Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Federacion

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Federacion »

ίσως να παρεξήγησα γιατι δεν είμαι καλός στα παζαροοικονομικά (αλλα ναι ξέρω διαίρεση)
το μόνο που ήθελα να πω με ευκαιρία του σχολίου σου είναι πως όσο και να "πιάνει" στην αγόρα,
ακόμη κι αν πιάσει 15 και τον θέλει η Μπαρτσελόνο
ακόμη κι αν δεν θα μπορώ με τίποτα να τον κρατήσω
βαθιά μεσα μου θα λυπηθώ να τον δω να φεύγει.

απλα ήθελα να πω να αφησούμε τα λογιστικά.
σ αυτο το τόπικ έχει λιγοτερη "αποθέωση" απο "λογιστικά"
και δε νομίζω να του αξίζει κάτι τέτοιο.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Federacion έγραψε:ρε δεν κόβουμε λίγο τη μεταγροφολογία για το παλικάρι;
καταντάει εκνευριστικό,
είναι ο καλύτερος κι εμεις σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ θελουμε τον καλύτερο στην ομαδα μας._
Ωραίος ο Federacion! Θα προκαλέσεις κύμα αυτοκτονιών στο 30-40% των μελών του forum που υπάρχουν μόνο για τη μεταγραφολογία...

To κρίμα στο λαιμό σου!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Federacion έγραψε:ίσως να παρεξήγησα γιατι δεν είμαι καλός στα παζαροοικονομικά (αλλα ναι ξέρω διαίρεση)
το μόνο που ήθελα να πω με ευκαιρία του σχολίου σου είναι πως όσο και να "πιάνει" στην αγόρα,
ακόμη κι αν πιάσει 15 και τον θέλει η Μπαρτσελόνο
ακόμη κι αν δεν θα μπορώ με τίποτα να τον κρατήσω
βαθιά μεσα μου θα λυπηθώ να τον δω να φεύγει.

απλα ήθελα να πω να αφησούμε τα λογιστικά.
σ αυτο το τόπικ έχει λιγοτερη "αποθέωση" απο "λογιστικά"
και δε νομίζω να του αξίζει κάτι τέτοιο.

Τώρα συννενοηθήκαμε..... :D
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Με το συμπάθειο αδέρφια αλλά η προσπάθεια κάποιων να πουλήσουν την παιχτούρα μας με λίγα ή πολλά έχει καταντήσει αηδία !!!

Δεν ταιριάζει στον παοκτσή να ασχολήτε με αυτά τα θέματα ούτε με τον ένα τρόπο ούτε με τον άλλο.

Δεν μπορώ να καταλάβω πότε επιτέλους θα ξυπνήσουμε ...

Πέρσι μαλώναμε για το θέμα προπονητή φέτος για το πόσο θα πουλήσουμε τον Βιερίνια.

Μεγαλύτερη βλακεία από αυτήν δεν υπάρχει !!! Δεν καταλαβαίνουν όλοι ότι κάνουν κακό ?
Ακόμα και οι "καλύτεροί" μας δημοσιογράφοι μπήκαν στο κόλπο !!! Μεγάλη ξεφτίλα η ιστορία ...

Αφήστε μας ρε σεις να φανταζόμαστε την παιχτούρα να αλωνίζει για άλλον ένα χρόνο τα γήπεδα με τον δικέφαλο στο στήθος !!! Μην μας τρελένετε πάλι καλοκαιριάτικα !!!

