Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Kostaras78

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Kostaras78 »

Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει αν ξοδέψουμε 30 μυρια πάνω απτό τον προϊπολογισμο μας και σπάσει ο διάολος το πόδι του και δεν μπούμε τσουλου να τα βγάλουμε, αυτά πως ξεχρεώνουμε; Μπορει να τα βάλει ο Ιβαν ή εχει θέμα το FairPlay?
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

simba έγραψε: οχι αυτοι π δε συμβιβαζονται σαυτην κ αντιδρουν γιατι κοιτανε μπροστά κ ονειρευονται κατι καλυτερο (σε ρεαλιστικα πλαισια)
Το να εχει μεγαλα ονειρα καποιος ειναι ευλογια. Το θεμα ειναι οτι οποιος περιμενει να εκπληρωθουν τα ονειρα του απο καποιο μαγικο τζινι θα περιμενει τσαμπα μια ζωη. Για να εκπληρωθουν τα ονειρα μας επιβαλλεται να βαλουμε κι εμεις το χερακι μας, δεν προκειται να μας τα εκπληρωσει κανεις αν εμεις ειμαστε αδιαφοροι. Αυτο ειναι γενικο για ολα στην ζωη μας.
Ειδικα τωρα οσο αφορα τον ΠΑΟΚ. ειδα σε καποιο αλλο θεμα οτι εφτασε το φορουμ τα 20.000 μελη. τα διαρκειας ειναι 9.000, ουτε καν οι μισοι δηλαδη απο οσους ειμαστε εδω δεν δινουμε 110 ευρω τον χρονο (9 ευρω τον μηνα) για την αγαπημενη μας ομαδα αλλα παραλληλα εχουμε απαιτηση ο Σαββιδης να χωνει απο την τσεπη του 5-10 εκατομμυρια καθε χρονο.
Και να τα χωσει που? σε ενα πρωταθλημα που κρινεται με 14 νικες δωρο απο τα κορακια. Και την μπαγερν αυτουσια να φερεις θα το χασει. Να τα χωσει να φερει πολλους Μπερμπα για να τρωνε δολοφονικες αγκωνιες απο τους τυχαρπαστους Μποτια?
Η λυση υπαρχει και ειναι στο χερι μας. 30.000 διαρκειας και μετα ποιος Σαββιδης? Με τετοια ατμοσφαιρα γηπεδου θα παρακαλανε οι επενδυτες σε ολο τον κοσμο να στα χωσουν και με χορηγιες και με διαφημισεις και με οποιο αλλο τροπο γινεται

και για να μην ειμαι εντελως οφτοπικ στον Μακ συμφωνουμε οτι πρπει να πουληθει, στον Σκαριονε ομως διαφωνουμε. Οχι 120 αλλα και 240 γκολ να ειχε βαλει δεν νομιζω οτι ειναι παικτης που μπορει να βοηθησει τον ΠΑΟΚ. Αλλα ακομα και να ηταν τεραστιος παικτης αν ερθει στις 15 ιουλιου 10 μερες πριν τα ματς οχι μπαλα σε τετοιο επιπεδο δεν προλαβαινει να παιξει αλλα ουτε τα ονοματα των συμπαικτων του δεν θα προλαβει να μαθει. Οι μεταγραφες αυτη την στιγμη δεν ειναι μονο θεμα χρηματων αλλα ειναι θεμα και το ποιος θελει να ερθει και κυριως το ΠΟΤΕ θα ερθει. Κι εγω χαλαστηκα και πολυ μαλιστα με τον κρεσπο αλλα προτιμω τον κρεσπο που ηρθε σημερα παρα τον βαρελα αν ερχοταν σε 15 μερες. Κι ακομα περισσοτερο προτιμουσα τον Βιτορ που ηξερε τους αλλους πιο καλα κι απο την γυναικα του :lol: :lol: :lol:
Για να μπεις ομιλους θελεις πολυ τυχη και στις δυο κληρωσεις και πανω απο ολα να γινει αυτο που προσπαθουν να κανουν Μιχελ και Ιβιτς. να ειναι ετοιμο το ροστερ πριν την προετοιμασια για να δουλευτει ολη η ομαδα μαζι και να γινει ΟΜΑΔΑ ωστε να καταφερει την υπερβαση. Η λειτουργια της ομαδας θα παιξει ρολο κι οχι τα προσωπα.

