Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
traveller65

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από traveller65 »

Parolos έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:25
traveller65 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:20 Κανείς σοβαρός προπονητής δεν έρχεται πλέον στην Ομάδα επειδή ο Ιβάν ψάχνει για ανδρείκελα κι οχι για προπονητές. Τώρα θα την πληρώσουν ο Βιερίνια κι ο Μάτος και του χρόνου βλέπουμε.
Μάνατζερ ποδοσφαίρου ή insider κι εσύ?
Ένας άνθρωπος που δεν εθελοτυφλεί απλά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εγώ από αυτή την παράνοια κατάλαβα ότι ο Ιβάν συνομιλεί με έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης ΚΑΙ ΚΑΣΕ τεράστιο, ΑΛΛΑ ταυτόχρονα πρέπει να παραδώσει την ομάδα (τζάμπα βεβαίως να κάνουμε και εξυπηρέτηση) , γιατί παρατημένη ομάδα. Προχτές "φέρε στελέχη να ξέρουν μπάλα" και τώρα αυτοφορακηδες.
Και μέσα σε όλα αυτά όσοι είναι κατά της αλλαγής (της τζάμπα μην ξεχνιόμαστε γιατί από ψιλοκοκο γιοκ) είναι γάγγραινα.

Κατάλαβα καλά?

Άμα κλείσει κανας Γιαννούλης κι αυτός αυτοφορακιας θα είναι να φανταστώ.
These users thanked the author Parolos for the post (total 2):
PAOKevolution, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Stratego

Δημοσίευση από Stratego »

traveller65 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 07:22
Parolos έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:25
traveller65 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:20 Κανείς σοβαρός προπονητής δεν έρχεται πλέον στην Ομάδα επειδή ο Ιβάν ψάχνει για ανδρείκελα κι οχι για προπονητές. Τώρα θα την πληρώσουν ο Βιερίνια κι ο Μάτος και του χρόνου βλέπουμε.
Μάνατζερ ποδοσφαίρου ή insider κι εσύ?
Ένας άνθρωπος που δεν εθελοτυφλεί απλά.
Στον ΠΑΟΚ οι περισσότεροι κάνουν δημόσιες σχέσεις και δεν ταράζουν τα "ήρεμα" νερά. Αποτέλεσμα: στατικότητα σοβιετικύ τύπου.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Dimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 02:12
makispaspartou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 00:58 Και εν πασει περιπτώσει άντε πες..
Είναι ψέμα ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει προπονητή;
Είναι ψέμα ότι ο Ιβαν δεν έχει μιλήσει με το Λουτσεσκου;
Είναι ψέμα ότι ο Γιαννούλης ήταν κλεισμένος;
Είναι ψέμα ότι ο Βιεϊρίνια και ο Ματος θα καούν μαθηματικά αν ο Σαββιδης λειτουργήσει όπως και με τους προκατόχους του;
Είναι ψέμματα αυτά;
Αν και σε λάθος τοπικ.
Εγώ φίλε να δεχτώ ότι όλα όσα λες ισχύουν και πρέπει να πάμε στην επόμενη μέρα.
Τι ακριβώς εμποδίζει τον Μυστακίδη(γιατί ας μην κρυβόμαστε αυτόν έχουν όλοι στο μυαλό τους σαν την εναλλακτική) αύριο το πρωί να κάνει δημόσια πρόταση εξαγοράς.
Να βγεί να πει δίνω τόσα για να πάρω την ΠΑΕ όπως ακριβώς έκανε για το γήπεδο.
Τότε όλη η πίεση θα πέσει στον Σαββίδη και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πάμε παρακάτω.
Τι εννοείς να δεχθείς? Τι ισχύει δηλαδή ? Όχι τίποτα πες μου να συμμεριστώ κι εγώ την αισιοδοξία σου και την υπομονή σου.
Αυτό που περιγράφω είναι κάτι που όλοι μας θα έπρεπε να κριτικάρουμε.
Το ότι αυτό επαναλαμβάνεται κάθε σεζόν είναι το γεγονός που θα έπρεπε να μας προβληματίζει.
Στο να αγοράσει ο κάθε Μυστακίδης που μπορεί να ενδιαφέρεται τον ΠΑΟΚ υπάρχει μία βασική προϋπόθεση.. να θέλει ο Ιβάν να πουλήσει. Αν είδες ποτέ δεν έχω γράψει Μυστακίδη πάρε την ΠΑΕ. Αυτό που γράφω πάντα είναι ότι αν δεν μπορεί ο Ιβάν ή ακόμη και αν θέλει και δεν μπορεί ας ετοιμάσει την επόμενη μέρα. Εγώ δε θέλω να ζήσω σενάριο να πιεστεί ο Ιβάν από τον κόσμο να φύγει. Αυτό δε θα μου άρεσε καθόλου. Αλλά ο Ιβάν έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι. Αρκεί να αποδείξει ότι επέστρεψε ή να είναι ειλικρινής και να αφήσει κάποιον άλλον να ηγηθεί.
Δεν νομίζω ότι λέω κάτι τόσο παράλογο.
cannibalfrag

