Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από sic-4 »

:lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

john4serres έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Απο το paokrevolution
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Πρίγιεβιτς έκανε και μια σχετική ανάρτηση ως παίκτης πλέον του Δικεφάλου.
"Ευχαριστώ τη Λέγκια και πλέον είμαι έτοιμος για νέες περιπέτειες με τον ΠΑΟΚ".
Mονο που ο Prijevic δεν εχει δικο του λογαριασμο στο facebook
Ποιος ειναι ο Prijevic ?
Προφερεται Preljevic :lol:
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Συγχαρητηρια και στον Ιβιτς ! και μην μου πειτε οτι ειναι ευκολο να πεισεις εναν παικτη απο CL να παιξει Ελλαδα μονο με τα λεφτα...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ΩΩΩΩ ΜΠΑΝΕ ΜΠΑΝΕ :opaokara:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

joshua έγραψε:Ωραια του επιθετικου τελειωσε (ελπιζουμε),των εξτρεμ τελειωσε (εδω ελπιζουμε να μην),μενει να δουμε αν θα κινηθουμε για 8ρι.Τιποτα κανεις καμια ιδεα πλην του Cheikh? Δεν σχολιαζει τιποτα και ο Γιωργος να βοηθησει λιγο...

Andre Castro? Κι αν είμαστε ανυπόμονοι κυκλοφορεί ελεύθερος ο Victor Vazquez.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Dimg4 έγραψε:
john4serres έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Απο το paokrevolution
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Πρίγιεβιτς έκανε και μια σχετική ανάρτηση ως παίκτης πλέον του Δικεφάλου.
"Ευχαριστώ τη Λέγκια και πλέον είμαι έτοιμος για νέες περιπέτειες με τον ΠΑΟΚ".
Mονο που ο Prijevic δεν εχει δικο του λογαριασμο στο facebook
Ποιος ειναι ο Prijevic

Προφερεται Preljevic :lol:
ας συμφωνήσουμε να τον λεμε ετσι για γούρι
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

pilotos έγραψε:
Sera4 έγραψε:Ρε συ πιλοτε ειναι κουραστικο απο ενα σημειο και μετα...ενταξει εχουμε καει στο χυλο και στο γιαουρτι μαζι σαν ΠΑΟΚ...

αλλα τελειωσε η ιστορια πως να το κανουμε...αυριο θα προβαρει την ασπρομαυρη και εμεις ακομα τουιτς θα ανεβαζουμε :ugeek:
Γελοιοποιω την κατάσταση αδερφέ.
Νομικά δεν γνωρίζω τί ισχύει κι αν υπάρχει οποιαδήποτε περιθώριο για τέτοιες κινήσεις, γενικά μιλώ. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι εμείς πρώτα πήγαμε στην ομάδα, συμφώνησαν και μετά στον παίκτη ως οφειλαμε.
Αυτά είπε ο Μιχελ στους Πολωνούς που μίλησε

SM-G935F
δεν το λεω για σενα πιλοτε μου...απλα με μελαγχολει να βλεπω αυτον τον σπουδαιο λαο να ειναι τοσο στερημενος και φοβισμενος...

ρε μη φοβαστε να χαμογελασετε, ο ΠΑΟΚ καταφερε και πηρε για πρωτη φορα επιθετικο για 4,5 χρονια απο ομαδα που ηθελε να τον κρατησει και οπως και να το κανουμε αυτη τη στιγμη εχει καλυτερο brand name απο εμας...το κονσεπτ του ΠΑΟΚ αρχιζει και πειθει αυτο ειναι το σημαντικοτερο απο τη σημερινη μεταγραφη και ας μου τον βγαλει και μανια τον παιχτη ο καθε στημενος...

ο παιχτης δειχνει να εχει καλα στοιχεια, ολοι ονειρευομαστε να γκρεμισει την τουμπα και τα υπολοιπα στο χορταρι...
makispaspartou

Πάντως κοιτάω Farfan και Caceres ελεύθερους ακόμα και η μεταγραφομανία μου με κάνει να τους λιγουρεύομαι!!!
makispaspartou

Sera4 έγραψε:
pilotos έγραψε:
Sera4 έγραψε:Ρε συ πιλοτε ειναι κουραστικο απο ενα σημειο και μετα...ενταξει εχουμε καει στο χυλο και στο γιαουρτι μαζι σαν ΠΑΟΚ...

αλλα τελειωσε η ιστορια πως να το κανουμε...αυριο θα προβαρει την ασπρομαυρη και εμεις ακομα τουιτς θα ανεβαζουμε :ugeek:
Γελοιοποιω την κατάσταση αδερφέ.
Νομικά δεν γνωρίζω τί ισχύει κι αν υπάρχει οποιαδήποτε περιθώριο για τέτοιες κινήσεις, γενικά μιλώ. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι εμείς πρώτα πήγαμε στην ομάδα, συμφώνησαν και μετά στον παίκτη ως οφειλαμε.
Αυτά είπε ο Μιχελ στους Πολωνούς που μίλησε

SM-G935F
δεν το λεω για σενα πιλοτε μου...απλα με μελαγχολει να βλεπω αυτον τον σπουδαιο λαο να ειναι τοσο στερημενος και φοβισμενος...

