Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:Να ρωτησουμε και αυτον ομως αν θελει να μεινει,γιατι στο τελος βλεπω να προτεινει τον Κολκα για πρωτο με τον Πετρωτο βοηθο του και να μας χαιρεταει.

Ούτε αυτοί,ούτε εμείς έχουμε την ισχύ να τον σουτάρουμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ειπα αυτο απλα εγραψα οτι θεωρω πολυ πιθανο στο τελος της σεζον να σηκωθει και να φυγει μονος του.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν το θεωρώ ιδιαίτερα πιθανό.Πιστεύω του αρέσει η περιπέτεια στο Ελλάντα.Το πιοτί υπό ηλιοφάνεια μέσα Φλεβάρη όσο να πείς ...
:lol: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Α ετσι εξηγειται παει σουρωμενος στη προπονηση και τσακωνεται με ολους. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ευκαιριες εχουν παρει πραγματικα ολοι/// για αδικια δε μπορει κανεις να μιλησει
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μεγάλο το στοίχημα μαζί σου, ελπίζω σε στήριξη της διοίκησης και να μας χαμογελάσει και λίγο η τύχη στα αποτελέσματα.

Μου αρέσει πάντως αυτό που θέλεις να κάνεις
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Μεγάλη υπόθεση ότι κάθε φορά που μπήκε φέτος παίκτης από τις μικρότερες ηλικίες έπαιξε σα να είναι χρόνια βασικό μέλος της ομάδας (Κίτσιου, Πόζογλου, Κουλούρης). Στα συν του στρατηγού αυτό.
Από την άλλη με κούφανε αυτό το 4-2-4 απόψε, το οποίο αποδείχθηκε αποτελεσματικό με τα δεύτερα του Απόλλωνος, ωστόσο είναι πολύ επικίνδυνο αν ακολουθηθεί και τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μια και γινεται λογος για την κριτικη που ασκειται στον Στεφενς περι τακτικης απο διαφορα δημοσιογραφικα φερεφωνα , βρηκα τα πρωτα σχολια που ειχε κανει ο ευτραφης οπαδος-δημοσιογραφος του ταβερνο-σαιτ στην προετοιμασια στην Αυστρια:

Μία εβδομάδα στην Αυστρία και νομίζω πως έχουμε βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα για το πώς λειτουργεί η ομάδα.

Ο ηγέτης της, είναι ο Χιουμπ Στέφενς, ο οποίος πάντως δεν είναι ενεργός στο μεγαλύτερο διάστημα των προπονήσεων. Ο βοηθός του Τον Λόκχοφ κάνει τις προπονήσεις και ο Στέφενς περισσότερο τα λέει με τον Γεωργιάδη θέλοντας να αντιληφθεί την νοοτροπία των Ελλήνων αλλά και του συλλόγου.

Ο Στέφενς, εμφανίζεται για να βάλει κάποιες ποιοτικές πινελιές ή να κάνει χαβαλέ με τους παίκτες ή να τους γκαζώσει. Για παράδειγμα, όταν πας να του πεις – ως παίκτης – πως έχεις ενοχλήσεις, ο τρόπος που σου συμπεριφέρεται τις κάνει και περνάνε. Κάτι σαν μάγος..

Το κλίμα και οι παπαριές που γράφονται κάθε χρόνο με κουράζουν, έφτασε σε διψήφιο αριθμό προετοιμασιών που έχω δει.

Tοτε ( 10 Ιουλιου 2013 ) - αφου πρωτιστως ειχα σχολιασει τα γραφομενα του Frappe-Man- ειχα "προφητεψει ":

Εχουμε κατα τη διαρκεια της χρονιας να ακουσουμε και να διαβασουμε μ@λακιες , που στο τελος θα γραψουμε βιβλιο...

