PAOK_Antarctica έγραψε:Ε πες μας τι υπάρχει τότε.johnpet έγραψε:
Εγώ πάντως λέω ότι μετά δεν υπάρχει το χάος.
Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τη θέλουμε.
PAOK_Antarctica έγραψε:Ε πες μας τι υπάρχει τότε.johnpet έγραψε:
Εγώ πάντως λέω ότι μετά δεν υπάρχει το χάος.
Αν κάτι τέτοιο ισχύει, είναι πολύ σοβαρό.invincible έγραψε:Πολλοί από εσάς, αν σας στείλουν στο Stamford Bridge, έχετε τόσο πολύ υπομονή που μετά από καμία ήττα από την Aston Villa θα φωνάζατε, Roman GO HOME !
Είναι γνωστό οτι η ΝΔ με άνθρωπο του Μαρινάκη, πλησίασε τον ερασιτέχνη για αγορά των μετοχών της ΠΑΕ και για το νέο γήπεδο της Τούμπας. Μάλιστα από το κοντινό περιβάλλον του Αυγενάκη (αυτόν που πήγε να σε ρίξει στην Β) διέρρευσε ότι έψαχνε τρόπο να πείσει τον ερασιτέχνη ώστε μαζί με κάποιες αλλαγές νόμων να κάνανε ανενεργές τις μετοχές του Ιβαν.
Είναι γνωστό ότι έχουν απειλήσει την ζωή του Ιβαν και των παιδιών του αρκετές φορές. Μιλάμε για την γνωστή εγκληματική οργάνωση που φάγανε τους μάρτυρες του Νουρ 1.
Είναι γνωστό ότι η ΝΔ μέσο της Αμερικανικής Πρεσβείας ξήλωσε όλους τους Ρώσους Πρέσβεις και ζήτησε να φύγει ο Ιβαν από την Ελλάδα.
Είναι γνωστό ότι με ένα ψηλό τροχαίο του Γιώργου, απειλούσε και πείρε λεφτά πολλά ο Κοντός από τον Ιβαν.
Είναι πασίγνωστο ότι είπαν στον Ιβαν κάτσε πίσω και μη μιλάς γιατί εκτός από τον ΠΑΟΚ θα φάμε και τις άλλες επιχειρήσεις σου.
Είναι πασίγνωστο ότι στο Πορτο Καρράς βρέθηκε μία αποθήκη γεμάτη εκρηκτικά ικανή να ανατινάξει όλο το συγκρότημα. Ιδια εκρηκτικά αυτών της έκρηξης του Λιμανιού της Βηρυτού το 2020.
Είναι πασίγνωστό ότι τον ΠΑΟΚ τον θέλουν όμηρο με διοικήσεις τύπου Καρυπίδη και Ζαγοράκη και Αλαφούζου.
Είναι γνωστό ότι ο Ιβαν τριπλασίασε την ασφάλεια του στην Ελλάδα.
Είναι γνωστό ότι το θέμα είναι καθαρά ΠΟΛΙΤΙΚΟ
όποιος θέλει να αγοράσει τον ΠΑΟΚ μπορεί να πλησιάσει τον Ιβαν και να ζητήσει να συμμετάσχει στη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ο Ιβαν δεν είναι άνθρωπος που δεν πουλάει επιχειρήσεις όταν ξέρει ότι θα πάνε σε καλύτερα χέρια. Έχετε δει πολλούς να επενδύουν στην Ελλάδα τελευταία εκτός αν μιλάμε για ξεπούλημα ΔΕΚΟ , ανεμογεννήτριες, pfizer και διάφορες άλλες μίζες του Κούλη .
αυτή είναι η μια πιθανότητα, η δευτερη είναι να στημένοι ( δυστυχώς όχι μόνο πληρωμένα κόκκινα τρολ, αλλά και απο δικους που εχουν άλλα συμφέροντα) και η τρίτη είναι να απλά μπερδεμένοι και εντελώς εκτός σύγχρονης κοινωνικής και αθλητικής πραγματικότηταςabc_o_ karpouzas έγραψε:και οπως τα λεγαμε απο ....την πρωτη στιγμη.... εφτασε η ωρα που οι ψαγμενοι οπαδοι του ΠΑΟΚ ζητανε απο τον ανθρωπο που μαζι με το γηπεδο θα εχει βαλει στην ομαδα ..κοντα...στο μισο δισ.. ευρω να την φυγει....
...ακουστηκαν...λεει και ονοματα ...οπως και στην παπαναστασιου που βαζει ...λενε...γκαφαρα ο μυτηλιναιος...
σταρβοστομη και τζονυμπετ ποιο μεγαλα προβατα δεν εχει απο εσας....
Χαίρω πολύ Κώστας... Μέσω κάποιων κάνουν κουμάντο... Αυτή τη στιγμή το χέρι είναι η ΝΔ και ο χοντρός κατά βάση... Προφανώς έχεις δίκαιο απλά είναι πυραμίδα οπότε εμείς σχολιάζουμε για αυτούς που είναι στη βιτρίνα... Η δύναμη από πίσω είναι αυτή που είπες... Στη μπανάνα κουμάντο κάνει η Αμερική εδώ και 80 χρόνια οπότε ναιGeor1926 έγραψε:Ποιος πρεζέμπορας και ποια νουδούλα...Οι αμερικάνοι κανουν κουμαντο στη μπανανία,αυτους αντιμετωπίζει.
