15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ρε φιλε κος με τις λεξεις παιζουμε;;;
ποιος θα βαλει λεφτα μου λες;;;
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

abg12d34 έγραψε:ρε συ φωτη ενταξη αλλα σαν πολλα δεν ζηταμε
νομιζετε οτι ολα γινοντε ευκολα και οποτε θελουμε
και ομαδα και οικονομικα και προπονητικα και εσοδα και εξοδα και πορισματα και κυλικεια και μπουτικ και σαιτ και μαιτ και ολα
και ολοι αυτοι που κονομουσανε μολις τους το πεις θα σου ζητησουν συγνωμη και θα σε αδειασουν την γωνια ε;
εδω ο μοκκας βγηκε και ειπε οτι ο ορκοτος ηταν λαμογιο
ο αλλος ο ελευθεροτετοιος που εβαλε 10 δραχμες επι γουμενου οποτε ξυπναει ρευετε και ολα για τα δανικα μιλαει και να παρει την παε θελει
και εσεις μιλατε για τυχον λαθη που κανανε...αν κανανε...2 παιδια που τους βαλαμε νταβατζιλικη εκει και μεχρι εκεινην την στιγμη παιζανε μπαλα;;
Με είδες να λέω τον Ζαγοράκη να ξεκουμπιστεί ή κάτι τέτοιο???Απλά ορισμένα πράγματα επισημαίνονται αδελφέ μου για να μην επαναλαμβάνονται.Συζήτηση κάνουμε.Δεν περιμένω ο Ζαγοράκης που ήταν ποδοσφαιριστής ξαφνικά να γίνει μέγας τεχνοκράτης.Απλά τα λάθη που στοιχίζουν προσπαθώ να επισημαίνω(κατά την άποψη μου πάντα).
:pano:
kos

Δημοσίευση από kos »

abg12d34 έγραψε:ρε φιλε κος με τις λεξεις παιζουμε;;;
ποιος θα βαλει λεφτα μου λες;;;
εχω μια ιδεα αλλα δεν ξερω εαν κανει να την μοιραστω μαζι σου...
το 10% των υποχρεωσων μπορει να το καλυψει ο εγγυητης. ας βαλει τα χρηματα που λειπουν απο το ταμειο ο ιδιος και ας εχει να παιρνει αυτος τα δανεικα. ετσι και αλλιως ειναι σιγουρος οτι δεν θα χαθουν....
για τα υπολοιπα βλεπουμε...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Ηρεμααα...
Gika
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ενταξη παω πασο αλλα ο αλλος ο ειρωνας να λεει οτι να ειναι ε΄;
για 10% για εγγυητες και για δανικα
αντε ρε πατε καντε καμια δουλεια που θελετε το καλο του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

abg δεν έχεις το δικαίωμα να τον βρίζεις όμως.
Ο καθένας έχει την άποψη του.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

abg12d34 έγραψε: και εσεις μιλατε για τυχον λαθη που κανανε...αν κανανε...2 παιδια που τους βαλαμε νταβατζιλικη εκει και μεχρι εκεινην την στιγμη παιζανε μπαλα;;
Ε ντάξει δεν τους υποβάλλαμε σε βασανηστήρια...Ξέρεις τι δυναμη έχει ο τίτλος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ και σχετικά με τα υπόλοιπα που γράφεις να πάμε και να δώσουμε από ενα 50ρικό και μετά να μιλήσουμε τι να πω...Δεν πιάνω καθόλου τη λογική σου. Δηλαδή εσύ με τις παρούσες συνθήκες και με τον κόσμο στον οποίο απευθύνεται ο ΠΑΟΚ πιστεύεις ότι 15 χιλιάδες διαρκείας είναι λίγα....ΟΚ σόρρυ. Ζούμε σε άλλη Ελλάδα
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Δηλαδή εσύ με τις παρούσες συνθήκες και με τον κόσμο στον οποίο απευθύνεται ο ΠΑΟΚ πιστεύεις ότι παίχτες επιπέδου (χρηματικού και αγωνιστικού) Κοντρέρας μπορούν να κρατηθούν στην ομάδα....ΟΚ σόρρυ. Ζούμε σε άλλη Ελλάδα.

Και πουσε, δε λέω για το παρόν συμβόλαιο. Εγώ λέω ότι μένει μέχρι τον Ιούνη και πανηγυρίζουμε όλοι μαζί που κρατήσαμε τον παιχταρά. Πιστεύεις ότι θα δεχτεί νέο συμβόλαιο με τα οικονομικά δεδομένα που ξέρουμε;

Και πουσε, το ξέρω ότι δε σε νοιάζει που τα έκαναν μαντάρα οι διαχειριστές και όπως έστρωσαν να κοιμηθούν και να βρουν τον τρόπο να φέρουν και να κρατήσουν τέτοιους παίχτες στον ΠΑΟΚ. Όταν όμως ο διαχειριστής, η εκτελεστική εξουσία δηλαδή κάνει λάθος, δύο πράγματα συμβαίνουν. Είτε ο λεφτάς τσοντάρει για να καλύψει την τρύπα, είτε αλλάζει το πλάνο για να μη βουλιάξει το καράβι.

