Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από nunies4 »

Άρα να υποθέσω ότι θεωρείτε ότι τον παίρνουμε χωρίς την έγκριση Ραζβαν μιας και δεν ταιριάζει (όπως λέτε) στα θέλω τού.
Έτσι θα είναι..
Την μεταγραφή την έκανε ο Μπουζας
Ποιος Μποτο και ποιος Ραζβαν...

Edit Προβλέπονται πολύ ενδιαφέροντα 24ωρα.
Το Ελενάκι στο SDNA δεν έγραψε τυχαία την τελευταία πρόταση....

"Δεν αποκλείεται πάντως να έχουμε κι άλλες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Δικεφάλου…"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Παρ 09 Σεπ 2022, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Εντάξει αυτό με το αριστερό, δεξί εξτρεμ, δεκάρι έχει ξεχειλωθει. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, δεν είναι Παντελής Κωνσταντινιδης αρ. Εξτρεμ για πάντα, δεν κουνιέται από κει κ ΓΧ δεξί εξτρεμ για πάντα.

Αλλο είναι το θέμα. Είναι καλός παίκτης η' οχι; εγώ περίμενα κάτι καλυτερο
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

rainmaker έγραψε:Το ρόστερ του ΠΑΟΚ μόνο φτωχό δεν είναι

Το γεγονός ότι δεν είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ δεν δικαιολογεί κανέναν μας να το λέει φτωχό.

Ο Ιγκασον, ο Μιχαηλίδης, ο Κουρτιτς, ο Αουγκούστο, ο Καντουρι, ο Ζιφκο, ο Ναραι, ο Ολιβέιρα είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΚΤΕΣ
Φτωχό ή πλούσιο δεν ξέρω αν είναι.

Ελλειμματικό όμως και με ανορθογραφίες σίγουρα είναι.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Εμένα γιατί ο Φερνάντεζ μου θυμίζει τόσο έντονα τον Βιγιαφάνες όταν είχε πρωτοέρθει Ελλάδα? Ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερος παίκτης και λιγότερο κωλόπαιδο από τον Αργεντίνο. Νομίζω έχει καλύτερο πόδι πάντως από όσο τον έχω δει.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Αν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να πάρουμε τον Χαμες Ροντρίγκεζ από τους καταριανους θα μπορούσαμε να πούμε πως η φετινή μεταγραφική περίοδος είναι η πιο επιτυχημένη της ιστορίας της ομάδας, πιο επιτυχημένη και από την χρονιά που ήρθε ο Λουτσεσκου στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Luigi Vampa έγραψε:Εντάξει αυτό με το αριστερό, δεξί εξτρεμ, δεκάρι έχει ξεχειλωθει. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, δεν είναι Παντελής Κωνσταντινιδης αρ. Εξτρεμ για πάντα, δεν κουνιέται από κει κ ΓΧ δεξί εξτρεμ για πάντα.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Κάποιοι παίκτες μπορούν και από την άλλη πλευρά και έχουν δοκιμαστεί και κάποιοι όχι.

Βάλε για παράδειγμα τους Νάρει ή Ζιφκο από τα αριστερά για να εξαφανιστούν εντελώς.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

rainmaker έγραψε:
dimpaok4 έγραψε:
ενας πλανητης ολοκληρος πηγαινεις και παιρνεις τον παιχτη του βολου του χειροτερου επικριτη σου αυτο δειχνει πολλα.

