Υπαρχει η μια πιθανοτητα τα παιδια αυτα να πιασουν την ευκαιρια απο τα @@@ιδια οπως εκανε ο Τζολης, υπαρχει ομως και η πιθανοτητα αν στραβωσει το πραγμα να συνδεθουν με εναν οδυνηρο αποκλεισμο. Δεν ειναι τροπος αυτος να ενσωματωσεις τους νεους. Αμεσα σε ενα τοσο κρισιμο ματς. Αυτο το "θα δειτε πως θα αντιδρασω" δεν μου χτυπησε καλα.xrisitsapa έγραψε:Αν το κανει αυτο, εγω πονταρω οτι θα περασουμε αερα. 4-5 νεοι και οι υπολοιποι εμπειροι. Ασε που θα εχει και κανα Μπισε για αλλαγη στο 70.nunies4 έγραψε:Τον υποστηριζω μεχρι τελους!
Φοβαμαι ομως τον εγωισμο του. Αυτο το "θα δειτε την αντιδραση μου" με προβληματισε.
Ξαναλεω.....φοβαμαι τον εγωισμο του.
Ειναι τοσο εγωιστης που δεν θα μου κανει εντυπωση σε τοσο κρισιμο ματς οπως της Πεμπτης να κατεβασει
Μιχαι, Λυρατζη, Τσιγγαρα, Κωνσταντελια, Κουτσια....
Αυτο που μας λειπει ειναι φρεσκαδα, κ@υλα και τρεξιματα. Οι νεοι τα εχουν. Το μειονεκτημα τους ειναι η απειρια που οδηγει σε λαθη. Αν δεν βλεπαμε τραγικα λαθη απο τους παλιους μεχρο τωρα, θα ημουν κι εγω σκεπτικος. Αλλα τωρα; Τι εχουμε να χασουμε;
Δηλαδη ποσο χειροτερα μπορει να παιξει ο Μιχαι ας πουμε απο τον Βαρελα; o Ντελιας απο τον Μπισε; ή o Κουτσιας απο τον Ακπομ;
Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
την προηγουμενη φορα ο διακοπτης γυρισε οταν αποφασισε να βαλει βασικους εκτος κουλουρη, λημνιο , πελκα και πασχαλακη.. δινοντας ταχυδυναμη και φρεσκαδα... μεσα στην ξανθη... μεχρι τοτε η ομαδα πηγαινε με οπισθεν αν θυμαστε με 4-5 ισοπαλιες σε 8 αγωνες..
στησε την ομαδα για του χρονου... βαλε 2-3 μικρους και κανε κορμο.. οχι αλλο τελειωμενους.. δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος να επιμενουμε πλεον.. ντελιας, τσιγγαρας, κουτσιας , μιχαη, λυρα και τσαουσης να παρουν ρολο... ας δοκιμασει και χατζηστραβο-τζημα σε καποια φαση..
στησε την ομαδα για του χρονου... βαλε 2-3 μικρους και κανε κορμο.. οχι αλλο τελειωμενους.. δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος να επιμενουμε πλεον.. ντελιας, τσιγγαρας, κουτσιας , μιχαη, λυρα και τσαουσης να παρουν ρολο... ας δοκιμασει και χατζηστραβο-τζημα σε καποια φαση..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Δευ 06 Δεκ 2021, 10:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
xrisitsapa
Σιγουρα δεν ειναι τροπος αλλα εδω που φτασαμε δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.nunies4 έγραψε:Υπαρχει η μια πιθανοτητα τα παιδια αυτα να πιασουν την ευκαιρια απο τα @@@ιδια οπως εκανε ο Τζολης, υπαρχει ομως και η πιθανοτητα αν στραβωσει το πραγμα να συνδεθουν με εναν οδυνηρο αποκλεισμο. Δεν ειναι τροπος αυτος να ενσωματωσεις τους νεους. Αμεσα σε ενα τοσο κρισιμο ματς. Αυτο το "θα δειτε πως θα αντιδρασω" δεν μου χτυπησε καλα.xrisitsapa έγραψε:Αν το κανει αυτο, εγω πονταρω οτι θα περασουμε αερα. 4-5 νεοι και οι υπολοιποι εμπειροι. Ασε που θα εχει και κανα Μπισε για αλλαγη στο 70.nunies4 έγραψε:Τον υποστηριζω μεχρι τελους!
Φοβαμαι ομως τον εγωισμο του. Αυτο το "θα δειτε την αντιδραση μου" με προβληματισε.
Ξαναλεω.....φοβαμαι τον εγωισμο του.
Ειναι τοσο εγωιστης που δεν θα μου κανει εντυπωση σε τοσο κρισιμο ματς οπως της Πεμπτης να κατεβασει
Μιχαι, Λυρατζη, Τσιγγαρα, Κωνσταντελια, Κουτσια....
