Γιατρέ μου, εγώ είμαι χρόνια τώρα μακριά, γνωστούς σε θέσεις «ισχύος» δεν έχω, και το μόνο μου βήμα είναι το Παοκμανια. Εσυ σαν παλιός Παοκτσης με ιστορία και σίγουρα γνωστούς σε αυτούς τους κύκλους, δεν μπορείς κάπως να κινητοποιήσεις μαζί με τους φίλους/γνωστούς σου κάποιες καταστάσεις; Κάτι να γίνει; Αφού οι ανώνυμοι οργανωμένοι δεν κάνουν τίποτα, μήπως πρέπει οι «επώνυμοι» Παοκτσηδες να βγουν μπροστά.Γερασίμου έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 18:03 Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα δεν ξέραμε λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέρμαε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που λέγεται ΠΑΟΚ.
Μαθητής ακόμα έκλαψα για τις κλοπές πρωταθλήματος και κυπέλλου το 1973, όπως και οι old school.
Μετά από 4 χρόνια ξαναέκλαψα για τις κλοπές πρωταθλήματος και κυπέλλου το 1977, όπως και οι old school.
Υπέφερα από τους καπνούς των δακρυγόνων μέσα στην Τούμπα, λιγότερο από αυτό που είδα με την διαιτησία του Λίτσα που σήμαινε κλοπή του πρωταθλήματος το 1980, όπως και όλοι οι old school.
Στα λίγα μέτρα από την θέση που καθόμουν στις 31/5/81 είδα τον Λόραντ να σωριάζεται και τον Γιγή με τον Χαλβατζούλη να μας δείχνουν να καταλάβουμε ότι έφυγε.
Βγήκα από τα ρούχα μου με την κλοπή του κυπέλλου του 1983.
Μαζί με φίλους καθόμασταν έξω στην Πλ. Ναυαρίνου στις 2/11/83 μέχρι πολύ αργά, μετά από τον πιο άδικο ίσως αποκλεισμό ελέω του Σκωτσέζου κόρακα από την Μπάγερν (ομάδα που δεν χώνεψα ακόμα περισσότερο, αφού δεν την χώνευα από την δεκαετία του '70).
Έζησα τον διχασμό και σαν μέτοχος μαζί με τον πατέρα μου, έχοντας τότε αμφότεροι ένα καλό αριθμό μετοχών και είχαμε φάει τον "παπά" του Μπούζα για κόντρα στον Γ. Παντελάκη ο οποίος τα έβαλε με θεούς και δαίμονες και είχε να αντιμετωπίσει και 3 εφοπλιστές στο λεκανοπέδιο. Η αιτία της κόντρας; Επειδή δεν ήταν αυτός εφοπλιστής!
Πέρασα τα πέτρινα χρόνια και ευτυχώς ένα μεγάλο διάστημα έλειπα στην Αγγλία, ήταν μέρες που δεν ήθελα ούτε να περάσω από την Τούμπα, έζησα όπως όλοι τον φόβο του υποβιβασμού το 1996 και η παρηγοριά μου τότε ήταν το Παλέ και η ομάδα μπάσκετ.
Ζήσαμε όλοι (φαντάζομαι πως όλοι εδώ ήταν σε θέση να τα ζήσουν) τα χρόνια Μπατατούδη (βοήθησε μεν, έκανε μλκς δε, αλλά είδαμε και δύο κύπελλα με αυτόν) και το χειρότερο, αυτά του Γούμενου που πήρε μέχρι και τα κέρματα του κυλικείου και έφυγε.
Ζήσαμε όλοι την χαρά της έλευσης ενός προύχοντα που έφερε την ελπίδα, άλλαξε το status του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και είδαμε με αυτόν τόσους τίτλους όσους τα προηγούμενα χρόνια και γίναμε τούρκοι κατά το κοινώς λεγόμενο και για έναν κλεμμένο.
