Να υπενθυμίσω ότι ανώτατη δικαστικός "λειτουργός" στο μπανανισταν λογιζόταν η τεως πρωθυπουργός.
ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- navigator11
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Η απώλεια ενός μασουντ σοτζει, φίλε, δεν ξεπερνιέται έτσι εύκολα ...
Να υπενθυμίσω ότι ανώτατη δικαστικός "λειτουργός" στο μπανανισταν λογιζόταν η τεως πρωθυπουργός.

Αποκάλυψη: Η κατάθεση Κομίνη στην αστυνομία, κόντρα στα ψέματα της ΑΕΚ
Στην αρχή διέδωσαν ότι ο Σαββίδης έβρισε και απείλησε τον Κομίνη! Έλεγαν ότι τον πλησίασε απειλητικά! Μετά ήθελαν να περάσουν ότι ο Κομίνης είδε το όπλο και φοβήθηκε. Ψέματα! Ακόμη και σήμερα αναφέρονται σε συνάντηση στα αποδυτήρια! Και εδώ ψέματα.
Τα korakia μετά την αποκάλυψη της διπλής κατάθεσηςΔημητριάδη, αποκαλύπτουν και την κατάθεση του Γιώργου Κομίνη στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής βίας, εκείνο το βράδυ της Κυριακής, λίγες ώρες μετά τη διακοπή του αγώνα.
Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο σε αυτή την κατάθεση, ο Κομίνης περιγράφει την πραγματικότητα που αφορά την είσοδο Σαββίδη. Λέει χαρακτηριστικά: «Θέλω να αναφέρω εδώ, ότι εγώ και κανένας από τους συνεργάτες μου, δεν είχαμε οποιαδήποτε λεκτική ή σωματική αντιπαράθεση με τον Ιβάν Σαββίδη ή με κάποιον από τη συνοδεία του».
Τι αναφέρει για το όπλο και πώς ενημερώθηκε, σε αντίθεση με όσα διέδιδαν από την ΑΕΚ ότι το είδε και φοβήθηκε… «Αργότερα και ενώ βρισκόμουν στα αποδυτήρια, ενημερώθηκα από αξιωματούχο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Λυσσάνδρου Μηνά, ότι ο Ιβάν Σαββίδης κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο έφερε στην κατοχή του όπλο».
Αυτά κατατέθηκαν επίσημα εκείνο το βράδυ, αυτά ισχύουν, όσο και αν η ΑΕΚ προσπαθεί ακόμη να πείσει ότι ο Σαββίδης είχε επαφή με τον διαιτητή.
Αυτά τα στοιχεία έχει στη διάθεσή του ο δικαστής του Πρωτοβάθμιου και με αυτά θα δικάσει.
Όσο πάει γίνεται όλο και πιο αντιληπτό και στον πλέον ανίδεο, ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται απολογούμενος εξαιτίας μιας φωτογραφίας και της σιχαμένης προπαγάνδας της αθηναϊκής μαφίας. Δεν υπάρχουν στοιχεία, δεν υπάρχει τίποτα. Μόνο η υποτιθέμενη και πλήρως ατεκμηρίωτη ''φοβία'' των παικτών της κούλας.
- navigator11
Μην τρελαίνεσαι, αδερφέ. Και χαλάς το μυαλό σου. Άσε την ορθολογική προσέγγιση του ζητήματος. Θα τιμωρηθούμε επειδή "πρέπει". Το θέμα είναι τι κάνουμε εφεξής. Υποτίθεται ότι, αν δεν συναινέσουν όλοι οι "μεγάλοι" στις ... αξιώσεις του μπουχεσιάδη , δεν επαναρχίζει το πρωκτάθλημα. Καμιά διάθεση για οποιαδήποτε συναίνεση. Μην πω ούτε καν για συζήτηση.
