Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- Dinos_Liverpool
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Βρε συ abg, εσύ είσαι ήρεμο παλικάρι... Τι έπαθες σήμερα;
Marley, και από σένα θέλω ηρεμία. Άιντε... εθνική γιορτή σήμερα και σεις τρώγεστε σαν τα κοκόρια!
Εορδαϊκάρα, μην του απαντήσεις, σε παρακαλώ πολύ!
Marley, και από σένα θέλω ηρεμία. Άιντε... εθνική γιορτή σήμερα και σεις τρώγεστε σαν τα κοκόρια!
Dino,δουλειες με..................φουντεςDinos_Liverpool έγραψε:Βρε συ abg, εσύ είσαι ήρεμο παλικάρι... Τι έπαθες σήμερα;
βλεπω παλι.
Εγω σημερα κανω................ρεπω.
Δεν θα του απαντήσω απλά λέω μόνο ότι ο μεγαλος παπατζης που χρεωσε πρόστιμο από τον ΣΔΟΕ 5,5 εκατ που τα φορτώθηκε η παε και όχι ο γουμενος ούτε ο μοκκας τα καθαρισε ο Ιβάν ....του Μοκκα τις χαζομάρες .....600,000 χιλιάρικα ζεστά δώσαμε στον ΣΔΟΕ Ντίνο κατά τα αλλα ήρωας και τζάμπα μάγκας ο Μοκκας .....δεν θέλω απάντηση από τον μαρλευ πάντα κατέκρινα αυτήν την κίνηση Μοκκα
τώρα λέω μπράβο στο κορόιδο τον Ιβάν που το καθαρισε .....την κίνηση του Ιβάν λοιπόν επικροτώ καθαρίζει σιγά σιγα όλες τις οικονομικές ατασθαλίες του παρελθόντος περιμένω και την συνέχεια
τώρα λέω μπράβο στο κορόιδο τον Ιβάν που το καθαρισε .....την κίνηση του Ιβάν λοιπόν επικροτώ καθαρίζει σιγά σιγα όλες τις οικονομικές ατασθαλίες του παρελθόντος περιμένω και την συνέχεια
- koylispontios
Ο eorptol έχει μεγάλο δίκιο.
Θυμάμαι τον Κατσαρή να λέει στους συνδεσμιτες μόκκα κλπ
<<είναι δυνατόν να ζητάτε να φέρουμε τον ΣΔΟΕ στον σύλλογο?>>
Δυστυχώς οι αφόριτες πιέσεις έπιασαν τόπο και τον έφεραν.
Μετά από λίγο ήρθαν και τα χοντρά πρόστιμα.
Θυμάμαι τον Κατσαρή να λέει στους συνδεσμιτες μόκκα κλπ
<<είναι δυνατόν να ζητάτε να φέρουμε τον ΣΔΟΕ στον σύλλογο?>>
Δυστυχώς οι αφόριτες πιέσεις έπιασαν τόπο και τον έφεραν.
Μετά από λίγο ήρθαν και τα χοντρά πρόστιμα.

Έτσι ακριβώς έγινε δυστυχώς ας ελπίσουμε το πάθημα να έγινε μάθημα ,όχι στον Μοκκα
Άλλα σε μας .....
Άλλα σε μας .....
Αντε ρε Γιαννη (Ιβαν), παρτα στο κρανιο και βαλε χρημα (οχι οτι δεν εχεις βαλει) αλλα δε φτανουν.
Τι ειναι 30 εκ για σενα ????? Που εννοειται αν τα επενδυσεις επιπλεον, δε σημαινει οτι θα τα χασεις , κι αν χασεις δε θα τα χασεις ΟΛΑ. Θα σου βγει κανας παικταρας αν γινουν εξυπνες μεταγραφες, με ενα εξυπνο προπονητη. Θα αυξηθουν παραπλευρα εσοδα απο το μαγαζι.