ΠΑΟΚ: (Άγγελος Αναστασιάδης): Μιχόπουλος, Ολιβάρες, Τασσιόπουλος, Κολομπούρδας(81' Καπετανόπουλος), Ζαφειρίου(33' Σιδηρόπουλος), Ζαγοράκης, Φρατζέσκος(90' Ζουμπούλης), Βρύζας, Βελής, Νάγκμπε, Τουρσουνίδης

αυτη ειναι η ομαδα που απεκλεισε την Αρσεναλ του Σιμαν του Βιειρα του Μπεργκαμπ του Οφερμαρς του Ανελκα κλπ. Οπως βλεπεις σε ονοματα, τουλαχιστον οι μισοι ειναι χειροτεροι του κρεσπο :lol: :lol: :lol:
Αλλα ηταν ΟΜΑΔΑ

ΥΓ. Δυστυχως ο Σαββιδης εχει κανει πολλα λαθη. Αλλα τα εχει κανει επειδη σκεφτεται ως οπαδος και οι οπαδοι δεν εχουν σωστη κριση. Οταν αρχισει να τον βλεπει επιχειρηματικα τον ΠΑΟΚ τοτε θα καταφερει να τον κανει επιτυχημενο οπως και τις αλλες επιχειρησεις του
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Δύσκολος μήνας ο ιουνης για μεταγραφές γιατί τα κασέ είναι στα χάι τους. Όλοι θα ζητάνε τον ουρανό με τ άστρα, ποσο μάλλον για να έρθουν στην Ελλάδα. Είπαμε ελεύθερο μπάτζετ αλλά δε θα το ξεφτιλισουμε κιόλας.τρανό παράδειγμα ο μπεκαλι κι ο πλατανιας σήμερα, που προφανώς διάβασαν τις δηλωσεις Μίχελ για το μπάτζετ, και προσπαθουν ν αρπάξουν οτι μπορούν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Παλαιολόγος έγραψε:ο σαββιδης ειναι οτι καλυτερο ειχε ο ΠΑΟΚ
καλο ειναι η κριτικη στον σαββιδη να γινεται οχι απο 18χρονους,αλλα απο 35 φευγα και πανω
αυτοιε χουν το δικαιωμα να τον κρινουν Με όλο το θάρρος και τον σεβασμό αδερφέ, απ τα 18 και πάνω οι άνθρωποι πλέον αποφασίζουν ψηφίζοντας ποιοι τους κυβερνάνε (δεν ξέρω βέβαια αν κι αυτό θεωρείς ότι δεν είναι καλό, μιας και δεν το αναφέρεις αλλά δικαιούμαι πλέον να επιφυλάσσομαι) και δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν κριτική του μεγαλομετόχου σε ένα forum??? Θαρρώ ότι η άποψη είναι το ελάχιστον ουτοπική και αντιδημοκρατική για να μην εκφραστώ με αγενή τρόπο, χαρακτηρίζοντας την πολύ διαφορετικά!!!
διοτι ζησαν τα πετρινα χρονια και η κριση τους θα ειναι αντικειμενικη και ηπια...Σίγουρο δηλαδή???
υπαρχει 40αρςη που να λεει κακο λογο για τον σαββιδη ;! Δηλαδή όλοι οι 40άρηδες (και πλέον, όπως παραπάνω ευθαρσώς αναφέρεις) έχουν απαντήσει σε κανένα γκάλοπ ότι είναι τα "πρόβατα του Ιβάν και το έχεις τσεκάρει αυτό που γράφεις???
δεν νομιζω...Και του λόγου μου δεν νομίζω!!!
το μονο μειον του σαββιδη ειναι πως εθεσε υπερβολικα ψηλα τον πήχη...Σ αυτό τουλάχιστον συμφωνούμε αλλά δεν είναι το μόνο μείον κατά την άποψη μου, αν και είμαι στα 52!!!
Θα σε παρακαλούσα προσωπικά αδερφέ να προσέχεις περισσότερο τις απόψεις που μας παραθέτεις, μην στερώντας τουλάχιστον κατ αυτές (έστω και φαντασιακά, πίσω από ένα πληκτρολόγιο) τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών και δη των συμφορουμιτών...Είναι τουλάχιστον άδικο και ανήκουστο για την λειτουργία ενός forum ανταλλαγής απόψεων και όχι μόνο φυσικά!!! :(
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Odi έγραψε:Κούρασε ο Σαββίδης;Να πας παραδίπλα αδερφέ,κάνουν έρανο για να ανανεώσουν τον Μπουκουβάλα.

