Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από joshua »

Τωρα ειδα τις δηλωσεις του ΑΑ οποτε και εγω μπορω να κοιμηθω ησυχος ξεροντας οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αποκτηθει αλλος παικτης και μαλλον και αυτους τους 2 που πηραμε με το ζορι τους πηραμε η μαλλον με το ζορι τους δεχθηκε ο φιλοςοφος στον παγκο,γιατι ο Νομποα θελει πολυ καιρο για να προσαρμοστει ενω ο Τζανδαρης γεννηθηκε ετοιμος...Ε λοιπον πλεον το δηλωνω με σιγουρια,τον Μαιο δεν θα ειμαστε καλα και ακομα περισσοτερο δεν θα ειμαστε καλα την επομενη εβδομαδα ο ΘΕΟΣ να βαλει το χερι του να γλητωσουμε τα χειροτερα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

obanebane έγραψε:ARMY μη με τσιτωνεις και εσυ, ..............................................................................................................................................................

8.19 Προσβολή των μελών, των φιλάθλων, των θείων, της ομάδας μας, των παικτών της ή των μελών του forum με την χρήση ειρωνικών, υβριστικών ή μειωτικών χαρακτηρισμών. Η παράβαση από μέλος του κανόνα αυτού θα οδηγεί ακόμα και στην οριστική αποβολή του από το forum.

Τι να σου πω τωρα; οκ ρε συντοπιτη γραψε λαθος.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

joshua έγραψε:Τωρα ειδα τις δηλωσεις του ΑΑ οποτε και εγω μπορω να κοιμηθω ησυχος ξεροντας οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αποκτηθει αλλος παικτης και μαλλον και αυτους τους 2 που πηραμε με το ζορι τους πηραμε η μαλλον με το ζορι τους δεχθηκε ο φιλοςοφος στον παγκο,γιατι ο Νομποα θελει πολυ καιρο για να προσαρμοστει ενω ο Τζανδαρης γεννηθηκε ετοιμος...Ε λοιπον πλεον το δηλωνω με σιγουρια,τον Μαιο δεν θα ειμαστε καλα και ακομα περισσοτερο δεν θα ειμαστε καλα την επομενη εβδομαδα ο ΘΕΟΣ να βαλει το χερι του να γλητωσουμε τα χειροτερα.
Όντως ρε Jos.
Όχι μόνο δεν είπε καλή κουβέντα για τον παιχταρά που ξεχώριζε σαν την μύγα μες το γάλα μεσα στο γήπεδο (όντας και κάποια κιλά παραπάνω) αλλά ανέφερε ότι οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν βοηθούν εκτός εξαιρέσεων.
Τι να πεις, ο Αγγελος σε αυτόν τον τομέα δεν θα αλλάξει ποτέ.
Με την νοοτροπία "ΣκαρμουτσοΑνδραλα και όλα καλά" θα μείνει μια ζωή....
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

κλειδωστε το, είναι πολύ το ξενερωμα, κλειδωστε το πριν αρχισουμε χριστοπαναγιες και καταρες
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Γιατί είναι καρατσεκαρισμένο ότι δεν θα έρθει παίκτης; Και οι τρεις από 23 μέχρι 27 χρονών που εξήγγειλε ο ΖΒ;
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι βγαζετε λαθος συμπερασματα απο αυτα που ειπε ο Αγγελος. Ειπε οτι δεν συνηθως δεν αποδιδουν συμφωνα με τημ αξια τους και θσ συμπληρωσω κσι εγω οτι συνηθως δεν μπορουν να βοηθησουν αμεσα...Ψεμματα ειναι; Αυτοι που γνωριζουν τον Κοστα και τον Νομποα απο το παρελθον τους ειδαν ετοιμους να βοηθησουν ΑΜΕΣΑ; Και τοτε γιατι οι μισοι εδω μεσα λεμε οχι στους δανεικους, γιατι μεχρι να καταλαβουν τι γινεται τελειωνει το πρωταθλημα;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Εαν μεινει λιγη λασπη, να μου κρατησετε, γιατι εχω να φτιαξω κατι σοφατια.
Προχθες ο βαζελος αποκλειστηκε απο τη Ξανθη. Ειδατε να φαγωθουν μεταξυ τους ?
Εδω ολα πηγαινουν στραβα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Όποτε η ομάδα έπαιξε έστω και με τον μόνο πραγματικό εξτρέμ που, έχουμε, είδαμε άλλη ομάδα.
Έχω ξαναγράψει ότι χρειαζόμαστε ακόμα ΔΥΟ εξτρέμ, έστω και του μέτριου επιπέδου (κατά την γνώμη μου) του Μακ. Χίλιες φορές να παίρναμε δύο εξτρέμ παρά έναν Νομπόα (στην αξία του οποίου υποκλίνομαι).
Η απορία μου είναι το γιατί δεν παίρνουν. Και όχι μόνο τώρα αλλά από το προηγούμενο καλοκαίρι.
Δεν τους έχω ούτε για ανίκανους ούτε για άφραγκους.
Αν μπορεί να το εξηγήσει κάποιος, πειστικά, ελεύθερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Κυρ 01 Φεβ 2015, 01:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Στα καθηκοντα του ΤΔ ειναι και η προετοιμασια της επομενης χρονιας. Ασχετα με το τι λεει ο καθε Αναστασιαδης και την χρησιμοτητα απο τον Γεναρη μεχρι τον Μαη. Αλλωστε αν δεν ηθελε μεταγραφες δεν θα τους εβαζε... Οποτε φερτε και εναν ακραιο να τελειωνουμε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καταρχήν ειδικα για άγγελο μην παίρνετε κατα λέξη αυτα που λεει για μετεγγραφές ποτε δε θα καταφερθεί εναντίον της διοίκησης ..

Απο κει και πέρα δεν ξερω τι λεει αλλα εσωτερικά πιστευω να ζητάει αυτα που ολοι βλέπουν

Σημερα χάσαμε το ματς εξαιτίας του τέλος .. Δεν παραβλέπω οτι με κακο ρόστερ μέχρι τωρα ζόρισε το χοντρό .. Μην ειμαστε μηδενιστές συνέχεια

Το φοβόμουν οτι θα κολλήσουμε στον εξτρεμ γιατί συνήθως θελει νιάτα η θεςη και πολυ χρήμα
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Περιπτερος έγραψε:Εαν μεινει λιγη λασπη, να μου κρατησετε, γιατι εχω να φτιαξω κατι σοφατια.
Εδω ειμαστε ΠΑΟΚ και εχουμε απαιτησεις.Δεν ειμαστε βαζελος.Ετσι ειμαστε γεννημενοι νικητες.Δεν ξερω ΠΑΟΚτση που του αρεσει να χανει.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

xlebouras έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Εαν μεινει λιγη λασπη, να μου κρατησετε, γιατι εχω να φτιαξω κατι σοφατια.
Εδω ειμαστε ΠΑΟΚ και εχουμε απαιτησεις.Δεν ειμαστε βαζελος.Ετσι ειμαστε γεννημενοι νικητες.Δεν ξερω ΠΑΟΚτση που του αρεσει να χανει.
Οι Βαζέλες πήραν και πέντε χαρές από την ομάδα τους τα τελευταία χρόνια.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

ενα ματς εμεινε γι'αυτη τη σεζον, το διαρκειας θα το σκισω ούτως η αλλως το βραδυ της 8-2-2015, ας προσεξουν λοιπον εκεινο το βραδυ απαντες οι εμπλεκόμενοι να μην δωσουν αφορμή για μακελιο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλά μακελιο και αλλα ωραία .....ειμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα .....με ελαφρότητα πετάμε ενα μακελιο και καθαρισαμε .....αν την Κυριακή παμε πάλι στο μείον δυο θα σκισεις το διαρκειας σου ?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

κατουρηστε και λιγο ...οσοι γουσταρετε μακελειο και γαμαουα μακρια απο τον ΠΑΟΚ..αντε γεμισαμε μαχαλομαγκες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”