Προφερεται Preljevicjohn4serres έγραψε:Ποιος ειναι ο Prijevic ?Kostas_Peraia4 έγραψε:Mονο που ο Prijevic δεν εχει δικο του λογαριασμο στο facebookΑποστόληςΑ έγραψε:Απο το paokrevolution
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Πρίγιεβιτς έκανε και μια σχετική ανάρτηση ως παίκτης πλέον του Δικεφάλου.
"Ευχαριστώ τη Λέγκια και πλέον είμαι έτοιμος για νέες περιπέτειες με τον ΠΑΟΚ".
joshua έγραψε:Ωραια του επιθετικου τελειωσε (ελπιζουμε),των εξτρεμ τελειωσε (εδω ελπιζουμε να μην),μενει να δουμε αν θα κινηθουμε για 8ρι.Τιποτα κανεις καμια ιδεα πλην του Cheikh? Δεν σχολιαζει τιποτα και ο Γιωργος να βοηθησει λιγο...
ας συμφωνήσουμε να τον λεμε ετσι για γούριDimg4 έγραψε:Ποιος ειναι ο Prijevicjohn4serres έγραψε:Mονο που ο Prijevic δεν εχει δικο του λογαριασμο στο facebookKostas_Peraia4 έγραψε:Απο το paokrevolution
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Πρίγιεβιτς έκανε και μια σχετική ανάρτηση ως παίκτης πλέον του Δικεφάλου.
"Ευχαριστώ τη Λέγκια και πλέον είμαι έτοιμος για νέες περιπέτειες με τον ΠΑΟΚ".
Προφερεται Preljevic
δεν το λεω για σενα πιλοτε μου...απλα με μελαγχολει να βλεπω αυτον τον σπουδαιο λαο να ειναι τοσο στερημενος και φοβισμενος...pilotos έγραψε:Γελοιοποιω την κατάσταση αδερφέ.Sera4 έγραψε:Ρε συ πιλοτε ειναι κουραστικο απο ενα σημειο και μετα...ενταξει εχουμε καει στο χυλο και στο γιαουρτι μαζι σαν ΠΑΟΚ...
αλλα τελειωσε η ιστορια πως να το κανουμε...αυριο θα προβαρει την ασπρομαυρη και εμεις ακομα τουιτς θα ανεβαζουμε :ugeek:
Νομικά δεν γνωρίζω τί ισχύει κι αν υπάρχει οποιαδήποτε περιθώριο για τέτοιες κινήσεις, γενικά μιλώ. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι εμείς πρώτα πήγαμε στην ομάδα, συμφώνησαν και μετά στον παίκτη ως οφειλαμε.
Αυτά είπε ο Μιχελ στους Πολωνούς που μίλησε
SM-G935F
Sera4 έγραψε:δεν το λεω για σενα πιλοτε μου...απλα με μελαγχολει να βλεπω αυτον τον σπουδαιο λαο να ειναι τοσο στερημενος και φοβισμενος...pilotos έγραψε:Γελοιοποιω την κατάσταση αδερφέ.Sera4 έγραψε:Ρε συ πιλοτε ειναι κουραστικο απο ενα σημειο και μετα...ενταξει εχουμε καει στο χυλο και στο γιαουρτι μαζι σαν ΠΑΟΚ...
αλλα τελειωσε η ιστορια πως να το κανουμε...αυριο θα προβαρει την ασπρομαυρη και εμεις ακομα τουιτς θα ανεβαζουμε :ugeek:
Νομικά δεν γνωρίζω τί ισχύει κι αν υπάρχει οποιαδήποτε περιθώριο για τέτοιες κινήσεις, γενικά μιλώ. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι εμείς πρώτα πήγαμε στην ομάδα, συμφώνησαν και μετά στον παίκτη ως οφειλαμε.
Αυτά είπε ο Μιχελ στους Πολωνούς που μίλησε
SM-G935F
ρε μη φοβαστε να χαμογελασετε, ο ΠΑΟΚ καταφερε και πηρε για πρωτη φορα επιθετικο για 4,5 χρονια απο ομαδα που ηθελε να τον κρατησει και οπως και να το κανουμε αυτη τη στιγμη εχει καλυτερο brand name απο εμας...το κονσεπτ του ΠΑΟΚ αρχιζει και πειθει αυτο ειναι το σημαντικοτερο απο τη σημερινη μεταγραφη και ας μου τον βγαλει και μανια τον παιχτη ο καθε στημενος...
ο παιχτης δειχνει να εχει καλα στοιχεια, ολοι ονειρευομαστε να γκρεμισει την τουμπα και τα υπολοιπα στο χορταρι...
Πάνω στις μπάτσες στην φουσκωτή έγινε το ατύχημα...Banksy έγραψε:δεν έλεγαν ότι είχε χτυπήσει στην κλείδα κ θα έμπαινε αρχές Φλεβάρη;
άντε μακάρι να αποτελέσει και πόλο έλξης για τον κόσμο
ΑΙΝΤΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Πέλκας...Παλαιολόγος έγραψε:παντως ωραια θα ηταν διπλα σε αυτον να ειχαμε εναν παιχτη κοντο,μαμουνι
θα καναν καλο διδυμο
π.χ ο περειρα θα μπορουσε ισως να παιξει πιο μπροστα
++++++++++goran 64 έγραψε:Πέλκας...Παλαιολόγος έγραψε:παντως ωραια θα ηταν διπλα σε αυτον να ειχαμε εναν παιχτη κοντο,μαμουνι
θα καναν καλο διδυμο
π.χ ο περειρα θα μπορουσε ισως να παιξει πιο μπροστα