Παιδιά καλησπέρα σας έχω απο καιρό λογαριασμό αλλα πρώτη φορά γράφω στο forum. Άποψη μου είναι οτι σε περίπτωση αφαίρεσης βαθμών ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποσυρθεί απο το πρωτάθλημα. Ακούγονται κάτι -5, κατι -2 απο το επόμενο πρωτάθλημα και γενικά μεθοδεύεται εξόντωση απ' ο,τι αντιλαμβάνομαι. Ξέρω ότι θα υπάρξουν κυρώσεις αλλά με το να παίζουμε το παιχνίδι τους νομιμοποιούμε τη μαφία τους. Μήπως ήρθε η ώρα να ξεφτυλλίσουμε τους θεσμούς; Γιατί σκεφτείτε κάζο να μην κατέβουμε καν στο ΟΑΚΑ και να κοιτιούνται. Και μια επαφή με άλλο πρωτάθλημα για τα μάτια του κόσμου δεν θα ήταν άσχημη ιδέα πιστεύω. Ξέρω ότι είναι extreme όλα αυτά αλλά πρωτάθλημα δεν παίρνουμε με τους κανόνες τους. Ας ξεφτυλλίσουμε το θεσμό τουλάχιστον. Ας κάνει και το γήπεδο στο ενδιάμεσο, δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι στο σχεδιασμό. Αναμένω με ενδιαφέρον τις απόψεις σας. Επίσης ξέχασα, απόσυρση χορηγίας Σαββίδη και σπάσιμο συμβολαίου με nova είναι η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ για τη Λίγδα.
- Παλαιολόγος
εχεις ζησει στο ιραν;επισης εχεις διαβασει το προηγουμενο βιβλιο θρησκευτικων οπως και το τωρινο;Μάλιστα... Οπότε συνταγματική υποχρέωση του Ελληνικού κράτους ο προσηλυτισμός των παιδιών.Παλαιολόγος έγραψε:η αποφαση για το μαθημα των θρησκευτικων ειναι ολοσωστη,εξαλλου την ελαβε το ΣΤΕ,δηλαδη δεκαδες ανωτατοι δικαστικοιSick Bastard έγραψε:
καθώς και την απόφαση του ΣτΕ για τα θρησκευτικά, δεν είναι μόνο απίστευτη είναι και τρομακτική.
η ενεργεια του φιλη ηταν μεν ευσεβης του ποθος αλλα περα για περα αντισυνταγματικη και προφανεστατα το γνωριζε
οπως γνωριζε οταν προχωρουσε σε τετοια κινηση πως βρεξει χιονισει θα ηταν κερδισμενος πολιτικαΙραν της Ευρώπης και πολύ μας είναι
ιταλια,ελλαδα ,κυπρος (και οχι μονο)εχουν ισχυρη θρησκευτικη συνειδηση και ταυτοτητα,εξαλλου και ιστορικα εχουβ μεγαλη συνδεση με την θρησκεια τους
και ετσι εχουν κατοχυρωσει συνταγματικα το δικαιωμα να διδασκουν τα παιδια τους τα παραδοτεα
ο οποιοσδηποτε αλλος φιλης ή τι που θελει να το αλλαξει πρεπει να βρει 180 ομοιδεατες
με μπουλινγκ και εναν νομο δεν αλλαζουν αυτα
αυτο ειπε το ΣΤΕ,αυτο σημαινει πως ο φιλης κινηθηκε αντισυνταγματικα(και το γνωριζε,αφου πολιτικα θα τον ωφελουσε ετσι κι αλλιως ,το δεχοταν ή οχι το ΣΤΕ,στο ακροατηριο του μια τετοια κινηση,μην ξεχναμε εχει δεχτει ισχυρο πληγμα ιδεολογικα ως εικονα το συριζα μετα την κωλοτουμπα με τροικα και καθε τετοια κινηση ειναι καλοδεχουμενη)
εγω ομως δεν την παω την κουβεντα σε θεματα ιδεολογιας ,πιστευω δεν πιστευω,ιστορια ςκ.λπ
μην την παμε εκει την κουβεντα,ο καθενας πιστευει οτι νομιζει
λεω νομικα ηταν δεδομενο πως θα απορριφθουν οι κινησεις Φιλη,ο λογος βρισκεται στο ιδιο το συνταγμα
συνεπως ουδεμια σχεση εχει η υποθεση και η καταληξη της με αυτην που διαβαζουμε αυτες τις ημερες,ενω μιλαμε για ΣΤΕ,οχι απλα για εναν δικαστη
το ΣΤΕ ειχε πανισχυρες νομικες αποδειξεις μπροστα του και με αυτες πηρε την αποφαση.
τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο
Παλαιολόγε, με όλο τον σεβασμό και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, το ΣΤΕ έχει κρίνει αντισυνταγματικές τις μειώσεις των δικηγόρων/δικαστικών και συνταγματικά τα μνημόνια, τα ΕΝΦΙΑ κτλ. Ότι και να πούμε μετά από αυτό νομίζω περιττεύει...
Υ.Γ. Σόρρυ για το οφ τόπικ
- navigator11
Ποιούς θεσμούς να ξεφτιλίσουμε φίλε Κώστα; Τους πιο ξεφτιλισμένους κι από το χάρτινο πρωκτάθλημα που ενδεχομένως θα πανηγυρίσουν οι κούλες φέτος; Λες και ενδιαφέρεται ουσιαστικά κανείς για το άθλημα! Και θα ιδρώσει το αυτί τους. Η επώδυνη λύση ακούει στο όνομα Grexit. Αυτό θα είναι η ριζική απάντηση στους σάπιους. Αλλά, ασφαλώς, κανένας δεν έχει τα @@ να το κάνει πράξη. Δε συζητάμε καν για τον μπουχεσιάδη ...
dam έγραψε:Παλαιολόγε, με όλο τον σεβασμό και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, το ΣΤΕ έχει κρίνει αντισυνταγματικές τις μειώσεις των δικηγόρων/δικαστικών και συνταγματικά τα μνημόνια, τα ΕΝΦΙΑ κτλ. Ότι και να πούμε μετά από αυτό νομίζω περιττεύει...
Σωστα.
Το Σύνταγμα είναι προβληματικό αλλά εκτός από Άγιες Τριάδες λέει και για ανεξιθρησκία και απαγορεύει τον προσηλυτισμό, η ερμηνεία που έδωσε το ΣτΕ είναι απλά η ερμηνεία που δίνουν μουτζαχεντίν σαν τον Σεραφείμ Πειραιώς και τον Αμβρόσιο.
-
Maniaq@Deepwood
πολύ πλατιάζεται το θέμα παιδιά ,αν ο μέσος αιλινασ μ@λ@κ@ς είχε αναπτύξει μια στοιχειώδη ταξική συνείδηση τα πράγματα θα ήταν πολύ απλά κι ούτε μνημόνια και μ@λ@κι3ς θα είχαμε κι ούτε το παπαδαριό σε ρόλο αγιατολάχ,
ας όψεται το μεγαλοαστικό όνειρο κι οι σκανδιναβικού τύπου ονειρώξεις
ας όψεται το μεγαλοαστικό όνειρο κι οι σκανδιναβικού τύπου ονειρώξεις
Επομένως τι κάνουμε; Συνεχίζουμε για άλλη μια χρονιά αδικημένοι και σε στυλ "του χρόνου θα ξέρουμε"; Σε μια απο τις καλύτερες στιγμές της νεότερης ιστορίας μας, ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ και μεθοδεύουν και έξτρα πεσκέσι για του χρόνου; Ποιος μου λέει οτι και του χρόνου δεν θα γίνει το ίδιο; Και του παραχρόνου. Ο ΠΑΟΚ δηλαδή θα κυνηγάει συγκυρίες και θα αφήνεται στις ορέξεις της Αθήνας; Πιστεύω οτι αν δε γίνει τώρα η έκρηξη, δεν θα γίνει ποτέ.navigator11 έγραψε:Ποιούς θεσμούς να ξεφτιλίσουμε φίλε Κώστα; Τους πιο ξεφτιλισμένους κι από το χάρτινο πρωκτάθλημα που ενδεχομένως θα πανηγυρίσουν οι κούλες φέτος; Λες και ενδιαφέρεται ουσιαστικά κανείς για το άθλημα! Και θα ιδρώσει το αυτί τους. Η επώδυνη λύση ακούει στο όνομα Grexit. Αυτό θα είναι η ριζική απάντηση στους σάπιους. Αλλά, ασφαλώς, κανένας δεν έχει τα @@ να το κάνει πράξη. Δε συζητάμε καν για τον μπουχεσιάδη ...
