Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
το προβλημα της ομαδας ειναι δομικο και πολυπλευρο. ο ιβιτς ειναι γνησιο τεκνο αυτης της στρεβλωσης και μιλαει τωρα που το θιγουν οι καταστασεις.
1) στο ονομα της γνωσης προσωπων και καταστασεων στον συλλογο ο ΠΑΟΚ εχει γινει εδω και δεκαετιες επαγγελμα για παλαιμαχους ποδοσφαιριστες που εαν δεν εβρισκαν δουλεια στον ΠΑΟΚ μετα το τελος της καριερας τους θα εσπερναν χωραφια στα χωρια τους και θα επαιζαν 8 ωρες την ημερα μπιριμπα στο καφενειο. ο καθε γ.χ , παντελης, πουριοτοπουλος κτλ κτλ εχουν κανει σχολη και ο καθε μαλεζας φιλοδοξει να τους διαδεχτει.... και αν ειχαν τα προσοντα πασο. αλλα..... θα μου πεις μονο στον ΠΑΟΚ συμβαινει? οχι αλλα στα παπαρια μου για αλλου.
2) οι ακαδημιες εχουν εξελιχθει στο καρκινωμα του ΠΑΟΚ. παικτες για χαμηλοτερες κατηγοριες (κιτσιου) κερδιζουν συμβολαια και θεση στο ροστερ με μοναδικο προσον οτι ανεβηκαν απο τις ακαδημιες και οτι ειναι ελληνες. ταυτοχρονα ο μεσος οπαδος βλεπει με διαφορετικο ματι και με αγαπη παιδια που τις περισσοτερες φορες, πριν συμπληρωσουν διψηφιο αριθμο συμμετοχων σχεδιαζουν με τους μανατζαρεους αναπροσαρμογες, επεκτασεις, μεταγραφες και εχουν το μυαλο τους σε ακριβα αμαξια, τατουαζ μανικια και γκομενες με τσιμπουκοχειλα. το οτι το δελτιο του "αδικημενου" πελκα δεν κρεμαστηκε στον τοιχο απο την ομαδα (και οχι απο τον προπονητη) δειχνει οτι δεν υπαρχει μελλον.
3) κλικες παντα υπαρχουν στις ομαδες. και στο παρελθον υπηρχαν και στον ΠΑΟΚ. το προβλημα ειναι οτι σημερα εχουμε να κανουμε με κλικα των μετριων.
προσωπικα πιστευω ακομη στον βλανταν. ειναι η αισθηση που εχω για αυτον απο τον καιρο που επαιζε. δεν εχει φυγει ακομη αυτο.
ενας ειναι ο δρομος απο εδω και περα. τους πετας εξω και παρακαλας να παρεις αποτελεσματα.
αν προλαβεις...γιατι πως να πεις σε εναν πατερα οτι ο γιος του τα εχει κανει πουτανα...
1) στο ονομα της γνωσης προσωπων και καταστασεων στον συλλογο ο ΠΑΟΚ εχει γινει εδω και δεκαετιες επαγγελμα για παλαιμαχους ποδοσφαιριστες που εαν δεν εβρισκαν δουλεια στον ΠΑΟΚ μετα το τελος της καριερας τους θα εσπερναν χωραφια στα χωρια τους και θα επαιζαν 8 ωρες την ημερα μπιριμπα στο καφενειο. ο καθε γ.χ , παντελης, πουριοτοπουλος κτλ κτλ εχουν κανει σχολη και ο καθε μαλεζας φιλοδοξει να τους διαδεχτει.... και αν ειχαν τα προσοντα πασο. αλλα..... θα μου πεις μονο στον ΠΑΟΚ συμβαινει? οχι αλλα στα παπαρια μου για αλλου.
