Φιλε μου, το ξερω αλλα "επαναληψις μητηρ πασης μαθησεως".Totem_pk έγραψε:Αυτα τα εχουμε πει και ξαναπει.
Η τουλαχιστον ετσι ελπιζω.
Αν και δεν το βλεπω.
Φιλε μου, το ξερω αλλα "επαναληψις μητηρ πασης μαθησεως".Totem_pk έγραψε:Αυτα τα εχουμε πει και ξαναπει.
Συμφωνώ απόλυτα, το κάνεις πλέον του δεόντος, κατά την ταπεινή μου γνώμη.Grigorios_PAOK έγραψε:Φίλε μπαρκαρουτσο σοβαρά σου μιλάω αυτή η επιμονή σου για το μπάσκετ ξεπερνάει τα όρια. Το είπες μια δυο τρεις.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τέτοιο άγχος για το γαύρο, δεν έχουν ούτε οι γαύροι.
Μισό από το ενδιαφέρον να δείχνατε για το μπάσκετ, τώρα θα λέγαμε για 4δα...
Πίστεψε με όσοι ήταν να αγοράσουμε αγοράσαμε και όσοι δεν μπορουν ή δεν θέλουν δεν πρόκειται να τους αλλάξεις γνώμη ή δυνατότητα.
Σέβομαι την αγάπη σου αλλά αν πραγματικά θέλεις να βοηθήσεις σταμάτα να ασκείς ψυχολογική βία στους υπολοίπους.
Πραγματικά, πρεπει να σταματησει αυτο ειδικα σε εντελως ασχετα τοπικ. Υπαρχει συγκεκριμενο για την αμκ, αμα θελουμε συμβουλες για τα οικονομικα μας θα μπουμε εκει. Και στην τελικη ο,τι θελουμε θα κανουμε, φτανει.Rexaris έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα, το κάνεις πλέον του δεόντος, κατά την ταπεινή μου γνώμη.Grigorios_PAOK έγραψε:Φίλε μπαρκαρουτσο σοβαρά σου μιλάω αυτή η επιμονή σου για το μπάσκετ ξεπερνάει τα όρια. Το είπες μια δυο τρεις.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τέτοιο άγχος για το γαύρο, δεν έχουν ούτε οι γαύροι.
Μισό από το ενδιαφέρον να δείχνατε για το μπάσκετ, τώρα θα λέγαμε για 4δα...
Πίστεψε με όσοι ήταν να αγοράσουμε αγοράσαμε και όσοι δεν μπορουν ή δεν θέλουν δεν πρόκειται να τους αλλάξεις γνώμη ή δυνατότητα.
Σέβομαι την αγάπη σου αλλά αν πραγματικά θέλεις να βοηθήσεις σταμάτα να ασκείς ψυχολογική βία στους υπολοίπους.
aivas19 έγραψε:Για πωληση του Μαντσινι στην Ομονοια ακουγεται
Ελα οι θιασωτες της μεταγραφικης πολιτικης των γειτονιων να παιρνουν τα πληκτρολογια να επικροτησουν την πωληση του καλυτερου παικτη του ΟΑΡΗΣ περσι