Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εκεί στο λιμάνι δεν έχει καμία γωνιτσα ο Ιβάν να φτιάξει ένα σαν της Έβερτον;
- These users thanked the author Patron for the post:
- Vet_eranos
Όνειρο θα ήτανPatron έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 22:09 Εκεί στο λιμάνι δεν έχει καμία γωνιτσα ο Ιβάν να φτιάξει ένα σαν της Έβερτον;
- Kabamaru11
Nαι κ μετα να μας αποκαλουν λιμανισιους του Βορρα;Να μου λειπειPatron έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 22:09 Εκεί στο λιμάνι δεν έχει καμία γωνιτσα ο Ιβάν να φτιάξει ένα σαν της Έβερτον;

-
- Mr Ξερόλας 2019
Iznogoud4 έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 21:53Σωστή η σκέψη του φίλου @IBAN. Δεν πρέπει να περιμένουμε μεσσίες και από μηχανής θεούς, είμαστε τεχνοκράτες.IBAN έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 14:39Maklaz έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 13:43
Ρε φίλε, γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο;
Όπου Ιβάν, βάλε εσύ το λεκτικό "Ο Τωρινός Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"
Αλλάζει κάτι για εσένα αυτό; Αν ναι τότε πάω πάσο, αλλά το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι Ιβάν, αν όχι τότε ξανά-σκεψου ποια συμφέροντα εξυπηρετεί το σκεπτικό σου και αν είσαι εσύ οκ με αυτό τότε ξανά-πάω πάσο.
Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι έγραψες. Δηλαδή τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ ταυτίζονται με του εκάστοτε μεγαλομετόχου;
Δε θέλω να αναφέρω τα ονόματα παλιών αγαπημένων σας προέδρων που τους αναφέρατε ως απειλή μην τυχόν φύγει ο Ιβάν, δηλαδή θα επρεπε να ταυτιζω τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ με τα δικα τους; Το εκαναν πολλοι στο παρελθον, ειδικα με του μπατμαν.
Θα σου μιλήσω όμως για τον Ιβάν.
Δηλαδή αν ο Σαββίδης κάνει 30 χρόνια να χτίσει γήπεδο ή δεν το χτίσει ποτέ, κάτι που πιστεϋω πως θα γινόταν αν δεν εμφανιζόταν ο Μυστακίδης, εγώ θα τον στηρίζω εις βάρος των συμφερόντων του συλλόγου; Επειδή είναι ο νυν μεγαλομετοχος;
Αυτό είναι το πρόβλημα σας, ότι έχετε ταυτίσει τον ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη. Πρόκειται για μια ψυχοπαθολογική κατάσταση που πρέπει να τη δουλέψετε...
Όχι φίλε μου, δε στηρίζω ούτε τον Σαββίδη, ούτε τον Μυστακιδη. Δεν τρώω ψωμί από κανέναν τους, ίσα ίσα που πληρώνω για να δω αυτό που μου παρουσιάζουν ή θα μου παροσιάσουν, για τον Μυστακίδη. Κι επειδή πληρώνουμε για την καψούρα μας, όχι γι' αυτούς, έχουμε και απαιτήσεις απ' αυτούς. Αυτά τα μίζερα που γράφονται πως "με τον Σαββίδη κι ας μην κάνω γήπεδο ποτέ " δηλώνουν υποτέλεια και ραγιαδισμό που δεν ταιριάζουν με τον περήφανο, όπως τον ήξερα, λαό του ΠΑΟΚ.
Στηρίζω λοιπόν μόνο τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και είμαι μ' αυτόν που θα τα υπηρετήσει καλύτερα. Όποιος εγγυηθεί πως θα φτιάξει το γήπεδο άμεσα, έχει τη στήριξή μου. Ας λέγεται και Χατζηπετρής.
Επίσης, για να σε προλάβω, σε ευεργέτες και επίγειους θεούς δεν πιστεύω, όπως και σε κανεναν θεό. Τιμή του του Σαββίδη που ήταν κατι παραπάνω από Πρωθυπουργός Βορείου Ελλάδος τόσα χρόνια, γιατί αυτό είναι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Και να συνεχίσει να είναι όσο εξυπηρετεί τα συμφέροντα του συλλόγου. Δεν έχω πρόβλημα μ' αυτο. Αν όμως δεν μπορεί, όπως δήλωσε μέσω Κυρ Κυρ για το γήπεδο, ας ανοίξει την πόρτα για τον επόμενο .
Στηρίζουμε τον άνθρωπο που διπλασίασε τους τίτλους μας στο ποδόσφαιρο, που ξεχρέωσε την ΠΑΕ, που με τα λεφτά του φτάσαμε να έχουμε τίτλους και ρεκόρ ομάδων στην πρώτη κατηγορία στα ερασιτεχνικά αθλήματα και όχι τον Κατσαρή που τόσα χρόνια μας φόρτωσε Γουμενοπαγώνηδες και Δρόσους.
Οπότε για όλα τα παραπάνω γήπεδο πρέπει να φτιάξει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Καλά δεν τα λέω, φίλε;
Πολύ καλά τα λες.
- These users thanked the author theo-drama for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44
-
Όσοι πιστοί μπορούμε να οργανωθούμε.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 16:54Νομίζω ότι η πρόταση του συμφορουμιτη είναι η σωστή.Betonieras έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 09:29 Καλημέρα, ειλικρινά κι εγώ όπως πολλοί συνοπαδοί μου ντρέπομαι για όσα συμβαίνουν. Δεν ήμουν ποτέ οργανωμένος μόνο γήπεδο ή εκδρομή κατά μόνας, διαρκείας και ΠΑΟΚΑΡΑ. Κι εδώ να γράψω κοντά 10 χρόνια είχα. Κακώς, πολύ κακώς δε γραφτηκα στον ΑΣ αν και πολλές φορές που γινόταν εκλογές και καλούσαν νέα μέλη για τις συνδρομές το σκέφτηκα.
Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να οργανωθούμε κάπως να πάμε αύριο εκεί έξω από τη συνεδρίαση ώστε να ενημερωθούμε κι αν είναι εφικτό να εκφράσουμε τις απόψεις μας στα μέλη του ΔΣ. Δεν γίνεται για ένα γήπεδο να αποφασίσουν 15-20-30-50, οι οποίοι όπως φαίνεται στηρίζουν ο καθένας συμφέροντα, όταν ο λαός του ΠΑΟΚ αριθμεί εκατομμύρια στη Θεσσαλονίκη και την υφήλιο.
Παραιτηθείτε χθες, κύριοι προκηρύξτε εκλογές και ανοίξτε τις πόρτες του ΑΣ στο λαό του ΠΑΟΚ.
Αρκετά με τα λόγια....
- These users thanked the author Betonieras for the post:
- Apil44
- Montrealiotis