Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- aisiodoksos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Ο Αμπντουν οτι και να λεμε ειναι καλος παικτης και οπως ειχα πει σε παλαιοτερο τοστ μια μεταγραφη θα ηθελα να κανουμε μονο με παικτη που θα μπορει να βοηθησει στη θεση του εξτρεμ! Αν ο Αμπντουν ειναι αυτος που θυμομαστε τοτε ναι με τα 1000 (αυτα για πορτοκαλαδες και αλλα τετοια δεν τα ενστερνιζομαι) . Οποιον και να παρουμε να βοηθησει και να μην εχουμε καινουριους Ολισε και αλλους τετοιου ειδους παικτες που δεν εχουν τιποτα παραπανω απο τα δικα μας τα παιδια αλλα θα τους τρωνε και τον χρονο που τους αναλογει για να γινουν μετεπειτα οι ηγετες ενος μεγαλου ΠΑΟΚ (αγωνιστικα)! Αμυντικο και χαφ δεν το θεωρω προτεραιοτητα .. ειδικα τον στοπερ απο την στιγμη που εχεις και Ιντζιδη που πρεπει να στηριχθει.. για μαλεζας μου μυριζει και παραπανω..
συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν τον πάω με τίποτα αυτόν τον Απτούν
με τίποτα όμως
Ισως γιατί τον εχω στο μυαλό με τη φανέλα του σιχαμένου, ίσως γιατί δεν ξέρω και εγώ γιατί
προτιμώ τον αλλον το Σλοβάκο που ακουστηκε εχθές
με τίποτα όμως
Ισως γιατί τον εχω στο μυαλό με τη φανέλα του σιχαμένου, ίσως γιατί δεν ξέρω και εγώ γιατί
ναι και παραθέτω εν συντομία τους λόγουςobanebane έγραψε:Γιαννη για το αμπντουν λες;
1) Μετά το γαύρο η πορεία του είναι πτωτική και δεν έχει ακουστεί κάτι καλό ( δεν έχω στοιχεία, αλλά έτσι υποθέτω).
2) Είναι 2-3 χρόνια μεγαλύτερος
3)Δε βλέπω κίνητρο απο τη στιγμή που πήγε καλά με το γαύρο...τι να κάνει τώρα στην Ελλάδα πιο πολύ?
4)Δεν εμπιστεύομαι την ιδιοσυγκρασία του , λόγω περάσματος απο γαύρο. Εκεί βίωσε "ευκολες" καταστάσεις
5) Στα μάτια του κόσμου μας, θα είναι πάντα υποδεέστερος από ότι ήταν στο γαύρο .Θα γκρινιάξουμε εύκολα
6)Ο κόσμος θέλει κάτι που δε ξέρει για να φτιάξει το παραμυθάκι του και να δώσει ένα εύλογο διάστημα προσαρμογής( μακ, φανούρης κλπ_
7)Δεν αντέχω να μαλώνω με το guardian εκτός απο τα γατιά - πρώην βάζελους και για γατιά-πρώην γαύρους
όλα τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπικές απόψεις και είμαι σίγουρος ότι κάποιος πολύ εύκολα μπορεί να τις αντικρούσει σε σοβαρά επιχειρήματα.
- aisiodoksos
προσωπικη μου αποψη θα εκφρασω αλλα τον Σλοβακο δεν τον θεωρω κατι σπουδαιο , τον εχω παρακολουθησει και δεν μου γεμιζει το ματι.. α και κατι τελευταιο που ειναι το πιο σημαντικο! παλι σλοβακο?? δεν βαρεθηκαμε? ας αλλαξουμε λιγο τις συνηθειες για να μην βαριομαστε! τουλαχιστον κραζουμε που κραζουμε να γινει πλεον το κραξιμο μας..παγκοσμιο (να πιασουμε ολες τις χωρες)niks έγραψε:συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν τον πάω με τίποτα αυτόν τον Απτούν
με τίποτα όμως

- desperando
- Επικοινωνία:
απ οτι θυμαμαι στον γαυρο πιεζε παρα πολυ στην αμυνα και επαιζε με παθοςSera4 έγραψε:..
-δεν ξερω κατα ποσο κολλαει με τον προπονητη γιατι δεν ειναι πολυ πειθαρχημενος ουτε στο γηπεδο (οπου ξεχναει τα αμυντικα του καθηκοντα) ουτε σαν χαρακτηρας...
σιγουρα ο λαμμα ειναι καλυτερος παικτης απο τον αμπτουν,αλλα για ενα στυλ παιχνιδιου που βασιζεται περισσοτερο στις επιθεσεις στο τρανζισιον και οχι σε κλειστες αμυνες.astronaut έγραψε:Ελπίζω όλος αυτός ο ντόρος που επιτρέπει η ΠΑΕ να γίνεται γύρω από τον Abdoun να έχει ως στόχο να πιέσει κανα σοβαρό παίχτη τύπου Lamah.