Δημοσίευση από cannibalfrag »

Δεν μου αρεσουν αυτα που βλέπω στην ομαδα...το μονο καλο <<ΑΝ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ>>

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ...ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!
makispaspartou

Taseos έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 05:51 Το δε δίνω 5 εκατομμύρια για έναν παίκτη με τα δεδομένα που έχει και την τιμή που ζητάει η ομάδα του δεν είναι δε μπορώ. Είναι δεν κοστολογώ την αξία του παίκτη τόσο. Όλες οι ομάδες το κάνουν. Εσύ μπορείς να κοστολογείς πχ τον ζαφειρη 12 μυρια άλλη ομάδα μπορεί να τον κοστολογούσε 4 εκ και άλλη 9. Το ότι τον πήρες εσύ δε σημαίνει ότι δεν μπορούσαν οι άλλοι. Σημαίνει ότι θεωρούσαν ότι στα 12 εκατομμύρια μπορούσαν να πάρουν κάτι άλλο ή άλλους. Ο πωλητής μπορεί να ζητάει ότι θέλει. Και ο αγοραστής όμως δικαιούται να κρίνει την αξία ενός παίκτη με όλα τα δεδομένα. Το είναι παοκτσακι δεν είναι σύγχρονο κριτήριο. Δεν χρειάζεται η ομάδα ούτε να ανανεώνει παίκτες απλά επειδή είναι παοκσακια ή πρωταθλητές , ούτε να μοιράζει εκατομμύρια ανάλογα με το αν είναι παοκτσακια επαγγελματίες παίκτες
Τώρα αλήθεια? Μετά τα 12 του Ζαφείρη όλοι ελπίζαμε ότι ήταν κίνηση statement του Ιβάν. Γρήγορα όμως φάνηκε ότι πιέστηκε λόγω Γηπέδου και πλήρωσε υπεραξία. Αλλά αυτό τι σε αφορά εσένα ως οπαδό? Ευτυχία είναι να μπορείς να δελεάζεις παίκτη σαν τον Ζαφείρη να έρθει στον ΠΑΟΚ όποια και να είναι η συνθήκη. Ο Γιαννούλης τώρα, δεν είναι ότι είναι ΠΑΟΚτσάκι, είναι παικταράς και το καλύτερο αριστερό μπακ Έλληνας. Είναι συμφωνημένος να έρθει από το Γενάρη. Και μου μιλάς για 3,4, 5 εκ? Κόψε το λαιμό σου και δώστα και φέρτον. Και κόψε τα υπόλοιπα από αλλού. Όπως έκανες και πέρσι.
makispaspartou

aivas19 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 06:43
makispaspartou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 00:10
tolis14 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 23:44

