Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
ΜΕΓΑΛΕ ΙΒΑΝ διώξε τον τώρα και φέρε έναν σοβαρό προπονητή. Μην το βλέπεις σαν οικονομικό άνοιγμα. Ό,τι δώσεις για την αποζημίωση του γελοίου και για τον νέο προπονητή, ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ από το μεταγραφικό μπάτζετ του χρόνου. Πάλι κερδισμένοι θα είμαστε.
- kataramenos5
Μεγάλε Ιβαν ΜΗ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ.Αστον να πλησιάσει στην Τουμπα .. 
ΥΓ Είναι φανερό οτι πάει για την αποζημίωση .

ΥΓ Είναι φανερό οτι πάει για την αποζημίωση .
- PAPA TSIBIKOS
Και μετά θα ζητάει αποζημίωση για ψυχική οδύνη , αλλά δε γ@μείς , λεφτά υπάρχουνkataramenos5 έγραψε:Μεγάλε Ιβαν ΜΗ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ.Αστον να πλησιάσει στην Τουμπα ..![]()

- kataramenos5
Ιβανε βγάλε ανακοίνωση:
"Ελάτε να ενισχυσεται την ομάδα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τα Play off με τον ΠΑΣ Γιαννενα.
Θα είναι κι ο Γιωργος εκεί."
Σίγουρο sold out.
"Ελάτε να ενισχυσεται την ομάδα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τα Play off με τον ΠΑΣ Γιαννενα.
Θα είναι κι ο Γιωργος εκεί."
Σίγουρο sold out.

Τι λες θα το πάρουμε το τσαμπιονς λιγκ του χρόνου ή θα το αφήσουμε για τον άλλο χρόνο;
Ακόμη δεν σε υπολογίζουν στον τελικο με τέτοια εμφάνιση δεν θα πηγαίνες οποίος και αν σε σφυρίζεstelyk έγραψε:Μια χαρα σε υπολογιζουν και πολυ μαλιστα...eorptol έγραψε:Πέρα απο την άθλια εμφάνιση μας που δεν αποτελεί βεβαια δικαιολογία, η συμπεριφορα του σπαθα και του κάθε σπαθα δείχνει ότι ακόμη δεν μας υπολογίζουν
αν δε σε υπολογηζαν θα σε στελνανε τελικο να σε σκισουν εκει να μη ξαναβγαλεις φωνη...
00:12 και ακομα εχουμε τον ιδιο προπονητη???
τελιωνετε...
Γεια σου ρε Eortpol αλάνι.Εχει και άλλα τόπικ το φόρουμ.

Χαρα εσυ ε εγω δεν χαίρομαι με τα χάλια μας εσυ γελάς αυτη ειναι η διάφορα μας ότι και ο άγγελος να έρθει που δεν θέλω θα τον υποστηρίζω για υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ και αν με Άγγελο χάνει ο ΠΑΟΚ θα στεναχωρείεμε ΓΑΙ τον ΠΑΟΚ και όχι για το προπονητη
Εσυ γελάς με τα χθεσινά χάλια του ΠΑΟΚ όχι του Δωνη και του κάθε Δωνη
Εσυ γελάς με τα χθεσινά χάλια του ΠΑΟΚ όχι του Δωνη και του κάθε Δωνη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 28 Απρ 2013, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχεις πολύ πλάκα.
Ξέρεις τι γλέντι έριξα που αποκλειστήκαμε?
Δε σε μπανάρω τόσο καιρό γιατί έχεις πλακα ....παρόλο που έχεις φυτιλιάσει όλα τα τόπικ.
Ξέρεις τι γλέντι έριξα που αποκλειστήκαμε?
Δε σε μπανάρω τόσο καιρό γιατί έχεις πλακα ....παρόλο που έχεις φυτιλιάσει όλα τα τόπικ.
Ναι εγω έχω πλάκα που είμαι στενοχωρημένος εσυ που θεωρείς ότι δικαιώθηκες και βάζεις χαμογελάστες φατσουλες δείχνεις λύπημενος ; Και αν θες να με μπαναρεις επειδή εχω άλλη γνώμη με σένα καντο τι περιμένεις με απειλείς ; Πλάκα κανεις ;
Υποτίθεται ότι ο μόντ κρατάει κάποιες ισορροπίες και δεν προσπαθεί να επιβάλει την άποψη του στους άλλους απλα να την πει και οχι να απειλεί
Υποτίθεται ότι ο μόντ κρατάει κάποιες ισορροπίες και δεν προσπαθεί να επιβάλει την άποψη του στους άλλους απλα να την πει και οχι να απειλεί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 28 Απρ 2013, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα σταματήσω να σε ταίζω για λίγο.
Εχω κατι δουλειές.

Εχω κατι δουλειές.

Αν στις υποχρεώσεις του μόντ ειναι να ειρωνευετε οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ έχει διαφορετική (όχι υβριστική ) άποψη και να τον απειλεί με μπαναρισμα ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ακόμη και στις απαντήσεις που με δίνεις συνεχίζεις να ειρωνευεσε προφανώς κάπου στους κανονισμούς του μόντ θα λέει ότι έτσι πρέπει να φέρετε στα μέλη που δεν συμφωνείς μαζί τους
- Μπαρκαρούτσος
Τουλάχιστον ο Αρμαγεδώνης φέρνει κόσμο στη Τούμπα!GI4NNEN4 έγραψε:Άντε βγάλε τώρα μίνι διαρκείας... Ούτε 1500 κομμάτια δεν θα φύγουν. Στο γήπεδο θα πηγαίνουν μοναχά όσοι θέλουν να σκυλοβρίσουν (με το δίκιο τους) τον Δώνη.

Και μετά ξυπνήσαμε...PAPA TSIBIKOS έγραψε:Το γράφω εδώ μπας και πιάσει τόπο.
α.Ο Ζαγόρ παίρνει τα ηνία από τους επικίνδυνους Τσιτσιάκοφ-Βρύζα-Γεωργιάδη.
β.Σουτάρει τον όμορφο μαζί με όλο το γαβροπούστικο επιτελείο του.
γ.Προσωρινά φέρνει πίσω τον Γκαρσία ως κόουτς για τα πλευ ωχ με την προοπτική από την
νέα χρονιά να μείνει για όσο διάστημα χρειαστεί (2-3 χρόνια) ως βοηθός ενός μεγάλου
ευρωπαίου κόουτς και μετά να αναλάβει ο Πάμπλο ως πρώτος κόουτς.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από τα παραπάνω θα επέλθει η ηρεμία στην ομάδα και στον ΛΑΟ της.

Αλλά ο Chistyakov γιατί να φύγει; Εντολές του Σαββίδη εκτελεί, και είναι τα μάτια, η μύτη και τα αυτιά του, τίποτα παραπάνω...
Ειναι αυτός που φιλτράρει τις πληροφορίες που φτάνουν στον Ιβάν.
Η μέχρι τώρα στάση του και ο κακώς εννοούμενος ''τεχνοκρατισμός'' του έχουν αρνητικό ισοζύγιο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Ας μην ξεχνάμε την Γκαιπμελικού μεγέθους προπαγάνδα υπέρ του Δωνη με το βίντεο των 13ων αυτοματισμών.
Η μέχρι τώρα στάση του και ο κακώς εννοούμενος ''τεχνοκρατισμός'' του έχουν αρνητικό ισοζύγιο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Ας μην ξεχνάμε την Γκαιπμελικού μεγέθους προπαγάνδα υπέρ του Δωνη με το βίντεο των 13ων αυτοματισμών.