Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από nunies4 »

xrisitsapa έγραψε:
nunies4 έγραψε:Τον υποστηριζω μεχρι τελους!
Φοβαμαι ομως τον εγωισμο του. Αυτο το "θα δειτε την αντιδραση μου" με προβληματισε.
Ξαναλεω.....φοβαμαι τον εγωισμο του.
Ειναι τοσο εγωιστης που δεν θα μου κανει εντυπωση σε τοσο κρισιμο ματς οπως της Πεμπτης να κατεβασει
Μιχαι, Λυρατζη, Τσιγγαρα, Κωνσταντελια, Κουτσια....
Αν το κανει αυτο, εγω πονταρω οτι θα περασουμε αερα. 4-5 νεοι και οι υπολοιποι εμπειροι. Ασε που θα εχει και κανα Μπισε για αλλαγη στο 70.
Αυτο που μας λειπει ειναι φρεσκαδα, κ@υλα και τρεξιματα. Οι νεοι τα εχουν. Το μειονεκτημα τους ειναι η απειρια που οδηγει σε λαθη. Αν δεν βλεπαμε τραγικα λαθη απο τους παλιους μεχρο τωρα, θα ημουν κι εγω σκεπτικος. Αλλα τωρα; Τι εχουμε να χασουμε;
Δηλαδη ποσο χειροτερα μπορει να παιξει ο Μιχαι ας πουμε απο τον Βαρελα; o Ντελιας απο τον Μπισε; ή o Κουτσιας απο τον Ακπομ;
Υπαρχει η μια πιθανοτητα τα παιδια αυτα να πιασουν την ευκαιρια απο τα @@@ιδια οπως εκανε ο Τζολης, υπαρχει ομως και η πιθανοτητα αν στραβωσει το πραγμα να συνδεθουν με εναν οδυνηρο αποκλεισμο. Δεν ειναι τροπος αυτος να ενσωματωσεις τους νεους. Αμεσα σε ενα τοσο κρισιμο ματς. Αυτο το "θα δειτε πως θα αντιδρασω" δεν μου χτυπησε καλα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

την προηγουμενη φορα ο διακοπτης γυρισε οταν αποφασισε να βαλει βασικους εκτος κουλουρη, λημνιο , πελκα και πασχαλακη.. δινοντας ταχυδυναμη και φρεσκαδα... μεσα στην ξανθη... μεχρι τοτε η ομαδα πηγαινε με οπισθεν αν θυμαστε με 4-5 ισοπαλιες σε 8 αγωνες..
στησε την ομαδα για του χρονου... βαλε 2-3 μικρους και κανε κορμο.. οχι αλλο τελειωμενους.. δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος να επιμενουμε πλεον.. ντελιας, τσιγγαρας, κουτσιας , μιχαη, λυρα και τσαουσης να παρουν ρολο... ας δοκιμασει και χατζηστραβο-τζημα σε καποια φαση..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Δευ 06 Δεκ 2021, 10:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

nunies4 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:
nunies4 έγραψε:Τον υποστηριζω μεχρι τελους!
Φοβαμαι ομως τον εγωισμο του. Αυτο το "θα δειτε την αντιδραση μου" με προβληματισε.
Ξαναλεω.....φοβαμαι τον εγωισμο του.
Ειναι τοσο εγωιστης που δεν θα μου κανει εντυπωση σε τοσο κρισιμο ματς οπως της Πεμπτης να κατεβασει
Μιχαι, Λυρατζη, Τσιγγαρα, Κωνσταντελια, Κουτσια....
Αν το κανει αυτο, εγω πονταρω οτι θα περασουμε αερα. 4-5 νεοι και οι υπολοιποι εμπειροι. Ασε που θα εχει και κανα Μπισε για αλλαγη στο 70.
Αυτο που μας λειπει ειναι φρεσκαδα, κ@υλα και τρεξιματα. Οι νεοι τα εχουν. Το μειονεκτημα τους ειναι η απειρια που οδηγει σε λαθη. Αν δεν βλεπαμε τραγικα λαθη απο τους παλιους μεχρο τωρα, θα ημουν κι εγω σκεπτικος. Αλλα τωρα; Τι εχουμε να χασουμε;
Δηλαδη ποσο χειροτερα μπορει να παιξει ο Μιχαι ας πουμε απο τον Βαρελα; o Ντελιας απο τον Μπισε; ή o Κουτσιας απο τον Ακπομ;
Υπαρχει η μια πιθανοτητα τα παιδια αυτα να πιασουν την ευκαιρια απο τα @@@ιδια οπως εκανε ο Τζολης, υπαρχει ομως και η πιθανοτητα αν στραβωσει το πραγμα να συνδεθουν με εναν οδυνηρο αποκλεισμο. Δεν ειναι τροπος αυτος να ενσωματωσεις τους νεους. Αμεσα σε ενα τοσο κρισιμο ματς. Αυτο το "θα δειτε πως θα αντιδρασω" δεν μου χτυπησε καλα.
Σιγουρα δεν ειναι τροπος αλλα εδω που φτασαμε δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.
ΠΡΕΠΕΙ να βαλει τουλαχιστον 3 μεσα. Ας βαλει Μιχαι- τσιγγαρα- Κουτσια, που εχουν ηδη καποιες εμπειριες.