Λοιπόν αδελφέ για να τελειώνουμε και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Από αυτά που γράφεις και παρέθεσα δεν ισχύει απολύτως τίποτα. Όλα είναι δικές σου θεωρίες και ψεύτικα επιχειρήματα τα οποία παραθέτεις για να προωθήσεις την βαθειά σου επιθυμία που δεν είναι άλλη από το να φύγει ο Ιβαν, no matter what. Αν κάνω λάθος, σε προκαλώ να αποδείξεις ότι ισχύουν όλα αυτά που λες. Επειδή ξέρω ότι δεν μπορείς, επειδή πολύ απλά όπως ανέφερα παραπάνω, είναι δικές σου θεωριες και ψεύτικα επιχειρήματα, δεν πρόκειται να πάρεις σοβαρό σχόλιο ή απάντηση από μένα πλέον. Εσύ και άλλοι σαν και σένα μας έχετε πραγματικά πεθάνει από πέρυσι το καλοκαίρι μετά την εμφάνιση του Τέλη. Ε λοιπόν δεν θα με τρελλανετε εσείς εμένα. Για κάθε ψέμματα που θα διαβάζω και θα παρουσιάζεται ως 'κριτικη' θα απαντάω κι εγώ αναλόγως. Κι εσένα δικαίωμα σου είναι να γράφεις ότι θέλεις, αλλά κι εμένα το ίδιο
Να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά επιβεβαιώνεις με κάθε τοποθέτηση σου το προσωνύμιο..
Η βαθια μου επιθυμία είναι να παίρνει ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο πρωτάθλημα και να είναι πρωταγωνιστής. Και αν αυτό μπορεί να το κανει κάποιος άλλος θα είμαι μαζί του είτε είναι ο Μυστακίδης είτε ο οποιοσδήποτε.. Αν ο Ιβαν πλέον δεν μπορεί να φύγει.. Αν θέλει και δεν μπορεί πάλι να φύγει. αν ο Τελης δεν μπορεί να φύγει κι αυτός… Αν εσύ είσαι Ιβαν ολε δε με ενδιαφέρει καθόλου. Την άποψη των ΠΑΟΚτσηδων όμως θα την ακούς και ας σταβοκαταπινεις.. Εντάξει ψευτομαγκα; Άντε γάγγραινα του ΠΑΟΚ έχετε καταντήσει τυπάκια σαν εσένα.. που θα μας πεις και τι ξέρεις.. ξεράδια ξέρεις..
Αυτος ο τύπος λέει ΑΡΔ ψευτόμαγκα και γάγγραινα τον tolis14 και πριν κλαίγοταν ότι του κάνω επιθεση 😁 αλλά μου έλεγε ότι δεν έχω άποψη. Καλά θα περάσουμε
Με σένα και τους άλλους να δεις τι τραβάμε όλοι μας. Εκτός κι αν θαρρείς εσύ τυπάκι ότι όλοι είναι σαν κι εσένα.
makispaspartou

navigator11 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 06:55
makispaspartou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 00:58 Και εν πασει περιπτώσει άντε πες..
Είναι ψέμα ότι ο Ιβαν δεν έχει μιλήσει με το Λουτσεσκου;
Είναι ψέμα ότι ο Γιαννούλης ήταν κλεισμένος;
Είναι ψέμα ότι ο Βιεϊρίνια και ο Ματος θα καούν μαθηματικά αν ο Σαββιδης λειτουργήσει όπως και με τους προκατόχους του;
Είναι ψέμματα αυτά;
Είναι καραεικασίες αναπόδεικτες σχεδόν όλες. Συγγνώμη δηλαδή κιόλας.
Αλήθεια τώρα? Ρε σεις συντονισμένα μας δουλεύετε?
makispaspartou

Parolos έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 07:28 Εγώ από αυτή την παράνοια κατάλαβα ότι ο Ιβάν συνομιλεί με έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης ΚΑΙ ΚΑΣΕ τεράστιο, ΑΛΛΑ ταυτόχρονα πρέπει να παραδώσει την ομάδα (τζάμπα βεβαίως να κάνουμε και εξυπηρέτηση) , γιατί παρατημένη ομάδα. Προχτές "φέρε στελέχη να ξέρουν μπάλα" και τώρα αυτοφορακηδες.
Και μέσα σε όλα αυτά όσοι είναι κατά της αλλαγής (της τζάμπα μην ξεχνιόμαστε γιατί από ψιλοκοκο γιοκ) είναι γάγγραινα.