Και κανεις δε θα σε ξαναπει παπατζη και κοτα
Παρε και το μπασκετακι, dna ευρωπαικων τροπαιων υπαρχει εκει. Αφου θες τροπαια λες,
Φερε οτι ταλεντο υπαρχει σε Ελλαδα και Σερβια, φερε κι ενα νεο λεβινγκστον,μπαρλοου
Δεν εχει πεναλτι , οφσαιντ, κοκκινες, στο μπασκετ
Τι ειναι 30 εκ για σενα ????? Που εννοειται αν τα επενδυσεις επιπλεον, δε σημαινει οτι θα τα χασεις , κι αν χασεις δε θα τα χασεις ΟΛΑ. Θα σου βγει κανας παικταρας αν γινουν εξυπνες μεταγραφες, με ενα εξυπνο προπονητη. Θα αυξηθουν παραπλευρα εσοδα απο το μαγαζι.
Και κανεις δε θα σε ξαναπει παπατζη και κοτα
Παρε και το μπασκετακι, dna ευρωπαικων τροπαιων υπαρχει εκει. Αφου θες τροπαια λες,
Φερε οτι ταλεντο υπαρχει σε Ελλαδα και Σερβια, φερε κι ενα νεο λεβινγκστον,μπαρλοου
Δεν εχει πεναλτι , οφσαιντ, κοκκινες, στο μπασκετ
Δλδ ή "μπράβο ρε Ιβάν , σε ευχαριστούμε, όλα τα κάνεις υπέροχα" ή "Ιβάν το μπούλο ρε".
Δεν πάει έτσι όμως.
Το ότι δεν θέλω να πάρει τον μπούλο , δεν σημαίνει ότι θα τον λιβανίζω σε κάθε τι που κάνει η λέει.
Κ το ότι πλήρωσε αυτά ή εκείνα , είναι άσχετο με το αν κάπου έκανε πατάτα.
Δεν πάει έτσι όμως.
Το ότι δεν θέλω να πάρει τον μπούλο , δεν σημαίνει ότι θα τον λιβανίζω σε κάθε τι που κάνει η λέει.
Κ το ότι πλήρωσε αυτά ή εκείνα , είναι άσχετο με το αν κάπου έκανε πατάτα.
Φυσικά στο αγωνιστικο δεν είχε ακόμη αποτελέσματα και πρέπει να το πούμε άλλα οικονομικά έκανε πολλά και αυτό πρέπει να το πούμε
Σαν πολιτικός μιλάς ρε αδερφέ , κ χωρίς παρεξήγηση.eorptol έγραψε:Φυσικά στο αγωνιστικο δεν είχε ακόμη αποτελέσματα και πρέπει να το πούμε άλλα οικονομικά έκανε πολλά και αυτό πρέπει να το πούμε
Τι πα να πει "δεν είχε ακόμη αποτελέσματα" ?
Οργωσα σωστά, έσπειρα σωστά , αλλά ακόμα δεν φύτρωσαν , οπότε "δεν έχω ακόμη αποτελέσματα" ?
Εστησα σωστά το μαγαζί , το οργάνωσα σωστά , αλλά ακόμα δεν πουλάω , οπότε "δεν έχω ακόμη αποτελέσματα" ?
Αυτή είναι η περίπτωση μας ?
Η μήπως είναι μια κωμικοτραγική κατάσταση ?
Κ ψάχνουμε να ρίξουμε το φταίξιμο στον Αγγελο που έφυγε , στο ΓΧ που ήρθε, στο Ζήση που πηγαινοέρχεται κ στους Αρδ που είναι πάντα εκεί ?
Το ερώτημα, λοιπόν, μπορεί να διατυπωθεί και ως εξής:
Έχει φάει πρόλογο ότι για να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει πρώτα να πάρει την επο? (με ότι αυτό συνεπάγεται στη στελέχωση της παε)
ή
μας πουλάει πρόλογο ότι θα πάρει την επο? (με ότι αυτό συνεπάγεται στη στελέχωση της παε)
Πώς να το'χει στο μυαλό του?..
ότι και να φέρει την Μπαρτσελόνα πάλυ δεύτερος θα τερματίσει?