Αυτο που μας λειπει ειναι φρεσκαδα, κ@υλα και τρεξιματα. Οι νεοι τα εχουν. Το μειονεκτημα τους ειναι η απειρια που οδηγει σε λαθη. Αν δεν βλεπαμε τραγικα λαθη απο τους παλιους μεχρο τωρα, θα ημουν κι εγω σκεπτικος. Αλλα τωρα; Τι εχουμε να χασουμε;
Δηλαδη ποσο χειροτερα μπορει να παιξει ο Μιχαι ας πουμε απο τον Βαρελα; o Ντελιας απο τον Μπισε; ή o Κουτσιας απο τον Ακπομ;
ΠΡΕΠΕΙ να βαλει τουλαχιστον 3 μεσα. Ας βαλει Μιχαι- τσιγγαρα- Κουτσια, που εχουν ηδη καποιες εμπειριες.
Ελεος, με ερασιτεχνες παιζουμε.
-
panpangr77
Θα έπρεπε να δοκιμάσει να παίξει και 3-4-3 και καθαρό 3-5-2 από την στιγμή που γύρισε και ο Ινγκι και έχεις Σιντκλευ και Ταυλορ.
Μιχάιλιδης ,Μιχαι,Ινγκι πίσω και Ζιβκο δίπλα στον οποιοδήποτε σέντερ φορ.
Στα χαφ για πιο επιθετικό σχήμα Καντουρι Κουρτιτς .
Η ομάδα θα ήταν πολύ καλύτερη .
Τζάμπα ήττες . Τζάμπα εσωστρέφεια.
Ειδικά στα εκτός έδρας θα πρέπει να παίζουμε τρεις πίσω .
Αυτά είναι τα χαρακτηστικα των παικτών .Όταν δεν έχεις 2 χαφ με ταχύτητα δεν μπορείς να παίζεις κάτι που δεν μπορείς να υποστηρίξεις .Σου βγήκε με Αύγουστο αλλά δεν μπορείς να παίζεις το ίδιο πραγμα με Καντουρι η Μπισεβαρ καμία πίεση ψηλά.
Δεν έχουμε κακό υλικό . Και ο Μπισεβαρ θα ήταν ξεκούραστος και άλλοι παίκτες θα έμπαιναν στο ροτεισον . Αυτό ότι οι παίκτες χρειάζονται χρόνο να αφομιωσουν το σύστημα που δεν μπορούν να στηρίξουν . βαράμε στον τοίχο το κεφάλι μας.
Μιχάιλιδης ,Μιχαι,Ινγκι πίσω και Ζιβκο δίπλα στον οποιοδήποτε σέντερ φορ.
Στα χαφ για πιο επιθετικό σχήμα Καντουρι Κουρτιτς .
Η ομάδα θα ήταν πολύ καλύτερη .
Τζάμπα ήττες . Τζάμπα εσωστρέφεια.
Ειδικά στα εκτός έδρας θα πρέπει να παίζουμε τρεις πίσω .
Αυτά είναι τα χαρακτηστικα των παικτών .Όταν δεν έχεις 2 χαφ με ταχύτητα δεν μπορείς να παίζεις κάτι που δεν μπορείς να υποστηρίξεις .Σου βγήκε με Αύγουστο αλλά δεν μπορείς να παίζεις το ίδιο πραγμα με Καντουρι η Μπισεβαρ καμία πίεση ψηλά.
Δεν έχουμε κακό υλικό . Και ο Μπισεβαρ θα ήταν ξεκούραστος και άλλοι παίκτες θα έμπαιναν στο ροτεισον . Αυτό ότι οι παίκτες χρειάζονται χρόνο να αφομιωσουν το σύστημα που δεν μπορούν να στηρίξουν . βαράμε στον τοίχο το κεφάλι μας.
Δηλαδή με την Λινκολν δεν θα ξεκινήσει τους ίδιους; Μπίσεσβαρ Βαρέλα Καντουρί Τέιλορ κλπ.
Πολύ δύσκολο ένας προπονητής εν μέσω της σαιζόν να αφήσει στον πάγκο τους παίκτες που στηρίχθηκε μέχρι τώρα. Δεν γίνονται αυτά. Θα πάει με αυτούς ως το τέλος αυτής της σαιζόν, άν φτάσει ως εκεί.
Πολύ δύσκολο ένας προπονητής εν μέσω της σαιζόν να αφήσει στον πάγκο τους παίκτες που στηρίχθηκε μέχρι τώρα. Δεν γίνονται αυτά. Θα πάει με αυτούς ως το τέλος αυτής της σαιζόν, άν φτάσει ως εκεί.
- paok re niamou
Στρατηγέ αυτό το θα δείτε....