Κατάλαβα καλά?

Άμα κλείσει κανας Γιαννούλης κι αυτός αυτοφορακιας θα είναι να φανταστώ.
Το τι καταλαβαίνεις εσύ και όλοι όσοι κάνετε συντονισμένα το άσπρο μαύρο ας το αφήσουμε..
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Είναι ψέμα ότι ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή με συμβόλαιο;
makispaspartou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 00:58 Είναι ψέμα ότι ο Ιβαν δεν έχει μιλήσει με το Λουτσεσκου;
Αυτό είναι ψέμα;
Οι δύο άνδρες αναμένεται να έχουν άμεση συνεργασία, καθώς ήδη έχει προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στον Μάτος, τον Βιεϊρίνια και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Η συγκεκριμένη επαφή θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, αφού θα αποτελέσει ουσιαστικά την αφετηρία για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.
https://www.alphanews.live/sports/paok- ... -savvidis/
makispaspartou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 00:58 Είναι ψέμα ότι ο Γιαννούλης ήταν κλεισμένος;
Είναι ψέμα ότι ο Γιαννούλης είναι ποδοσφαιριστής άλλης ομάδας με ενεργό συμβόλαιο, και για να πάει οπουδήποτε θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί η τωρινή του ομάδα;
makispaspartou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 00:58 Είναι ψέμα ότι ο Βιεϊρίνια και ο Ματος θα καούν μαθηματικά αν ο Σαββιδης λειτουργήσει όπως και με τους προκατόχους του;
Είναι ψέμματα αυτά;
Αυτό είναι εικασία. Δεν είναι ούτε ψέμα ούτε αλήθεια. Υπάρχει πιθανότητα, μαθηματικά, να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα.
These users thanked the author Psaras for the post:
PAOKevolution
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Γιατί να κόψεις το λαιμό σου για τον Γιαννούλη? Δεν έχει αλλά καλά αριστερά μπακ ?
Όταν λες "κόψε από αλλού" τι σημαίνει? Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει με τίποτα να κόψουμε από αλλού. Ούτε από το σέντερ μπακ ούτε από τα χαφ ούτε από τον φορ, ούτε από τον εξτρέμ
Πιο εύκολο να βρεθούν καλοί παίκτες στα πλάγια μπακ παρά στις άλλες θέσεις .
These users thanked the author astral for the post:
paok apo epilogi
makispaspartou

Λοιπόν νιώθω απίστευτα θυμωμένος με τον εαυτό μου που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με account που συντονισμένα προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη που αυτοί έχουν στο μυαλό τους, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Το λυπηρό είναι ότι αυτό γίνεται χρόνια μέσα στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ... Στεναχωριέμαι που κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι που έχουν αποχωρήσει, ξεκινήσαμε να γράφουμε εδώ μέσα έχοντας ερωτευθεί το σάιτ και την όλη ΠΑΟΚ κατάσταση που αυτό εξέπεμπε εξαρχής. Με πολύ αξιόλογες πένες να γράφουν. Πλέον έχουν επικρατήσει όλοι αυτοί που τάχα μου σου κουνάνε το δάκτυλο, μιλάνε για διχασμούς όντας οι πρώτοι που μιλάνε για εμάς και εσάς.
Αποτραβιέμαι λοιπόν ευχόμενος καλή δύναμη σε όσους απομένουν και λειτουργούν με κοινή λογική και με οδηγό μόνο την αγνή τους αγάπη για τον ΠΑΟΚ.
makispaspartou

