Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Πιο εφικτός στόχος, ας μην κάνουμε όνειρα με μισιμοβιτς φορλαν γκερειρο κτλ, αυτήν την στιγμή μόνο ελεύθεροι πρώην μεγάλοι παίκτες με κακές προηγούμενες χρονιές
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
αρα despe εσυ θεωρεις οτι εφοσων καλυψουμε τα κενα με παικτες που λειπουν (ανεξαρτητως παικταραδων) χτυπαμε πρωταθλημα.. τον παραγωντα διαιτησια (που δεν θα πρεπε να αναφερεται) αλλα επειδη οπως λες στο ελλαδησταν ζουμε τον σκεφτηκες?? Το 09 που πηγαμε για πρωταθλημα , τι ηταν αυτο που μας κρατησε πισω θυμαστε??? η διαιτησια απο την μια ΑΛΛΑ και η 'λιγη σε ψυχη και πηγμη' ομαδα που ειχαμε, γιατι στα μεγαλα ματς πρεπει να δειξεις χαρακτηρα , οχι με την κερκυρα και τον λεβαδειακο.. οποτε για να παρεις πρωταθλημα εγω θεωρω οτι πρεπει να εχεις παικτες που στην πιατσα τους λενε 'match winners'. Ειχαμε τετοιον παικτη και τον πουλησαμε.. Βιερινια τον ελεγαν.. Εκει που δεν μπορουσαν οι 10 , επαιρνε την μπαλλα και την εβαζε στα διχτυα φιλε μου.. αυτο χρειαζεσαι για να παρεις πρωταθλημα.. Ο σαντος φωναζε καποτε , 'φερτε μου 2-3 παικτες , εναν επιθετικο κρουσης και παιρνω πρωταθλημα για πλακα...' αλλα τοτε δεν ειχαμε ουτε τα λευτα ουτε τπτ...
σωστο αλλα για πες μας δυο τρεις τετοιουςkarlat85 έγραψε:Πιο εφικτός στόχος, ας μην κάνουμε όνειρα με μισιμοβιτς φορλαν γκερειρο κτλ, αυτήν την στιγμή μόνο ελεύθεροι πρώην μεγάλοι παίκτες με κακές προηγούμενες χρονιές
- ΑποστόληςΑ
Θα ήταν καλύτερα να αναφέρεις ονόματα. Θα σου αναφέρω εγώ:Parolos έγραψε:Όπως εδώ και 20 χρόνια σε καμία δεν υστερούμε.. είμαστε πάντα οι καλύτεροι αλλά τερματίζουμε τυχαία -20 κάθε χρονιά.. τον Μάρτιο δε, αλλάζουμε το τροπαριο και έχουμε ρόστερ κατώτερο του Παναιτωλικού, και τον Ιούνιο ξαναείμαστε οι καλύτεροι των καλυτεροτερων..ΑποστόληςΑ έγραψε:Για πέσ μου σε ποιες θέσεις υστερούμε έναντι του Ολυμπιακού! Ξεκίνα από τον προπονητή!Parolos έγραψε:Ισχύουν όλα ότι έγραφα..
Ειρωνικά το γράφω το "payoff ερχόμαστε".. γιατί με τις μέχρι τώρα μεταγραφές για playoff MAX είμαστε..
Αν έχεις λόγο να είσαι αισιόδοξος ευχαρίστως πες μας κι εμάς το σκεπτικό σου να αισιοδοξούμε παρέα..
Και ναι ο Κριστιάν δε μου κάνει γιατί τον θεωρώ χειρότερο από Σταφυλλίδη.. σου φτάνει αυτό το επιχείρημα..?
Υπερτερούμε σε:
1. Προπονητή
2. Τερματοφύλακα
3. Δεξί μπακ
4. Αριστερό μπακ
5. Αμυντικό χαφ
6. 8άρι
Δεν υστερούμε σε:
1. Δεξί εξτρέμ (oliseh)
2. Φορ
Περιμένω τις μεταγραφές σε
1. Stopper
2. 10άρι
3. Αριστερό εξτρεμ.
-
Ακριβώς!Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε!desperando έγραψε:και για πες ρε συ rou πως πας για πρωταθλημα στην ψαροκωστενα ελλαδιτσα? πρεπει να παρεις για αμυντικους τον νταγλας και τον φορλιν,αρ.μπακ τον ζιγκλερ,αμ.χαφ τον ριος,δεκαρι τον ρονι, στα εξτρεμ ελιας,μπαμπελ και σισοκοκαι επιθεση τον γκερερο ή τον φορλαν? ετσι πας για πρωταθλημα?
για να ανταγωνιστεις ποιους? τον μανιατη,τον μασαντο και τον γκρεκο?
