Ότι να 'ναι!!!!!
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Που ήσουν τόσες μέρες Προεδράρα μας??? Έτρωγα κ έτρωγα σπόρια μέχρι να δηλώσεις και πάλι παρών!!!!
Εφαγες μαλλον πολλα σπορια τοτε φανταζομαι.... 8) 8)
Που ημουν ρωτας????
Δουλειες Λενακι, δουλειες...που να σου τα λεω ολα αυτα τωρα...δε θελω να σε στεναχωρησω...
Τι κανατε οσο ελειπα?????? Για λεγε.............
(...και μη ξεχασεις το καφε μου πληζ....)
Που ημουν ρωτας????
Δουλειες Λενακι, δουλειες...που να σου τα λεω ολα αυτα τωρα...δε θελω να σε στεναχωρησω...
Τι κανατε οσο ελειπα?????? Για λεγε.............
(...και μη ξεχασεις το καφε μου πληζ....)

- dreamwarrior
Πρόεδρε μαζί με τον καφέ σου και ένα μπουκαλάκι εμφιαλωμένο διαίτης παρακαλώ πολυ!!!!!!
Α και να μην το ξεχάσω..........Σήκωσε επιτέλους το γ@μημένο το κινητό σου γιατί θα στο σπάσω οκ;;;;;
Α και να μην το ξεχάσω..........Σήκωσε επιτέλους το γ@μημένο το κινητό σου γιατί θα στο σπάσω οκ;;;;;
Άστα να πάνε..Το νερό μετά με τους κουβάδες το κατέβαζα!!!
Αν και κάναμε ό,τι να'ναι..ό,τι μας κατέβαινε στο μυαλό(όσοι από μας δεν το έχουν χάσει ακόμα).. ήμασταν κατά βάθος πολύ καλά παιδιά!!!
Πρόεδρε αν είδες και παραπάνω βάλθηκαν να με παντρέψουν.. Πάρε θέση σε παρακαλώ..
Όσο για τον καφέ ακόμα δεν μου έχεις πει πως τον πίνεις..
Αν και κάναμε ό,τι να'ναι..ό,τι μας κατέβαινε στο μυαλό(όσοι από μας δεν το έχουν χάσει ακόμα).. ήμασταν κατά βάθος πολύ καλά παιδιά!!!
Πρόεδρε αν είδες και παραπάνω βάλθηκαν να με παντρέψουν.. Πάρε θέση σε παρακαλώ..
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??????????????????????????l3n@@ έγραψε: Πρόεδρε αν είδες και παραπάνω βάλθηκαν να με παντρέψουν.. Πάρε θέση σε παρακαλώ..
Ποιος βαλθηκε να σε παντρεψει???? Και ποιος ειναι ο τυχερος?????
Για πες μου να τα φροντισω ολα εγω...μη στεναχωριεσαι για τιποτα. Εδω ειμαι εγω!!!
Τον καφε σκετο Λενα...και βαρυ!!!!
dreamwarrior έγραψε:Πρόεδρε μαζί με τον καφέ σου και ένα μπουκαλάκι εμφιαλωμένο διαίτης παρακαλώ πολυ!!!!!!
Ντρημ....δεξαμενε!!!!

- dreamwarrior
Ένας καφές βαρύς και σκέτος για τον πρόεδρο.. Έφτασεεεεεεεεε...
Να εδώ ο dream λέει ότι θέλει να γίνει και κουμπάρος..Μέχρι και παρανυφάκια προσφέρθηκαν!!! Πες τους σε παρακαλώ ότι ακόμα δεν είμαι για γάμους εγώ.. Θα παντρευτώ όταν πάρουμε πρωτάθλημα!!!!
Να εδώ ο dream λέει ότι θέλει να γίνει και κουμπάρος..Μέχρι και παρανυφάκια προσφέρθηκαν!!! Πες τους σε παρακαλώ ότι ακόμα δεν είμαι για γάμους εγώ.. Θα παντρευτώ όταν πάρουμε πρωτάθλημα!!!!
Χαχα...μη στεναχωριεσαι καλε...κι εμενα ο Ντρημ θελει να γινει κουμπαρος αλλα κολλησε κι εμεινε στα λογια....
Μη μου πεις οτι σου βρηκε και γαμπρο????
Οσο γι' αυτο που λες για πρωταθλημα κι ετσι, θα σε συμβουλευα να εισαι προσεκτικη....ή θα μεινεις στο ραφι τελικα ή θα εχουμε οντως γαμους το επομενο καλοκαιρι....

