László Bölöni

Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από vasilis.A »

την στηριξη μου στο Λαζλο την ξερετε...η εικονα της ομαδας δεν ικανοποιησε στο β μισο της σεζον...ποιος ομως δικαιουται να εχει περισσοτερα παραπονα;;;η ΠΑΕ απο τον ρουμανο η ο ρουμανος απο την ΠΑΕ;;;ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΟΗΘΗΘΗΚΕ Ο ΛΑΖΛΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ;;;με μετεγγραφες;με αριστες συνθηκες εργασιας;;;με διευκολυνση του εργου του;;;χορτασαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λιγη μπαλιτσα στο α μισο οταν ειχαμε ολους τους παικτες και δυναμεις και τωρα τον σταυρωνουμε γιατι ο γιαχος ειναι παιδι της συγνωμης και οι παικτες κλαταραν λογω αξιοπιστων εναλακτικων λυσεων...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Lazlo-Δημοψήφισμα.

Με την λήξη των πλέι ωχ, να κάνουμε ένα δημοψήφισμα για το αν επιθυμούμε την παραμονή του Λάζλο και την επόμενη χρονιά; Παίζονται διάφορα από όλες τις πλευρές (αρδ, διοίκηση, ο ίδιος ο Λάζλο, κλπ) για αυτό το θέμα και άσχετα με την κατάληξη του (που επίσημα είναι συνεχίζουμε μαζί) δεν θα ήταν χρήσιμο να καταμετρηθεί και η άποψή μας;
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Συμφωνω και εγω....να δουμε το τι θελει ο κοσμος!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σε είχα παρεξηγήσει εσένα... :lol: :lol:

Κοίτα να δεις που κάποιοι λένε τον Δώνη κακό προπονητή και τον Μπόλονι προπονητάρα.

Με τον Σφακιανάκη σε παίζει Λάζλο....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ. ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ.

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

ΣΕ ΞΕΦΤΕΛΗΣΕ Ο ΔΩΝΗΣ ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΑ. ΚΥΠΕΛΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Άβαταρ μέλους
Taseos

László Bölöni

Δημοσίευση από Taseos »

Αμα εισαι προφεσόρ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

οποτε ας φυγει για ολα φταει αυτος ας ερθει ο Δωνης....Δε λεω δεν εχει ευθυνες,,,,αλλα ας βλεπουμε περα απο το δακτυλο μας...και ποιο ειναι το ζητουμενο στον ΠΑΟΚ πλεον....να βγαζει και να πουλαει παικτες...
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Εύχομαι στην συν.τύπου να μας πει ΓΚΟΥΤ ΜΠΑΙΙΙΙΙΙ , μπας και γλυτώσουμε από αυτόν τον μυρωδιά
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Μια χρονιά από εσένα έχω να θυμάμαι ένα διπλό στο Λονδίνο και δυο διπλά στο ΟΑΚΑ. Μια χρονιά σε στήριξα με όλη μου την καρδιά. Ε δεν πάει άλλο όμως! Ορισμένα από τα λάθη σου ούτε ο Χάβος δεν τα έκανε! Πρώτοι μετά από τρια παιχνίδια στα πλέυ-ωχ, τελευταίοι στο τέλος. Πολύ απλά λοιπόν: GO HOME, GO VILLAGE!!!
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

και εγω τον κατηγορησα τον λασλο τα λαθη του κανουν μπαμ...
αλλα θελω να μεινει και την επομενη χρονια και τοτε να τον κρινουμε....

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:
γιατι ο μπολονι ειναι καλυτερος απο τον δωνη?
και με ποια κριτηρια το λεμε αυτο?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

++++++++++++++++
Που μας απειλούσε κι όλας ότι θα φύγει... :lol:
Άβαταρ μέλους
Taseos

László Bölöni

Δημοσίευση από Taseos »

Μη φευγεις λαζλοοο θα φαρμακωθω! Μη πας στην αραβιααα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

LAZLO αλλαξε τα ολα...

Οσο για την αποτυχια των πλει οφ....οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια.....Ας κανουν λιγοτερες διακοπες...τα καμαρια μας...
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ναι , όπως ο ΓΑΠ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Εύχομαι στην συν.τύπου να μας πει ΓΚΟΥΤ ΜΠΑΙΙΙΙΙΙ , μπας και γλυτώσουμε από αυτόν τον μυρωδιά
PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Μια χρονιά από εσένα έχω να θυμάμαι ένα διπλό στο Λονδίνο και δυο διπλά στο ΟΑΚΑ. Μια χρονιά σε στήριξα με όλη μου την καρδιά. Ε δεν πάει άλλο όμως! Ορισμένα από τα λάθη σου ούτε ο Χάβος δεν τα έκανε! Πρώτοι μετά από τρια παιχνίδια στα πλέυ-ωχ, τελευταίοι στο τέλος. Πολύ απλά λοιπόν: GO HOME, GO VILLAGE!!!
ρε κοιτα πως απο...καθηγητης γινεσαι μυρωδιας. ΠΑΟΚ ΕΙΣΤΕ...συνεχιστε ετσι. Κι εγω ΠΑΟΚ ειμαι απλα προσπαθω να σκεφτω ψυχραιμα έστω τωρα. Και προσωπικα...δεν θελω να φυγει γιατι πιστευω οτι με δικο του σχεδιασμο και ξεροντας τα...κατατοπια, θα παει καλυτερα του χρονου.

Οσο για το...διπλο στο λονδινο και τα διπλα στο οακα μετα απο καμια εικοσαετια...είναι λες ΤΟΟΟΟΣΟΟΟ λιγα;;Μια τετοια χρονια με τοσα προβλήματα;Το οτι ΄΄εβγαλε ενα όμιλο ουεφα αήττητος;
Και μην αρχίσει κανείς τα...εγω τον ΠΑΟΚ τον θέλω πρώτο και τίποτα άλλο. ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΗ ΠΑΙΔΙΑ. Εδώ λεμε υπήρχε και ΥΠΑΡΧΕΙ πιθανότητα του χρόνου το πιο μακρινό ταξίδι της ομάδας να είνα μέχρι την πατρίδα μου το ηράκλειο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”