Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Δυσκολα να αλλαξει το κλιμα γιατι απο το καλοκαιρι και μετα ζουμε το θεατρο του παραλογου.
Οι τύποι πλέον εκτός από απίστευτοι είναι και επικίνδυνοιnunies4 έγραψε:Μιας και μιλάμε για μεταγραφές και γράφουμε οτιδήποτε, ο κουλιανος είπε ότι έτσι πως χειρίζεται πλέον ο ΠΑΟΚ το θέμα Πέλκα αρχίζει και τον ξενερώνει τον παίκτη και ο Κόλκας μετέφερε ότι του Πέλκα μοιάζει να αργεί.
Τι εγκυρότητας έχουν όλα αυτά δεν γνωρίζω απλά το μεταφέρω σαν αναφορές
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Patricio_4
Βρε βρε πόσο εύκολα γυρνάνε τη μπιφτέκα κάποιοι...
Χθες έλεγα ότι είμαστε μακράν πιο αδύναμοι μεταγραφικά από το ΠΟΚ, εμπεριστατωμένα με νούμερα, και είχα 10 άτομα να με αποκαλούν ψεύτη.
Σήμερα όλοι συμφωνούν πως έχουμε γίνει ο φτωχός συγγενής και πως πηγαίνουμε από τη μία επικοινωνιακή/αγωνιστική ήττα στην άλλη.
Με πορδές αυγά δε βάφονται κύριοι. Σου πήρε ο βάζελος τον Ίνγκασον και τον Μειτέ και έμεινες με τα παλτά στο χέρι να παρακαλάς κάποιον Βιετσέκα και κάποιον Μάνσβερκ.
Επίσης, πέρα από τις προσθήκες, είμαστε ασθενέστεροι ακόμα και στις αποχωρήσεις.
Ο γαυρος ξεφορτώθηκε Γουίλιαν, Ντόι, Ανδρούτσο.
Η αεχ ξεφορτώθηκε Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γαλανόπουλο.
Ο βάζελος Βέρμπιτς.
Εμείς κοιμόμαστε.
Ξήλωμα σε όσους έχουν να κάνουν με τη δυσκοιλιότητα στο κομμάτι των αποχωρήσεων και σε όσους έχουν να κάνουν με τις μεταγραφικές αποφάσεις του καλοκαιριού. Δεν υπάρχει άλλη λύση, αρκετά τους ανεχτήκαμε.
Χθες έλεγα ότι είμαστε μακράν πιο αδύναμοι μεταγραφικά από το ΠΟΚ, εμπεριστατωμένα με νούμερα, και είχα 10 άτομα να με αποκαλούν ψεύτη.
Σήμερα όλοι συμφωνούν πως έχουμε γίνει ο φτωχός συγγενής και πως πηγαίνουμε από τη μία επικοινωνιακή/αγωνιστική ήττα στην άλλη.
Με πορδές αυγά δε βάφονται κύριοι. Σου πήρε ο βάζελος τον Ίνγκασον και τον Μειτέ και έμεινες με τα παλτά στο χέρι να παρακαλάς κάποιον Βιετσέκα και κάποιον Μάνσβερκ.
Επίσης, πέρα από τις προσθήκες, είμαστε ασθενέστεροι ακόμα και στις αποχωρήσεις.
Ο γαυρος ξεφορτώθηκε Γουίλιαν, Ντόι, Ανδρούτσο.
Η αεχ ξεφορτώθηκε Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γαλανόπουλο.
Ο βάζελος Βέρμπιτς.
Εμείς κοιμόμαστε.
Ξήλωμα σε όσους έχουν να κάνουν με τη δυσκοιλιότητα στο κομμάτι των αποχωρήσεων και σε όσους έχουν να κάνουν με τις μεταγραφικές αποφάσεις του καλοκαιριού. Δεν υπάρχει άλλη λύση, αρκετά τους ανεχτήκαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patricio_4 την Δευ 20 Ιαν 2025, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμένα αυτό που με καίει είναι αν προχωράει καλά η υπόθεησ Γκουγκεσασβίλι ...δεν μάθαμε νεώτερα.