Για πότε το υπολογίζεις ?
Να βρεις ομάδα που να έχει ενα παιχνίδι την εβδομάδα.
Αλλά ετσι οπως το πας εκεί θα καταντησεις την ομαδα μας.
Για πότε το υπολογίζεις ?
Να βρεις ομάδα που να έχει ενα παιχνίδι την εβδομάδα.
Αλλά ετσι οπως το πας εκεί θα καταντησεις την ομαδα μας.
-
panpangr77
Αναγκαστικά θα ξεκινήσει με αυτους την Πέμπτη .Δεν έχουμε άλλους για ματς Ευρώπης .Magpies4 έγραψε:Δηλαδή με την Λινκολν δεν θα ξεκινήσει τους ίδιους; Μπίσεσβαρ Βαρέλα Καντουρί Τέιλορ κλπ.
Στο πρωτάθλημα όμως ας τους βάλει να παίξουν βάσει των χαρακτηριστικών τους μέχρι να πάρει παίκτες να μπορούν να παίξουν πίεση ψηλά ,τα Μπακ στο θεό κτλ
Το μεγαλυτερο λαθος που μπορει να κανει αυτη τη στιγμη ο Λουτσεσκου ειναι να επιμεινει και να πιστεψει οτι μπορει να το γυρισει επιμένοντας στους ιδιους παικτες και την ιδια συνταγη. Αν παρει την αποφαση να προωθησει καποιους νεους οπως και να αποκτησει η ομαδα 4-5 την επικειμενη μεταγραφικη περιοδο, ακομα και αν αυτο κοστισει προσκαιρα, ο κοσμος θα το στηριξει γιατι θα εκτιμησει ενα νεο πλανο. Αν αποφασισει να πάει σχεδον με το ιδιο γκρουπ μεχρι το τελος μοιραιο θα ειναι και το δικο του τελος στην ομαδα.
Δεν είναι δυνατόν να φύγει τώρα, δεν είναι λογικό να φέρουμε τον Πάμπλο από την Β΄ στην Α΄. Πρέπει να στηριχθεί όσο αυτό είναι τεχνικά εφικτό στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, αλλά πρέπει και αυτός να αλλάξει νοοτροπία και ιδέες.
Δεν είναι δυνατόν το να λέει πως "έκαψε" τον Αφάνα, αλλά να τον βλέπουμε αδιάκοπα να σέρνεται και να τον δούμε ενδεκάδα και την Πέμπτη και την Κυριακή με Λαμία και ο Κωνσταντέλιας να γυαλίζει τον πάγκο.
Δεν είναι δυνατόν το να έχουν πάρει την φανέλα στο σπίτι ο Βαρέλα, ο Καντουρί και ο Τέιλορ.
Δεν μπορεί σε ένα άξονα που πηγαίνει πιο αργά και από την περιφορά του Επιταφίου να μην παίρνει λεπτό ο Τσιγγάρας.
Δεν μπορεί να μην παίζει ο Κούτσιας όταν τα δύο φορ μας έχουν λιγότερα γκολ από ένα σέντερ φορ ομάδων που παλεύουν να μην πέσουν.
Δεν μπορεί να παίζει αποκλειστικά το 4-2-3-1 χωρίς εξτρέμ ουσιαστικά και να μην δοκιμάζει έστω το 4-3-3 με αυτό το κέντρο που έχουμε.
Και με προβλημάτισαν οι δηλώσεις του, την μία μας έκανε καλό η διακοπή γιατί φορτώσαμε μπαταρίες και σε 24 ώρες, αποσυντονιστήκαμε και χθες δεν ξέρω πως να προπονήσω μια ομάδα που παίζει δύο φορές την εβδομάδα!!! Και έχεις ρε φίλε και 4-5 συνεργάτες στο team.
Δεν είναι δυνατόν το να λέει πως "έκαψε" τον Αφάνα, αλλά να τον βλέπουμε αδιάκοπα να σέρνεται και να τον δούμε ενδεκάδα και την Πέμπτη και την Κυριακή με Λαμία και ο Κωνσταντέλιας να γυαλίζει τον πάγκο.
Δεν είναι δυνατόν το να έχουν πάρει την φανέλα στο σπίτι ο Βαρέλα, ο Καντουρί και ο Τέιλορ.
Δεν μπορεί σε ένα άξονα που πηγαίνει πιο αργά και από την περιφορά του Επιταφίου να μην παίρνει λεπτό ο Τσιγγάρας.
Δεν μπορεί να μην παίζει ο Κούτσιας όταν τα δύο φορ μας έχουν λιγότερα γκολ από ένα σέντερ φορ ομάδων που παλεύουν να μην πέσουν.
