Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Καλά μόνο κουβέντα για μεταγραφές δεν διαβάζουμε από χθες. Τι έκανε ο Τζολης και γιατί δεν παίζει ο Κουτσιας διαβάζουμε. Α και γιατί δεν προωθεί ο Λουτσεσκου μικρούς.
Και η φάση είναι ότι αυτοί που κράζουν τον Λουτσεσκου για μικρούς, είναι οι ίδιοι που αρχίζουν σιγά σιγά να κράζουν τον Μποτο που φέρνει μικρούς
Παράνοια
Και η φάση είναι ότι αυτοί που κράζουν τον Λουτσεσκου για μικρούς, είναι οι ίδιοι που αρχίζουν σιγά σιγά να κράζουν τον Μποτο που φέρνει μικρούς
Παράνοια
Ωραία, το γυρίσαμε σε κοινωνική κουβέντα.
Άντε, φαντάσου τώρα ότι είσαι στο γήπεδο σε ματς. Έχεις διάρκειας και σε κάθε ματς λίγο πολύ είστε οι ίδιοι.
Ποιούς έχεις δίπλα σου, γύρω σου?
Ένας βρίζει τους πάντες.
Ένας στο από κάτω σκαλί γκρινιάζει γιατί έβαλε τον Καντουρι.
Ο διπλανός σου δεν μιλά σχεδόν ποτέ αλλά πάντα χειροκροτα.
Θυμήσου και τους υπόλοιπους.
Γιατί να διαφέρουμε εδώ?
Άντε, φαντάσου τώρα ότι είσαι στο γήπεδο σε ματς. Έχεις διάρκειας και σε κάθε ματς λίγο πολύ είστε οι ίδιοι.
Ένας βρίζει τους πάντες.
Γιατί να διαφέρουμε εδώ?
Βέβαια να πούμε ότι τον Τζολη δεν τον έβαζε ΟΥΤΕ ο Πάμπλο, αλλά ναι, λόγω παιχνιδιού του Ρουμάνου έφυγε
Oxi Gos ,παρεξήγηση
Σε καμία περίπτωση
γενικά συμφωνώ ότι κακώς τους δέχτηκε όλους αυτούς αλλά όπως έχω ξαναπεί έχετε υπερεκτιμήσει πόσο ασχολείται ο ίδιος με ονόματα
αυτός λέει θέλω ενα αριστερό back με αυτά τα χαρακτηριστικά.τώρα αν ο ράφα σοάρες η sidclei είναι παλτό, εσύ φταις που δεν μου βρήκες ότι σου ζήτησε.
να θυμίσω ότι sidclei και ο mitrica ήταν κινήσεις πανικού, τα είχαν κάνει τόσο μπάχαλο ΠΟΎ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΌΤΑΝ ΚΑΝΕΊΣ
τεσπα ,τραβήξε πολύ,
ξανά κουβέντα όταν έχουμε ανακοινώσεις
Σε καμία περίπτωση
γενικά συμφωνώ ότι κακώς τους δέχτηκε όλους αυτούς αλλά όπως έχω ξαναπεί έχετε υπερεκτιμήσει πόσο ασχολείται ο ίδιος με ονόματα
αυτός λέει θέλω ενα αριστερό back με αυτά τα χαρακτηριστικά.τώρα αν ο ράφα σοάρες η sidclei είναι παλτό, εσύ φταις που δεν μου βρήκες ότι σου ζήτησε.
να θυμίσω ότι sidclei και ο mitrica ήταν κινήσεις πανικού, τα είχαν κάνει τόσο μπάχαλο ΠΟΎ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΌΤΑΝ ΚΑΝΕΊΣ
τεσπα ,τραβήξε πολύ,
ξανά κουβέντα όταν έχουμε ανακοινώσεις

- mesimvrinos
Θα ήθελα δανεικό τον Τζόλη για εξτρέμ ...λέω εγώ τωρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mesimvrinos την Παρ 03 Ιουν 2022, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dark Knight
Ρίξε παπά κανένα inside info ή αν δεν έχεις πρόχειρο, ρίξε κανένα ευχέλαιο, γιατί δεν την παλεύουμε!
Eduardo Salvio γράφουν!! Ένας φίλος μ είπε για το Instagram εγώ το είδα στο paokmercato..Δεν ξέρω αν αληθεύει, απλά το μεταφέρω. Να αλλάξει κι θεματική της κουβέντας.
Εγώ είμαι με τον Τόλη!!!!
Γεια σου ρε φίλε, ομορφηνες το τραπέζι μας!!!!
Γεια σου ρε φίλε, ομορφηνες το τραπέζι μας!!!!
Αυτός πάτησε την γυναίκα του με το αμάξι επίτηδες και το έχουν κ σε βίντεο ..
https://www.thesun.co.uk/sport/18265799 ... r-ex-wife/
https://www.thesun.co.uk/sport/18265799 ... r-ex-wife/
Ο Κουαλιατα, ο Κοταρσκι, ο Ρικαρντο και ο Χ,Ψ 20χρονος απο οτι φαινεται ψηνωνται με το προτζεκτ ΠΑΟΚ και θελουν να ερθουν. Ο Τζολης ακριβως το αντιθετο. Ειχε ηδη φυγει πριν την προετοιμασια...joshua έγραψε:Κριτικαρουμε τον Τζολη και λεμε ειχε δικιο ο Λουτσεσκου σε μια χρονια που παμε να παρουμε Κουαλιατα,Κοταρσκι,Ρικαρντο και εγω δεν ξερω ποιον αλλο πιτσιρικα...Δεν σχολιαζω αλλο...
Maxpaok έγραψε:Ωραία, το γυρίσαμε σε κοινωνική κουβέντα.
Ένας βρίζει τους πάντες.
Γιατί να διαφέρουμε εδώ?

Τον έπιασε με γκομενα στο αμάξι..Maxpaok έγραψε:Καταλάθος, φαντάζομαι!!!!
Είχε άδικο?!!
Αν ρωτας για τον Τζολη τι να σου απαντησω; Δεν ξερω πραγματικα. Αν ειχε δικιο ενας 18χρονος που δεν ψηθηκε με το προτζεκτ επειδη ενας προπονητης του ζητουσε να βαλει και αλλα στοιχεια στο παιχνιδι του; (στα 18!!!!). Ξερω εγω;Maxpaok έγραψε:Καταλάθος, φαντάζομαι!!!!
Είχε άδικο?!!
edit.....οτι ναναι.....Για αλλο ρωτας εσυ αλλο απανταω εγω. Καηκε το κεφαλι μας με τον Τζολη μεσημεριατικα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Παρ 03 Ιουν 2022, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.