Υ.Γ. προφανώς το post του gika είναι αφορμή και συγγνώμη για το ύφος μου.
monopaokre

monopaokre έγραψε:Ποιοι παίχτες είπαμε πως ανεβάζουν τον ΠΑΟΚ επίπεδο?
Κοντρέρας: Του χρωστάμε πόσα λεφτά σε κάθε ευκαιρία προσπαθούμε να τον στείλουμε και του χουν σκάψει πολλές φορές πούστικο λάκκο με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα
Βιερίνια: συμβόλαιο κάτω από το 50% της αντικειμενικής του αξίας.
Γκαρσία: Μείωσε ηθελημένα 50% το συμβολαιό του και πουστιά την πρώτη χρονιά για να φύγει.
Βιτόλο: Μένει ελεύθερος χαρίζοντας οφειλόμενα και σταμπάρετε σαν στυγνός επαγγελματίας. Ξέρεις απο αυτούς που παίζουν με πρόβλημα στο γόνατο για να βοηθήσουν σε ένα σημαντικό παιχνίδι
Σάλπι: Η ψυχούλα του το ξέρει πόσα είναι τα χρωστούμενα
Μπόλονι: Πιέζει συνεχώς καταστάσεις μπας και του φέρουν κάναν παίχτη και ΔΕΝ στείλουν κανέαν πρωτοκλασσάτο. Ρωτάει αν δεν υπάρχει πλάνο να σηκωθεί να φύγει και του λεν από σένα εξαρτάται.

Οι παραπάνω παίκτες είναι κατά γενική ομολογία οι πρωτοκλασσάτοι μας. Δεν θέλω καν να ξέρω τι γίνετε με του υπόλοιπους και θεωρητικά περισσότερο αναλώσιμους

(ΥΓ)Ζαγόρ: Αναρωτιέται που πήγε η γκαύλα...

Θα προσπαθήσω να απαντήσε μ αυτό... Δεν πληρώνουμε δα και τον Μέσσι
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Το καλοκαίρι του πρότεινε ο Βρύζας νέο 3ετές συμβόλαιο με 400.000 το χρόνο, άσχετα πότε θα τα παιρνε είναι δεδομένο ότι θα τα'παιρνε..τώρα υπογράφει στη πατρίδα του για 320.000..
Δε νομίζω ότι είναι τόσο δυσνόητο ότι απλά δεν ήθελε να κάτσει κι όμως μερικοί το χαβά τους
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

kos έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Τι λες αδελφε?????Τι σχεση εχει αυτο που λες????
εχει και παραεχει.
αυτη η καραμελα του οποιος διαφωνει με τις επιλογες μιας οποιασδηποτε διοικησης ή δεν εχει πλεον εμπιστοσυνη στην οποιαδηποτε διοικηση δεν εχει δικαιωμα να ομιλει εαν προηγουμενος δεν προτινει συγκεκριμενη διαδοχη κατασταση, πρεπει καποια στιγμη να σταματησει.
ο οπαδος ειναι οπαδος και κρινει τις πραξεις της υπαρχουσας διοικησης. ακομη και οταν δεν υπαρχει στο προσκηνιο ή στο παρασκηνιο εναλλακτικη λυση, αυτο δεν του αφαιρει το δικαιωμα της κριτικης.
Αυτο που γινεται δεν ειναι κριτικη, φιλε κος. Εσυ μπορει να κανεις καλοπροαιρετη κριτικη, αλλα εισαι τραγικη μειοψηφια. Φημες, "επενδυτες", "Θοδωρακη", ντου με αεκ, ανοιγμα, πορισματα, που πηγαν τα λεφτα κλπ. Αυτο δεν ειναι κριτικη, ειναι δηλητηριο. Με σχεδιο. Αλλοι απο αφελεια, αλλοι απο κρυφο συμφερον, ακολουθουν αυτο το σχεδιο. Κριτικη θα ηταν να κραξεις περσι για τις τραγικες επιλογες προπονητων. Για τον Γκαγκατση, για τον Κουτσιανικουλη, για το οτι μιλαει καθε 6 μηνες κλπ κλπ.

Υ.Γ. Για τον Κοντρερας: θα λυπηθω πολυ αν θα φυγει, αλλα καταλαβαινω οτι θελει να γυρισει στην πατριδα του. Θα δεχτει (ή δεχτηκε ηδη) προταση 320.000 δολλαριων απο Χιλη. Εμεις του καναμε προταση 400.000 ευρω. Οποιος διαφωνει με τη φυγη του και θεωρει οτι η διοικηση μπορουσε να κανει μεγαλυτερη προταση και δεν την εκανε, να μας πει ποσο μεγαλη προταση επρεπε να κανει η ΠΑΕ. 600? 800? Ποσο και ποθεν.

Υ.Γ.2 Ρισπεκτ στον Μπεσουχ.
monopaokre

Ωραία δεν κάθετε γιατί του λείπει η χώρα του και είναι αχ$#ιστος. Κ ο Βιτόλο ήταν ένας κοντοπ$%#@%@ς φιλοχρήματος προ$%της. Κ ο Μπόλονι είναι αχ$%ιστος γιατί ήξερε το πλάνο απ την αρχή και συνέχεια πιέζει τη διοίκηση. Και τέλος όλα στην ομάδα μας είναι γα$%τα...Ας φύγει ο Χιλιανός εχω Μαλεζά και Τσιρίλο και Κατσικά. Στην ανάγκη θα παίζω με ένα σέντερ μπακ τι διάολο τόσο δύσκολο είναι??
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Οχι δεν κάθεται γιατί τελειώνει το συμβόλαιο του σε 6 μήνες και δεν ανανέωσε μετά από επιλογή του..το γιατί δικό του θέμα είναι.
Οταν τελειώσει το συμβόλαιο του εσύ πήγαινε στο αεροδρόμιο και κράτα τον με το ζόρι τι να σ πω
monopaokre

Για να είναι επίλογη του να μην ανανεώσει ενω πριν το καλοκαίρι υπήρχε θετική προδιάθεση για μένα κάτι σημαίνει
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

προφανώς η διοίκηση του έλεγε, κοίτα εγώ θέλω να φύγεις, αλλά προς τα έξω θα λέω ότι θέλω να σε κρατήσω, μη με δώσεις έτσι;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”