Δεν μπορεί να παίζει αποκλειστικά το 4-2-3-1 χωρίς εξτρέμ ουσιαστικά και να μην δοκιμάζει έστω το 4-3-3 με αυτό το κέντρο που έχουμε.
Και με προβλημάτισαν οι δηλώσεις του, την μία μας έκανε καλό η διακοπή γιατί φορτώσαμε μπαταρίες και σε 24 ώρες, αποσυντονιστήκαμε και χθες δεν ξέρω πως να προπονήσω μια ομάδα που παίζει δύο φορές την εβδομάδα!!! Και έχεις ρε φίλε και 4-5 συνεργάτες στο team.
- Amsterdamer_87
Το θεμα και το ερωτημα ειναι το
1ον. Αν ξερει να παιξει και κανενα αλλο συστημα,σωστα..
2ον. Στις προπονησεις αληθεια πανω σε τι δουλευει..
Πλανο αναπτυξης απ οτι βλεπουμε δεν υπαρχει..
Στα στημενα,το απολυτο 0,σεντρα η σουτ και οτι κατσει..
Οσο για αμυντικο πλανο και αλληλοκαλυψεις,ουδεν σχολιο..
1ον. Αν ξερει να παιξει και κανενα αλλο συστημα,σωστα..
2ον. Στις προπονησεις αληθεια πανω σε τι δουλευει..
Πλανο αναπτυξης απ οτι βλεπουμε δεν υπαρχει..
Στα στημενα,το απολυτο 0,σεντρα η σουτ και οτι κατσει..
Οσο για αμυντικο πλανο και αλληλοκαλυψεις,ουδεν σχολιο..
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- NikLiverpool
Όχι δεν χρειάζεται να φέρεις τον Πάμπλο στην Α. Χώρια που δεν νομίζω να δεχθεί. Φέρνεις τον Φαν Σιπ μαζί με έναν ΤΔ δικής του επιλογής.
-
ariskatiforos
Το μόνο σιγουρο είναι πως όταν έρθει ο παμπλο όποτε κ να είναι αυτό ,ταυτόχρονα θ πάρει πόδι αρκετός κόσμος από τα γραφεία …
Επίσης είμαι σίγουρος ότι επειδή γνωρίζει ποδόσφαιρο πολύ περισσότερο από τν ρουμανο κ βλέπει κ μπροστά λόγω ταπεινότητας κ δουλειάς ,όταν έρθει η ώρα του θ έχει ήδη δημιουργήσει γέφυρα με παικτακια π θα είναι έτοιμα για την α ομάδα
Αντίθετα με τον κοντόφθαλμο Ρουμάνο
Επίσης είμαι σίγουρος ότι επειδή γνωρίζει ποδόσφαιρο πολύ περισσότερο από τν ρουμανο κ βλέπει κ μπροστά λόγω ταπεινότητας κ δουλειάς ,όταν έρθει η ώρα του θ έχει ήδη δημιουργήσει γέφυρα με παικτακια π θα είναι έτοιμα για την α ομάδα
Αντίθετα με τον κοντόφθαλμο Ρουμάνο
- Amsterdamer_87
Σιγουρα δεν ειναι λογικο να φερουμε τον Παμπλο απ την Β...
Μαλλον δεν θα το θελει και ο ιδιος,εκτος των αλλων που δεν τον θελουν αποδεδειγμενα..
Το καλυτερο ομως (προσωπικη μου γνωμη) ειναι να φυγει αμεσα και να ερθει ο επομενος να ξεκινησει
την οργανωση απο τωρα..
Ο Ιβιτς θα ειναι ? Ο Φαν τΣχιπ θα ειναι ? καποιος με τσαγανο παντως να ειναι..
Το ματι του Λουτσε ποδοσφαιρικα ειναι επιεικως ανυπαρκτο..
Του εδωσες τα κλειδια και παει να σου κλεισει το σπιτι..
υγ Αληθεια για ποιον λογο τον φυγανε οι Αραβες ??? γνωριζει η θυμαται κανεις ??
Μαλλον δεν θα το θελει και ο ιδιος,εκτος των αλλων που δεν τον θελουν αποδεδειγμενα..
Το καλυτερο ομως (προσωπικη μου γνωμη) ειναι να φυγει αμεσα και να ερθει ο επομενος να ξεκινησει
την οργανωση απο τωρα..
Ο Ιβιτς θα ειναι ? Ο Φαν τΣχιπ θα ειναι ? καποιος με τσαγανο παντως να ειναι..
Το ματι του Λουτσε ποδοσφαιρικα ειναι επιεικως ανυπαρκτο..
Του εδωσες τα κλειδια και παει να σου κλεισει το σπιτι..
υγ Αληθεια για ποιον λογο τον φυγανε οι Αραβες ??? γνωριζει η θυμαται κανεις ??