Nέος προπονητής (2010-2011)
-
Re: Μάκης Χάβος
Ο Κούπερ συνεχίζει να είναι όμως
Τώρα πέρα απο τα καλαμπούρια ο Σάντος είχε το μισο συμβόλαιο περίπου (600 ο ένας 1 μύριο ο άλλος) και δεν είχε και πολλές απαιτήσεις αρχικά. Απ'ότι ξέρω ο Κούπερ είχε πολλές απαιτήσεις όσον αφορά την ομάδα, στο σκουλήκι τουλάχιστον

Τώρα πέρα απο τα καλαμπούρια ο Σάντος είχε το μισο συμβόλαιο περίπου (600 ο ένας 1 μύριο ο άλλος) και δεν είχε και πολλές απαιτήσεις αρχικά. Απ'ότι ξέρω ο Κούπερ είχε πολλές απαιτήσεις όσον αφορά την ομάδα, στο σκουλήκι τουλάχιστον
Re: Nέος προπονητής
Μεταφέρθηκαν εδώ οι δημοσιεύσεις των 3 τελευταίων σελίδων του νήματος του Χάβου, γιατί αρχίζαμε και ξεφεύγαμε.
Όπως επίσης μεταφέρθηκε και το θέμα στη "Μεταγραφολογία".
Αν γίνεται, με μέτρο οι δημοσιεύσεις, γιατί θα τα ακούσω που το άνοιξα πάλι...
Όπως επίσης μεταφέρθηκε και το θέμα στη "Μεταγραφολογία".
Αν γίνεται, με μέτρο οι δημοσιεύσεις, γιατί θα τα ακούσω που το άνοιξα πάλι...
-
monopaokre έγραψε:Ο Κούπερ συνεχίζει να είναι όμως![]()
Ποσα επαιρνε ο κουπερ?

Re: Nέος προπονητής
Όλα τα ρεπορτάζ εδώ μέσα τα βλέπουνε ρε....σπορτνετ έγραψε: Παίζει δυνατά ο Κούπερ για ΠΑΟΚ!

οπως εχει πει ο ιδιος ο κουπερ,καλυτερα να εισαι λουζερ,παρα ανικανος.....Lord_GayrosSlayer έγραψε:Ο Κούπερ όμως είναι Ο λούζερ..

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
εμενα αυτος μου φαινεται καλυτερος........μεγαλο πουλεν μου ο el loco......
http://en.wikipedia.org/wiki/Marcelo_Bielsa

http://en.wikipedia.org/wiki/Marcelo_Bielsa

Για τον Μπιέλσα λένε ότι ενδιαφέρεται η Αμερικανική Ομοσπονδία που του προσφέρει συμβόλαιο 2μύρρια+ ετησίως. 

νταξει lord ο μπιελσα ειναι ονειρο απατηλο......πριν απο κανα μηνα νομιζω ειχε ακουστει κ για υποψηφιος αντικαταστατης του μανθανο(εξαιρετικος προπονητης,παρεπιπτοντως)....ας μη τρεφουμε μεγαλες προσδοκιες ομως του στυλ αγκιρε κ πελεγκρινι,γιατι η προσγειωση ισως ειναι αποτομη(δωνης).πιστευω ομως οτι στη διοικηση μετα απο διαλειμμα ενος χρονου θα κανουν σωστη επιλογη στο θεμα προπονητη....κ ο κουπερ ειναι καλη λυση....