Προς το παρον " εχω πεσει μεσα"....Και ακομα δεν τελειωσε η χρονια.... :?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

shark4 έγραψε:
joshua έγραψε:Τα συμβολαια και οι ανανεωσεις κερδιζονται στο γηπεδο,οχι στη θεωρια,βαση ονοματος και στο διαστημα που απομενει μεχρι το τελος της 3ης τουλαχιστον χρονιας

Εδωσαν συμβολαιο και χρονο - και πολυ σωστα επραξαν - στον Σαντος , την εποχη που ειμασταν λατερνα , φτωχεια και φιλοτιμο , και δεν θα δωσουν τωρα ?

Προπονητες τυπου Στεφενς πρεπει να μενουν τουλαχιστον 3τια...Δεν ειναι μονο θεμα τακτικης ή επιθεσης ...Ειναι ολοκληρη φιλοσοφια και πλανο επανω στα παιχνιδια...

Τρια χρονια εκατσε ο Σαντος με το μοτο " αφου δεν κερδιζω , τοτε δεν χανω " και επρεπε να φτασουμε στην εποχη του Λαζλο για να "ξεκολλησουμε "λιγο απο το μοντελο Σαντος .....

Αλλιως να γυρισουμε στον Παρασχο που ειναι και φτηνος και εχει παιξει και στον ΠΑΟΚ ....
Χρονος δοθηκε στον Σαντος και ορθα και φυσικα δεν μιλαμε για την πρωτη χρονια αφου πηρε μια ομαδα απο το δευτερο μισο της βαθμολογιας και την πηγε δευτερη θεση που ειχε να δει και εγω δεν ξερω ποσα χρονια.Παρομοιως πρεπει να δωθει χρονος και στον Στεφενς αφου πρωτα δειξει στοιχειωδη βηματα προοδου.Αν για παραδειγμα φας σφαλιαρες ξεγυρισμενες απο γαυρο και μπενφικα και κυριως αν χαροπαλεψεις στα πλει οφ η αμομα χειροτερα χασεις την δευτερη θεση απο ομαδες με το 1/4 του μπατζετ σου θα λες τα ιδια; Εγω συγνωμη αλλα οχι.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Σιγουρα με τα αποτελεσματα που περιγραφεις θα τεθει σοβαρα θεμα απομακρυνσης του γιατι ειναι και το ζητουμενο για φετος, εξηγω στα παραλειπομενα με απολλωνα πως πιστευω θα πορευτουμε στα κρισιμα ματς που ερχονται.Εγω παντως θα τον κρατουσα και την επομενη χρονια που ολη η ομαδα πλεον θα ειναι δικες του επιλογες.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εγώ να πω την αλήθεια δε περιμένω και πολλά απο αυτα τα ματς. Ουτε αισθάνομαι οτι μπορώ η οτι πρέπει να απαιτήσω κάτι.

Η ομαδα μου δειχνει οτι ειναι ανέτοιμη σαν ΟΜΑΔΑ και οτι χρειαζεται αρκετη δουλεια ακομα. Χρειαζεται τουλαχιστον αλλη μια προετοίμασια. Ναι, κι εγω θελω να τα δωσουν ολα οι παικτες με παθος αλλα ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα, θα ηταν πολυ απογοητευτικο να φυγει ο προπονητης πριν μπορεσει να χτισει κατι. Ας περιμένουμε να δούμε τι εξελιξη θα υπαρξει του χρονου.

Το θεμα ειναι να χτιστει κατι και να αλλαξουμε επιπεδο, οχι οι πρόσκαιρες επιτυχίες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι στο β΄ γύρο έχουμε μια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. Το duet Τζιόλης - Lazar που ήταν ο βασικό κορμός (άξονας) της ομάδας στον πρώτο γύρο δεν υπάρχει. Ήδη έχουμε Maduro - Kace, ενώ χθες έπαιξαν οι Kace - Natkho. Σε κανένα μήνα η ομάδα πιστέυω ότι θα παίζει κάπως έτσι:

