Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Πάντως χθες μας τελείωσε επίσημα και το επιχείρημα για το αν ο προπονητής θέλει μεταγραφές. Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσε να το πει ο άνθρωπος ότι περιμένει άμεσα νέους παιχτες.
Επίσης, οι περιπτώσεις Ολιβειρα και Κουρτιτς αποδεικνύουν ότι αν οι νέοι παιχτες έχουν ποιότητα και ταιριάζουν στα πλάνα του μια χαρά τους βάζει σύντομα να παίξουν χωρίς να χρειάζεται να περάσει δίμηνο.
Άρα που κολλάει το όλο πράγμα και δεν προχωράει τίποτα μεταγραφικά;
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης, οι περιπτώσεις Ολιβειρα και Κουρτιτς αποδεικνύουν ότι αν οι νέοι παιχτες έχουν ποιότητα και ταιριάζουν στα πλάνα του μια χαρά τους βάζει σύντομα να παίξουν χωρίς να χρειάζεται να περάσει δίμηνο.
Προσωπικά αν ήμουνα ο Λουτσέσκου δεν θα ζητούσα φορ, θα έπαιρνα το ρίσκο να προχωρήσω μέχρι την επιστροφή Ολιβέιρα με Σβιντέρσκι, Κούτσια και τον πιτσιρικά από τον Αστέρα Τρίπολης.
Πρέπει να επικεντρωθούν στις τρεις γνωστές θέσεις (αριστερό μπακ, αριστερό εξτρέμ, οκταρι) και αν περισσέψει μπάτζετ τερματοφύλακα και δεκάρι.
Επίσης πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και σε σχέση με τους παίκτες που θα φύγουν, αν δηλαδή θα φύγουν (Αουγκούστο, Εσιτι, Καγκάβα) συν τερματοφύλακας αν πάρουμε κάποιον άλλο.
Πρέπει να επικεντρωθούν στις τρεις γνωστές θέσεις (αριστερό μπακ, αριστερό εξτρέμ, οκταρι) και αν περισσέψει μπάτζετ τερματοφύλακα και δεκάρι.
Επίσης πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και σε σχέση με τους παίκτες που θα φύγουν, αν δηλαδή θα φύγουν (Αουγκούστο, Εσιτι, Καγκάβα) συν τερματοφύλακας αν πάρουμε κάποιον άλλο.
+++++++JohnDag έγραψε:Πάντως χθες μας τελείωσε επίσημα και το επιχείρημα για το αν ο προπονητής θέλει μεταγραφές. Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσε να το πει ο άνθρωπος ότι περιμένει άμεσα νέους παιχτες.
παρε ρε Λουτσε δανεικο τον Ακπομπ και καθαρισες, εκει δεν τον θελουνε, εμεις τον χρειαζομαστε ουτε προσαρμογη ουτε τιποτα
Η ομαδα πρεπει να κλεινει σχεδον εναν παικτη ανα τρεις μερες για να καλυψει τα κενα της...ΘΚΑΤΑ...
Αν προτίθενται να δώσουν χρήμα ώστε να ενισχυθούμε, ας κάνουν ένα κόπο να ρωτήσουν στην Αντιόχεια για το πόσα θέλουν για τον Γκαμπονέχο τον Μπουπέντζα. Όπως έκατσε η φάση, αυτή τη στιγμή θα μας είναι ταμάμ. Παίζει εξαιρετικά και αριστερά και ως φορ. Μηχανή είναι ο άνθρωπος.
Άντε γιατί θα προλάβουν άλλοι και δεν θέλω να τον δω στους γαλαταδες και λοιπούς της Πόλης
Άντε γιατί θα προλάβουν άλλοι και δεν θέλω να τον δω στους γαλαταδες και λοιπούς της Πόλης
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πας καλά ρε συ; Σοβαρά ρωτάω; Κράζεις μόνο για να κραξεις; Ρε θα τρελαθώ δηλαδή! Πριν πατήσεις την δημοσίευση διαβάζεις τι γράφεις;;;;proedros έγραψε:Σχεδιασμός από τα Lidl…Και αν δηλ. πάθει καμιά θλάση ο ανέτοιμος και επιβαρυμένος από το Euro Σβιντερσκι, θα είμαστε μόνο με Κουτσια…Τι ωραίος σχεδιασμός…TheCursed έγραψε:Γραφουν στο παοκ24 οτι περιμενουν στην ομαδα να μαθουν ποσο χρονο θα χρειαστει αν ειναι 1 -2 μηνες εξω δεν θα παρουν αλλον φευγει πορτογαλια ο ολιβειρα οποτε λογικα θα κινηθουμε για τις αλλες θεσεις κ αν προκυψει παραπανω χρονος αποθεραπειας θα πανε σε καποιον δανεικο. Εγω με την εμπειρια της δουλειας δεν νομιζω οτι μπορει να επανελθει σε φουλ ρυθμους πριν το 3 μηνο αν ειναι μερικη τεσπα θα φανει.
Μόλις είπες την φράση κλειδί...seaman έγραψε:Αν προτίθενται να δώσουν χρήμα ώστε να ενισχυθούμε,
Οντως αληθεια ειναι αυτο. Πω ρε φιλεjoshua έγραψε:Η ομαδα πρεπει να κλεινει σχεδον εναν παικτη ανα τρεις μερες για να καλυψει τα κενα της...ΘΚΑΤΑ...
- episimos73
Αυτά με Κούτσια και τα παιδιά από Τρίπολη τι τα λέτε ρε σεις; Για τον υποψήφιο πρωταθλητή ΠΑΟΚ μιλάμε, πως θα ανταποκριθούν με μηδενική εμπειρία; Εκτός αν μιλάμε για sustainability ξανά, τότε πάσο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Θα βγάλει κοιλιακούς. Εδώ είμαστε.... Χαχαχαχαχαχαχαseaman έγραψε:Φαντάζεστε τί έχει να γίνει αν πάρουμε Μπάμπα και τύχει καμία στραβή με κάνα γόνατο. Χίλια ποτάμια δεν θα ξεπλένουν
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Άντε τι κάθεσαι;Rexaris έγραψε:Έχω βαρεθεί να πηγαίνω στο SDNA για κανένα μεταγραφικό νέο και να μη βλέπω τίποτε, τόσο που έχω αρχίσει να κάνω κλικ μέχρι και στις διαφημίσεις. Θυμάμαι το παλιό ανέκδοτο «δε γ.. που δε γ.., δεν πας για ψάρεμα;»
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μηπως, λέω μήπως να υπάρχουν διαπραγματεύσεις;JohnDag έγραψε:Πάντως χθες μας τελείωσε επίσημα και το επιχείρημα για το αν ο προπονητής θέλει μεταγραφές. Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσε να το πει ο άνθρωπος ότι περιμένει άμεσα νέους παιχτες.
Οι καληνυχτακηδες …. Χαχαχαχαjoshua έγραψε:Φτιαχνουμε τουλαχιστον ωραια βιντεακια για αυτους που φευγουν...
Πάντως πριν 2 μήνες ελεγα θα είναι το καλοκαίρι σου με ολική αναμόρφωση του ρόστερ κ καμία 10αρια μεταγραφές … και τώρα παρακαλάμε έστω για αναπληρωματικό μπακ μην τυχόν κλασει μαλλί ο Βιέρι … δεν το περίμενα με τπτ