Άιντε βραδιάτικα.
Xaxaxa :lol: :D . Ρε παιδιά πετάτε ώρες ώρες κάτι πετυχημένα και απο τα γέλια δε με πιάνει ο ύπνος. Ωραίος Οντι!
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

τον Κρεσπο που ηθελε ο Φρανκ τον φεραμε φετος, εκεινο το ψηλό το παιδί που ήθελε για επίθεση τι να κάνει άραγε;;

http://www.transfermarkt.com/ola-toivon ... eler/36500
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

obanebane έγραψε:
tzoker έγραψε:Υ.Σ 2 Μια πληροφορια για τα εργοεμετρικα, Ο Σαχοφ ηταν με διαφορα ο καλυτερος απο ολους τανκς, και σας αφηνω να βρειτε το χειροτερο της ομαδας μας

Eυκολακι,Περευρα.
Κλάους. Φαίνεται και στους αγώνες άλλωστε.
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

Ettien έγραψε:
Johnsim έγραψε:1) Gk Γλυκός

Rwb Ματος Rcb Χατζη Lcb Κρεσπο Lb Λεοβατς

Cdm Τζιόλης

Cm Χαρίσης Cm cimirot

Rm Τζαλμα Cam Μπισεβαρ Lm Ροντρίγκεζ

Cf Κλαους

Αυτός ειναι ο ΠΑΟΚ μεχρι στιγμής , μια καλη ομαδα που μπορει να φτάσει
Σε τελικό κυπέλου να βγει ξανα δεύτερος στα πλέι-οφ και αμα υπάρξει τύχη να φτάσει στους
32 του Europa league , η ομαδα θα εχει χάσει Μάκ - κάτσε - βιτορ οι οποίο θα εχουν αντικατασταθεί απο παρόμοιας αξίας παίχτες μεγαλύτερους σε ηλικια !
Αμα παίζουμε με 12αδα μέχρι και τελικό γιουρόπα φτάνουμε :D
:oops:
Ειναι πολλα τα πουλεν και εχασα την μπάλα .. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

κοντά 220 σελίδες (μετά τις πρώτες 500) στο παρόν τόπικ απο τις οποίες ζήτημα αν είναι άξιες ανάγνωσης οι 30 σε σχέση με τις μεταγραφές.
Υστερα μας φταίνε οι μοντς που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους ή ο Σαββίδης που δεν κάνει ομάδα.
Όλο οι άλλοι φταίνε.
δεν κοιτάμε λίγο τα χάλια μας ο καθένας που δεν ξέρουμε τι θα πει αυτοσυγκράτηση και μετά να κρίνουμε τους άλλους .
Μπαίνω να διαβάσω τι γίνεται και βλέπω ένα χάος..ωραία εικόνα.
Ανοίξτε ένα τόπικ με τίτλο έκθεση ιδεών ,η μαλακία του καθενός ,ή δεν ξέρω εγώ τι και πως και να ξεκαβλώνουμε εκεί.
Λίγη πειθαρχία δεν βλάπτει.Αυτοπειθαρχία για την ακρίβεια.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δημητρης17 έγραψε:
tzoker έγραψε:Τωρα εξηγειται γιατι πηραμε το Κρεσπο, γιατι ακομα δεν το πιστευω οτι ηρθε για ποδοσφαιριστης :lol: :lol:
Ελεος!!! :lol: :lol: :lol:
Πραγματικά έλεος