Γλύκος
Κίτσιου (Σκόνδρας) - Vitor - Insarrualde - Τζαβέλας (Lino)
Natkho - Kace
Lucas - Martens - Stoch
Αθανασιάδης
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ντεμπούτο Πόζογλου με γκολ.
Ντεμπούτο Κουλούρη με γκολ.
Δεν μας παρατάς ρε άχρηστε Huub; Τι σε νοιάζει το μέλλον του ΠΑΟΚ αφού ήρθες για διακοπές;
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

joshua έγραψε:Παρομοιως πρεπει να δωθει χρονος και στον Στεφενς αφου πρωτα δειξει στοιχειωδη βηματα προοδου.Αν για παραδειγμα φας σφαλιαρες ξεγυρισμενες απο γαυρο και μπενφικα και κυριως αν χαροπαλεψεις στα πλει
Με αυτη τη λογικη μετα τα κλαρινα απο τις καρδουλες - βλεπεις δεν αναφερομαι την πρωτη χρονια- και μετα απο επισης κατι πνευστα στα πλει-οφ , που ειχαμε τερματισει πρωτοι αλλα πηγαμε απατοι , τοτε ο Σαντος επρεπε να εχει κουνησει μαντηλι....

Επισης την πρωτη χρονια θυμαμαι το πρωτο διπλο που καναμε - για ολοκληρη τη χρονια- υστερα απο συνεχομενα κλαρινα και καποιες ισοπαλιες ηταν με τη Γρια οπου επιασε κατα τυχη και πεναλντυ με τα ποδια ο Φερναντεζ.... Και παλι τοτε η αρμαδα του Σαντος δεν ειχε δειξει τιποτα και σε πεισμα πολλων ο Ζαγορακης τον ειχε κρατησει....

Και κατι ακομα .... Η ομαδα του Σαντος περα απο τις "σαρδελες" δεν ηταν οτι κατεβαινε και σαν την αεκ της Γ' Εθνικης....

Επισης θυμαμαι κατι ατακες του στυλ "ποτε θα κερδισει ντερμπυ ο Σαντος " ? Τα οποια ντερμπυ ολο και δεν κερδιζε ο πορτογαλλος ...Και δωστου κατι εμφανισεις με μιση ευκαιρια στα εκτος εδρας .....Οπως θυμαμαι και κατι φημες για αποπομπη του Σαντος και προταση στον Τεριμ ...Ναι...Ειχαν ακουστει και κατι τετοιες @ρχιδιες ....

Βεβαια στο τελος καναμε τεμεναδες στον Σαντος να μην φυγει ενω μεχρι την ημερα που ερθε ο Λαζλο παιζαμε με τα συτηματα copy-paste του πορτογαλλου...

Αλλα ας δουμε τι ειχε απαντησει ο Ιδιος ο Στεφενς σε συνεντευξη στις 19 Ιουλιου

Ποιος είναι ο στόχος που έχετε εσείς θέσει για την ομάδα γι’ αυτήν τη χρονιά;

«Ελπίζω να κερδίσουμε όλους τους αγώνες. Αν κερδίζεις όλους τους αγώνες νομίζω ότι τα πας καλά. Αλλά – πιστέψτε με, όσο κι αν θέλεις, όσο κι αν προσπαθήσεις, δεν μπορείς να τους κερδίσεις όλους. Είναι μια μη ρεαλιστική σκέψη αυτή για μένα. Η σκέψη μου είναι πως σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη κι ελπίζω πως οι ποδοσφαιριστές μου θα σκέφτονται το ίδιο».

Και μια αφιερωση για ολους αυτους που μιλανε περι "τακτικης"

Στη μικρή εμπειρία που έχουμε από προπονητές, από προετοιμασίες έχουμε δει σε θέματα τακτικής προπονητές να διακόπτουν την προπόνηση και να δείχνουν στο γήπεδο πράγματα. Καταλαβαίνουμε σωστά πως εσείς προτιμάτε να μιλάτε εκτός γηπέδου με τη βοήθεια της εικόνας; Κι αν πρέπει να έχετε πολύ καλούς … δέκτες για ν’ αντιλαμβάνονται την πληροφορία που τους δίνετε;