- thomas Murg
Εγω εχω μια απορια. Ειμαστε αχρηστοι ή απλα δεν εχουμε προσωπο στον κυκλο των μανατζερ? Γιατι σε μερικες περιπτωσεις τα πετάμε και σε αλλες ψειριζοτμε 50 χιλιαρικα? Εχουμε συνεργαζομενους μανατζερ π δεν τους χαλαμε χατηρι? Και ποιος εισηγριται αυτην την τεραστια παπαρια να φερνουμε παιχτες π ειναι απο απραξια ή τραυματισμο με δανεισμο ενω δεν υπαρχει καμια προθεση να πληρωσουμε τος ρητρες τους? Ειναι αχρηστοι, ή επικινδυνοι? Δεν καιγονται να δουν την ομαδα να προοδευει?GINOLA έγραψε:Athens έγραψε:ο Μειτε θελει λεει 2 μυρια συμβολαιο
η Μπενφικα τον πουλαει με 2 μυρια συμβολαιο
ο παικτης θλει 3 χρνια συμβολαιο
οποτε 8 μυρια για τον Μειτε δεν εναι για μας μαγκες, ας παει στο ποκ
Έτσι, να πάμε να κλείσουμε δανεικό για ένα τρίμηνο τον Νορβηγό , να δούμε αν κάνει και αν το παιδί είναι σούπερ να έχει ακόμα μια επιλογή ο παναθηναϊκός που μπορεί.
- Patricio_4
Άμα προχωρήσει του Γκουγκεσασβίλι σημαίνει ότι του χρόνου το δίδυμο θα είναι αυτός και ο Παβλένκα.
Προορίζουμε δηλαδή για αντικαταστάτη του καλύτερου τερματοφύλακα της ιστορίας μας, ο οποίος θα φύγει με καλά λεφτά, έναν 33χρονο που θα έχει να παίξει 2 ολόκληρες σεζόν.
Προορίζουμε δηλαδή για αντικαταστάτη του καλύτερου τερματοφύλακα της ιστορίας μας, ο οποίος θα φύγει με καλά λεφτά, έναν 33χρονο που θα έχει να παίξει 2 ολόκληρες σεζόν.
Η χαρά μας είναι η μιζέρια! χρόνια τώρα. Έχουμε γίνει σαν τους αρδ, οι οποίοι αν δεν υπάρχουν προβλήματα και γκρίνιες δεν παίρνουν μεροκάματο. Τί να πούνε; όλα καλά προχωράμε. Ενώ δημιουργώντας γκρίνιες, εσωστρέφειες , θέματα , ίντριγκες , ασχολείται ο κόσμος, λεν κι αυτοι καμια παπαριά , διαφημισούλες μεροκαματάκι. Δυο γενιές μεγάλωσαν με αυτούς και έχει μπει και στον ψυχισμό μερίδας οπαδών. Πρωτάθλημα παίρνουμε και δεν μπορούν να χαρούνOdi έγραψε:Πολλή μιζέρια πλάκωσε. Δύσκολο να αναστραφεί η κατάσταση.
Επίσης με τα συμβόλαια Κολευ, Λοβρεν, Γκόμεζ άνετα είχες Χατζηδιακο και Γιαννούλη ή Λυκογιάννη για πιο φθηνό. Με τα λεφτά του Μπακαγιοκο και της άχρηστης αγοράς Τισουνταλι, άνετα αγόραζες κανονικό χαφ. Αυτοί εκεί μέσα ακόμα και αν πάρουν 30 μύρια από Κιταρσκι Τζίμα άνετα ξοδεύουν τα μισά από αυτά και φτιάχνουν ρόστερ Παναιτωλικού. Κοιμήθηκε πέρσι ο θεός και φέρανε κατά τυχη 3 παιχταραδες, αλλοι 2 βγήκαν από Ακαδημία και ξεχάσαμε πόσο άσχετοι είναι στην ΠΑΕ
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτοί εδώ οι ανίκανοι + ανύπαρκτοι ήξεραν ένα ΟΚΟΚΛΗΡΟ καλοκαίρι ότι θα φύγουν 3 στόπερ πήραν 15 χαρτιά από Κουλιερακη κ οι αντικαταστάτες ήρθαν 11 Σεπτεμβρίου από τα αζήτητα….κ θα επενδύσουν τώρα χωρίς ρευστό από πώληση ;;panpangr77 έγραψε:Jakub Moder Κεντρικό χαφ εκλεισε Φεγενορντ με 1.5 εκατ. Δεν γίνεται να έχει προταθεί ο Ivanusec και να το συζητάμε ακόμα.