Ελεος, με ερασιτεχνες παιζουμε.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Θα έπρεπε να δοκιμάσει να παίξει και 3-4-3 και καθαρό 3-5-2 από την στιγμή που γύρισε και ο Ινγκι και έχεις Σιντκλευ και Ταυλορ.
Μιχάιλιδης ,Μιχαι,Ινγκι πίσω και Ζιβκο δίπλα στον οποιοδήποτε σέντερ φορ.
Στα χαφ για πιο επιθετικό σχήμα Καντουρι Κουρτιτς .
Η ομάδα θα ήταν πολύ καλύτερη .
Τζάμπα ήττες . Τζάμπα εσωστρέφεια.
Ειδικά στα εκτός έδρας θα πρέπει να παίζουμε τρεις πίσω .
Αυτά είναι τα χαρακτηστικα των παικτών .Όταν δεν έχεις 2 χαφ με ταχύτητα δεν μπορείς να παίζεις κάτι που δεν μπορείς να υποστηρίξεις .Σου βγήκε με Αύγουστο αλλά δεν μπορείς να παίζεις το ίδιο πραγμα με Καντουρι η Μπισεβαρ καμία πίεση ψηλά.
Δεν έχουμε κακό υλικό . Και ο Μπισεβαρ θα ήταν ξεκούραστος και άλλοι παίκτες θα έμπαιναν στο ροτεισον . Αυτό ότι οι παίκτες χρειάζονται χρόνο να αφομιωσουν το σύστημα που δεν μπορούν να στηρίξουν . βαράμε στον τοίχο το κεφάλι μας.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ας κανει τα βασικα για αρχη. Να μην παιξει ο Βαρελα. Αμφιβαλλω βεβαια.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δηλαδή με την Λινκολν δεν θα ξεκινήσει τους ίδιους; Μπίσεσβαρ Βαρέλα Καντουρί Τέιλορ κλπ.

Πολύ δύσκολο ένας προπονητής εν μέσω της σαιζόν να αφήσει στον πάγκο τους παίκτες που στηρίχθηκε μέχρι τώρα. Δεν γίνονται αυτά. Θα πάει με αυτούς ως το τέλος αυτής της σαιζόν, άν φτάσει ως εκεί.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Στρατηγέ αυτό το θα δείτε....
Για πότε το υπολογίζεις ?
Να βρεις ομάδα που να έχει ενα παιχνίδι την εβδομάδα.
Αλλά ετσι οπως το πας εκεί θα καταντησεις την ομαδα μας.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Magpies4 έγραψε:Δηλαδή με την Λινκολν δεν θα ξεκινήσει τους ίδιους; Μπίσεσβαρ Βαρέλα Καντουρί Τέιλορ κλπ.