Αντί να συζητάμε για το ποιοι θα ταίριαζαν δίπλα του συζητάμε αν θα πουληθεί 5 ή 15 ... Πάτε καλά ρε σεις ?????
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

<<Αντί να συζητάμε για το ποιοι θα ταίριαζαν δίπλα του συζητάμε αν θα πουληθεί 5 ή 15 ...>>

Αυτή η παράγραφος είναι όλα τα λεφτά....μιας που λύθηκε το θέμα κόουτς. :mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

εγω καταλαβα οτι αρδ τους αποκαλουμε αλλα δεν παμε πισω εδω μεσα. Εχω διαβασει ποσες σελιδες και το μονο που δαπιστωσα ειναι οτι μας καιει η πωληση του!!!!
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΕΙΠΕ Η ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ?
12-13 ΜΥΡΙΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΣΚΑΤΕ? ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ 15 ΜΥΡΙΑ (ΤΗΣ ΡΗΤΡΑΣ) ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ.
Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

[code]http://www.gazzetta.gr/article/item/202323-porta-ston-olubiako-gia-vierinia[/code]

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ζαγοράκη προς τον Ολυμπιακό στην πρόταση που σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta κατέθεσε, μέσω γνωστού μάνατζερ για την απόκτηση του Βιερίνια. «Δεν το συζητάω , αν πουληθεί θα πάει μόνο στο εξωτερικό» είπε ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ολυμπιακός «χτύπησε» την πόρτα του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αντρέ Βιερίνια. Την προηγούμενη Παρασκευή (10/6) εμφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη γνωστός μάνατζερ που λειτουργεί για τον Ολυμπιακό και επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα. Ο Ζαγοράκης τον φιλοξένησε στο γραφείο του για να ξεκινήσει άμεσα η συζήτηση για τον διεθνή Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Η πρόταση του Ολυμπιακού η οποία ήταν επίσημη και αποτυπωμένη σε χαρτί ήταν η εξής: «Ο Μαρινάκης προσφέρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ και τον Μήτρογλου με ελευθέρας». Ο Ζαγοράκης απάντησε πως: ««Δεν το συζητάω. Και το χαρτί της προσφοράς να μου αφήσεις στο γραφείο δεν θα το δω. Ο παίκτης δεν πωλείται στον Ολυμπιακό. Αν πουληθεί θα πουληθεί μόνο στο εξωτερικό». Σ’ αυτό το σημείο η κουβέντα ολοκληρώθηκε με τον μάνατζερ να ενημερώνει τον Μαρινάκη για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Σάβ 18 Ιουν 2011, 09:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: code
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καλα αμα ειναι πληροφοριε του γκαζετα σωθηκαμε... :lol: :lol:

καλα ρε παιδοβουβαλο και εσυ τι 2,5 πιτογυρο παραγγελνεις??? :twisted: :twisted: :lol: :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Σερα παιζει να ειναι αληθεια φιλε

Γιαυτο το αλλο το κ@ριολακι ο Παπανικολαου βγάζει χολή σε ένα άρθρο στην εξεδρα και απο την Ερασπορ

Τους εχει τσουξει πολύ που βρήκαν κλειστή πόρτα.
black death

Δημοσίευση από black death »

Εγώ πάντως γουστάρω κάργα όταν τα γαυράκια αρχίζουν το κλάμα του στυλ "ναι ρε κομπλεξικοί αλλά στον Παναθηναϊκό θα τον δίνατε"... :lol:

Μιλάμε οι τύποι λένε εμάς κομπλεξικούς αλλά αυτοί έχουν ακόμα μεγαλύτερο κόμπλεξ με εμάς! :lol:

edit: Όσο για αυτόν τον Παπανικολάου, τι να λέμε τώρα... Ο τύπος πιστεύει ότι ο Μαρινάκης μπορεί να μεταμορφώσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο προς το καλύτερο! :lol: :lol: :lol: Μιλάμε για το κατώτατο είδος γαύρου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Παρ 17 Ιουν 2011, 19:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gsavvas