Φίλε με όλο το σεβασμό τίποτα απολύτως δεν δείχνει

Το μόνο που δείχνει είναι ότι ο ΠΑΟΚ γράφει στ @@ του τα ράδια και κάνει ότι νομίζει σωστό

Και καλά κάνει

Είτε δικαιωθεί στο χορτάρι είτε οχι
η μεταγραφη επιμενω οτι δειχνει πολλα και ο ΠΑΟΚ δεν γραφει κανενα ραδιο στα τετοια του οταν κανει 2 προμοταρημενες μεταγραφες σε ενα καλοκαιρι απο το ραδιο της μπουρδας και της σαχλαμαρας που καθε μερα ψαχνουν το ξεγαδι για να σε χτυπησουν και δεν τους κοβεις τον βηχα που βγαζουν μονο οσους εχουν να που κακια κουβεντα για τον ΠΑΟΚ και για τους ανθρωπους του ,τυχαιο?το μονιμο στεκι παραπονεμενων απο την παε,τους παλαιμαχους που επειδη δεν τους βολεψαμε βγαινουν και εναν καλο λογο δεν λενε(πλην τουρσου που ειναι αρρωστακι και κανει κριτικη αλλα και λεει και τα σωστα) και φυσικα τον δημαρχο του μονακο της ελλαδος που κανει κριτικη και στα πομολα αλλα ποτε στον ιδιοκτητη

και σε ρωταω εγω τωρα, ποια αλλη ομαδα που σεβεται τον εαυτο της ,την ιστορια της και τον κοσμο της, αλλα και ο ιδιοκτητης τα χρηματα του θα τους αφηνε ολους αυτους να υπαρχουν και να εχουν λογο εναντιον τησ ομαδα?

ποσο δε μαλλον να παιρνει παιχτες απο τις ομαδες τους ,να παιζει στα γηπεδα ιδιοκτησιας τους και να παιρνει παιχτες που προμοταρει ομιλος τους
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πρωτον, επιμένεις αλλά δε μας λες ΤΙ δείχνει.

Δευτερον, τι σχέση έχει η επικοινωνιακή πολιτική με το άμα μας αρέσει ένας παίκτης και θέλουμε να τον πάρουμε;;

Τρίτον, μπορείς να μου κάνεις το χατίρι και να περιγράψεις βήμα βήμα αυτό που νομίζεις ότι συμβαίνει;

Δηλαδή, ήρθε ο Μποτο, ήρθε ο ραζβαν και τους είπαμε εντάξει το μπούλο εσείς, καθίστε να δούμε τι θα μας επιβάλλει το μετροκωλις. Και αυτοί, Ω του θαύματος, ΚΑΘΟΝΤΑΙ.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εγώ πιστεύω θα έρθουν και άλλοι παίκτες .
Όσο να μην μου αρέσει ο παίκτης ,από την στιγμή που θα φορέσει τα ασπρόμαυρα είναι παικταρας ._ Το καλό που έχει ο Φερνάντες είναι ότι δεν χρειαζεται περίοδος προσαρμογής .Πιστεύω ότι θα γίνει και άλλη κίνηση ώστε όποιος έρθει να έχει περίοδο προσαρμογης.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Luigi Vampa έγραψε:Εντάξει αυτό με το αριστερό, δεξί εξτρεμ, δεκάρι έχει ξεχειλωθει. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, δεν είναι Παντελής Κωνσταντινιδης αρ. Εξτρεμ για πάντα, δεν κουνιέται από κει κ ΓΧ δεξί εξτρεμ για πάντα.

Όχι, στην προκειμένη δεν αναφέρεται τυχαία το "δεξί εξτρεμ".

Ο παίχτης, ως μοντέρνος μεσοεπιθετικος, μπορεί να παίξει και στις 3 θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Όμως λόγω των χαρακτηριστικών του η θέση στην οποία είναι πραγματικά αποδοτικός είναι στα δεξιά της επίθεσης.

Εκεί έκανε την μετριοκαλή του χρόνια πέρσι (1η στην επαγγελματική του καριέρα), εκεί ξεκίνησε και φέτος.

Έχει κοφτή τριπλά, καλό αριστερό και του αρέσει να συγκλίνει.

Αν τον βγάλεις από δεξιά κατευθείαν του "αφαιρείς" τα δυνατά του σημεία στο παιχνίδι του.