** Για καμια Χαλκηδόνα καλός είναι. Για εμάς που θέλουμε έναν εξτρέμ με κάκαλα θεωρώ ότι είναι λίγος.
οσο για τον αμπτουν αν πραγματικα μπορει να παιξει οπως επαιζε στον γαυρο τοτε μπορει να προσφερει τα διπλασια απ αυτα που προσφερε ο στοχ
- aisiodoksos
aisiodoksos έγραψε: παλι σλοβακο?? δεν βαρεθηκαμε? α
ναι αλλά τι μας χαλάει αν με μια σλοβάκικη βρισιά καλύπτουμε 3 παίχτες;
giapas έγραψε:ναι και παραθέτω εν συντομία τους λόγουςobanebane έγραψε:Γιαννη για το αμπντουν λες;
1) Μετά το γαύρο η πορεία του είναι πτωτική και δεν έχει ακουστεί κάτι καλό ( δεν έχω στοιχεία, αλλά έτσι υποθέτω).
2) Είναι 2-3 χρόνια μεγαλύτερος
3)Δε βλέπω κίνητρο απο τη στιγμή που πήγε καλά με το γαύρο...τι να κάνει τώρα στην Ελλάδα πιο πολύ?
4)Δεν εμπιστεύομαι την ιδιοσυγκρασία του , λόγω περάσματος απο γαύρο. Εκεί βίωσε "ευκολες" καταστάσεις
5) Στα μάτια του κόσμου μας, θα είναι πάντα υποδεέστερος από ότι ήταν στο γαύρο .Θα γκρινιάξουμε εύκολα
6)Ο κόσμος θέλει κάτι που δε ξέρει για να φτιάξει το παραμυθάκι του και να δώσει ένα εύλογο διάστημα προσαρμογής( μακ, φανούρης κλπ_
7)Δεν αντέχω να μαλώνω με το guardian εκτός απο τα γατιά - πρώην βάζελους και για γατιά-πρώην γαύρους
όλα τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπικές απόψεις και είμαι σίγουρος ότι κάποιος πολύ εύκολα μπορεί να τις αντικρούσει σε σοβαρά επιχειρήματα.
Ρε συ ενα χρονο λειπει απο την ελλαδα ο ποδοσφαιριστης,προπερσι επαιζε στον ολυμπιακο και ειναι 28 δηλαδη στην καλυτερη ηλικια.
http://www.transfermarkt.co.uk/djamel-a ... eler/34226
- aisiodoksos
οντως δεν το ειχα σκεφτει ετσι!! χαχαχαχα! ωραιος!niks έγραψε:aisiodoksos έγραψε: παλι σλοβακο?? δεν βαρεθηκαμε? α
ναι αλλά τι μας χαλάει αν με μια σλοβάκικη βρισιά καλύπτουμε 3 παίχτες;

Με το ρίσκο να πέσω έξω για τον Μακ αφού τον έχω δει μονο με QPR εμένα η τριάδα Abdun Klaus Mak μου αρέσει. Ήδη ο Μακ με τον Κλαους φαίνεται να βρίσκονται αν κολλήσει και ο Abdun νομίζω θα έχουμε μια πολύ ουσιαστική και αποτελεσματική τριάδα μπροστά. Επειδή οι αρδ των γαυρων ειναι ακόμα πιο αναξιοπιστοι απο τους δικούς μας αυτά που ακούστηκαν οταν έφυγε δε τα παίρνω και πολύ στα σοβαρά.
- Ekatnetworkltd
Άμα πάρουμε τον Αμπνούν μπορεί να συγκρίνουμε τα δικά μας χυμικά με του γαύρου!Είναι και αυτό κάτι!
Επισης ο παικτης δεν εφυγε ως λιμο που εγραψε καποιος,πωληθηκε με 2 μυρια μετα απο δικη του απαιτηση γιατι ηθελε να δοκιμασει κατι διαφορετικο και ναι δεν εσκισε στην νοτιγχαμ αλλα ειδικα η τσαμπιονσιπ μονο για παικτες στυλ Αμπντουν δεν προσφερεται,εκει το physical game ειναι πολυ πιο εντονο,ταμαμ για παικτες στυλ Λορενς,ειχα απορησει τοτε με την επιλογη του.
- Μπαρκαρούτσος
Μπορεί να ξεκινήσουμε κάτι αντίστοιχο με τους Πορτογάλους (Santos, Lino, Conceicao, Vieirinha)!aisiodoksos έγραψε:παλι σλοβακο?? δεν βαρεθηκαμε?
- aisiodoksos
ωπα εχω ενσταση σε αυτο! Ο Βιειρινιδης ειναι Ελληνας ! ΕΙναι ο αντρας της Βασως !RoMaN έγραψε:Μπορεί να ξεκινήσουμε κάτι αντίστοιχο με τους Πορτογάλους (Santos, Lino, Conceicao, Vieirinha)!aisiodoksos έγραψε:παλι σλοβακο?? δεν βαρεθηκαμε?