2) οι ακαδημιες εχουν εξελιχθει στο καρκινωμα του ΠΑΟΚ. παικτες για χαμηλοτερες κατηγοριες (κιτσιου) κερδιζουν συμβολαια και θεση στο ροστερ με μοναδικο προσον οτι ανεβηκαν απο τις ακαδημιες και οτι ειναι ελληνες. ταυτοχρονα ο μεσος οπαδος βλεπει με διαφορετικο ματι και με αγαπη παιδια που τις περισσοτερες φορες, πριν συμπληρωσουν διψηφιο αριθμο συμμετοχων σχεδιαζουν με τους μανατζαρεους αναπροσαρμογες, επεκτασεις, μεταγραφες και εχουν το μυαλο τους σε ακριβα αμαξια, τατουαζ μανικια και γκομενες με τσιμπουκοχειλα. το οτι το δελτιο του "αδικημενου" πελκα δεν κρεμαστηκε στον τοιχο απο την ομαδα (και οχι απο τον προπονητη) δειχνει οτι δεν υπαρχει μελλον.
3) κλικες παντα υπαρχουν στις ομαδες. και στο παρελθον υπηρχαν και στον ΠΑΟΚ. το προβλημα ειναι οτι σημερα εχουμε να κανουμε με κλικα των μετριων.
προσωπικα πιστευω ακομη στον βλανταν. ειναι η αισθηση που εχω για αυτον απο τον καιρο που επαιζε. δεν εχει φυγει ακομη αυτο.
ενας ειναι ο δρομος απο εδω και περα. τους πετας εξω και παρακαλας να παρεις αποτελεσματα.
αν προλαβεις...γιατι πως να πεις σε εναν πατερα οτι ο γιος του τα εχει κανει πουτανα...
Θα μου εξηγησει και κανεις τι διαφορα εχει ο ΓΧ απο τον Ιβιτς και ο πρωτος θεωρειται πως θα εσπαιρνε χωραφια αν δεν ηταν στον ΠΑΟΚ ενω ο δευτερος ισα που θα γινει προπονητης στην Ρεαλ μια μερα...Ανθρωποφαγοι εκει που μας εξυπηρετει...
+άπειρο ειδικά για το τέλος...kos έγραψε:το προβλημα της ομαδας ειναι δομικο και πολυπλευρο. ο ιβιτς ειναι γνησιο τεκνο αυτης της στρεβλωσης και μιλαει τωρα που το θιγουν οι καταστασεις.
SM-G935F
- pisakaipoupoula
να στηριχτεί ο προπονητής έστω μια φορά?έτσι για αλλαγή
δεν ξέρω αν θα βγει καλός ή κακός ο Ιβιτς αλλά αυτά κρίνονται το καλοκαίρι, όχι σε 5, 10 αγωνιστικές.
Ότι πει ο Ιβιτς λοιπόν.
Εδώ που τα λέμε η εικόνα του Τζαβέλλα σ όλο το ματς σίγουρα σε βάζει σε υποψίες.
Όχι ότι ο Βαρέλα δεν ήταν αστείος.
κι απ την άλλη βλέπεις τον Φυτανίδη που τον είχαμε ότι ώρα θέλαμε για 200 χιλιάρικα αλλά εμείς θέλαμε Βιβιάν και Ρικάρντο Κόστες
δεν ξέρω αν θα βγει καλός ή κακός ο Ιβιτς αλλά αυτά κρίνονται το καλοκαίρι, όχι σε 5, 10 αγωνιστικές.
Ότι πει ο Ιβιτς λοιπόν.
Εδώ που τα λέμε η εικόνα του Τζαβέλλα σ όλο το ματς σίγουρα σε βάζει σε υποψίες.
Όχι ότι ο Βαρέλα δεν ήταν αστείος.
κι απ την άλλη βλέπεις τον Φυτανίδη που τον είχαμε ότι ώρα θέλαμε για 200 χιλιάρικα αλλά εμείς θέλαμε Βιβιάν και Ρικάρντο Κόστες
Ειμαστε βαθεια αρρωστοι, ακρως προβληματικοι, ο κοουτς αφησε να εννοηθεί πως παιχτες εχουν μειωμενη αποδοση, ο Τσομπανης το λεει ξεκαθαρα οπου βρεθει κι οπου σταθει και ακομη συζηταμε για μοιρες και τυχες και πουτσες μπλε.
