Razvan Lucescu VI

George Best4

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από George Best4 »

embuji έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 10:36 Εγω του εκανα πολλες φορες σκληρη και αδικη κριτικη γιατι εβλεπα το δεντρο και οχι το δασος θα πω οτι φοβαμαι παρα πολυ να φυγει ο Λουτσεσκου. Ειναι τοσο ανικανη η διοικηση που αληθεια φοβαμαι τρομακτικη κατρακυλα αν φυγει.
και οσο καλες προθεσεις να εχει η διοικηση, προπονητη που τους εφερε πρωταθλημα απο το πουθενα με στρωμενη ομαδα, αντι να τον ακουσουν, να στηριξουν και να κανουν τα παντα να μεινει ο Μειτε και να του φερουν παιχταρα φορ και εξτρεμ (3 παιχτες ειχε ζητησει να εχει στην αρχη της προετοιμασιας).

Του εφεραν το ρωσικο πολυβολο Τσαλοφ (παραμονες των ματς με Μαλμε) τον Μπακαγιοκο που ειχε κοψει και ενα καλοκαιρι ακουγαμε οτι δεν τον θελει ο προπονητης με τιποτα και τον Κολει 31 Αυγουστου.
Ναι αυτη η διοικηση θα ακουσει τα θελω του καινουργιου προπονητη.

Χωρις Ραζβαν η ομαδα μονο προς τα κατω μπορει να παει με αυτον τον τροπο λειτουργιας.

Πραγματα γινονται μπροστα στα ματια μας τοσο καιρο και αρνουμαστε να δουμε την πραγματικοτητα
These users thanked the author George Best4 for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Ο φόβος είναι λογικός στο τι μπορεί να συμβεί μετά, έξω απο το comfort zone σου. Δεν πρέπει όμως να τον αφήσεις να εξουσιάσει την κρίση σου για το ποια είναι η πιο σωστή απόφαση. Αυτό δεν πάει μόνο στο θέμα προπονητή, αλλά και για το ρόστερ και τα πάντα. Ελπίζω έτσι να το δει και ο ιδιοκτήτης.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για να έρθει νέος προπονητής, πρώτα πρέπει να έρθει ΤΔ που θα τον επιλέξει,αν γίνει αυτό και στηριχθουν και οι δύο όπως πρέπει,σε μια ομάδα με στόχο να παίρνει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο,εγω προσωπικά τον πάω στο αεροδρόμιο τον Λουτσεσκου και του κουβαλάω και τις βαλίτσες.
Σε οποιοδήποτε άλλο σενάριο είμαι αρνητικός.
These users thanked the author obanebane for the post:
jibbie
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Όλα καλά. Σίγουρα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τέτοια διοίκηση τι θα γίνει μετά, αλλά κ αυτό που συμβαίνει τώρα δεν μ αρέσει.. καμία επικοινωνία, κανένα πλάνο να μας εξηγήσουν κ εμάς πώς σκέφτονται..
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 22:36 Μια συμπλήρωση εδώ είναι ότι τις εποχές που ο Ολυμπιακός είχε κάνει δόγμα το "απέτυχες->έφυγες" είχε και ένα μπάτζετ τριπλάσιο από τον δεύτερο και έλεγχε τους πάντες. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρη η διαφορά του απέτυχες υπό αυτές τις συνθήκες και του "είναι 4 ομάδες με λίγο πολύ κοντινά μπάτζετ, υπάρχει var και ξένοι διαιτητές και στο τέλος ένας το παίρνει και 3 το χάνουν"
λεπτομερειες, ο λαος θελει αιμα.
These users thanked the author jibbie for the post:
George Best4
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

obanebane έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 10:50 Για να έρθει νέος προπονητής, πρώτα πρέπει να έρθει ΤΔ που θα τον επιλέξει,αν γίνει αυτό και στηριχθουν και οι δύο όπως πρέπει,σε μια ομάδα με στόχο να παίρνει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο,εγω προσωπικά τον πάω στο αεροδρόμιο τον Λουτσεσκου και του κουβαλάω και τις βαλίτσες.
Ξέχασες μάλλον !
Ο ΠΑΟΚ έχει ΤΔ !!!
These users thanked the author pagotatzis for the post:
George Best4
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ok, εμένα με πείσατε λοιπόν. Να μείνει ο Ραζβάν.

