11. Zlatan Muslimović
- paok nafplio
Re: 11. Zlatan Muslimović
ξερουμε αν ειναι οντως τραυματιας οπως ελεγε χθες ο σπικερ??αν ναι τι εχει κ ποσο θα μεινει εκτος??
βρειτε μου εσεις σεντερ φορ 190 με κορμι απο σιδερο και να εχει τετοια ταχυτητα και τεχνικη και να παιρνει κατω απο μυριο και τον παω στο αεροδρομιο να τον διωξουμε αμεσως
αλλα ενταξει εχουμε φιλομενο και παπαζογλου και θελαμε και γατακια τυπου καμπορα
ευτυχως που εβαλε το γκολ και περασαμε γιατι σημερα θα ψαχναμε ομαδα να τον δωσουμε με κανενα κατοσταρικο
αλλα ενταξει εχουμε φιλομενο και παπαζογλου και θελαμε και γατακια τυπου καμπορα
ευτυχως που εβαλε το γκολ και περασαμε γιατι σημερα θα ψαχναμε ομαδα να τον δωσουμε με κανενα κατοσταρικο
- sourmenetes
- Moderator
Τα λεγαμε και μας δικαιωσε...Τετοιο γκολ δεν θα δειτε αλλου...Μονο απο το ζλανταν..
Στοπαρισμα μπαλας,τη βαζει μπροστα του και πυροβολει..
Αυτες ειναι κινησεις μεγαλου επιθετικου.
Αυτα.Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε...
Ρε παιδια ποσα πιανει ο μουσλι να τον δωσουμε τα χρισουγεννα????

Στοπαρισμα μπαλας,τη βαζει μπροστα του και πυροβολει..
Αυτες ειναι κινησεις μεγαλου επιθετικου.
Αυτα.Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε...
Ρε παιδια ποσα πιανει ο μουσλι να τον δωσουμε τα χρισουγεννα????

<<Aγαπητε Νιανγκ
Σου ευχομαι καλη επιτυχια στο Τουρκικο πρωταθλημα και ραντεβου, ισως του χρονου στα ευρωπαικα γηπεδα.Μπορει να πηρες ολο το.....μπακιρι,
αλλα στο Γιουροπα Λινκ θα παιζω εγω με την Παοκαρα.
Ευχαριστω για τη φιλοξενια στη Πολη.
Με εκτιηση,
Ζλανταν Μουσλιμοβιτς.>>
apo sd.
Σου ευχομαι καλη επιτυχια στο Τουρκικο πρωταθλημα και ραντεβου, ισως του χρονου στα ευρωπαικα γηπεδα.Μπορει να πηρες ολο το.....μπακιρι,
αλλα στο Γιουροπα Λινκ θα παιζω εγω με την Παοκαρα.
Ευχαριστω για τη φιλοξενια στη Πολη.
Με εκτιηση,
Ζλανταν Μουσλιμοβιτς.>>
apo sd.
Sera4 έγραψε:[youtube]okvU--O43uc[/youtube]
![]()
Και παει ο Λινο ο ξενερωτος και το χαλαει.....

Πριν από κάνα μήνα δεν έλεγαν ότι ενδιαφέρεται η Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Μούσλι;
Ε, τώρα θα τους καρφώσει 2 γκολάκια...
Ε, τώρα θα τους καρφώσει 2 γκολάκια...