Απλώς για την ιστορία, ο Συρίγος είχε απόλυτο δίκιο, το ενδιαφέρον και υπαρκτό ήταν και σοβαρό, απλά μεσολαβήσαν κάποια άλλα θέματα, πολιτικής φύσεως...Mīngus έγραψε:Θα μας πάρει η Γιάννα Αγγελοπούλου. Το είπε ο Συρίγος πριν 15 χρόνια στον έξτρασπορτ.
Σοβαροί να είμαστε. Είδαμε πόσοι σοβαροί επενδυτές ενδιαφέρθηκαν πριν αναλάβει ο Ιβάν... Ο Γιαννούλης Καμπάνης και ο Διονύσης Σαββόπουλος του Βοσπόρου.
Ο Ιβάν με τα στραβά του είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί.
Προφανώς για τα φετινά λάθη είναι ο πρώτος υπεύθυνος.
Και προφανώς οφείλει ο ίδιος να δώσει λύσεις.
Φίλε καρπουζά εδώ είμαστε και θα δούμε ποιός έχει δίκιο. Πρόσεξε μόνο μήπως τελικά τα πρόβατα είναι πιο έξυπνα από τους καρπουζάδες...abc_o_ karpouzas έγραψε:και οπως τα λεγαμε απο ....την πρωτη στιγμη.... εφτασε η ωρα που οι ψαγμενοι οπαδοι του ΠΑΟΚ ζητανε απο τον ανθρωπο που μαζι με το γηπεδο θα εχει βαλει στην ομαδα ..κοντα...στο μισο δισ.. ευρω να την φυγει....
...ακουστηκαν...λεει και ονοματα ...οπως και στην παπαναστασιου που βαζει ...λενε...γκαφαρα ο μυτηλιναιος...
σταρβοστομη και τζονυμπετ ποιο μεγαλα προβατα δεν εχει απο εσας....
Μπράβο μόλις ακυρώσεις μόνος αυτό που λες... Αν υπάρχουν συμφέροντα που μπορούν να σταματήσουν την αγορά τγς ομάδας πόσες πιθανότητες δίνεις ακόμα και να γίνει η αγορά ότι απλα τα ίδια συμφέροντα θα σε κάνουν έναν μόνιμο δεύτερο τύπου βαζελος την εποχή κοκκαλη? Γτ αυτό ο Ιβάν τους πονάει γτ δεν είναι και ούτε μπορούν να τον κάνουν του χεριού τους. Ξυπνάτε λίγο έλεος με αυτά που διβαζουμεjohnpet έγραψε:Απλώς για την ιστορία, ο Συρίγος είχε απόλυτο δίκιο, το ενδιαφέρον και υπαρκτό ήταν και σοβαρό, απλά μεσολαβήσαν κάποια άλλα θέματα, πολιτικής φύσεως...Mīngus έγραψε:Θα μας πάρει η Γιάννα Αγγελοπούλου. Το είπε ο Συρίγος πριν 15 χρόνια στον έξτρασπορτ.
Σοβαροί να είμαστε. Είδαμε πόσοι σοβαροί επενδυτές ενδιαφέρθηκαν πριν αναλάβει ο Ιβάν... Ο Γιαννούλης Καμπάνης και ο Διονύσης Σαββόπουλος του Βοσπόρου.
Ο Συρίγος πάντως είχε 101% δίκιο.
Κι εγώ με την σειρά μου μπορώ να πω ότι πληρώνεσαι επειδή πάνω απ΄όλα βάζεις τον πρόεδρο και μετά την ομάδα για να το λιβανίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είπαμε οποιαδήποτε κριτική σημαίνει τρολ του γαύρου και του ρούλη. Προσοχή όμως γιατί κάποια στιγμή όλοι θα κριθούμε.trouman έγραψε:Ζώντας πολλά, πια, χρόνια μεσα σε γαύρους (κυρίως) και λοιπές φυλές, είναι εύκολο να καταλάβω τι σημαίνει για αυτούς η παρουσία του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ.
Άρα , αντανακλαστικά, καταλαβαίνω ακόμα καλύτερα τι σημαίνει Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ...
Λόγω και της επαφής με τους εξ αγχιστείας συγγενείς, απο Μάνη μεριά, που μπορεί κάποιοι να εμπλέκονται στα δημοτικά του Πειραιά και να έχουν παρτίδες (στενές) κάποιοι με το περιβάλλον αλλά κια τον ίδιο τον μαρινακη, εχω πειστεί για κάποια πράγματα.
Αυτό με κάνει να με λένε "οσφυοκάμπτη" κάποιοι που εμφανίζονται ως αντίλαλοι σε κάθε στραβοστομίαση προς ρον Σαββίδη.