ρε μη φοβαστε να χαμογελασετε, ο ΠΑΟΚ καταφερε και πηρε για πρωτη φορα επιθετικο για 4,5 χρονια απο ομαδα που ηθελε να τον κρατησει και οπως και να το κανουμε αυτη τη στιγμη εχει καλυτερο brand name απο εμας...το κονσεπτ του ΠΑΟΚ αρχιζει και πειθει αυτο ειναι το σημαντικοτερο απο τη σημερινη μεταγραφη και ας μου τον βγαλει και μανια τον παιχτη ο καθε στημενος...

ο παιχτης δειχνει να εχει καλα στοιχεια, ολοι ονειρευομαστε να γκρεμισει την τουμπα και τα υπολοιπα στο χορταρι...

Απλά ανέβασε ένας φίλος κάποιο tweet δημοσιογράφου και κουβέντα να γίνεται.. Δεν λέει κανείς κάτι κακό.. Στο χαβαλέ το συζητάμε..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ πάντως χαίρομαι που κάνουμε πράξη αυτό που ξεκίνησε πέρισυ με τον Αρνεσεν (με αυτόν ή από αυτόν δε με νοιάζει)...Χτυπάμε τους καλούς παίκτες από καλές ομάδες από πρωταθλήματα κατώτερα ή ισάξια με το δικό μας. Αν θεωρείται το δικό μας πρωτάθλημα.
Και φυσικά από μέτριες ομάδες ανώτερων πρωταθλημάτων που εδώ μπορούν να αποδώσουν με κίνητρο να παίζουν σε πρωταγωνίστρια ομάδα σε πρωτάθλημα και εν μέρει στην Ευρώπη
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Banksy έγραψε:δεν έλεγαν ότι είχε χτυπήσει στην κλείδα κ θα έμπαινε αρχές Φλεβάρη;
άντε μακάρι να αποτελέσει και πόλο έλξης για τον κόσμο
ΑΙΝΤΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Πάνω στις μπάτσες στην φουσκωτή έγινε το ατύχημα... :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Παλαιολόγος έγραψε:παντως ωραια θα ηταν διπλα σε αυτον να ειχαμε εναν παιχτη κοντο,μαμουνι
θα καναν καλο διδυμο

π.χ ο περειρα θα μπορουσε ισως να παιξει πιο μπροστα
Πέλκας... ;)
makispaspartou

Συγγνώμη απριόρι για το off topic αλλά θέλω να τονίσω κάτι.
Μου είναι αδύνατο να καταλάβω την ανάγκη κάποιων να το παίξουν ΠΑΟΚ-άρχες ή να προσπαθήσουν να νουθετήσουν άλλους συνοπαδούς ή τέλος πάντων να μιλήσουν για τη σωστή άποψη και την αλήθεια που μόνο οι ίδιοι τους καταθέτουν και γνωρίζουν. Είμαστε συνοπαδοί και συμμεριζόμαστε την παθολογική αγάπη μας όλοι εδώ μέσα για την ιδέα και τη στάση ζωής που λέγεται ΠΑΟΚ και αντανακλά πέρα από ομάδες. Παρακαλώ να σταματήσει αυτό το αστείο γιατί έχει καταντήσει κουραστικό. Όλοι έχουμε άποψη, οι περισσότεροι ασχολούμαστε πολλές ώρες με τον ΠΑΟΚ, δεν χρειάζεται να την ακούμε θαρρείς και υπάρχουν ειδήμονες ΠΑΟΚ-οσύνης. Εξάλλου το γεγονός αυτό οδηγεί και σε πολλές προσωπικές αντιπαραθέσεις που προσωπικά με κουράζουν απίστευτα.
Και πάλι συγγνώμη για το off topic και ευχαριστώ για την κατανόησή σας.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Goran, Αυτός είπε ότι θέλει να πάει εξωτερικό πέρυσι... Αυτό είναι το όνειρο του και λογικό το βρίσκω να έχει φιλοδοξίες.

Αλλά ο ξένος Γκάρι πείραξε μερικούς. Που ουσιαστικά έκανε προμοσιον τον εαυτό του, Για να τον πάρουν με καλό μάτι στη νέα του ομάδα.

SM-G935F
UGG

Δημοσίευση από UGG »

goran 64 έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:παντως ωραια θα ηταν διπλα σε αυτον να ειχαμε εναν παιχτη κοντο,μαμουνι
θα καναν καλο διδυμο

π.χ ο περειρα θα μπορουσε ισως να παιξει πιο μπροστα
Πέλκας... ;)
++++++++++
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”