5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Πάμπλο είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ και το δείχνεις στο χορτάρι.
Μετά τον περσυνό πόλεμο που δέχτηκες από τα κοράκια, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ που δείχνεις φέτος.

respect
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

RE TI DILOSE PALI O TRELOEPANASTATIS ME KATHE EPIFILAKSI DEN KSERO AN ALITHEBOUN PEDIA OI DILOSIS TIS BRIKA SE SITE POU THELO N PISTEBO OTI DE NTA BGAZOUN APO TO MIALO TOUS.............Γκαρσία: Μας κλεβουν

Κόλαφος ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος τάχθηκε για μια ακόμη φορά ενάντια στο κατεστημένο, κάνοντας τις παρακάτω δηλώσεις. "Πράγματι ήταν μία νίκη που ήρθε δύσκολα, καθώς οι αντίπαλοι ήρθαν να παίξουν αμυντικά. Ήταν όμως πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί σε δύο αγωνιστικές: "Εγώ δεν είμαι η διοίκηση. Είμαι ποδοσφαιριστής. Oμως νομίζω ότι ίσως να ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα. Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό εκείνη τη μέρα ή μια καλή προπόνηση, παρά να παίξουμε εκεί. Εγώ προτιμώ να μείνω σπίτι γιατί θα μας κλέψουν σίγουρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά στην Αθήνα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μας αφήσουν γιατί υπάρχουν άλλοι παράγοντες. Φυσικά μιλάω για τη διαιτησία", τόνισε ο Ουρουγουανός, αναφερόμενος στη διαιτησία που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό........................... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: RE POSA THES NA MAS TRELANIS RE PABLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

http://www.sport-fm.gr/article/202281

Άλήθεια λέει και μεγάλη. Απλά δεν ξέρω αν αυτή του η δήλωση βοηθάει ή όχι την ομάδα;

Ένα είναι βέβαιο. Ο Πάμπλο παίζει πολύ μεγάλη μπάλα τις τελευταίες αγωνιστικές! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Pablo for President! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

και για του λόγου το αληθές....:

[youtube]<object width="340" height="285"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wAv9pBctrlo&hl=en&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wAv9pBctrlo&hl=en&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="340" height="285"></embed></object>[/youtube]
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

gate4mitsos έγραψε:Νομιζω πως ειμαι ερωτευμενος!!! :opaokara: 8-)
χαχαχαχαχαχαχαχα αδερφε νομιζω οτι και εγω μια απο τα ιδια... :opaokara: :opaokara:

μπραβο ρε παμπλο συνεχισε ετσι....
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

gate4mitsos έγραψε:Νομιζω πως ειμαι ερωτευμενος!!! :opaokara: 8-)
ειναι δικος μου ρεεεεεε :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
mkpaok

Δημοσίευση από mkpaok »

Φτου να μη σε ματιασω ρε Παμπλο. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι που με διαψευδεις. Δεν πιστευα οτι μπορεις να βγαλεις την αναμφισβητητη ποδοσφαιρικη κλαση σου στο γηπεδο χωρις μετα να τα κανεις μπαχαλο για ασημαντη αφορμη. Εισαι ποδοσφαιρικος ογκολιθος αυτο το ξεραμε, τωρα που βγαζεις και μετρημενο τσαμπουκα εισαι η κολωνα της ομαδας.
Φτου και ξαναφτου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mkpaok την Τρί 03 Νοέμ 2009, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

Αμάν κάναμε να τον στρώσουμε να παίζει μπάλα και να κοιτάει τη δουλειά του. Μη τον χαλάτε με επευφημίες και συνθήματα .Κατα τη γνώμη μου ο Garcia δεν μπορεί να τα κάνει και τα δύο : είναι άλλη η δουλειά του προέδρου και άλλη του χάφ.
Τώρα θα πάει να τα δώσει όλα με την ΑΕΚ , ή θα το διεκπεραιώσει αφού αυτός γνωρίζει ότι θα μας αδικήσουν ;
Σαν ΠΑΟΚ περνάμε μια φάση που έχουμε προέδρους που είναι νέοι στο πόστο αυτό.
Εμείς οι οπαδοί το καταλαβαίνουμε και θέλουμε να τους βοηθήσουμε στη δουλειά τους. Ο Garcia δεν καταλαβαίνει ότι τους εκθέτει με τέτοιες δηλώσεις ;
Να τον δώσουμε να καταλάβει ότι θέλουμε να συνεχίσει να παίζει έτσι ακριβώς όπως παίζει τώρα. Τίποτε άλλο.
Αλλιώς κινδυνεύουμε να γίνουμε καφενείο. Και αυτή η πραγματικότητα είναι χειρότερη από την άλλη της αδικίας γιατί πρώτα πρέπει να έχεις οργανωμένη ομάδα και μετά να προσπαθήσεις να αλλάξεις τους όρους που διεξάγεται το πρωτάθλημα.
Συγνώμη αν ξενερώνω κανέναν αλλά το θέμα δεν είναι μόνο εδώ τι γράφουμε αλλά κυρίως τι στον ναό φωνάζουμε.
kos

Δημοσίευση από kos »

το οτι εκανε τις δηλωσεις αυτες μετα απο το ματς με την ξανθη, δηλαδη 6 μερες μετα το ματς με τον βαζελο, δειχνει οτι τα πιστευει αυτα που λεει. δεν τα λεει αμεσως μετα απο ενα ματς με το ποκ οπου ο εκνευρισμος ειναι μεγαλος, τα λεει μετα απο νικη με ξανθη και σε αρκετα ψυχραιμη φαση.
δεν ξερω αν την ιδια γνωμη εχουν και οι αλλοι παικτες. ομως περα απο το γεγονος οτι δεν λεει κατι που δεν ισχυει, θα ηταν πολυ ασχημο για την ομαδα να κατεβαινει στην αθηνα με τετοια ψυχολογια.