Άλλωστε με κάποιους δεν έχει και νόημα η αντιπαράθεση, Γ' Εθνική θα πέφτουμε και θα συνεχίζουν να λένε ότι "χωρίς τον Ραζβάν θα καταστραφούμε".

Το θέμα είναι ότι λέτε μόνο αυτό. Να μην φύγει, θα καταστραφούμε.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε εμένα τον δύσπιστο, εάν μείνει, πως θα γίνει να μην χάσουμε 4ο σερί τελικό από υποδεέστερο αντίπαλο και να μην καταρρεύσει η ομάδα πάλι στο τέλος;

Τι μας εξασφαλίζει ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί;

Ποια είναι η λύση που προτείνετε; Ή πάμε και ότι γίνει;
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Έγινε η συνάντηση, σε άριστο κλίμα...οπότε να ετοιμαζόμαστε για ανανέωση μουργκ, καμάρα,μπαμπα,οζντοεφ,γερεμεγιεφ κ των υπολοίπων αστεριών μας...κ με παπαμιμικο στη διοίκηση...του χρόνου πάμε να τα σαρωσουμε ολα!
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Για αλλή μια χρονιά πάμε να δούμε την κασέτα στο ριπιτ μου φαίνεται. Τι καλαααα
Του χρόνου πάλι εδώ για κριτική για να μην αλλάξει τίποτα. Όλα καλά στον πλανήτη ΠΑΟΚ
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
TasosDuss
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

JohnDag έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:05 Ok, εμένα με πείσατε λοιπόν. Να μείνει ο Ραζβάν.

Άλλωστε με κάποιους δεν έχει και νόημα η αντιπαράθεση, Γ' Εθνική θα πέφτουμε και θα συνεχίζουν να λένε ότι "χωρίς τον Ραζβάν θα καταστραφούμε".

Μπορείτε να μου εξηγήσετε εμένα τον δύσπιστο, εάν μείνει, πως θα γίνει να μην χάσουμε 4ο σερί τελικό από υποδεέστερο αντίπαλο και να μην καταρρεύσει η ομάδα πάλι στο τέλος;

χωρις αυτο να σημαινει οτι συγκαταλεγομαι σε αυτους που περιγραφεις στην αρχη του ποστ σου, αφορμη παιρνω απ το δευτερο κομματι του. να αντιστρεψω λιγο την ερωτηση; μπορεις να μου εγγυηθεις εσυ οτι θα παρεις τον επομενο τελικο που θα παιξεις, No matter what? θελω να πω, πως η απαντηση στο ερωτημα σου μπορει να αποτελει επιχειρημα ή αντεπιχειρημα στην κουβεντα;
These users thanked the author jibbie for the post:
George Best4
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

paok_athens_g4 έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:19 Έγινε η συνάντηση, σε άριστο κλίμα...οπότε να ετοιμαζόμαστε για ανανέωση μουργκ, καμάρα,μπαμπα,οζντοεφ,γερεμεγιεφ κ των υπολοίπων αστεριών μας...κ με παπαμιμικο στη διοίκηση...του χρόνου πάμε να τα σαρωσουμε ολα!
Ολοι εχουμε μια αποψη και νομιζουμε οτι ειμαστε σωστοι.
Ο ΠΑΟΚ εχει τα προβληματα του, περιεργο μοντελο διοικησης και χ,ψ θεματα.

Ολοι θελουμε να πηγαινει καλα η ομαδα, ολους μας πονεσε.

Αλλα ο ενας εχασε τον αδερφο του και ο αλλος τον πατερα του. Τι θες να μαλλιοτραβηχτουν?
Προσπαθει κανεις σας να μπει στη θεση του αλλου και να καταλαβει τι ψυχικα αποθεματα μπορει να εχει?
Δε θελαμε περισσοτερο εμεις τον τιτλο απο οτι ο Ραζβαν.