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Πραγματικά κάποιοι συνοπαδοι μου είναι λες και ζούνε εκτός πραγματικότητας...δεν έχουν καταλάβει η δεν θέλουν να καταλάβουν ότι παιχταράδες για να σε πάνε τσου Λου δεν μπορείς να φέρεις στο σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο με τους επικεφαλείς της εγκληματικής οργάνωσης να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι...κάθε πέρσι και καλύτερα...ποιος σοβαρός παικταράς και γιατί να έρθει να παίξει μπάλα εδώ? Πείτε μου έναν λόγο....

Κούρασε πια αυτή η μιλά.....όλα φταίνε...όλοι είναι αμπαλοι και μέτριοι....ένας λαός γεμάτος απαιτήσεις χωρίς να μπορεί πλέον να κάνει πάνω από 2 sold out στην τουμπα....μια τουμπα παιδικη χαρα πλεον και ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ στο πλεον πιο σαπιο πρωταθλημα της ευρωπης....

Κλείστε τα γαμωραδια και αγκαλιάστε την ομάδα....μια τελευταια μαμημενη φορά να αγκαλιάσουμε την ομάδα να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε προπονητές αλλά οπαδοί και να δώσουμε στους παίχτες μας αυτή την καυλα που δεν τους μεταδωσαμε ποτέ έως τώρα....

ΣΤΥΡΙΞΗ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΜΠΛΕΝΤΕΡ!!!!!
Πεστα ρε φίλε εδώ κάποιοι σεντονοειδεις μας την είπανε κιόλας γιατί εγώ και ο γκοραν σκεφτόμαστε όπως εσύ και τώρα μαλώνουν με όλο το φόρουμ ......αυτά που γράφεις δείχνουν σωστή ΠΑΟΚτσηδικη στήριξη στην ομάδα

Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Ουυυυφ αργει το πρωτο ματς????....!!!

Ρε σεις χαλαρωστε λιγο , τι πραμα ειναι αυτο που σας πιανει?

Εγω θυμαμαι παλιοτερες μεταγραφικες περιδους (που εγραφα και γω , τωρα εχω ψιλο κουρατει/βαρεθει , παρολαυτα διαβασω τα ποστ) ειμασταν πιο ηρεμοι πιο χαρουμενοι... μην τρωγεστε με τα παντα. Απολαυστε το , αφου παλι εκει θα μαστε , η μπορστα στην τηλεοραση η μεσα στο γηπεδο!

Εγω σε λιγες μερες θα παω να ανανεωσω το διαρκειας μου (ξανα) και οποιος θελει ας ερθει.. Εδω εχουμε αντεξει νιμανι και γω δεν ξερω ποιο αλλο παλτο.. Παρτε το λιγο αλλιως και μην τα παιρνετε ολα τις μετρητοις..
Ειπε ο Ιβαν για τροπαια και ανοικτα μπατζετ και διαφορα.. Πεντε χρονια τωρα δεν εχετε μαθει? Απο την υπερβολικη χαρα και τον ενθουσιασμο του λεει διαφορα.. και ποιος δεν λεει αραγε?? Μηπως να μας ελεγε - ε ξερετε θα παλευουμε για 3 4 τη θεση να ξερετε , εε και αν βγουμε ευρωπη εχει καλως..-
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Θα ανανεώσεις το διάρκειας σου όλα τα άλλα είναι περιττά αυτή η κίνηση λέει πολλά και εγώ η σήμερα η το πολύ αύριο

Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Υπαρχει δυνατοτητα να δω καπου ενα ολοκληρο φετινο παιχνιδι του biseswar;
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μπαινω στο wikiκ βλεπω ο Βalde στην αεκ. Εγινε η μεταγραφη? Νομιζω μετα την απορριψη ζοζουλια, ο Μπαλντε ταιριαζει καλυτερα σε μας. Δεν εχουμε τετοιοστυλ
επιθετικο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”