Οταν οι αλλοι κρυβονται στα μεγαλα ματς,ο μεγαλος Μουσλιμοβιτς παιρνει την ομαδα στις πλατες του.......
- Federacion
Πεστα αδερφέ!
ο ΤΙΜΩΡΟΣ δεν κρύβεται και ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!
(με καμία λογική)
ο ΤΙΜΩΡΟΣ δεν κρύβεται και ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!!!
(με καμία λογική)
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- 4NIKOS1986
εγω πιστευω ολοι γουσταριμουμε zlatan γιατι βαζει κρισιμα γκολ και αρχιδατα.το ευκολο δεν το εχει αλλα ολα ειναι σε ντερμπυ και κρισιμα
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ, έδειξε από τα πρώτα 4 κιόλας ματς τι μπορεί να κάνει.
Τέσσερα πανέμορφα γκολ σε 4 αγώνες. Και μετά; Μετά δυστυχώς χάθηκε μέσα στους τραυματισμούς. Κανένας δεν μπορούσε να του έχει παράπονο, μιας και ΠΑΝΤΑ σε κάθε αγώνα έπαιζε με πάθος.
Βέβαια, κανένας σχεδόν ποτέ δεν σκέφτηκε ότι σπάνια τροφοδοτούνταν όπως θα έπρεπε να τροφοδοτείται ένας σέντερ φορ. Όλο κάτι βαθιές μπαλιές στον γάμο του καραγκιόζη, όλο κάτι άτεχνες κάθετες, κτλ. Όμως προσπαθούσε για το καλύτερο, έδινε όλο του τον εαυτό.
Ας έρθουμε στην φετινή-περσινή χρονιά. Ήταν ο άνθρωπος των ντέρμπι. Σε όλα τα δύσκολα ματς, εκεί που οι περισσότεροι χάνονταν, εκείνος ουσιαστικά έπαιρνε "την δόση του" από την κατάσταση της στιγμής. Ήταν άλλος παίχτης... πίεζε ασταμάτητα και έβαζε απίθανα γκολ από το πουθενά! Διατηρεί ένα σερί καλών αγώνων.
Σκόραρε με ΠΑΟ, ύστερα με Εργοτέλη, ΟΣΦΠ και ΑΕΚ. Αλλά φυσικά, και το χθεσινό που ήταν και το πιο σημαντικό στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Φαίνεται επιτέλους να έχει πάρει μπρος, να βλέπουμε τον παίχτη που είχαμε αγοράσει. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχειά του. Και αυτό επειδή επιτέλους φαίνεται ότι έχει δίπλα του παίχτες ικανούς να τον τροφοδοτούν αλλά και για τον πιο βασικό λόγο... ο Δερμιτζάκης τον αφήνει να παίξει όπως εκείνος ξέρει.
Όχι σαν τον Σάντος, που τον έστελνε όλη την ώρα πίσω να μαρκάρει. Τι περιμένεις από έναν φορ όταν το κάνεις αυτό; Ο Παύλος φτιάχνει μια αρκετά επιθετικογενή ομάδα και ήρθε η ώρα του δικού μας Ζλάταν να δείξει τι μπορεί να κάνει. Και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει πολλά.
Aπό sportdog
Τέσσερα πανέμορφα γκολ σε 4 αγώνες. Και μετά; Μετά δυστυχώς χάθηκε μέσα στους τραυματισμούς. Κανένας δεν μπορούσε να του έχει παράπονο, μιας και ΠΑΝΤΑ σε κάθε αγώνα έπαιζε με πάθος.
Βέβαια, κανένας σχεδόν ποτέ δεν σκέφτηκε ότι σπάνια τροφοδοτούνταν όπως θα έπρεπε να τροφοδοτείται ένας σέντερ φορ. Όλο κάτι βαθιές μπαλιές στον γάμο του καραγκιόζη, όλο κάτι άτεχνες κάθετες, κτλ. Όμως προσπαθούσε για το καλύτερο, έδινε όλο του τον εαυτό.
Ας έρθουμε στην φετινή-περσινή χρονιά. Ήταν ο άνθρωπος των ντέρμπι. Σε όλα τα δύσκολα ματς, εκεί που οι περισσότεροι χάνονταν, εκείνος ουσιαστικά έπαιρνε "την δόση του" από την κατάσταση της στιγμής. Ήταν άλλος παίχτης... πίεζε ασταμάτητα και έβαζε απίθανα γκολ από το πουθενά! Διατηρεί ένα σερί καλών αγώνων.
Σκόραρε με ΠΑΟ, ύστερα με Εργοτέλη, ΟΣΦΠ και ΑΕΚ. Αλλά φυσικά, και το χθεσινό που ήταν και το πιο σημαντικό στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Φαίνεται επιτέλους να έχει πάρει μπρος, να βλέπουμε τον παίχτη που είχαμε αγοράσει. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχειά του. Και αυτό επειδή επιτέλους φαίνεται ότι έχει δίπλα του παίχτες ικανούς να τον τροφοδοτούν αλλά και για τον πιο βασικό λόγο... ο Δερμιτζάκης τον αφήνει να παίξει όπως εκείνος ξέρει.
Όχι σαν τον Σάντος, που τον έστελνε όλη την ώρα πίσω να μαρκάρει. Τι περιμένεις από έναν φορ όταν το κάνεις αυτό; Ο Παύλος φτιάχνει μια αρκετά επιθετικογενή ομάδα και ήρθε η ώρα του δικού μας Ζλάταν να δείξει τι μπορεί να κάνει. Και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κάνει πολλά.
Aπό sportdog
Muslim σημαίνει ''αυτός που υποτάσσεται'' στην κυριολεξία της λέξης...
Αλάνι έδειξες το αντίθετο...
Αλήθεια ο βασικός στόπερ της 4 Εθνικής ομάδας στον κόσμο σε πόση ώρα θα σε φτάσει, γιατί έχω κι ένα ραντεβού. Θα αργήσει;
Αλάνι έδειξες το αντίθετο...
Αλήθεια ο βασικός στόπερ της 4 Εθνικής ομάδας στον κόσμο σε πόση ώρα θα σε φτάσει, γιατί έχω κι ένα ραντεβού. Θα αργήσει;
Ολα καλα.
Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι το συμβόλαιό του λήγει το ερχομενο καλοκαιρι και
θα βλεπω ομαδες να καραδοκουν......
Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι το συμβόλαιό του λήγει το ερχομενο καλοκαιρι και
θα βλεπω ομαδες να καραδοκουν......

"Όχι σαν τον Σάντος, που τον έστελνε όλη την ώρα πίσω να μαρκάρει. Τι περιμένεις από έναν φορ όταν το κάνεις αυτό;"
Μεγαλο λαθος. Ο Σαντος συχνα του εβαζε τις φωνες ακριβως γιατι αναλωνοταν πιο πολυ στα εκτος περιοχης καθηκοντα του και οχι στα εντος περιοχης. Οπως λεμε "αμυντικογενης" και "ηττοπαθης".
Μεγαλο λαθος. Ο Σαντος συχνα του εβαζε τις φωνες ακριβως γιατι αναλωνοταν πιο πολυ στα εκτος περιοχης καθηκοντα του και οχι στα εντος περιοχης. Οπως λεμε "αμυντικογενης" και "ηττοπαθης".
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία: