Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Τωρα ειδα τις δηλωσεις του ΑΑ οποτε και εγω μπορω να κοιμηθω ησυχος ξεροντας οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αποκτηθει αλλος παικτης και μαλλον και αυτους τους 2 που πηραμε με το ζορι τους πηραμε η μαλλον με το ζορι τους δεχθηκε ο φιλοςοφος στον παγκο,γιατι ο Νομποα θελει πολυ καιρο για να προσαρμοστει ενω ο Τζανδαρης γεννηθηκε ετοιμος...Ε λοιπον πλεον το δηλωνω με σιγουρια,τον Μαιο δεν θα ειμαστε καλα και ακομα περισσοτερο δεν θα ειμαστε καλα την επομενη εβδομαδα ο ΘΕΟΣ να βαλει το χερι του να γλητωσουμε τα χειροτερα.
obanebane έγραψε:ARMY μη με τσιτωνεις και εσυ, ..............................................................................................................................................................
8.19 Προσβολή των μελών, των φιλάθλων, των θείων, της ομάδας μας, των παικτών της ή των μελών του forum με την χρήση ειρωνικών, υβριστικών ή μειωτικών χαρακτηρισμών. Η παράβαση από μέλος του κανόνα αυτού θα οδηγεί ακόμα και στην οριστική αποβολή του από το forum.
Τι να σου πω τωρα; οκ ρε συντοπιτη γραψε λαθος.
Όντως ρε Jos.joshua έγραψε:Τωρα ειδα τις δηλωσεις του ΑΑ οποτε και εγω μπορω να κοιμηθω ησυχος ξεροντας οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αποκτηθει αλλος παικτης και μαλλον και αυτους τους 2 που πηραμε με το ζορι τους πηραμε η μαλλον με το ζορι τους δεχθηκε ο φιλοςοφος στον παγκο,γιατι ο Νομποα θελει πολυ καιρο για να προσαρμοστει ενω ο Τζανδαρης γεννηθηκε ετοιμος...Ε λοιπον πλεον το δηλωνω με σιγουρια,τον Μαιο δεν θα ειμαστε καλα και ακομα περισσοτερο δεν θα ειμαστε καλα την επομενη εβδομαδα ο ΘΕΟΣ να βαλει το χερι του να γλητωσουμε τα χειροτερα.
Όχι μόνο δεν είπε καλή κουβέντα για τον παιχταρά που ξεχώριζε σαν την μύγα μες το γάλα μεσα στο γήπεδο (όντας και κάποια κιλά παραπάνω) αλλά ανέφερε ότι οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν βοηθούν εκτός εξαιρέσεων.
Τι να πεις, ο Αγγελος σε αυτόν τον τομέα δεν θα αλλάξει ποτέ.
Με την νοοτροπία "ΣκαρμουτσοΑνδραλα και όλα καλά" θα μείνει μια ζωή....
κλειδωστε το, είναι πολύ το ξενερωμα, κλειδωστε το πριν αρχισουμε χριστοπαναγιες και καταρες
Γιατί είναι καρατσεκαρισμένο ότι δεν θα έρθει παίκτης; Και οι τρεις από 23 μέχρι 27 χρονών που εξήγγειλε ο ΖΒ;
- Kostomanolis
Δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι βγαζετε λαθος συμπερασματα απο αυτα που ειπε ο Αγγελος. Ειπε οτι δεν συνηθως δεν αποδιδουν συμφωνα με τημ αξια τους και θσ συμπληρωσω κσι εγω οτι συνηθως δεν μπορουν να βοηθησουν αμεσα...Ψεμματα ειναι; Αυτοι που γνωριζουν τον Κοστα και τον Νομποα απο το παρελθον τους ειδαν ετοιμους να βοηθησουν ΑΜΕΣΑ; Και τοτε γιατι οι μισοι εδω μεσα λεμε οχι στους δανεικους, γιατι μεχρι να καταλαβουν τι γινεται τελειωνει το πρωταθλημα;
- Περιπτερος
Εαν μεινει λιγη λασπη, να μου κρατησετε, γιατι εχω να φτιαξω κατι σοφατια.
Προχθες ο βαζελος αποκλειστηκε απο τη Ξανθη. Ειδατε να φαγωθουν μεταξυ τους ?
Εδω ολα πηγαινουν στραβα.
Όποτε η ομάδα έπαιξε έστω και με τον μόνο πραγματικό εξτρέμ που, έχουμε, είδαμε άλλη ομάδα.
Έχω ξαναγράψει ότι χρειαζόμαστε ακόμα ΔΥΟ εξτρέμ, έστω και του μέτριου επιπέδου (κατά την γνώμη μου) του Μακ. Χίλιες φορές να παίρναμε δύο εξτρέμ παρά έναν Νομπόα (στην αξία του οποίου υποκλίνομαι).