Και αν θέλεις να τα σκάς και α επενδυεις πας σκας 5.000.000 γι αυτον εδω
https://www.transfermarkt.gr/leon-avdul ... ler/667457
θες κάτι πιο φτηνό
https://www.transfermarkt.gr/maestro/pr ... ler/666551
Όσο για Ivanusec η λογική που υπάρχει μέσα στην ΠΑΕ είναι η εξής, πόσα θέλει ο Μεσσι 2 χαρτια ; ωραία θα πάρουμε τον Μπράντον με 1,950
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MikeStr4 την Δευ 20 Ιαν 2025, 20:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ που δεν είμαι μέσα στα πράγματα θέλω να ρωτήσω. Από πού παίρνουμε σαν δεδομένο ότι ο Γιώργος ο Σαββίδης παίζει football manager με τα λεφτά του μπαμπά όπως κάποιοι λένε ειρωνικά. Από πού παίρνουμε σαν δεδομένο ότι η διαφορά μειτε ήταν 300 χιλιάρικα. Αφού είμαστε τόσο μαλακες σύμφωνα με κάποιους γιατι ο κατά τα άλλα παικταρας μειτε δεν έκλεισε αλλού και έκατσε στο συμβόλαιο του ? Γιατί κανείς δεν του έδινε δύο καθαρά?μέσα στην ισοπέδωση ας Μ απαντήσουν τα παιδιά που ξέρουν αποδεδειγμενα 5 πράγματα παραπάνω γιατι βαρέθηκα να διαβάζω εικασίες που τις παίρνουμε σαν δεδομένα. Ευτυχώς που την Πέμπτη έχουμε ματς, αυτό το πράγμα δεν παλεύεται εδώ μέσα
γιαυτο λεω οτι ειναι λαθος να λεμε οτι δεν μπηκαν λεφτα.. απλα αυτα που μπηκαν ,πεταχτηκαν στα σκουπιδια λογω κακου προγραμματισμου και υπεραστοχων επιλογων..
αντι λοβρεν -χατζηδιακος
αντι κολει- ντρουκιτς
αντι τισουνταλι -μειτε
αντι τσαλοφ-πετκοβιτς
αντι μπακαγιοκο -μαριν
αντι γκομεζ-γιαννουλης (1,2 βγηκε ο γκομεζ-μονο συμβολαιο ο γιαννουλης)
αντι μουρκ -πελκας
μια τελειως αλλη ομαδα.. ιδια λεφτα
υγ moder παικταρα
αντι λοβρεν -χατζηδιακος
αντι κολει- ντρουκιτς
αντι τισουνταλι -μειτε
αντι τσαλοφ-πετκοβιτς
αντι μπακαγιοκο -μαριν
αντι γκομεζ-γιαννουλης (1,2 βγηκε ο γκομεζ-μονο συμβολαιο ο γιαννουλης)
αντι μουρκ -πελκας
μια τελειως αλλη ομαδα.. ιδια λεφτα
υγ moder παικταρα
- smoothcriminal1926
Ακριβώς φίλε. Εικασίες και αφορισμοί πάνω σε αυτές.george188 έγραψε:Εγώ που δεν είμαι μέσα στα πράγματα θέλω να ρωτήσω. Από πού παίρνουμε σαν δεδομένο ότι ο Γιώργος ο Σαββίδης παίζει football manager με τα λεφτά του μπαμπά όπως κάποιοι λένε ειρωνικά. Από πού παίρνουμε σαν δεδομένο ότι η διαφορά μειτε ήταν 300 χιλιάρικα. Αφού είμαστε τόσο μαλακες σύμφωνα με κάποιους γιατι ο κατά τα άλλα παικταρας μειτε δεν έκλεισε αλλού και έκατσε στο συμβόλαιο του ? Γιατί κανείς δεν του έδινε δύο καθαρά?μέσα στην ισοπέδωση ας Μ απαντήσουν τα παιδιά που ξέρουν αποδεδειγμενα 5 πράγματα παραπάνω γιατι βαρέθηκα να διαβάζω εικασίες που τις παίρνουμε σαν δεδομένα. Ευτυχώς που την Πέμπτη έχουμε ματς, αυτό το πράγμα δεν παλεύεται εδώ μέσα
ο Πετκοβιτς και ο Μισιτς δεν ηρθαν γιατι ηταν ακριβοι και δεν ειχαν μεταπωλητική αξια
Ο βαζελος έβαλε τρελά λεφτά γιατί ειχε να καλύψει και την μεγαλύτερη απόσταση από τους άλλους. Εμείς 3 καλούς παίχτες θέλαμε και 2 μπαλώματα και τα κάναμε αχταρμα