Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Οι Τούρκοι ανακινούν θέμα με Πέλκα για Φενέρ από τον Μπαχτσέ..
Μάλλον οι γνωστοί τούρκικοι ιμάμηδες
Μάλλον οι γνωστοί τούρκικοι ιμάμηδες
Δεν τους έχουν δει ποτέ αλλάpilotos έγραψε:Δεν το αξίζουμε εμείς φίλε, έχει βγει πόρισμα ήδη, οι άλλοι είναι καλύτεροι, άσχετα που δεν τους έχουν δει ποτέUnpsofable78 έγραψε:Παιδιά σόρρυ για το οφ τοπικ αλλά να υπενθυμίσω ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει.
Δεν καλύπτεται αυτή η διαφορά.![]()
Ατρόμητος αεΧ 1-0 και το χαρτί με 10
Στάλθηκε από SM-N975F
το έχουν ακούσει από τους ειδήμονες των ραδιοφώνων και παρεξηγούνται όταν τους επισημάνουμε ότι λένε τις ίδιες ακριβώς συνομωσιολογιες....
Την καλύτερη ατάκα γ αυτούς όλους την είπε ο Αμπελ
"Δεν μπορώ να εξηγήσω τα χρώματα σε ένα τυφλό"
-
Δηλαδή αύριο θα σκάσουν 2 παίχτες που δεν έχουν ακουστεί καν και μέχρι το βράδυ θα έχουν υπογράψει;
Δύσκολο μου φαίνεται αλλά τον Ρέμπε δεν τον ξέρουμε καλά οπότε ακόμα πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.
Δύσκολο μου φαίνεται αλλά τον Ρέμπε δεν τον ξέρουμε καλά οπότε ακόμα πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.
Μετα τη σημερινη εμφανιση της ομαδας να νιωθει τοσο σιγουρος καποιος να τρολαρει τους συνοπαδους του το λες και ...
Μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι το είδαν το σημερινό ματς...joshua έγραψε:Μετα τη σημερινη εμφανιση της ομαδας να νιωθει τοσο σιγουρος καποιος να τρολαρει τους συνοπαδους του το λες και ...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
https://www.to10.gr/ten-files/epikeroti ... iavatiria/Demir έγραψε:ανεβασε λινκМир έγραψε:Μετά τον Μπίσε που χάλασε η μεταγραφή στα βοθροsite του χοντροϋ διακινείτε ότι συνελήφθει 27 Αιγύπτιος που ανοίκει σε μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκη για διακίνηση λαθρομεταναστών/πλαστά διαβατήρια.
Φωτογραφίζει ξεκάθαρα Ουάρντα. Λετε να μας τον φορτώςει πίσω ο Μπέος όπως έκαναν οι Βέλγοι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Φίλε δεν αμφιβαλλουμε ότι ένα συγκεκριμένο τύπο παιχνιδιού το παίζει πολύ καλά. Και θεωρώ ότι και στα ντερμπυ θα είναι καλή η ομάδα.Unpsofable78 έγραψε:Απίστευτο.Κριμα...
0 πίστη στο πλάνο και τόν προπονητή.
Βέβαια αν στο πρώτο ματς με την Κρασνοντάρ είχε βάλει το πέναλτι ο Πελκινιο και δεν είχε κάνει αυτό το αστείο πέναλτι ο Γιαννούλης, που πιθανότατα θα σήμαινε σκορ πρόκρισης από τον 1ο αγώνα, τώρα ο Άμπελ θα ήταν ο καλύτερος προπονητής.
Που με άδειο ρόστερ, με τα πιτσιρίκια, μας έβαλε ομίλους.
Τί όχι;
Αλλα θέλει και στα άλλα ματς. Θέλει λίγο ευελιξία! Δε γίνεται και στα 4 ματς που παίζουμε. Ελλάδα να είμαστε έτσι!
Φάγαμε περισσότερες φάσεις από Ατρομητο οφη πάρα από μπενφικα κρασνονταρ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Τι να φορτώσει;; τελείωσε από τον ΠΑΟΚ!Мир έγραψε:Μετά τον Μπίσε που χάλασε η μεταγραφή στα βοθροsite του χοντροϋ διακινείτε ότι συνελήφθει 27 Αιγύπτιος που ανοίκει σε μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκη για διακίνηση λαθρομεταναστών/πλαστά διαβατήρια.
Φωτογραφίζει ξεκάθαρα Ουάρντα. Λετε να μας τον φορτώςει πίσω ο Μπέος όπως έκαναν οι Βέλγοι;
- Unpsofable78
Το λες και τί φίλε;joshua έγραψε:Μετα τη σημερινη εμφανιση της ομαδας να νιωθει τοσο σιγουρος καποιος να τρολαρει τους συνοπαδους του το λες και ...
