Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Τι να διδαχθει ρε φιλε ο ΠΑΟΚτσης η ο Ελληνας γενικα. Δε βλεπεις γυρω σου τι επικρατει. Βουρκος παντου. Πομπηια στις τελευταιες μερες της.
Φφφφφφφφφφ.... Τελειώνετε..
Μου τη δίνουν οι κωλυσιεργίες. Μου τη δίνουν οι φήμες.
Μου τη δίνουν και οι γκρινιάρηδες.Ειδικά όταν πουλάνε εξυπνάδα με το κιλό.
υ.γ. Αυτό βέβαια επ ουδενί δεν σημαίνει οτι όλα είναι πρίμα και καλά. Θα φανεί. Μπορεί όλα να είναι χάλια.
Μου τη δίνουν οι κωλυσιεργίες. Μου τη δίνουν οι φήμες.
Μου τη δίνουν και οι γκρινιάρηδες.Ειδικά όταν πουλάνε εξυπνάδα με το κιλό.
υ.γ. Αυτό βέβαια επ ουδενί δεν σημαίνει οτι όλα είναι πρίμα και καλά. Θα φανεί. Μπορεί όλα να είναι χάλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Σάβ 02 Ιούλ 2011, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
o zaγορ γι αυτο δεν ειναι σιγουρος δεν ειναι κανενας χαζος.....ουτε κανα λαμογιο που θα του ταξουν κτ για να πει ναι......προφανως και μιλαμε για ξεπλυμα χρηματος...χαιρομαι που βγαινει δημοσιευμα τωρα......να προσθεσω οτι δε θελουν κπς συνεργατες του Ζαγορ και ο ιδιος δεν ειναι σιγουρο οτι θα μεινει.....αν μπουν.....
- navigator11
"προφανως και μιλαμε για ξεπλυμα χρηματος...χαιρομαι που βγαινει δημοσιευμα τωρα"
δεδομένο να το θεωρήσουμε;;
το αρθρο ειναι αποτελεσμα του πεπλου μυστηριου γυρω απο τον φλωριδη. και δικαιως.
δεν μπορει να θελεις να αγορασεις τον ΠΑΟΚ και να μην ξερει κανενας ουτε εσενα, ουτε τις επιχειρησεις σου.
ειναι λογικο και να υπαρχει καχυποψια και να θεωρηθει ο φλωριδης μπροστινος του σαχπατζιδη.
εαν ισχυει ή οχι θα φανει στο μελλον.
δεν μπορει να θελεις να αγορασεις τον ΠΑΟΚ και να μην ξερει κανενας ουτε εσενα, ουτε τις επιχειρησεις σου.
ειναι λογικο και να υπαρχει καχυποψια και να θεωρηθει ο φλωριδης μπροστινος του σαχπατζιδη.
εαν ισχυει ή οχι θα φανει στο μελλον.
ποιο πεπλο μυστηριου.ετσι και ξαναδω κανεναν σαχπατζιδη να μιλαει στη βουλη για τον ΠΑΟΚ ειτε ως μετοχος ειτε σαν οτι αλλο θελει θα πρεπει να κυνηγηθει αλυπητα.δεν ξερω ποιου ειναι τα λεφτα δεν ξερω αν εχουν αλλους σκοπους αλλα ας κανονισουν να εχουν αλλα σχεδια.ελππιζω να μην γαβροποιηθει ο κοσμος και μπροστα στην οποια επιτυχια μπει στο τριπακι να γινει στρατος του καθε λεφτα.δεν ξερω ξαναλεω τι σκοπους εχουν.ευχομαι να εχουν καλους γιατι δε μας βλεπω καλα.
navigator11 έγραψε:"προφανως και μιλαμε για ξεπλυμα χρηματος...χαιρομαι που βγαινει δημοσιευμα τωρα"
ακομα και χωρις να ξερει κπς κτ.....δε ειναι περιεργο συην οικονομικη κατασταση της χωρας να ρχεται κπς απλας που δεν τον ενδιαφερει και τοσο το ανοιγμα οπως λενε(απλα για τον προγραμματισμο) ναθελει να βαλει 7 εκ ευρω....και πεποιθηση για την εγκυροτητα του κατα κολκα να ερχεται απο πληροφοριες απο του σαχπατζηδεους..?
