10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από obanebane »

Για να δουμε ρε βουλγαρε θα βγαλεις τιποτα απο οσα πηρες φετος η θα συνεχισεις να μην υπαρχεις πουθενα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ας μπει για ενα μισαωρο οπως στο Περιστερι.
και αν πεταξει γκολακι οταν καει η μπαλα, ακομη καλυτερα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
On topic: Ποδοσφαιριστής Μπερμπάτοφ για μένα δεν υπάρχει πλέον, παρά ένας τέτοιος βετεράνος!!!!
Ντινο το βετερανος γιατι το αφηνεις? Απλη ερωτηση.

Είναι η γνώμη του! Αντίκρουσέ την με επιχειρήματα και κόσμια, σε παρακαλώ πολύ!

My υπομονή... FINITO!

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Το επόμενο off topic θα το φάει η μαρμάγκα μαζί με τον συγγραφέα του!

Αερόστατα μάς τα έχετε κάνει!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

obanebane έγραψε:Για να δουμε ρε βουλγαρε θα βγαλεις τιποτα απο οσα πηρες φετος η θα συνεχισεις να μην υπαρχεις πουθενα.
Ρε συ Πάνο, είδες να γίνεται καμία σωστή διαχείριση του Μπέρμπα και πέφτεις και συ να τον φας; Αφού μπάλα ξέρεις, γίνεται να παίξει κάποιος όταν είναι εκτός ρυθμού;

O απαράδεκτος Κροάτης δεν τον εμπιστεύτηκε καθόλου, τον έβαλε σε ελάχιστα παιχνίδια και στα περισσότερα λίγα λεπτά, εκτός της φυσικής τους θέσης και χωρίς συγκεκριμένο ρόλο. Πώς να παίξει έτσι; Άσε που είναι και ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Έχουμε στην ομάδα έναν από τους καλύτερους κεφαλοσφαιριστές της Ευρώπης και όταν τον έβαζε, είτε τον είχε εκτός περιοχής, είτε δεν τον έπαιζε με σέντρες. Έλα νινί στο τόπο σου!

Μόνο εγώ παρατήρησα ότι όσες φορές έπαιρνε την μπάλα, ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα; Τεράστια κλάση, που λόγω ενός κολλημένου προπονητή έμεινε αναξιοποίητη.

Και είναι κρίμα να είμαστε τόσο απαξιωτικοί μαζί του. Είναι μεγάλος σε ηλικία και σαφώς ήθελε καλύτερη διαχείριση.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ο Δημητράκης μαζί με τον Κλάους θα μας στείλουν προκριματικά για το μεγάλο σεντόνι.
Λήξις.
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Εγω απο το βιντεακι σε είδα κεφατο με ψυχολογία φουλ.
Αντε παιχταρα μου ξεκινά αυτο που ξέρεις καλα!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ντίνο πραγματικά δεν ξέρω τι να πιστέψω ,από τη μια έχουμε την αδιαμφισβήτητη αξία του ποδοσφαιριστή από την άλλη όμως μήπως πλέον έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά;
Σίγουρα η κακή διαχείριση του από τον Κροατη αλλά και η έλλειψη προετοιμασίας έπαιξαν σημαντικό ρόλο,δε γίνεται όμως να παραβλέψουμε το γεγονός ότι δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα στην ομαδα παρά μόνο ενθουσιασμό με την έλευσή του.
Όταν λοιπόν σκέφτομαι ότι με τα χρηματα που πήρε θα μπορούσαμε να έχουμε όχι έναν αλλα δύο ίσως και τρεις παιχταράδες επιπέδου τουλάχιστον Ροντριγκεζ με πιάνει θλίψη.
Είναι ευκαιρία πάντως να μπει στα 4 ματς που μένουν και αν μη τι άλλο να κάνει αποσβεση στο συμβόλαιό του βοηθώντας την ομάδα να πάρει την πρώτη θεση.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Αυτό με τα χρήματα, άστο! Τρελή αγάπη του Πόντιου, που τον ήθελε διακαώς εδώ και χρόνια. Από πρόπερσι τον κυνηγούσε! Τόσο και ακόμα περισσότερο αξίζουν οι παίκτες της κλάσης του. Τόσα και ακόμα περισσότερα θέλουν για να έρθουν.

Ήρθε και το όνομα του ΠΑΟΚ ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη. Μακάρι να συνδυάζονταν και με μία επιτυχία, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να προβλέψει ο Ιβάν. Πίστευε ότι θα βοηθούσε. Όμως, ούτε ο Ιβάν φταίει γι΄αυτό και, γω πιστεύω, ούτε ο ίδιος ο Μπέρμπα.

Φέρε στο μυαλό σου το πώς κοντρολάρει (ακόμα και με τον λαιμό τον είδαμε!) , το πώς πασάρει, το πώς σουτάρει. Τι να λέμε τώρα; Άλλη κατηγορία! Και φέρε στο μυαλό σου πόσες ευκαιρίες πήρε! Ακόμα και πως τον έπαιξαν τα κοράκια! Ο κομπλεξικός ο κωλόγαυρος δολοφονική αγκωνιά του έριξε και, αν θυμάμαι καλά, ούτε κίτρινη, δεν έδειξε το ζώον για την καραμπινάτη κόκκινη! Τι και πώς να παίξει έτσι ο Μπέρπα και ο κάθε Μπέρμπα!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Το γεγονός ξέρεις ποιο είναι;
Αυτό που ζήσαμε με την ανακοίνωση της απόκτησης του έμοιαζε με παραμύθι, εννεα μηνες μετά δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί ΠΑΟΚτσηδες που θέλουν να μείνει και δεύτερη σεζόν στην ομάδα.
Αυτό μπορεί να το ερμηνεύσει ο καθένας όπως θέλει αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Πιστεύω...εύχομαι... οτι μετα τα εκεί οφ οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που θα θέλουν να μείνει αλλη μια χρόνια, θα είναι πολύ περισσοτεροι!! Αρχής γενομένης απί σήμερα...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Εγώ θέλω και νομίζω ότι ήδη, με την κουβέντα που κάναμε, έμμεσα και δήλωσα και αυτό. Πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει, παρά τον ένα χρόνο στην καμπούρα του.

Από έναν 11δάτο Μπέρπα είμαι βέβαιος ότι όλοι οι μικροί - και όχι μόνο - κερδισμένοι θα βγουν. Όχι, όμως, αυτό που έγινε φέτος.

Δύσκολο, πάντως, έως απίθανο το βλέπω. Τουλάχιστον να τον απολαύσουμε λίγο στα παιχνίδια που μένουν.

ΥΓ. Άσε που είναι και "διαβολάκος", οπότε να φύγει, ρεεεε... six-six-six... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

obanebane έγραψε:Για να δουμε ρε βουλγαρε θα βγαλεις τιποτα απο οσα πηρες φετος η θα συνεχισεις να μην υπαρχεις πουθενα.

πρεπει και να τον ταισει καποιος ομως
διοτι τωρα τρωει μονο σε ταβερνες
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Χαχαχα
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Θα βαλει γκολ απο σεντρα του κιτσιου σημερα