για να πάρουμε 5 συνεχόμενα νταμπλ και να κάνουμε μεγαλειώδεις πορείες στην Ευρώπη
Που να ξερω ποιοι είναι ελεύθεροι,che4 έγραψε:σωστο αλλα για πες μας δυο τρεις τετοιουςkarlat85 έγραψε:Πιο εφικτός στόχος, ας μην κάνουμε όνειρα με μισιμοβιτς φορλαν γκερειρο κτλ, αυτήν την στιγμή μόνο ελεύθεροι πρώην μεγάλοι παίκτες με κακές προηγούμενες χρονιές
Λάζοβιτς, και δεν βγήκε ακόμα το μανατζερ 14 για να ξέρω ποιοι είναι ελεύθεροι
- ΑποστόληςΑ
Δίνουν πιθανότητες για ΠΑΟΚ-Λάζοβιτς οι Σέρβοι
olapaok 01 Ιουλ. 2013 18:42
Αναφορά στις δηλώσεις του Ντάνκο Λάζοβιτς για τον ΠΑΟΚ έχει η ιστοσελίδα telegraf.rs, η οποία όπως φαίνεται δεν έχει τελειωμένο το θέμα της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στον "Δικέφαλο". "Μετά τον Βούκιτς και ο Λάζοβιτς;" έχει σαν τίτλο και αναφέρει πως έπειτα από τον Σβόνιμιρ Βούκιτς και τον Βλάνταν Ιβιτς, ο Λάζοβιτς είναι ένας ακόμη παίκτης που έπαιξε στην Παρτιζάν και θα μπορούσε να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ.
Αναφέρεται πως "έχει συμβόλαιο με την Ζενίτ, παραδέχτηκε πως ήταν σε εποικονωνία με τον ελληνικό σύλλογο αλλά ισχυρίστηκε πως αυτή (σ.σ. επικοινωνία) σταμάτησε ή για κάποιον λόγο δεν θέλει να αποκαλύψει την πραγματική κατάσταση των πραγμάτων". Και αυτό το τελευταίο αν μη τι άλλο δείχνει πως στην Σερβία δεν πιστεύουν πως δεν υπάρχει ζήτημα... γάμου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Λάζοβιτς.
olapaok 01 Ιουλ. 2013 18:42
Αναφορά στις δηλώσεις του Ντάνκο Λάζοβιτς για τον ΠΑΟΚ έχει η ιστοσελίδα telegraf.rs, η οποία όπως φαίνεται δεν έχει τελειωμένο το θέμα της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή στον "Δικέφαλο". "Μετά τον Βούκιτς και ο Λάζοβιτς;" έχει σαν τίτλο και αναφέρει πως έπειτα από τον Σβόνιμιρ Βούκιτς και τον Βλάνταν Ιβιτς, ο Λάζοβιτς είναι ένας ακόμη παίκτης που έπαιξε στην Παρτιζάν και θα μπορούσε να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ.
Αναφέρεται πως "έχει συμβόλαιο με την Ζενίτ, παραδέχτηκε πως ήταν σε εποικονωνία με τον ελληνικό σύλλογο αλλά ισχυρίστηκε πως αυτή (σ.σ. επικοινωνία) σταμάτησε ή για κάποιον λόγο δεν θέλει να αποκαλύψει την πραγματική κατάσταση των πραγμάτων". Και αυτό το τελευταίο αν μη τι άλλο δείχνει πως στην Σερβία δεν πιστεύουν πως δεν υπάρχει ζήτημα... γάμου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Λάζοβιτς.
- desperando
- Επικοινωνία:
θα με κανεις παλι να διαφωνησω με αρκετα απο τα λεγομενα σου.
rou έγραψε:αρα despe εσυ θεωρεις οτι εφοσων καλυψουμε τα κενα με παικτες που λειπουν (ανεξαρτητως παικταραδων) χτυπαμε πρωταθλημα.. ναι χτυπαμε,δεν λεω οτι θα το παρουμε αλλα η μαχη του τιτλου θα εινα μεχρι τελουςτον παραγωντα διαιτησια (που δεν θα πρεπε να αναφερεται) αλλα επειδη οπως λες στο ελλαδησταν ζουμε τον σκεφτηκες?? οκ η διαιτησια ειναι ενας παραγοντας που πρεπει να απασχολει αυτους που βαζουν τα λεφτα,εγω εδω θελω να μιλω μονο αγωνιστικα Το 09 που πηγαμε για πρωταθλημα , τι ηταν αυτο που μας κρατησε πισω θυμαστε??? η διαιτησια απο την μια ΑΛΛΑ και η 'λιγη σε ψυχη και πηγμη' ομαδα που ειχαμε, γιατι στα μεγαλα ματς πρεπει να δειξεις χαρακτηρα ,αν θεωρεις οτι εκεινη η ομαδα ηταν λιγη σε ψυχη και πηγμη δεν μπορω να πω τιποτα αλλο. εκεινη η ομαδα ειχε παικτες μεσα οπως ο μουσλι,οι παμπλο,ο τσιριλο που αρρωστεναν μονο στην ιδεα της ηττας οχι με την κερκυρα και τον λεβαδειακο.. οποτε για να παρεις πρωταθλημα εγω θεωρω οτι πρεπει να εχεις παικτες που στην πιατσα τους λενε 'match winners'. Ειχαμε τετοιον παικτη και τον πουλησαμε.. Βιερινια τον ελεγαν.. Εκει που δεν μπορουσαν οι 10 , επαιρνε την μπαλλα και την εβαζε στα διχτυα φιλε μου.. αυτο χρειαζεσαι για να παρεις πρωταθλημα.. Ο σαντος φωναζε καποτε , 'φερτε μου 2-3 παικτες , εναν επιθετικο κρουσης και παιρνω πρωταθλημα για πλακα...' αλλα τοτε δεν ειχαμε ουτε τα λευτα ουτε τπτ...