Και επειδη το τωρα ή ποτε το χουμε ξανακουσει και ειναι πιο φτηνο να αλλαξει ο κοουτς απο 3-4-5 παιχτες αυτη τη φορα ειμαι ξεκαθαρα με τον Ιβιτς.
Διοτι τα σημερινα ρεζιλικια δεν καταπινονται.
Και επειδη το τωρα ή ποτε το χουμε ξανακουσει και ειναι πιο φτηνο να αλλαξει ο κοουτς απο 3-4-5 παιχτες αυτη τη φορα ειμαι ξεκαθαρα με τον Ιβιτς.
Διοτι τα σημερινα ρεζιλικια δεν καταπινονται.
κακιστη ημερα σημερα σε ολα τα επιπεδα Βλάνταν.
αντε, αγωνιστικά να πω οκ, εκαναν κατι @@ριες οι παιχτες τελοσπαντων.
αλλά διαφωνώ κάθετα με τις δηλώσεις σου, εκτός αν μιλάμε για μια κατάσταση στο απροχώρητο που τοτε ως εσχατο μεσο κανεις αυτο. αλλά δεν το πιστεύω ότι είμαστε σε μια τετοια κατάσταση οπότε θεωρώ ότι είτε "επίτηδες" είτε απο "απειρία" , μας έκανες σαν αστυνομική σειρά να ψάχνουμε τον...δολοφόνο και αυτό, δε μου αρέσει. ποτέ δε μου άρεσε όταν μιλάμε για αποδυτήρια ομάδας.
αλλά επειδή σε πιστεύω τα μάλα, τηρώ σιγή ιχθύος μεχρι να δω τις εξελίξεις τι θα φέρουν. .. σίγουρα παντως το να μπαινουν ερωτηματα, αν υπαρχει κόπρος, ειναι ενα καλο μεσο για να καθαριστεί αυτος. απλά μην το κάνουμε σήριαλ. παρακαλώ.
αντε, αγωνιστικά να πω οκ, εκαναν κατι @@ριες οι παιχτες τελοσπαντων.
αλλά διαφωνώ κάθετα με τις δηλώσεις σου, εκτός αν μιλάμε για μια κατάσταση στο απροχώρητο που τοτε ως εσχατο μεσο κανεις αυτο. αλλά δεν το πιστεύω ότι είμαστε σε μια τετοια κατάσταση οπότε θεωρώ ότι είτε "επίτηδες" είτε απο "απειρία" , μας έκανες σαν αστυνομική σειρά να ψάχνουμε τον...δολοφόνο και αυτό, δε μου αρέσει. ποτέ δε μου άρεσε όταν μιλάμε για αποδυτήρια ομάδας.
αλλά επειδή σε πιστεύω τα μάλα, τηρώ σιγή ιχθύος μεχρι να δω τις εξελίξεις τι θα φέρουν. .. σίγουρα παντως το να μπαινουν ερωτηματα, αν υπαρχει κόπρος, ειναι ενα καλο μεσο για να καθαριστεί αυτος. απλά μην το κάνουμε σήριαλ. παρακαλώ.