-
mbison
Εγω συμφωνω για το πρωταθλημα Κυπρου, αλλα να παιξουμε κ Ευρωπη, οπου θα δωσουμε το μεγαλο βαρος. Δεν θα ναι ασχημα να φτασουμε πχ στους 8 του e.l. κ νταμπλ στην Κυπρο.Kostas_g4 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα σας έχω απο καιρό λογαριασμό αλλα πρώτη φορά γράφω στο forum. Άποψη μου είναι οτι σε περίπτωση αφαίρεσης βαθμών ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποσυρθεί απο το πρωτάθλημα. Ακούγονται κάτι -5, κατι -2 απο το επόμενο πρωτάθλημα και γενικά μεθοδεύεται εξόντωση απ' ο,τι αντιλαμβάνομαι. Ξέρω ότι θα υπάρξουν κυρώσεις αλλά με το να παίζουμε το παιχνίδι τους νομιμοποιούμε τη μαφία τους. Μήπως ήρθε η ώρα να ξεφτυλλίσουμε τους θεσμούς; Γιατί σκεφτείτε κάζο να μην κατέβουμε καν στο ΟΑΚΑ και να κοιτιούνται. Και μια επαφή με άλλο πρωτάθλημα για τα μάτια του κόσμου δεν θα ήταν άσχημη ιδέα πιστεύω. Ξέρω ότι είναι extreme όλα αυτά αλλά πρωτάθλημα δεν παίρνουμε με τους κανόνες τους. Ας ξεφτυλλίσουμε το θεσμό τουλάχιστον. Ας κάνει και το γήπεδο στο ενδιάμεσο, δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι στο σχεδιασμό. Αναμένω με ενδιαφέρον τις απόψεις σας. Επίσης ξέχασα, απόσυρση χορηγίας Σαββίδη και σπάσιμο συμβολαίου με nova είναι η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ για τη Λίγδα.
Edit
Νομιζω κ η Dimera εδρα στην Κυπρο εχει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Τετ 21 Μαρ 2018, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιδράσουμε ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ!!! ΜΑΖΙΚΑ & ΔΥΝΑΜΙΚΑ. Τρόποι υπάρχουν πολλοί...Kostas_g4 έγραψε:Επομένως τι κάνουμε; Συνεχίζουμε για άλλη μια χρονιά αδικημένοι και σε στυλ "του χρόνου θα ξέρουμε"; Σε μια απο τις καλύτερες στιγμές της νεότερης ιστορίας μας, ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ και μεθοδεύουν και έξτρα πεσκέσι για του χρόνου; Ποιος μου λέει οτι και του χρόνου δεν θα γίνει το ίδιο; Και του παραχρόνου. Ο ΠΑΟΚ δηλαδή θα κυνηγάει συγκυρίες και θα αφήνεται στις ορέξεις της Αθήνας; Πιστεύω οτι αν δε γίνει τώρα η έκρηξη, δεν θα γίνει ποτέ.navigator11 έγραψε:Ποιούς θεσμούς να ξεφτιλίσουμε φίλε Κώστα; Τους πιο ξεφτιλισμένους κι από το χάρτινο πρωκτάθλημα που ενδεχομένως θα πανηγυρίσουν οι κούλες φέτος; Λες και ενδιαφέρεται ουσιαστικά κανείς για το άθλημα! Και θα ιδρώσει το αυτί τους. Η επώδυνη λύση ακούει στο όνομα Grexit. Αυτό θα είναι η ριζική απάντηση στους σάπιους. Αλλά, ασφαλώς, κανένας δεν έχει τα @@ να το κάνει πράξη. Δε συζητάμε καν για τον μπουχεσιάδη ...