ή
ανά πάσα ώρα και στιγμή μιλάει με Μπερμπάτοφ & Ρόνι?
** Προτείνω, για αρχή, να τον κρίνουμε με ρεαλιστικότερα κριτήρια όπως το τί θα κάνει με τα χρέη, το προπονητικό & τον ΑΣ...
Έχει φάει πρόλογο ότι για να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει πρώτα να πάρει την επο? (με ότι αυτό συνεπάγεται στη στελέχωση της παε)
ή
μας πουλάει πρόλογο ότι θα πάρει την επο? (με ότι αυτό συνεπάγεται στη στελέχωση της παε)
Πώς να το'χει στο μυαλό του?..
ότι και να φέρει την Μπαρτσελόνα πάλυ δεύτερος θα τερματίσει?
ή
ανά πάσα ώρα και στιγμή μιλάει με Μπερμπάτοφ & Ρόνι?
** Προτείνω, για αρχή, να τον κρίνουμε με ρεαλιστικότερα κριτήρια όπως το τί θα κάνει με τα χρέη, το προπονητικό & τον ΑΣ...
Σίγουρα το βλέπεις από άλλο επίπεδο.
Απ το διάστημα.
Επο , σκάκι, παγκόσμια διακυβέρνηση κλπ
Ο Τζιόλης είναι καλός ? ( τι ρατάω τώρα)
Χωρίς πλάκα ρε συ άστρο ... είσαι ότι πιο υγιές εδώ ...
Αν δεν υπήρχες σαν νικ θα αναρωτιώμουν ποιός νάναι ο πράκτορας της αποσύνθεσης εδώ ...
Τώρα ξέρω.
Απ το διάστημα.
Επο , σκάκι, παγκόσμια διακυβέρνηση κλπ
Ο Τζιόλης είναι καλός ? ( τι ρατάω τώρα)
Χωρίς πλάκα ρε συ άστρο ... είσαι ότι πιο υγιές εδώ ...
Αν δεν υπήρχες σαν νικ θα αναρωτιώμουν ποιός νάναι ο πράκτορας της αποσύνθεσης εδώ ...
Τώρα ξέρω.
Καθόλου σαν πολιτικος δεν μιλάω να μην πω ότι μας έδωσε το δικαίωμα να ανασαίνουμε ? Ψέμα είναι ? Αν καθαρίσει και τα χρέη κανει το μεγάλο βήμα ......ακομη και για την υγεία του ΑΣ έχει συνεισφορά...... το λάθος του στο αγωνιστικο είναι πιστεύω ότι ηθελε εδώ και τώρα αποτελέσματα άλλα σε αυτό δεν υπολογισε το περιβάλλον του ποδοσφαίρου μας άλλα και τα στελέχη που είχαμε στην παε που δεν ανταποκρίθηκαν .....
- Trilofiotis
Επίσης έχει και έσοδα η ομάδα, δεν ειναι οι ομάδες μοναδικά εξαρτώμενες απο μεγαλομετόχους..
Μη τα παρουσιάζουμε όπως ναναι, γιατι θα πεταχτεί κανενας απο το διάστημα να λεει ότι μας έβαλε μέσα 40 μύρια ο Ιβαν...
ΥΓ: Καταγγέλω ότι οι μοντς παίρνουν χαρτάκι να βάζουν βασικό τον NASA.

Μη τα παρουσιάζουμε όπως ναναι, γιατι θα πεταχτεί κανενας απο το διάστημα να λεει ότι μας έβαλε μέσα 40 μύρια ο Ιβαν...
ΥΓ: Καταγγέλω ότι οι μοντς παίρνουν χαρτάκι να βάζουν βασικό τον NASA.

Προφανώς έχει κι έσοδα.
Δεν έχει άνοιγμα δηλαδή, 40 μύρια.
Το ζήτημα είναι αν πάει καλά οικονομικά.
Πάει;
Δεν έχει άνοιγμα δηλαδή, 40 μύρια.
Το ζήτημα είναι αν πάει καλά οικονομικά.
Πάει;