οσον αφορα τα επικοινωνιακα εχει τατου το δικεφαλο κλπ ασχολιαστο...μετα οταν θα τον ψαχνομε οπως αλλους απο το τατου θα τον βρουμε?......Μακαρι να διαψευστω αυτα που γραφω ειναι συνδυασμος σκεεψεων και πληροφοριων...(ειχα αρχισει κτ να γραφω και )χτες
01 Ιούλ 2011 17:29
χωρις ζαγορ δεν τους θελω .....και αν δε θελουν συνεργατες του και αυτος αποχωρησει γιατι φανταζομαι τη γλαστρα δε θα κανει......θα ναι υποπτοι......για να μην πω τπτ παραπανω...εν καιρω και αναμενοντας τις εξελιξεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Σάβ 02 Ιούλ 2011, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γκρινια,γκρινια,γκρινια γκρινια.......εχετε κουρασει!Αν εμπιστευεστε ζαγορακη κ βρυζα τοτε σωπαστε αν οχι πεστε το καθαρα χωρις μισολογα!
Eξ ορισμου, ανθρωπο που κατηγορειται για ξεπλυμα χρηματος, που συναλασσεται με τον Εφραιμ, που εχει στενες οικονομικες σχεσεις με Ακη κτλ θα επρεπε να του εχουν κοψει τη διαθεση για οποιαδηποτε ενασχοληση με τον ΠΑΟΚ ευθυς εξ αρχης. "Εξ ορισμου" σε οτι αφορα εμενα δηλαδη.navigator11 έγραψε:"προφανως και μιλαμε για ξεπλυμα χρηματος...χαιρομαι που βγαινει δημοσιευμα τωρα"
Απο εκει και περα, αν ο λαος θελει επενδυτη ας λαβει επενδυτη.
το κακο ειναι οπως γραψανε κπ παιδια πιο πανω μην πουμε στο τριπακι ακουγοντας τα πολλα μυρια να πουμε βαζουν λεφτα ,,κανεις με το σταυρο στο χερι, θελουν να μας χαλασουν τη δουλεια τα δημοσιευματα κλπ...αυτοι πετανε το τυρακι 7εκ ε οπως αλλες εποχες με τον απατεωνα χοιριδη κλπους..με μπενασουρ-ανελκα κλπ...και εμεις τσιμπαμε γιατι αν και το αξιζουμε να χουμε κπν να τα χωνει αλλα δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι σκληρη τις περισσοτερες φορες......
Ε όντως.. Ειδικά τις τελευταίες μέρες έχει βγεί μια συμπεριφορά ελεεινή προς τα έξω. Πολλά εκατομμύρια βρε παιδί μου.. Ειδικά η ατάκα "φέρε παικταράδες Ζήση".. είναι γελοία.. Ούτε το 90 δε γινόταν αυτό. Τέσπα θα φανεί.
Απλά φτάνει με τις εξυπνάδες και τις κακίες.
Απλά φτάνει με τις εξυπνάδες και τις κακίες.
πολυ καψα ρε παιδι σας εχει πιασει με το πως βγαλαν τα λεφτα τους οι υποψηφιοι επενδυτες..το ενα σας βρωμαει το αλλο σας ξινιζει..ακομα κ ο αμπραμοβιτς να ερχοταν σκαρτο κ λαμογιο θα τον βγαζατε..γι'αυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα με αυτα τα μυαλα..ΕΓΩ εχω εμπιστοσυνη,οπως πιστευω η πλειοψηφια,στον ζαγορ και στον ζηση..
Ο Αμπράμοβιτς λαμόγιο είναι και από τα μεγαλύτερα μάλιστα.
πες μου Εναν μονο Εναν λεφτα που δεν εχει κανει λαμογιες..ΟΛΟΙ εχουν κανει..Οποτε δεν υπαρχει λογος να αφοριζουμε κανεναν..
- PAPA TSIBIKOS
Η φαρσοκωμωδία σε λίγο καιρό θα λάβει τέλος.
Δυστυχώς θα υπάρξουν κάποια μμε κ αρδ που θα θεωρίσουν τους Ζαγόρ κ Κατσαρή υπεύθυνους για το χάλασμα του ντηλ.
Και φυσικά θα συνπαρασύρουν και αρκετούς συνοπαδούς μας σε αυτόν τον βούρκο με σκοπό να πλήξουν τον Πρόεδρο.
ΥΓ. Τζιπάκια τα σποτάκια θα τα βάλεις στον Π@Τ@ σου........αρχιλαμόγιο.
Δυστυχώς θα υπάρξουν κάποια μμε κ αρδ που θα θεωρίσουν τους Ζαγόρ κ Κατσαρή υπεύθυνους για το χάλασμα του ντηλ.
Και φυσικά θα συνπαρασύρουν και αρκετούς συνοπαδούς μας σε αυτόν τον βούρκο με σκοπό να πλήξουν τον Πρόεδρο.
ΥΓ. Τζιπάκια τα σποτάκια θα τα βάλεις στον Π@Τ@ σου........αρχιλαμόγιο.