- desperando
- Επικοινωνία:
και γω με ονειρευομαι στο ιδιο κρεβατι με καμια 20αρια ναρεςμου και κανα δις στους τραπεζικους μου λογαριασμουςArmagedonas έγραψε:Ακριβώς!Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε!desperando έγραψε:και για πες ρε συ rou πως πας για πρωταθλημα στην ψαροκωστενα ελλαδιτσα? πρεπει να παρεις για αμυντικους τον νταγλας και τον φορλιν,αρ.μπακ τον ζιγκλερ,αμ.χαφ τον ριος,δεκαρι τον ρονι, στα εξτρεμ ελιας,μπαμπελ και σισοκοκαι επιθεση τον γκερερο ή τον φορλαν? ετσι πας για πρωταθλημα?
για να ανταγωνιστεις ποιους? τον μανιατη,τον μασαντο και τον γκρεκο?
για να πάρουμε 5 συνεχόμενα νταμπλ και να κάνουμε μεγαλειώδεις πορείες στην Ευρώπη
ε για μενα το να ψαλιδισεις την διαφορα με τον πρωτο ειναι σαν να χτυπας πρωταθλημα.. τουλαχιστον για φετος. και καθε χρονο να το μειωνεις και να τον περνας κιωλλας.. Ειπες 3 ονοματα που δεν μπορουν να παρουν μια ομαδα πανω τους μονοι τους.. ουτε ο τσιριλο που ειναι αμυντικος , ουτε ο παμπλα που δεν βαζει γκολ , ουτε ο μουσλι που δεν ηταν ο παικταρας που χρειαζοταν τοτε.. Και τον νταβιντ λουις να παρουμε στην αμυνα ,δεν σημαινει οτι δεν θα τρωμε γκολ... αντιθετα παρε τον μεσι (υπερβολικο παραδειγμα οκ αλλα εναι αληθεια) και βαλτον σε οποιαδηποτε ομαδα του κοσμου.. Αν δεν παρει μονος του τα περ-τερα ματς της ομαδας του , τοτε εγω ειμαι εντελως μπουφος.. Μακαρι αυτο που ειπε ο στεφενς να το κανει πραξη και χωρις μεγαλα ονοματα να μας κανει ομαδαρα.. μακαρι πραγματικα..
- desperando
- Επικοινωνία:
φιλε μου γι αυτο λεγετε ομαδα και γι αυτο το ποδοσφαιρο ειναι ομαδικο αθλημα.
και τον μεσι να παρεις αν σε καθε κατεβασια της αντιπαλης ομαδας τρως γκολ,παλι θα χασεις
και τον μεσι να παρεις αν σε καθε κατεβασια της αντιπαλης ομαδας τρως γκολ,παλι θα χασεις
Τι μαλακες τοτε ειναι ολες οι ομαδες στον πλανητη
που περνουν παιχτες ,κανουν μεταγραφες,πουλανε παιχτες.
Δεν περναν τον Στεφενς να τους κανει ομαδα και τους αμπαλους να τους
κανει παιχταραδες και να τους πουλανε!!!
που περνουν παιχτες ,κανουν μεταγραφες,πουλανε παιχτες.
Δεν περναν τον Στεφενς να τους κανει ομαδα και τους αμπαλους να τους
κανει παιχταραδες και να τους πουλανε!!!
επιτέλους αυτό το "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ" πρέπει να κοπεί
δε λέω να μη κάνουμε όνειρα, αλλά να καταλαβαίνουμε και ότι είναι όνειρα και όχι η πραγματικότητα
και γω ονειρεύομαι τον ΠΑΟΚ με παιχταράδες και τσου λου κάθε χρόνο, αλλά πρώτα πρέπει να περάσουμε από άλλα στάδια.
δε λέω να μη κάνουμε όνειρα, αλλά να καταλαβαίνουμε και ότι είναι όνειρα και όχι η πραγματικότητα
και γω ονειρεύομαι τον ΠΑΟΚ με παιχταράδες και τσου λου κάθε χρόνο, αλλά πρώτα πρέπει να περάσουμε από άλλα στάδια.
-
danirifle έγραψε:
Πόσο ακόμα να περιμένουμε ρε φίλε?
Ελεος,και η υπομονή έχει τα όρια της
Κάποτε πρέπει να γίνει Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Και όταν λέμε "για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε" εννοούμε μέσα σε ΛΟΓΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ,όχι όνειρα θερινής νυκτός
Μην μου πεις ότι δεν μπορούσαμε να πάρουμε έναν μεγάλο σέντερ μπακ αντί του Λόπεθ ή έναν πολύ καλύτερο στη θέση του Τζιώλη