«Το ελπίζω, φυσικά και το ελπίζουμε, όταν δείχνεις τα βίντεο των αγώνων που έχουν παίξει, όταν συζητάς μαζί τους αυτά που είδες σύμφωνα μ’ αυτά που παρουσίασαν στο γήπεδο, αλλά είναι εξίσου σημαντικό ν’ απολαμβάνουν τη δουλειά τους, αυτό που κάνουν, την προπόνηση. Γιατί όταν την απολαμβάνεις μπορείς να προσφέρεις περισσότερα. Και δεν ανήκω στην κατηγορία των προπονητών που θα πουν ‘σταμάτα’, ‘μείνε ακίνητος’ … Νομίζω πως πρέπει ν’ απολαμβάνουν την προπόνηση. Ακόμη κι έτσι όμως, συζητάμε αρκετά με τους ποδοσφαιριστές για τις προπονήσεις, για τους αγώνες, για τα πάντα. Έστω και κατ’ αυτόν τον τρόπο όμως, δεν αποτελεί πάντα διασκέδαση. Όταν δείχνεις στους ποδοσφαιριστές τα λάθη τους, το ξέρουμε πως είναι σκληρό αλλά είμαστε επαγγελματίες, δουλεύουμε σ’ έναν οργανισμό και πρέπει να σκέφτονται την πειθαρχία κι όλα τα υπόλοιπα».

Και μια ακομα αφιερωση στα γνωστα λιγουρια , οπως εχει καθιερωθει πλεον...

Τί άποψη έχετε για τους δημοσιογράφους;

«Δεν έχω πρόβλημα, σέβομαι τη δουλειά που κάνει ο καθένας αλλά πιστέψτε με όταν βλέπω πως ο δημοσιογράφος δεν κάνει εκατό τοις εκατό τη δουλειά του με τον τρόπο που νομίζω ότι θα έπρεπε να την κάνει, έρχεται και κάνει ερωτήσεις του τύπου ‘πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό’ τότε έχω πρόβλημα. Σέβομαι πάντα τη δουλειά τους και μπορούν ν’ ασκούν την κριτική τους σε μένα αλλά σε ειλικρινή βάση. Αυτό είναι το σημαντικό. Και μην ξεχνάτε: Απολαύστε το. Μαζί δουλεύουμε, όλοι μαζί δουλεύουμε στο ποδόσφαιρο και πιστέψτε με. Το ποδόσφαιρο είναι μόνον ένα μικρό μέρος της ζωής»

ΣΤΕΦΕΝΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποια ακριβως κλαρινα καναμε σε πλει οφ εκτος;Χασαμε την πρωτη χρονια το τσου λου παιζωντας με 10σε ενα παιχνιδι με τον βαζελο,τερματιζωντας δευτεροι σε πρωταθλημα και στο δευτερα βγηκαμε πρωτοι κανοντας παρτυ.Τωρα αν συγκρινουμε τον τοτε βαζελο και αεκ με τον ατρομητο του καραμανου,του ναστου και του πιτου γκαρσια οκ παω πασο.Οσον αφορα τωρα τις καρδουλες επειδη τις ακουω συνεχεια αποκλειστηκαμε απο μια στραβοκλοτσια ωντας καλυτεροι και στα 2 παιχνιδια,ενω πχ με μπολονι τον οποιο θεωρω τον καλυτερο προπονητη απο οσους περασαν τα τελευταια χρονια περασαμε χωρις να ειμαστε καλυτεροι απο την καρπατι λογω ενος ακυροθεντος γκολ και μιας γκολαρας του μπαλαφα...ασε που φετος περασαμε χωρις αγωνα,ενω την καλυτερη μας προκριση πηραμε με δερμιτζακη...Τα ευρωπαικα παιχνιδια ειναι μια εντελως αλλη ιστορια.Ενδεχομενη μη προκριση στα προκριματικα Τσου Λου φετος θα μια απο τις μεγαλυτερες πατατες της ιστοριας μας γιαυτο μην ψαχνετε δικαιολογιες εκει που δεν υπαρχουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”