Η απορία μου είναι το γιατί δεν παίρνουν. Και όχι μόνο τώρα αλλά από το προηγούμενο καλοκαίρι.
Δεν τους έχω ούτε για ανίκανους ούτε για άφραγκους.
Αν μπορεί να το εξηγήσει κάποιος, πειστικά, ελεύθερα.
Έχω ξαναγράψει ότι χρειαζόμαστε ακόμα ΔΥΟ εξτρέμ, έστω και του μέτριου επιπέδου (κατά την γνώμη μου) του Μακ. Χίλιες φορές να παίρναμε δύο εξτρέμ παρά έναν Νομπόα (στην αξία του οποίου υποκλίνομαι).
Η απορία μου είναι το γιατί δεν παίρνουν. Και όχι μόνο τώρα αλλά από το προηγούμενο καλοκαίρι.
Δεν τους έχω ούτε για ανίκανους ούτε για άφραγκους.
Αν μπορεί να το εξηγήσει κάποιος, πειστικά, ελεύθερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Κυρ 01 Φεβ 2015, 01:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostomanolis
Στα καθηκοντα του ΤΔ ειναι και η προετοιμασια της επομενης χρονιας. Ασχετα με το τι λεει ο καθε Αναστασιαδης και την χρησιμοτητα απο τον Γεναρη μεχρι τον Μαη. Αλλωστε αν δεν ηθελε μεταγραφες δεν θα τους εβαζε... Οποτε φερτε και εναν ακραιο να τελειωνουμε
Καταρχήν ειδικα για άγγελο μην παίρνετε κατα λέξη αυτα που λεει για μετεγγραφές ποτε δε θα καταφερθεί εναντίον της διοίκησης ..
Απο κει και πέρα δεν ξερω τι λεει αλλα εσωτερικά πιστευω να ζητάει αυτα που ολοι βλέπουν
Σημερα χάσαμε το ματς εξαιτίας του τέλος .. Δεν παραβλέπω οτι με κακο ρόστερ μέχρι τωρα ζόρισε το χοντρό .. Μην ειμαστε μηδενιστές συνέχεια
Το φοβόμουν οτι θα κολλήσουμε στον εξτρεμ γιατί συνήθως θελει νιάτα η θεςη και πολυ χρήμα
Απο κει και πέρα δεν ξερω τι λεει αλλα εσωτερικά πιστευω να ζητάει αυτα που ολοι βλέπουν
Σημερα χάσαμε το ματς εξαιτίας του τέλος .. Δεν παραβλέπω οτι με κακο ρόστερ μέχρι τωρα ζόρισε το χοντρό .. Μην ειμαστε μηδενιστές συνέχεια
Το φοβόμουν οτι θα κολλήσουμε στον εξτρεμ γιατί συνήθως θελει νιάτα η θεςη και πολυ χρήμα
Εδω ειμαστε ΠΑΟΚ και εχουμε απαιτησεις.Δεν ειμαστε βαζελος.Ετσι ειμαστε γεννημενοι νικητες.Δεν ξερω ΠΑΟΚτση που του αρεσει να χανει.Περιπτερος έγραψε:Εαν μεινει λιγη λασπη, να μου κρατησετε, γιατι εχω να φτιαξω κατι σοφατια.
Οι Βαζέλες πήραν και πέντε χαρές από την ομάδα τους τα τελευταία χρόνια.xlebouras έγραψε:Εδω ειμαστε ΠΑΟΚ και εχουμε απαιτησεις.Δεν ειμαστε βαζελος.Ετσι ειμαστε γεννημενοι νικητες.Δεν ξερω ΠΑΟΚτση που του αρεσει να χανει.Περιπτερος έγραψε:Εαν μεινει λιγη λασπη, να μου κρατησετε, γιατι εχω να φτιαξω κατι σοφατια.
ενα ματς εμεινε γι'αυτη τη σεζον, το διαρκειας θα το σκισω ούτως η αλλως το βραδυ της 8-2-2015, ας προσεξουν λοιπον εκεινο το βραδυ απαντες οι εμπλεκόμενοι να μην δωσουν αφορμή για μακελιο
Καλά μακελιο και αλλα ωραία .....ειμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα .....με ελαφρότητα πετάμε ενα μακελιο και καθαρισαμε .....αν την Κυριακή παμε πάλι στο μείον δυο θα σκισεις το διαρκειας σου ?
κατουρηστε και λιγο ...οσοι γουσταρετε μακελειο και γαμαουα μακρια απο τον ΠΑΟΚ..αντε γεμισαμε μαχαλομαγκες