Μη μου πεις οτι σου βρηκε και γαμπρο????
Οσο γι' αυτο που λες για πρωταθλημα κι ετσι, θα σε συμβουλευα να εισαι προσεκτικη....ή θα μεινεις στο ραφι τελικα ή θα εχουμε οντως γαμους το επομενο καλοκαιρι....

Επειδή πιστεύω ότι θα γίνει κανένα θαύμα και θα την σηκώσουμε την κούπα του χρόνου λέω μήπως να αρχίζατε να ράβετε κανένα κοστουμάκι για τον γάμο..
Α μαλιστα....χαχαχα....λοιπον λεω να παμε ολοι μαζι σε καναν ραφτη να μας παρει τα μετρα... Θα μας βγει και πιο φθηνα...
Εκτος κι αν εσυ θελεις κανα τρελο νυφικο και μεινουμε στο τελος μπατιρηδες...
Διαρκειας, μετοχες, μινι διαρκειας, παλι μετοχες, νυφικα, κουστουμια, γαμοι, βαφτησια...παει πτωχευσαμε...
Εκτος κι αν εσυ θελεις κανα τρελο νυφικο και μεινουμε στο τελος μπατιρηδες...
Διαρκειας, μετοχες, μινι διαρκειας, παλι μετοχες, νυφικα, κουστουμια, γαμοι, βαφτησια...παει πτωχευσαμε...
- DimisK
- Επικοινωνία:
.....είπεν ο Χαρίλαος Τρικούπης!!!

Ρε Ντρημ, πως μυρίζεσαι τον Πρόεδρο και μόλις ποστάρει, αμέσως μπαίνεις μέσα; Τι διάολο, καραούλι φυλάς;
Πρόεδρε κι εμείς σε πεθυμήσαμε, αλλά εμείς θα σε δούμε συντόμως. Για τον Dream δεν ξέρω που το παίζει φίρμα και αγνοεί τις...Γενικές Συνελεύσεις μας...

Ρε Ντρημ, πως μυρίζεσαι τον Πρόεδρο και μόλις ποστάρει, αμέσως μπαίνεις μέσα; Τι διάολο, καραούλι φυλάς;

Πρόεδρε κι εμείς σε πεθυμήσαμε, αλλά εμείς θα σε δούμε συντόμως. Για τον Dream δεν ξέρω που το παίζει φίρμα και αγνοεί τις...Γενικές Συνελεύσεις μας...

-
DimisK έγραψε:
Ρε Ντρημ, πως μυρίζεσαι τον Πρόεδρο και μόλις ποστάρει, αμέσως μπαίνεις μέσα; Τι διάολο, καραούλι φυλάς;![]()
![]()
![]()
Πρόεδρε κι εμείς σε πεθυμήσαμε, αλλά εμείς θα σε δούμε συντόμως. Για τον Dream δεν ξέρω που το παίζει φίρμα και αγνοεί τις...Γενικές Συνελεύσεις μας...![]()
![]()
Πες τα ρε Δημητρη...πες τα γιατι κι εμενα πολυ υποπτο μου φαινετε...εχει γεμισει χαφιεδες και σπιουνους το τοπικ...
Μια "καλημερα" θες να πεις και σε δυο δευτερολεπτα το μαθαινει ολη η γειτονια και πριν απ' ολους αυτος... Κουτσομπολιο και καφεδακι πρωι πρωι...τουλαχιστον να επλεκε ο Ντρημ και κατι, να πω "παει στο διαολο", αλλα ετσι πια????
Το ραντεβου ισχυει Δημητρη!!!! Θα ειμαι εκει!!!