Πολύ δύσκολο ένας προπονητής εν μέσω της σαιζόν να αφήσει στον πάγκο τους παίκτες που στηρίχθηκε μέχρι τώρα. Δεν γίνονται αυτά. Θα πάει με αυτούς ως το τέλος αυτής της σαιζόν, άν φτάσει ως εκεί.
Αναγκαστικά θα ξεκινήσει με αυτους την Πέμπτη .Δεν έχουμε άλλους για ματς Ευρώπης .
Στο πρωτάθλημα όμως ας τους βάλει να παίξουν βάσει των χαρακτηριστικών τους μέχρι να πάρει παίκτες να μπορούν να παίξουν πίεση ψηλά ,τα Μπακ στο θεό κτλ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το μεγαλυτερο λαθος που μπορει να κανει αυτη τη στιγμη ο Λουτσεσκου ειναι να επιμεινει και να πιστεψει οτι μπορει να το γυρισει επιμένοντας στους ιδιους παικτες και την ιδια συνταγη. Αν παρει την αποφαση να προωθησει καποιους νεους οπως και να αποκτησει η ομαδα 4-5 την επικειμενη μεταγραφικη περιοδο, ακομα και αν αυτο κοστισει προσκαιρα, ο κοσμος θα το στηριξει γιατι θα εκτιμησει ενα νεο πλανο. Αν αποφασισει να πάει σχεδον με το ιδιο γκρουπ μεχρι το τελος μοιραιο θα ειναι και το δικο του τελος στην ομαδα.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δεν είναι δυνατόν να φύγει τώρα, δεν είναι λογικό να φέρουμε τον Πάμπλο από την Β΄ στην Α΄. Πρέπει να στηριχθεί όσο αυτό είναι τεχνικά εφικτό στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, αλλά πρέπει και αυτός να αλλάξει νοοτροπία και ιδέες.
Δεν είναι δυνατόν το να λέει πως "έκαψε" τον Αφάνα, αλλά να τον βλέπουμε αδιάκοπα να σέρνεται και να τον δούμε ενδεκάδα και την Πέμπτη και την Κυριακή με Λαμία και ο Κωνσταντέλιας να γυαλίζει τον πάγκο.
Δεν είναι δυνατόν το να έχουν πάρει την φανέλα στο σπίτι ο Βαρέλα, ο Καντουρί και ο Τέιλορ.
Δεν μπορεί σε ένα άξονα που πηγαίνει πιο αργά και από την περιφορά του Επιταφίου να μην παίρνει λεπτό ο Τσιγγάρας.
Δεν μπορεί να μην παίζει ο Κούτσιας όταν τα δύο φορ μας έχουν λιγότερα γκολ από ένα σέντερ φορ ομάδων που παλεύουν να μην πέσουν.
Δεν μπορεί να παίζει αποκλειστικά το 4-2-3-1 χωρίς εξτρέμ ουσιαστικά και να μην δοκιμάζει έστω το 4-3-3 με αυτό το κέντρο που έχουμε.
Και με προβλημάτισαν οι δηλώσεις του, την μία μας έκανε καλό η διακοπή γιατί φορτώσαμε μπαταρίες και σε 24 ώρες, αποσυντονιστήκαμε και χθες δεν ξέρω πως να προπονήσω μια ομάδα που παίζει δύο φορές την εβδομάδα!!! Και έχεις ρε φίλε και 4-5 συνεργάτες στο team.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Το θεμα και το ερωτημα ειναι το
1ον. Αν ξερει να παιξει και κανενα αλλο συστημα,σωστα..
2ον. Στις προπονησεις αληθεια πανω σε τι δουλευει..

Πλανο αναπτυξης απ οτι βλεπουμε δεν υπαρχει..
Στα στημενα,το απολυτο 0,σεντρα η σουτ και οτι κατσει..
Οσο για αμυντικο πλανο και αλληλοκαλυψεις,ουδεν σχολιο..
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ο Λουτσέσκου θα κάνει τον ΠΑΟΚ και πάλι πρωταθλητή. 06/12/2021.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Όχι δεν χρειάζεται να φέρεις τον Πάμπλο στην Α. Χώρια που δεν νομίζω να δεχθεί. Φέρνεις τον Φαν Σιπ μαζί με έναν ΤΔ δικής του επιλογής.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Το μόνο σιγουρο είναι πως όταν έρθει ο παμπλο όποτε κ να είναι αυτό ,ταυτόχρονα θ πάρει πόδι αρκετός κόσμος από τα γραφεία …
Επίσης είμαι σίγουρος ότι επειδή γνωρίζει ποδόσφαιρο πολύ περισσότερο από τν ρουμανο κ βλέπει κ μπροστά λόγω ταπεινότητας κ δουλειάς ,όταν έρθει η ώρα του θ έχει ήδη δημιουργήσει γέφυρα με παικτακια π θα είναι έτοιμα για την α ομάδα
Αντίθετα με τον κοντόφθαλμο Ρουμάνο
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Σιγουρα δεν ειναι λογικο να φερουμε τον Παμπλο απ την Β...
Μαλλον δεν θα το θελει και ο ιδιος,εκτος των αλλων που δεν τον θελουν αποδεδειγμενα..
Το καλυτερο ομως (προσωπικη μου γνωμη) ειναι να φυγει αμεσα και να ερθει ο επομενος να ξεκινησει
την οργανωση απο τωρα..
Ο Ιβιτς θα ειναι ? Ο Φαν τΣχιπ θα ειναι ? καποιος με τσαγανο παντως να ειναι..
Το ματι του Λουτσε ποδοσφαιρικα ειναι επιεικως ανυπαρκτο..
Του εδωσες τα κλειδια και παει να σου κλεισει το σπιτι..
υγ Αληθεια για ποιον λογο τον φυγανε οι Αραβες ??? γνωριζει η θυμαται κανεις ??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”