Δημοσίευση από gsavvas »

http://youtu.be/KHOb0uj8nGE αφιερωμενο στους ΟΣΦΠΙΚΟΥΣ!
yiannisPAOKitalia

cristiano4 έγραψε:Η πρόταση του Ολυμπιακού η οποία ήταν επίσημη και αποτυπωμένη σε χαρτί ήταν η εξής: «Ο Μαρινάκης προσφέρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ και τον Μήτρογλου με ελευθέρας». Ο Ζαγοράκης απάντησε πως: ««Δεν το συζητάω. Και το χαρτί της προσφοράς να μου αφήσεις στο γραφείο δεν θα το δω. Ο παίκτης δεν πωλείται στον Ολυμπιακό. Αν πουληθεί θα πουληθεί μόνο στο εξωτερικό». Σ’ αυτό το σημείο η κουβέντα ολοκληρώθηκε με τον μάνατζερ να ενημερώνει τον Μαρινάκη για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Τ'αγαπημένο μου παραμυθάκι.. τρελαίνομαι για κάτι τέτοια!!! :mrgreen:

Μάνατζερ: Καλημέρα! Έχουμε πρόταση για τον Vieirinha!!
Ζαγόρ: Καλά...
Μάνατζερ: ..ε.. Τι.. τι εννοείτε καλά? Ενδιαφέρεστε?
Ζαγόρ: Μπα..
Μάνατζερ: Μα ούτε να τη διαβάσετε δε θέλετε?
Μάνατζερ: Μα σας λέω, 2,5 εκ. + το καγκούρι με ελευθέρας!
Ζαγόρ: ...
Μάνατζερ: Δεν έχετε να σχολιάσετε κάτι?
Ζαγόρ: Ναι, πόσο μ@λ@κες είστε εσύ και ο χοντρός?
Μάνατζερ: :o
Ζαγόρ: Τί? Παρεξηγήθηκες? Τσίμπα ένα αρχίδι!
Μάνατζερ: :shock:
Ζαγόρ: Τί ρε? Πάλι παρεξηγήθηκες?
Μάνατζερ: Τι να σας πω..?
Ζαγόρ: Τίποτα.. Τσίμπα και τ'άλλο!

:opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

yiannisPAOKitalia έγραψε: Τ'αγαπημένο μου παραμυθάκι.. τρελαίνομαι για κάτι τέτοια!!! :mrgreen:

Μάνατζερ: Καλημέρα! Έχουμε πρόταση για τον Vieirinha!!
Ζαγόρ: Καλά...
Μάνατζερ: ..ε.. Τι.. τι εννοείτε καλά? Ενδιαφέρεστε?
Μάνατζερ: Μα ούτε να τη διαβάσετε δε θέλετε?
Μάνατζερ: Μα σας λέω, 2,5 εκ. + το καγκούρι με ελευθέρας! (και ένα νικελωμένο οκτάβολτο takegawa!)
Ζαγόρ: ...
Μάνατζερ: Δεν έχετε να σχολιάσετε κάτι?
Ζαγόρ: Ναι, πόσο μ@λ@κες είστε εσύ και ο χοντρός?
Μάνατζερ: :o
Ζαγόρ: Τί? Παρεξηγήθηκες? Τσίμπα ένα αρχίδι!
Μάνατζερ: :shock:
Ζαγόρ: Τί ρε? Πάλι παρεξηγήθηκες?
Μάνατζερ: Τι να σας πω..?
Ζαγόρ: Τίποτα.. Τσίμπα και τ'άλλο!

:opaokara:
Εκανα μια μικρή πρόσθεση ( τη καγκουροπαπια)
yiannisPAOKitalia

Στον Ολυμπιακό αφού διάβασαν την αποκάλυψη του gazzetta.gr για το θέμα Βιειρίνια έπραξαν το αυτονόητο, που ήταν να προχωρήσουν σε διάψευση των συγκεκριμένων πληροφοριών.

Πιο χαρακτηριστικά από τον Ολυμπιακό ανέφεραν ότι «δεν έχει καμία πρόταση ή προσέγγιση προς τον ΠΑΟΚ για τον παίκτη». Επιπλέον τόνιζαν ότι δεν κατανοούν το που αποσκοπεί η διοχεύτεση τέτοιων πληροφοριών. Με αυτόν τον τρόπο διέψευσαν πως έχει γίνει κίνηση για την απόκτηση του Αντελίνο Βιειρίνια από τον δικέφαλο του Βορρά.
ΦΑΠ!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μυριζει ανανεωση....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”