Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
ματς σουπερλιγδα με τριαδα χαφ νομποα ουσερο κατσε σκυλια και τα τρια οι αντιπαλοι χαφ στο ημιχρονο θα θελουν ασθενοφορο

Αν γινουν ολα αυτα που λες δεν με βλεπω καλαpaoktzis έγραψε:ο παιχτης σχεδον εκλεισε και ειναι πολυ κοντα και στον μπλανκο ο ΠΑΟΚ.
χαχαχαχαχα κι εγω μαγκες το πρωτο που ρωτησα ειναι για ποσα χρονια και η απαντηση ηταν θα το μαθεις απο το PAOKFC.GR
Παντως σημερα δε κοιμαμαι εκανα κιολας καφε
Κοντά σε συμφωνία με Νομπόα…
Το ταίρι του Νάτχο για ΠΑΟΚ…
00:18, 06.01.15PAOK24 Ποδόσφαιρο , Μεταγραφές
Ο 29χρονος Κριστιάν Νομπόα, ο μέσος από το Εκουαδόρ έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας και φαίνεται πώς αυτή την στιγμή είναι ένας μεγάλος στόχος για τον ΠΑΟΚ.
Οι συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του παίκτη που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη έχουν φθάσει σε οριακό σημείο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε συμβόλαιο 2,5 ετών με ετήσιες αποδοχές που φθάνουν στο εκατομμύριο.
Ο συγκεκριμένος μέσος είναι ένας ακόμη παίκτης που έχει αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος. Όσοι θυμούνται καλά, πρόκειται για το ταίρι του Μπίμπρας Νάτχο στην Ρούμπιν Καζάν. Ο Νομπόα έπαιξε στην Ρούμπιν από το 2007 έως το 2012.
Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Ντιναμό Μόσχας, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος. Τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποί του μιλούσαν με την Τραπζονσπόρ, αλλά σήμερα η διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ είναι σε οριακό σημείο.
Φέτος και στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, ο Νομπόα είχε 19 παρουσίες με ένα γκολ και δύο ασίστ.
Την σεζόν 2013-2014 με τη Ντιναμό, ο Νομπόα είχε 29 αγώνες με έξι γκολ και έξι ασίστ.
Το ταίρι του Νάτχο για ΠΑΟΚ…
00:18, 06.01.15PAOK24 Ποδόσφαιρο , Μεταγραφές
Ο 29χρονος Κριστιάν Νομπόα, ο μέσος από το Εκουαδόρ έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας και φαίνεται πώς αυτή την στιγμή είναι ένας μεγάλος στόχος για τον ΠΑΟΚ.
Οι συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του παίκτη που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη έχουν φθάσει σε οριακό σημείο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε συμβόλαιο 2,5 ετών με ετήσιες αποδοχές που φθάνουν στο εκατομμύριο.
Ο συγκεκριμένος μέσος είναι ένας ακόμη παίκτης που έχει αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος. Όσοι θυμούνται καλά, πρόκειται για το ταίρι του Μπίμπρας Νάτχο στην Ρούμπιν Καζάν. Ο Νομπόα έπαιξε στην Ρούμπιν από το 2007 έως το 2012.
Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Ντιναμό Μόσχας, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος. Τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποί του μιλούσαν με την Τραπζονσπόρ, αλλά σήμερα η διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ είναι σε οριακό σημείο.
Φέτος και στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, ο Νομπόα είχε 19 παρουσίες με ένα γκολ και δύο ασίστ.
Την σεζόν 2013-2014 με τη Ντιναμό, ο Νομπόα είχε 29 αγώνες με έξι γκολ και έξι ασίστ.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paok24.com/podosfairo/13988/konta_se_symfonia_me_nompoaRe: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
206 επισκεπτες και 50 μελη ο σερβερ αντεχει λεμεεεεεε πολλα μονο ο βιερινια θα τον ριξει
- Ekatnetworkltd
Μπαμ με Νομπόα!