- kataramenos5
Ξεχαστε για λιγο τι λεει ο Βλαντο τι λεει ο Αγγελος(γνωστοι τρελοι και οι δυο) ξεχαστε και τι σας λενε γραφικοι οπως ο Κατ5 ΑΛΛΑ και ολοι αυτοι που σπευδουν να δικαιολογησουν τ αδικαιολογητα που ζουμε τοσα χρονια προσπαθωντας να τους βγαλουν ολους παλαβους.Εμπιστευτειτε τα ματακια σας και μονο αυτα.Ψαξτε στο γοογλη την περιοδο 2014 -2016 με τις λεξεις "Λαθος",ΠΑΟΚ" και καποια ονοματα απο διπλα και θα δειτε απιστευτες ομορφιες(οχι μονο στα γκολ) .Τοτε μπορει να μη δωσαμε τοση σημασια,ειτε γιατι κερδισε η ομαδα ειτε γιατι λαθη γινονται.Ομως λαθη επαναλαμβανομενα και μ αυτη τη συχνοτητα (απ τους ιδιους) οχι .Σε καποια παιχνιδια το λαθος γινεται 2 και τρεις φορες μεχρι να μπει η..πορνη
Αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι παιζει καποιος για να χασει ο ΠΑΟΚ.Απλα μπορει να χει παιξει οτι θα φαει γκολ.Ειναι πολλα τα λεφτα και σιγουρα.Φυσικα δε θα το κανει σε καθε φαση(μια δυο αρκουν) και δε θα το κανει σε καθε αγωνα(δεν ειναι μ@λακας).Σε καποιους θα ναι και κορυφαιος.
ΥΓ Φυσικα και κανω πλακα ,δε γινονται αυτα τα πραγματα στην χωρα των λαμογιων.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΟΚ.
Αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι παιζει καποιος για να χασει ο ΠΑΟΚ.Απλα μπορει να χει παιξει οτι θα φαει γκολ.Ειναι πολλα τα λεφτα και σιγουρα.Φυσικα δε θα το κανει σε καθε φαση(μια δυο αρκουν) και δε θα το κανει σε καθε αγωνα(δεν ειναι μ@λακας).Σε καποιους θα ναι και κορυφαιος.

ΥΓ Φυσικα και κανω πλακα ,δε γινονται αυτα τα πραγματα στην χωρα των λαμογιων.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΟΚ.
joshua έγραψε:Η Γκοντζαρεβα φταιει για ολα...Ψοφαμε ως λαος για θεωριες συνομωσιας...
Ποιές θεωρίες συνωμοσίας?
Εγώ βγαίνω αγκαλιά φωτογραφίες με τον ''έναν απο μας '' Τζαβέλα?
Εγώ ανανέωσα τον Γλύκο?
Δικός μου μπαμπάς είναι ο Γκαγκάτσης?
Εγώ πρότεινα τον Κάκο για τημ-μάνατζερ?
Εγώ χαχάνιζα για τις ''μπαλαρίνες''?
Τυχαία και ο Κάτσε και ο Σάμπο δημιουργούν ταυτόχρονα πειθαρχικά προβλήματα στις ομάδες τους?
Τυχαία έχασα από τον διαλυμένο ΟΦΗ 3-0?
Τυχαία έγιναν όσα έγιναν στην Ξάνθη?
Τρία χρόνια το ίδιο ακριβώς σενάριο.Ποιοί είναι οι σταθεροί πρωταγωνιστές?
Καλά κάνει και μιλάει δημόσια ο Ιβιτς, ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.
Μόνο έτσι μπορεί να εκβιάσει κινήσεις από τον Σαββίδη, έστω και τρώγοντας το κεφάλι του.
Δεν προβληματίζει το γεγονός ότι ένας άνθρωπος που είναι στην ομάδα τα περισσότερα χρόνια από το ρεβολουσιον και μετά και ξέρει πως να κινηθεί λέει αυτά που λεει?
pilotos έγραψε:+άπειρο ειδικά για το τέλος...kos έγραψε:το προβλημα της ομαδας ειναι δομικο και πολυπλευρο. ο ιβιτς ειναι γνησιο τεκνο αυτης της στρεβλωσης και μιλαει τωρα που το θιγουν οι καταστασεις.
SM-G935F
Το αυτό κι από μένα, η τελευταία πρόταση όλα τα λεφτά!
- pisakaipoupoula
και κάτι άλλο, αν δεν είναι 1000 % σίγουρος γι αυτό που είπε σήμερα ο Ιβιτς, θεωρώ φάουλ την όλη του στάση.
Αν όμως ισχύουν αυτά που λέει, με τα μπούνια μαζί του.