Σημερα το προβλημα μας ειναι οτι εχασε η ομαδα μας, στεναχωρια απογοητευση οκ, αλλα μακαρι να στεναχωριομαστε μονο για κατι τετοια.

Στα αλλα που λες δεν νομιζω να του ειπε του Ραζβαν κανενας θα σου φερω τον Χααλαντ 3 χρονια τωρα και ειπε οχι θελω τον Σαματα τον Τσαλοφ και τον Γερεμεγιεφ.

Ολοι ακουγαμε αρχες Γεναρη οτι ειχαμε και καλα κλεισει εναν παιχτη της Μπραγκα που τραυματιστηκε και ναυαγησε (μπαι δε γουει τελειως διαφορετικα στοιχεια με Γερεμεγιεφ) και ο Γερεμεγιεφ αποκτηθηκε για να παρουμε καποιον γρηγορα γιατι δεν υπηρχε εναλλακτικο πλανο. Τωρα αυτα γιατι τα ξεχναμε και φτιαχνουμε ιστοριες οπως μας συμφερει για να περασουμε το καθε αφηγημα δεν μπορω να καταλαβω
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

obanebane έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 10:50 Για να έρθει νέος προπονητής, πρώτα πρέπει να έρθει ΤΔ που θα τον επιλέξει,αν γίνει αυτό και στηριχθουν και οι δύο όπως πρέπει,σε μια ομάδα με στόχο να παίρνει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο,εγω προσωπικά τον πάω στο αεροδρόμιο τον Λουτσεσκου και του κουβαλάω και τις βαλίτσες.
Αυτό. Ο Λουτσέσκου έχει έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Ας φέρουν κάποιον για Τεχνικό Διευθυντή, να αρχίσει να κάνει τα κουμάντα, να τους γνωρίσει όλους, να τους δώσει από μία ευκαιρία, και αποφασίζει αυτός σε 12 μήνες από τώρα το τι θα γίνει με προπονητή. Μεθοδικά και σωστά. Δεν γίνεται να τα γκρεμίσουμε όλα σε 1 εβδομάδα και να περιμένουμε να έχουν χτιστεί ξανά από την αρχή σε 2-3 μήνες.
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

jibbie έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:24
JohnDag έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 12:05 Ok, εμένα με πείσατε λοιπόν. Να μείνει ο Ραζβάν.

χωρις αυτο να σημαινει οτι συγκαταλεγομαι σε αυτους που περιγραφεις στην αρχη του ποστ σου, αφορμη παιρνω απ το δευτερο κομματι του. να αντιστρεψω λιγο την ερωτηση; μπορεις να μου εγγυηθεις εσυ οτι θα παρεις τον επομενο τελικο που θα παιξεις, No matter what? θελω να πω, πως η απαντηση στο ερωτημα σου μπορει να αποτελει επιχειρημα ή αντεπιχειρημα στην κουβεντα;
Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα. Αλλά με ίδιο μάγειρα, υλικά και συνταγή δύσκολα να έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Η συνταγή, δηλαδή το πλάνο που ακολουθεί ο σύλλογος θα μου κάνει τεράστια εντύπωση αν αλλάξει οπότε μας αφήνει με τα άλλα 2. Και δυστυχώς επειδή τα άλλα 2 είναι αλληλένδετα και ο μάγειρας μας δεν πολυγουστάρει να αλλάζει πολλά υλικά, δεν μας βλέπω να έχουμε μεγάλες διαφορές του χρόνου. Ας κάνουν ότι νομίζουν καλύτερο.