Μπαμ με Νομπόα!
Μια μεγάλη μεταγραφή είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ, καθώς οι ιθύνοντες του Δικεφάλου συζητάνε για την απόκτηση του διεθνή μέσου από το Εκουαδόρ Κριστιάν Νομπόα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK ο εκπρόσωπος του παίκτη, Λεονίντ Ιστράτι βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του.
Όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα υπογράψει το συμβόλαιο του την Τετάρτη που θα έρθει Θεσσαλονίκη και θα είναι διάρκειας 2,5 ετών.
Να τονίσουμε πως ο παίκτης έρχεται ως ελεύθερος, αφού το συμβόλαιο του με την Ντιναμό Μόσχας έληξε και δεν ανανεώθηκε, αφού ο 29χρονος μέσος ήθελε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
http://inpaok.com/215829/μπαμ-με-νομπόα/
Μπαμ με Νομπόα!
Μια μεγάλη μεταγραφή είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ, καθώς οι ιθύνοντες του Δικεφάλου συζητάνε για την απόκτηση του διεθνή μέσου από το Εκουαδόρ Κριστιάν Νομπόα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK ο εκπρόσωπος του παίκτη, Λεονίντ Ιστράτι βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του.
Όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα υπογράψει το συμβόλαιο του την Τετάρτη που θα έρθει Θεσσαλονίκη και θα είναι διάρκειας 2,5 ετών.
Να τονίσουμε πως ο παίκτης έρχεται ως ελεύθερος, αφού το συμβόλαιο του με την Ντιναμό Μόσχας έληξε και δεν ανανεώθηκε, αφού ο 29χρονος μέσος ήθελε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
http://inpaok.com/215829/μπαμ-με-νομπόα/
τζιόλης- κάτσε νομπόαche4 έγραψε:ματς σουπερλιγδα με τριαδα χαφ νομποα ουσερο κατσε σκυλια και τα τρια οι αντιπαλοι χαφ στο ημιχρονο θα θελουν ασθενοφορο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εκεί να δείς...γμσή και ξύλο
Βάλτο να φορτίσει θα χάσεις το ξενύχτι αδερφέ...!!!!!!Ekatnetworkltd έγραψε:[img]http://i.imgur.com/20Sy2dn.jpg[/img]
Απλά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο νούμερο και αντέχει ο σέρβερ
slidar έγραψε:[youtube]L_keYMYGUQ0[/youtube]
Α καλα εχει να βρεξει πολυ παστελι φετος
Στην ΠΑΕ μην περνει ο νους σας αερα θελουμε κι αλλη ενισχυση
τζιόλης- κάτσε νομπόαche4 έγραψε:ματς σουπερλιγδα με τριαδα χαφ νομποα ουσερο κατσε σκυλια και τα τρια οι αντιπαλοι χαφ στο ημιχρονο θα θελουν ασθενοφορο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Μπαρκαρούτσος
Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 504 την 25 Αύγ 2011 21:14
Δύσκολο να καταρριφθεί.
Πάντως χθες δεν νομίζω να είχαμε τόσους στο topic με τον βάζελο... :ugeek:
Σας ξενέρωσα; Σταματάω!
Δύσκολο να καταρριφθεί.
Πάντως χθες δεν νομίζω να είχαμε τόσους στο topic με τον βάζελο... :ugeek:
Σας ξενέρωσα; Σταματάω!
ΒΡΥΖΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
τωρα που ξερουμε το κολπο
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ
τωρα που ξερουμε το κολπο
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ
ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ
229 επισκεπτες
ρε τι ζουμε
αρδακια ο παοκτζης σας ενημερωνει
παοκτζη αν βγεις αληθινος θα σου κανω δωρο φανελα νομποα

ρε τι ζουμε
αρδακια ο παοκτζης σας ενημερωνει
παοκτζη αν βγεις αληθινος θα σου κανω δωρο φανελα νομποα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Τρί 06 Ιαν 2015, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()