Αν όμως ισχύουν αυτά που λέει, με τα μπούνια μαζί του.
Έχω μια ελπίδα...
Να έγινε αυτό σήμερα, με υπόδειξη Ιβάν, αλλά μάλλον ψευδαίσθηση είναι. Ή μήπως τελικά υπάρχει Θεός στον πλανήτη ΠΑΟΚ;
SM-G935F
Να έγινε αυτό σήμερα, με υπόδειξη Ιβάν, αλλά μάλλον ψευδαίσθηση είναι. Ή μήπως τελικά υπάρχει Θεός στον πλανήτη ΠΑΟΚ;
SM-G935F
+1dimbar έγραψε:
Ποιές θεωρίες συνωμοσίας?
Εγώ βγαίνω αγκαλιά φωτογραφίες με τον ''έναν απο μας '' Τζαβέλα?
Εγώ ανανέωσα τον Γλύκο?
Δικός μου μπαμπάς είναι ο Γκαγκάτσης?
Εγώ πρότεινα τον Κάκο για τημ-μάνατζερ?
Εγώ χαχάνιζα για τις ''μπαλαρίνες''?
Τυχαία και ο Κάτσε και ο Σάμπο δημιουργούν ταυτόχρονα πειθαρχικά προβλήματα στις ομάδες τους?
Τυχαία έχασα από τον διαλυμένο ΟΦΗ 3-0?
Τυχαία έγιναν όσα έγιναν στην Ξάνθη?
Τρία χρόνια το ίδιο ακριβώς σενάριο.Ποιοί είναι οι σταθεροί πρωταγωνιστές?
Καλά κάνει και μιλάει δημόσια ο Ιβιτς, ο κόσμος το χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.
Μόνο έτσι μπορεί να εκβιάσει κινήσεις από τον Σαββίδη, έστω και τρώγοντας το κεφάλι του.
Δηλαδη οταν ηταν ο Ιβιτς παικτης στην ομαδα ο περιγυρος της δεν την επηρεαζε και ολα ηταν μια χαρα αλλα μετα την αποχωρηση του ξαφνικα ολοι συνομωτουν επι σειρα ετων με πρωτοπαλικαρα τους Κλαους,Γλυκο,Τζαβελα καθως 4 χρονια τωρα ειναι οι μονοι παικτες που εχουν μεινει σταθεροι.
Οοοοοχι, ΟΛΟΙ να παρουν το μπουλο...
Δε θα διασυρουν καποιοι το ονομα του ΠΑΟΚ σ'ολο τον κοσμο και μετα δε θα παταει ουτε ενας σοβαρος παικτης.
Εξαλλου δεν ειδα παρομοιες δηλωσεις για Βαρελα πχ στην Καραμπαχ που εφταιγε σε 2 γκολ, ουτε για τα τοσα γελοια πεναλτι του Λεοβατς...
Και αν εχεις υπονοιες και αμφιβολιες, η ευθυνη βαραινει πρωτα εσενα..
Υ.Γ.
Λιακοπουλος και Χιος for president!
1000 χρονια μνημονια, αναθεωρω..
Δε θα διασυρουν καποιοι το ονομα του ΠΑΟΚ σ'ολο τον κοσμο και μετα δε θα παταει ουτε ενας σοβαρος παικτης.
Εξαλλου δεν ειδα παρομοιες δηλωσεις για Βαρελα πχ στην Καραμπαχ που εφταιγε σε 2 γκολ, ουτε για τα τοσα γελοια πεναλτι του Λεοβατς...
Και αν εχεις υπονοιες και αμφιβολιες, η ευθυνη βαραινει πρωτα εσενα..
Ουτε χαρτακια ουτε πιπες..Λάθος είναι το δικό μου γιατί στην αρχή, έκανα κάποια πράγματα που δεν υπολόγισα να κάνω και τελευταία στιγμή άλλαξα.
Υ.Γ.
Λιακοπουλος και Χιος for president!
1000 χρονια μνημονια, αναθεωρω..