά και το τοπι το μιλάει και -σημαντικό για εμένα- είναι μετρ στις στημένες φάσεις.
Δάσκαλε που δίδασκες...danirifle έγραψε:εγώ πάλι νομίζω ότι "σήριαλ" γίνονται πιο πολύ στο μυαλό μας και στα μμε, παρά στην πραγματικότητα
(γκαλίτσιος -βελίδης)
σίγουρα γίνονται διαπραγματεύσεις, όπως με κάθε παίχτη
υγ: σε πτωτική πορεία ο Ραφαελ, αλλά και το τοπι το μιλάει και -σημαντικό για εμένα- είναι μετρ στις στημένες φάσεις.
- Kostas_Peraia4

http://www.transfermarkt.co.uk/rafael-v ... saison=ges
Παικτη που εχει σε 510 συμμετοχες 170 γκολ και 110 ασσιστ,με βιογραφικο σε Ajax,Real,Tottenham και ΗSV,δεν ειχες στην ιστορια σου.

che4 έγραψε:Odi έγραψε:Ψιλοπαλαίμαχος είναι..Στο Αμβούργο τα τελευταία χρόνια χαμένος και φέτος στην Μπέτις παγκίτης.
Εντάξει στην Ελλάδα μπορεί να κάνει πλάκα,αλλά γενικά σε πολύ πτωτική πορεία.
Από την άλλη,θα μου πεις τον Πέλκα έχουμε μόνο.
ρε οντι σκεψου το λιγο ειναι ιδανικος για 1,5 χρονια και να παρει εμπειρια ο πελκινιο ... αυτο ψαχνουμε βασικα γιατι ο μικρος ειναι μεγαλη παιχτουρα.... μη ξανα πω το παραδειγμα τσορι φορτουνη θα γινω κουραστικος[/quote]
Γράφω τι μπορεί να δώσει,γράφω και τις επιφυλάξεις μου..Μακάρι να έρθει και να κάνει παπάδες,εννοείται αυτό.
Ισχύει ότι είναι σε πτωτική πορεία..Αν όμως ο τύπος έχει στο μυαλό του ακόμα να παίξει λίγο ποδόσφαιρο,τότε θα βγάλουμε γούστα.Δυστυχώς τελευταία οι Ολλανδοί δεν μας κάθονται με τίποτα..Επίσης δεν είναι και από τους καλύτερους χαρακτήρες..αλλά είπαμε αν του έχει μείνει λίγο όρεξη..
ήταν και συμπαίκτης με το βούλγαρο?
δε φέρνουνε και τον καμπούλ ή το μπασόνγκ να τελειώνουμε?
δε φέρνουνε και τον καμπούλ ή το μπασόνγκ να τελειώνουμε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Δευ 18 Ιαν 2016, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εχεις. φετος.Kostas_Peraia4 έγραψε:Παικτη που εχει σε 510 συμμετοχες 170 γκολ και 110 ασσιστ,με βιογραφικο σε Ajax,Real,Tottenham και ΗSV,δεν ειχες στην ιστορια σου.![]()
![]()
![]()
![]()

Ειναι απο τις περιπτωσεις που ανεφερε το πρωι ο joshua,το θετικο οτι γνωριζονται με τον Αρνεσεν και αν ερθει θα παιξει και γιαυτον.
Τωρα το οτι δεν χωραει σε αυτη την τραγικη μπετις ειναι λιγο ανησυχητικο.
Kostas_Peraia4 έγραψε:
http://www.transfermarkt.co.uk/rafael-v ... saison=ges
Παικτη που εχει σε 510 συμμετοχες 170 γκολ και 110 ασσιστ,με βιογραφικο σε Ajax,Real,Tottenham και ΗSV,δεν ειχες στην ιστορια σου.![]()
![]()
![]()
![]()
εχω με 588 συμμετοχες 241 γκολ 99 ασιστ σε μανσετστερ τοτεναμ μονακο λεβερκουζεν

τον ντιμιταρ μπερμπατοφ

http://www.transfermarkt.de/dimitar-ber ... spieler/65
K_geo έγραψε:εχεις. φετος.Kostas_Peraia4 έγραψε:Παικτη που εχει σε 510 συμμετοχες 170 γκολ και 110 ασσιστ,με βιογραφικο σε Ajax,Real,Tottenham και ΗSV,δεν ειχες στην ιστορια σου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αρχιζω να ανησυχω ... δεν αντεχω συμφωνια στο 30 πλας τερματα συμφωνια στον μπερμπα ποιος σε χακαρε παλι

Δεν νομιζω οτι αξιζει το ρισκο..Αν ειναι να δωσουμε κανα μυριο για τον VDV,θα προτισμουσα καποιον νεοτερο κια με αλλα χαρακτηριστικα.
obanebane έγραψε:Ειναι απο τις περιπτωσεις που ανεφερε το πρωι ο joshua,το θετικο οτι γνωριζονται με τον Αρνεσεν και αν ερθει θα παιξει και γιαυτον.
εγω το λεω απ τη μερα που ανακοινωθηκε ο αρνεσεν για το συγκεκριμενο και μονο
περασε και η πρωτοχρονια δεν εχει αγιο βασιλη γμωτο να ζητησουμε δωρο
θα κανω ταμα αμα ερθει δε θα ξανααναφερθω στο λουκας οσο και να με πικαρετε .... τοσο πολυ τον θελω στην ομαδα