- navigator11
Για αυτό σου λέω για Grexit. Πόνος στην τσέπη, απαξίωση και διάλυση. Αυτός είναι φόβος μπας και σφίξουν οι κωλοτρυπίδες.Kostas_g4 έγραψε:Επομένως τι κάνουμε; Συνεχίζουμε για άλλη μια χρονιά αδικημένοι και σε στυλ "του χρόνου θα ξέρουμε"; Σε μια απο τις καλύτερες στιγμές της νεότερης ιστορίας μας, ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ και μεθοδεύουν και έξτρα πεσκέσι για του χρόνου; Ποιος μου λέει οτι και του χρόνου δεν θα γίνει το ίδιο; Και του παραχρόνου. Ο ΠΑΟΚ δηλαδή θα κυνηγάει συγκυρίες και θα αφήνεται στις ορέξεις της Αθήνας; Πιστεύω οτι αν δε γίνει τώρα η έκρηξη, δεν θα γίνει ποτέ.navigator11 έγραψε:Ποιούς θεσμούς να ξεφτιλίσουμε φίλε Κώστα; Τους πιο ξεφτιλισμένους κι από το χάρτινο πρωκτάθλημα που ενδεχομένως θα πανηγυρίσουν οι κούλες φέτος; Λες και ενδιαφέρεται ουσιαστικά κανείς για το άθλημα! Και θα ιδρώσει το αυτί τους. Η επώδυνη λύση ακούει στο όνομα Grexit. Αυτό θα είναι η ριζική απάντηση στους σάπιους. Αλλά, ασφαλώς, κανένας δεν έχει τα @@ να το κάνει πράξη. Δε συζητάμε καν για τον μπουχεσιάδη ...
Πως μπορεί ο ΠΑΟΚ να επηρεάσει προς μια τέτοια κατεύθυνση; Απο τη στιγμή ειδικά που σου κλέβουν το πρωτάθλημα ακριβώς για τα λεφτά της Ευρώπης. Και θα επιχειρήσουν να σου πάρουν και τη δεύτερη θέση για τον ίδιο λόγο.navigator11 έγραψε:Για αυτό σου λέω για Grexit. Πόνος στην τσέπη, απαξίωση και διάλυση. Αυτός είναι φόβος μπας και σφίξουν οι κωλοτρυπίδες.Kostas_g4 έγραψε:Επομένως τι κάνουμε; Συνεχίζουμε για άλλη μια χρονιά αδικημένοι και σε στυλ "του χρόνου θα ξέρουμε"; Σε μια απο τις καλύτερες στιγμές της νεότερης ιστορίας μας, ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ και μεθοδεύουν και έξτρα πεσκέσι για του χρόνου; Ποιος μου λέει οτι και του χρόνου δεν θα γίνει το ίδιο; Και του παραχρόνου. Ο ΠΑΟΚ δηλαδή θα κυνηγάει συγκυρίες και θα αφήνεται στις ορέξεις της Αθήνας; Πιστεύω οτι αν δε γίνει τώρα η έκρηξη, δεν θα γίνει ποτέ.navigator11 έγραψε:Ποιούς θεσμούς να ξεφτιλίσουμε φίλε Κώστα; Τους πιο ξεφτιλισμένους κι από το χάρτινο πρωκτάθλημα που ενδεχομένως θα πανηγυρίσουν οι κούλες φέτος; Λες και ενδιαφέρεται ουσιαστικά κανείς για το άθλημα! Και θα ιδρώσει το αυτί τους. Η επώδυνη λύση ακούει στο όνομα Grexit. Αυτό θα είναι η ριζική απάντηση στους σάπιους. Αλλά, ασφαλώς, κανένας δεν έχει τα @@ να το κάνει πράξη. Δε συζητάμε καν για τον μπουχεσιάδη ...