Εγώ σε μια ουτοπία που δεν λέγεται ΠΑΟΚ θα ήθελα επιτέλους έναν ΤΔ που δρα όντως ως ΤΔ να επιλέξει προπονητή και ροστερ με βάση προκαθορισμένου μπάτζετ και να κριθεί σε βάθος 2-3ετίας με βάση τα αποτελέσματα του. Εμένα αυτό μου φαίνεται το πιο ποδοσφαιρικό. Αλλά ναχαμε να λέγαμε τι μου αρέσει εμένα
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 2):
TasosDuss, curtis
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Το πρόβλημα είναι το εξής. Ο ΠΑΟΚ αυτή την 5ετία έχει 4 ολοκληρωμένες σεζόν και μια που απομένουν τα τελικά νούμερα για να δούμε τις λεπτομέρειές της. Όσοι πιστεύουν ότι ο Λουτσέσκου μας κρατάει κι ότι αν φύγει η ομάδα θα διαλυθεί αγωνιστικά, στέκονται στο ετήσιο δίμηνο/τρίμηνο υψηλής απόδοσης, στο πρωτάθλημα του 2024, και στο ότι η ομάδα πήγε 3 φορές στον τελικό του κυπέλλου. Όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο, στέκονται στο ότι στις 3 από τις 4 ολοκληρωμένες σεζόν η ομάδα ήταν στην καλύτερη 16 και στην χειρότερη 19 βαθμούς μακριά από την κορυφή, στο ότι χάσαμε 3 τελικούς κυπέλλου, και στο ότι και στο φετινό πρωτάθλημα όλα δείχνουν ότι πάμε πάλι για σοβαρή διψήφια διαφορά από τον πρώτο. Από κει και πέρα ο καθένας ερμηνεύει αυτά τα hard facts όπως κρίνει. Είτε θεωρείς ότι ο κανόνας είναι ο μεν κι η εξαίρεση η δε, είτε το αντίστροφο, οφείλουμε να στήριζουμε την άποψή μας στα παραπάνω. Προσωπικά πιστεύω ότι οι επιτυχίες ήταν οι "στατιστικές ανωμαλίες" και βάζω μέσα και την τρομερή στασιμότητα στην Ευρώπη. Δεν βλέπω ποιο είναι το πιο κάτω, να μην υπάρχουν καν στατιστικές ανωμαλίες? Ειλικρινά δεν ξέρω.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

PAOK_Antarctica έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 08:57 Το τρομερό είναι πως και στους 3 χαμένους τελικούς ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί.
...
...
Καλησπέρα Ανταρκτικέ.
Δε μπορώ να πω πως ήμασταν φαβορί και στους 3 τελικούς.
Με την άεκ πρωταθλήτρια δε μπορούμε να πούμε πως πήγαμε φαβορί. Άλλο τι προέκυψε από το 5ο λεπτό και μετά.

Ωστόσο αυτό που βγάζω ως συμπέρασμα κάνοντας μια πρόσφατη αναδρομή σε τελικούς είναι πως δεν υπάρχει ούτε ένας τελικός τον οποίο δεν τον κέρδισε η ομάδα που ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Πρόσεξε δε μιλάω για δυναμικότητα. Ακόμα κι όταν παίζουν ομάδες με φανερή διαφορά δυναμικότητας τον τελικό τον παίρνει πάντα η ομάδα που είναι σε καλύτερη κατάσταση εκείνη την περίοδο. Εμείς και στους 3 αυτούς τελικούς, δεν ερχόμασταν στα φόρτε μας. Ίσως σε έναν αγώνα, αυτή η συνθήκη είναι που παίζει σημαντικό ρόλο. Αυτός που είναι σε καλύτερη κατάσταση θα κάνει ένα καλύτερο διώξιμο, θα μπει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε μια μονομαχία, θα εκτελέσει καλύτερα αν του δοθεί η ευκαιρία, θα έχει αυξημένη διαύγεια στο να εκμεταλλευτεί κάτι που θα του δώσει το παιχνίδι κ.ο.κ.
Τα τελευταία 10 με 15 χρόνια, πάντα στους τελικούς ένας από τους 2 είναι ένα κλικ πιο μπροστά σε αύρα και σε κατάσταση και είναι αυτός που κατακτά το τρόπαιο. Δε θυμάμαι τελικό που και οι 2 να ήταν σε καλή φάση. Θυμάμαι τελικό να είναι και οι 2 σε τραγική κατάσταση. Ο προπέρσινος μεταξύ πάο και άρη. Γι' αυτό και ήταν ίσως ο χειρότερος τελικός αυτού του αιώνα.
Εξαιρείται από τα παραπάνω το χέρι του Μανιάτη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”