Psaras έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 07:55
Είναι ψέμα ότι ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή με συμβόλαιο;
makispaspartou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 00:58 Είναι ψέμα ότι ο Ιβαν δεν έχει μιλήσει με το Λουτσεσκου;
Αυτό είναι ψέμα;
Οι δύο άνδρες αναμένεται να έχουν άμεση συνεργασία, καθώς ήδη έχει προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στον Μάτος, τον Βιεϊρίνια και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Η συγκεκριμένη επαφή θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, αφού θα αποτελέσει ουσιαστικά την αφετηρία για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.
https://www.alphanews.live/sports/paok- ... -savvidis/
makispaspartou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 00:58 Είναι ψέμα ότι ο Γιαννούλης ήταν κλεισμένος;
Είναι ψέμα ότι ο Γιαννούλης είναι ποδοσφαιριστής άλλης ομάδας με ενεργό συμβόλαιο, και για να πάει οπουδήποτε θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί η τωρινή του ομάδα;
makispaspartou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 00:58 Είναι ψέμα ότι ο Βιεϊρίνια και ο Ματος θα καούν μαθηματικά αν ο Σαββιδης λειτουργήσει όπως και με τους προκατόχους του;
Είναι ψέμματα αυτά;
Αυτό είναι εικασία. Δεν είναι ούτε ψέμα ούτε αλήθεια. Υπάρχει πιθανότητα, μαθηματικά, να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα.
Μου απάντησες δηλαδή ότι ο Λουτσέσκου έχει ένα χρόνο συμβόλαιο, ότι με τον προπονητή θα μιλήσουν ένα μήνα μετά το τέλος του πρωταθλήματος και ότι ο Γιαννούλης έχει συμβόλαιο.
Εντάξει αν αισθάνεσαι ικανοποιημένος ότι με ακύρωσες με αυτά που έγραψες κρίνομαι κι εγώ κι εσύ.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε συ έχεις παρουσιάσει ένα σενάριο που ότι και να γίνει θα βγει στραβό.

Προχτές δεν έλεγες να βρει στελέχη? Και σήμερα είναι αυτοφορακηδες και ΘΑ καούν. Κι αυτό το παρουσιάζεις ως αλήθεια.

Δεύτερον λες ότι συνομιλεί με Κονσεϊσάο, υπάρχει κάποια πληροφορία πάνω σε αυτό? Και στην τελική και αλήθεια να είναι γιατί δε χαίρεσαι? ΑΝ τον κλείσει, για μένα είναι 0% , θα τον βγάλεις και αυτόν αυτοφορακια σωστά?

Άρα ρε φίλε τί ακριβώς να συζητήσουμε άλλος κάνει το άσπρο μαύρο.
These users thanked the author Parolos for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

makispaspartou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 08:02 Λοιπόν νιώθω απίστευτα θυμωμένος με τον εαυτό μου που αναγκάζομαι να ασχολούμαι με account που συντονισμένα προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη που αυτοί έχουν στο μυαλό τους, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Το λυπηρό είναι ότι αυτό γίνεται χρόνια μέσα στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ... Στεναχωριέμαι που κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι που έχουν αποχωρήσει, ξεκινήσαμε να γράφουμε εδώ μέσα έχοντας ερωτευθεί το σάιτ και την όλη ΠΑΟΚ κατάσταση που αυτό εξέπεμπε εξαρχής. Με πολύ αξιόλογες πένες να γράφουν. Πλέον έχουν επικρατήσει όλοι αυτοί που τάχα μου σου κουνάνε το δάκτυλο, μιλάνε για διχασμούς όντας οι πρώτοι που μιλάνε για εμάς και εσάς.
Αποτραβιέμαι λοιπόν ευχόμενος καλή δύναμη σε όσους απομένουν και λειτουργούν με κοινή λογική και με οδηγό μόνο την αγνή τους αγάπη για τον ΠΑΟΚ.
Στο καλό φίλε, να μοιράσεις τα πιστοποιητικά αγνότητας πριν φύγεις.
Διάβασε ξανά τα ποστ σου , ξεχειλίζουν αγνότητα.
These users thanked the author astral for the post:
paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”