Υπερθεματίζουν με κάθε αφορμή που νομίζουν τους δίνεται να κράξουν τον Σαββίδη, να φτιάξουν κλίμα και εν τέλει να σιγοψιθυρίζουν "Σαββίδη φύγε". Αο δίπλα η σχετική προβλέψιμη επιχειρηματολογία "υπάρχουν κι άλλοι", " ο Σαββίδης μας χρωστάει πιο πολλά" , " τα παράτησε" κλπ
Οπότε, εγώ ναι, σε αυτές τις φωνές, που θα μπορούσαν άνετα (όχι απαραίτητα καθώς η αντίληψη δεν είναι προνόμιο κάποιων, άρα και το αντίθετό της , το ίδιο) να είναι λήμματα από το γαυρικο επικοινωνιακό σιφώνι ή το αρρωστημένο μυαλό ενός σκουληκιού, θα το παίζω αυλοκόλακας.
Τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά τότε και το εμπόδιο δεν ήταν ο Κόκκαλης ούτε κάποια συγκεκριμένη πολιτική παράταξη. Τώρα εάν εσένα σε βολεύει να λες ότι, εγώ με τα λεγόμενα μου ακυρώνω γεγονότα και καταστάσεις στις οποίες ήμουν παρών, είναι δικαιώμα σου. Ο Συρίγος πάντως είχε 200% δίκιο και ξέρω και πολύ καλά την πηγή του. Κάποια στιγμή όμως είναι καλό εσύ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα από την στιγμή που δεν γνωρίζετε κάτι, να σιωπάτε, φτάνει πια ο τόσος εξυπνακισμός.kosths BXL έγραψε:Μπράβο μόλις ακυρώσεις μόνος αυτό που λες... Αν υπάρχουν συμφέροντα που μπορούν να σταματήσουν την αγορά τγς ομάδας πόσες πιθανότητες δίνεις ακόμα και να γίνει η αγορά ότι απλα τα ίδια συμφέροντα θα σε κάνουν έναν μόνιμο δεύτερο τύπου βαζελος την εποχή κοκκαλη? Γτ αυτό ο Ιβάν τους πονάει γτ δεν είναι και ούτε μπορούν να τον κάνουν του χεριού τους. Ξυπνάτε λίγο έλεος με αυτά που διβαζουμεjohnpet έγραψε:Απλώς για την ιστορία, ο Συρίγος είχε απόλυτο δίκιο, το ενδιαφέρον και υπαρκτό ήταν και σοβαρό, απλά μεσολαβήσαν κάποια άλλα θέματα, πολιτικής φύσεως...Mīngus έγραψε:Θα μας πάρει η Γιάννα Αγγελοπούλου. Το είπε ο Συρίγος πριν 15 χρόνια στον έξτρασπορτ.
Ο Συρίγος πάντως είχε 101% δίκιο.
Ξαναδιάβασε τι έγραψα.johnpet έγραψε:Κι εγώ με την σειρά μου μπορώ να πω ότι πληρώνεσαι επειδή πάνω απ΄όλα βάζεις τον πρόεδρο και μετά την ομάδα για να το λιβανίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είπαμε οποιαδήποτε κριτική σημαίνει τρολ του γαύρου και του ρούλη. Προσοχή όμως γιατί κάποια στιγμή όλοι θα κριθούμε.trouman έγραψε:Ζώντας πολλά, πια, χρόνια μεσα σε γαύρους (κυρίως) και λοιπές φυλές, είναι εύκολο να καταλάβω τι σημαίνει για αυτούς η παρουσία του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ.
Άρα , αντανακλαστικά, καταλαβαίνω ακόμα καλύτερα τι σημαίνει Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ...
Λόγω και της επαφής με τους εξ αγχιστείας συγγενείς, απο Μάνη μεριά, που μπορεί κάποιοι να εμπλέκονται στα δημοτικά του Πειραιά και να έχουν παρτίδες (στενές) κάποιοι με το περιβάλλον αλλά κια τον ίδιο τον μαρινακη, εχω πειστεί για κάποια πράγματα.
Αυτό με κάνει να με λένε "οσφυοκάμπτη" κάποιοι που εμφανίζονται ως αντίλαλοι σε κάθε στραβοστομίαση προς ρον Σαββίδη.
Υπερθεματίζουν με κάθε αφορμή που νομίζουν τους δίνεται να κράξουν τον Σαββίδη, να φτιάξουν κλίμα και εν τέλει να σιγοψιθυρίζουν "Σαββίδη φύγε". Αο δίπλα η σχετική προβλέψιμη επιχειρηματολογία "υπάρχουν κι άλλοι", " ο Σαββίδης μας χρωστάει πιο πολλά" , " τα παράτησε" κλπ
Οπότε, εγώ ναι, σε αυτές τις φωνές, που θα μπορούσαν άνετα (όχι απαραίτητα καθώς η αντίληψη δεν είναι προνόμιο κάποιων, άρα και το αντίθετό της , το ίδιο) να είναι λήμματα από το γαυρικο επικοινωνιακό σιφώνι ή το αρρωστημένο μυαλό ενός σκουληκιού, θα το παίζω αυλοκόλακας.