ΥΓ. με την δηλωση του προσφερει μια καλυψη στον σαντος για την ιστορια που εχει ξεκινησει με τα ντερμπι και το μετρημα που κανουν ορισμενοι. εκτος και αν θεωρησουμε οτι ο γκαρσια ψαχνει δικαιολογιες για την φαση με τα ντερμπι.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ο Γκαρσία συνεχίζει να βγάζει μάτια κι αυτό μου αρέσει. Αφησε πίσω τον κακό του εαυτό και μας τρελαίνει. Έχει μια αύρα ρε παιδί μου..Μπαίνει στο γήπεδο και σε ανεβάζει μόνο που τον βλέπεις! Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Τώρα γι' αυτά που δήλωσε, έχει απόλυτο δίκιο, είπε πράγματα που κανείς δεν έχει τους όρχεις να τα πει ξεκάθαρα και επώνυμα. Ελπίζω μόνο να μην τον καλέσει ο αθλητικός δικαστής...
Συνέχισε έτσι Πάμπλο...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Με άριστα το 40 παίρνει ένα 35...

40 χρόνια άτιτλοι, 35 εκ. πούτσα χθες... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Πότε παίζουμε στο Βικελίδης??? :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

Ο ΠΑΟΚ των 70' αγωνιζότανε για δύο λόγους : α) να κερδίσει στα ίσια και να πάρει το αποτέλεσμα η
β) αν του το στερούσαν να κερδίσει το παιχνίδι στις καρδιές των φιλάθλων και των Αθηναίων και αν δεν κατάφερνε πάντα το πρώτο κατάφερνε το δεύτερο.
Ετσι γράφτηκε η ιστορία στα 70' και αναφερόμαστε εμείς και θυμόμαστε και εμπνεόμαστε. Τότε ο ΠΑΟΚ έφυγε απο τα πλαίσια της πόλης και δικαιωματικά κέρδισε την συμπάθεια και τον σεβασμό όλων των φιλάθλων.Υπάρχει η ιστορία και μπορεί ο καθένας να την διαβάσει και καλά θα κάνει να το κάνει και ο Garcia μιάς και δέθηκε με την ομάδα. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ προς κατανάλση και φτηνές δικαιολογίες.Έχουμε γίνει τόσο κότες και δεν μπορούμε να τα φωνάξουμε αυτά τα πράγματα και ψάχνουμε δικαιολογίες και περιμένουμε απο τους Garcies να τα ''πούνε'' ;
Όταν οι κάτω μας κλέβανε τους τίτλους γινόντουσαν ρόμπες γιατί το βλέπανε όλοι πως γινόντουσαν όλα εκείνα τα μαγικά. Αλλά τότε παίζαμε μπάλα και τους αναγκάζαμε να μας παραδεχτούνε.
Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα και σε αυτή τη λογική να δουλέψει και ο Garcia και αφού το αποδείξει έμπρακτα και σε διάρκεια τότε να τον ακούσουμε. Αλλά μέχρι τότε την μπάλα κάτω που λέει και ο λαός.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Παμπλο,μεχρι τωρα στα τελευταια ματς (εδω και καιρο) σε εβαζα παντα πρωτο διακριθεντα με τον Βιερινια...
Εχθες ησουν πρωτος και καλυτερος ΜΟΝΟΣ σου,με διαφορα απο τον δευτερο...

Οσο αφορα τις δηλωσεις του,μη προσπαθειτε να τις ερμηνευσετε με κρυμενα μυνηματα κλπ...σιγα μην τα ειπε αυτα για να καλυψει τον Σαντος ή για να πει στη διοικηση τι να κανει...
Απλα οπως παντα μιλησε στα ισια χωρις να θελει να φανει αρεστος σε κανεναν...αυτα που νοιωθει λεει...παντα ετσι ηταν και πλεον ολοι μας αρχισαμε να ζουμε με αυτο....και το καλο ειναι οτι και αυτος εχει περιορισει φετος τις ακραιες αντιδρασεις του εντος γηπεδου,οποτε ειμαστε ολοι χαρουμενοι..
ΑΥΤΟΝ τον Παμπλο τον θελω και του χρονου στην ομαδα χωρις συζητηση προσωπικα....
ΑΡΧΟΝΤΑΣ>ΑΠΟΛΥΤΟΣ>ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΤΟΥ,ΤΕΛΟΣ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

8emis4 έγραψε:Ογκόλιθος! Θα ήθελα να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, να εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και να πηγαίνουμε σε κανένα ρεμπετάδικο για ρετσίνες αναπολώντας τα παλιά!
ΠΑΟΚ είσαι!
+4444
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”