Εσείς σε δύο αγωνιστικές που χρησατε πρωταθλητή τον γάβρο και εμάς τρίτους δεν το λες και...;;;;
Με τρεις τραγικες εμφανισεις στις οποιες 2 φορες στη Τουμπα ειπαμε το Δεσποτη Παναγιωτη απεναντι στον Οφη που δεν εκανε φαση απεναντι στον Απολλων Λεμεσου και τον Ατρομητο εσυ να στεκεσαι στους αντιπαλους...Unpsofable78 έγραψε:Το λες και τί φίλε;joshua έγραψε:Μετα τη σημερινη εμφανιση της ομαδας να νιωθει τοσο σιγουρος καποιος να τρολαρει τους συνοπαδους του το λες και ...
Εσείς σε δύο αγωνιστικές που χρησατε πρωταθλητή τον γάβρο και εμάς τρίτους δεν το λες και...;;;;
50%ιδιοκτησια έχουμεsourmenetes έγραψε:Τι να φορτώσει;; τελείωσε από τον ΠΑΟΚ!Мир έγραψε:Μετά τον Μπίσε που χάλασε η μεταγραφή στα βοθροsite του χοντροϋ διακινείτε ότι συνελήφθει 27 Αιγύπτιος που ανοίκει σε μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκη για διακίνηση λαθρομεταναστών/πλαστά διαβατήρια.
Εν τω μεταξυ η κριτικη που ασκειται αλλα και το.κραξιμο ειναι αποκλειστικα σε σχεση με την εμφανιση της ομαδας και τα κενα π εχει. Και πετάγονται κατι περιεργοι μετα το χ του γαυρου να μας πουν τι δλδ? οτι ειμαστε λατρες του γκευ? και οτι ξενερωσαμε π γκελαρε? Δλδ τοσο καψιμο και τοση ανοησια?
Και γαμω τα επιχειρηματα και τις αντιπαραθεσεις...
Πως μας πετσοκοψατε ετσι ρε μαγκες!
Χαιρομαι που η στρατηγικη της ομαδας και το πλανο της με βαση τα θελω σας πρεπει να βασιστει στις πιθανες γκελες και την ανυπαρξια των ανταγωνιστων και οχι σ αυτην καθε αυτη την παρουσία της ομαδας που αγαπατε...
Δεν θελετε τον ΠΑΟΚ μεγαλο, σας αρκει να ειναι οι αλλοι χειροτεροι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και γαμω τα επιχειρηματα και τις αντιπαραθεσεις...
Πως μας πετσοκοψατε ετσι ρε μαγκες!
Χαιρομαι που η στρατηγικη της ομαδας και το πλανο της με βαση τα θελω σας πρεπει να βασιστει στις πιθανες γκελες και την ανυπαρξια των ανταγωνιστων και οχι σ αυτην καθε αυτη την παρουσία της ομαδας που αγαπατε...
Δεν θελετε τον ΠΑΟΚ μεγαλο, σας αρκει να ειναι οι αλλοι χειροτεροι...
Κρατησαμε ποσοστο μεταπωλησης. Τι σχεση εχει το ποσοστο με το ποιος χρησιμοποιει τον παιχτη. Δηλαδη αν ενας παιχτης π.εχουμε.κρατησει ποσοστο κ παιζει αλλου, κανει χοντρη μαλακια θα την πληρωσουμε και εμεις? Δεν υπάρχουν αυτα.laska4 έγραψε:50%ιδιοκτησια έχουμεsourmenetes έγραψε:Τι να φορτώσει;; τελείωσε από τον ΠΑΟΚ!Мир έγραψε:Μετά τον Μπίσε που χάλασε η μεταγραφή στα βοθροsite του χοντροϋ διακινείτε ότι συνελήφθει 27 Αιγύπτιος που ανοίκει σε μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκη για διακίνηση λαθρομεταναστών/πλαστά διαβατήρια.
Σε καθε περιπτωση το ρεπορταζ δεν αφορα νομιζω τον Ουαρντα οποτε τζάμπα ασχολουμαστε
- paokovios1974
Εχετε καψει ολα σας τα εγκεφαλικα κυταρα αυτο ξερω εγω.
Οτι να ναι λετε.
Και δεν ξερετε να αναγνωριζεται και τις μ@λκιες που εχετε πει.
Οτι να ναι λετε.
Και δεν ξερετε να αναγνωριζεται και τις μ@λκιες που εχετε πει.