Γενικότερα μιλώντας βεβαια το βασικό πρόβλημα δεν είναι το που αποδίδει καλύτερα. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι πρόκειται για μια ακόμα επιλογή αυξημένου ρίσκου που δεν προσφέρει καμία απολύτως σιγουριά.

Υπενθυμίζω ότι το 98% των παικτών που ήρθαν στον ΠΑΟΚ από μικρές ελληνικές ομάδες πήγε ακλαφτο.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Φαντάζομαι ότι αν σας έφερναν τον μπιελ του θρήνου, θα τον θεωρούσατε περισσότερο 10αρι και θα πανηγυρίζατε.

Αν μπορεί να κάνει ένα κοντρόλ της προκοπής που ο Σέρβος έχει να κάνει κάτι χρόνια, να ελιχθεί σε κλειστούς χώρους με κοφτή ντρίπλα, να πασάρει και να σουτάρει πιο ανθρώπινα από Αύγουστο και αφάνα, καλώς να ορίσει ένας παίχτης όπως και να λέγεται αυτός.

Αν ψάχνουμε χαμάλη στο 10, δεν θέλω, πάω πάσο. έχω μπόλικους.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

"Η ουσία είναι πως η υπόθεση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία και αναμένονται εξελίξεις προσεχώς…

Δεν αποκλείεται πάντως να έχουμε κι άλλες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Δικεφάλου…"

Τάδε έφη Μπουντου ...

Υγ rain μήπως όντως κατι ήξερες και ανοιξες το τοπικ :lol: ....
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ettien26 έγραψε:

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Κάποιοι παίκτες μπορούν και από την άλλη πλευρά και έχουν δοκιμαστεί και κάποιοι όχι.

Βάλε για παράδειγμα τους Νάρει ή Ζιφκο από τα αριστερά για να εξαφανιστούν εντελώς.

Κάποιος απ τους δύο αριστερά θα παίζει φέτος. Θα δούμε πόσο θα εξαφανιστεί η' οχι. Με ατρόμητο καλός ήταν ο Ζιφκοβιτς. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ένας καλός μεσοεπιθετικος παίζει παντού κ μπορεί να εξυπηρετήσει διάφορους ρόλους.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Μια χαρα ειναι ο Φερναντεζ για ενίσχυση μεσοεπιθετικά!!!
Ναι δεν ειναι το κλασικο δεκαρι που βγαζει κάθετες διαβήτη μπορει να μην ειναι καν δεκαρι…
Αλλα εχει τριπλά πανω απο το μέσο όρο στην Ελλαδα,εχει πνευμονία,εχει τεχνική,εχει ταχύτητα
και πολυ καλο αριστερο ποδι!!!
Επισης το σημαντικότερο μεταπωλητική αξια!!!
Πολυ θετικα την βλεπω αυτη τη μεταγραφη!!!
Απο το να ερθει ενας 33-34 χρονων ελευθερος απο τα αζήτητα η καποιος δανεικος και αγύριστος χίλιες φορες Φερναντεζ!!!
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Μποτο και να χαμε να λέγαμε!
Πεταμένα λεφτά...
Αν είχες ΤΔ θα σου τον έκλεινε τζαμπα τον φερναντεζ πριν 2 μήνες!
Α ρε Ιβάν δώσε τα κλειδιά στον Γιωργη και στειλτους ολους τους χαραμοφαϊδες. Κ ασε τους 2-3 γραφικούς να κράζουν...
Ρε ο Μπότος χαφτει και μεταγραφικο σχεδιασμό στην παε κανει ο Μπουζας! Το έχετε παρει χαμπαρι? Οι κράχτες του ΠΑΟΚ κοβουν και ραβουν στην ομαδα. Εφερε Καργα, έφερε Φερναντεζ και τον εναν που άξιζε δεν το εφερε γαμω τον Μπουζα μου! Φερε τουλαχιστον και Πριγιο μη γυριζουμε σαν τις μελισσες γυρω απο την περιοχη αλλη μια χρονια και θα κανω τουμπεκί!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”