Πιστεύω ότι όλοι όπως και 'γω και οι σύγχρονοί μου γνωρίζετε τι θα πει αχαριστία και το χειρότερο, τί θα πει διαίρεση, αν και η αναλογία 98/2 δεν δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό, χωρίς όμως η τρέχουσα κατάσταση να μην κρύβει και τις όποιες παγίδες. Αντί να ασχολούμαστε με την πορεία της ομάδας, με τα όποια λάθη παικτών και προπονητή που στοίχισαν βαθμούς που έπρεπε να είχαμε στο σακούλι σήμερα, αντί να κάνουμε σκληρή αν θέλετε αλλά καλόπιστη κριτική στην διοίκηση για τα λάθη κύρια στις μεταγραφές, αντί να χαρούμε τις νίκες και κύρια τις δύο τελευταίες, ασχολούμαστε με ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε με ψιλά γράμματα. Αυτοί που το δημιούργησαν αντί να κάνουν την στοιχειώδη αυτοκριτική και να το σβήσουν, ρίχνουν κηροζίνη για να επιτύχουν την έκρηξη που θα τους βγάλει από την αφάνεια στην οποία βρίσκονται εδώ και 30 χρόνια.
Υποχρέωση όλων μας η πολιτική της προσπάθειας "διαίρει και βασίλευε" (βασίλευε μόνο στον μικρόκοσμό τους και σε ελάχιστους καλοθελητές παρατρεχάμενους), να μην περάσει, να πέσει στον λάκο των λεόντων η πολιτική του σημερινού ΑΣ και να σβηστούν οι υπεύθυνοι από την ιστορία της ομάδας. Να μπορούμε επιτέλους να βλέπουμε μόνο το αγωνιστικό και να τελειώσουμε τάχιστα με το εξωαγωνιστικό.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- Montrealiotis
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
- Ιάσονας, Alchemist, Γερασίμου
Ομολογώ οτι έχω μείνει από λόγια. Κάποιοι μας λένε ψέμματα μέσα στα μούτρα μας (αφού υπάρχουν άνθρωποι τού ΑΣ που μας λένε εντελώς αλληλοσυγκξρουόμενα πράγματα για το τι έγινε χθες). Η αλήθεια θα βγει στη φόρα εύκολα, τόσος κόσμος ήταν εκεί.
- Stelios Bagios
Η διαχείριση της όλης κατάστασης από πλευράς του Ερασιτέχνη γίνεται ολοένα και χειρότερη.
Αυτή η Διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ότι είναι άξια να αποφασίσει για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.
Αυτή η Διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ότι είναι άξια να αποφασίσει για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.
συγκλονιστικος Ηλιας κεμανετζιδης τωρα στο ραδιοφωνο....city 106,1
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- Apil44, ΚΩΣΤΑΣ2019
Θα φύγει ο ΠΑΟΚ απο την Τούμπα????
Σώπα ρε μάγκα. Και ποιός είσαι εσύ?
Κάντε καμια κίνηση, και θα φύγετε με ελικόπτερα απο τη Χώρα. Όλοι μαζί.
Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στο Λαό του όπως γράφτηκε σε εκείνο το πανό..
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ο Λαός του.
Οι ΑΣίτες δεν ανήκετε στο Λαό του ΠΑΟΚ.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ και ΦΥΓΕΤΕ.
Σώπα ρε μάγκα. Και ποιός είσαι εσύ?
Κάντε καμια κίνηση, και θα φύγετε με ελικόπτερα απο τη Χώρα. Όλοι μαζί.
Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στο Λαό του όπως γράφτηκε σε εκείνο το πανό..
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ο Λαός του.
Οι ΑΣίτες δεν ανήκετε στο Λαό του ΠΑΟΚ.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ και ΦΥΓΕΤΕ.
- These users thanked the author Franky for the post (total 7):
- Apil44, eorptol1, iremidynami 4+, leomatos88, Γερασίμου, Montrealiotis, Dimitris_L4
τι συμφεροντα κρυβονται απο πισω που αφηνουν να ξευτιλιζονται οι φουρναραιοι.....οπως λεει και ο Ηλιας ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΕΣΥ Η Ο ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΡΥΦΟ.....ΕΓΙΝΕ Η ΟΧΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ?
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
- Γερασίμου, Montrealiotis, ΚΩΣΤΑΣ2019
Ε καλά δεν είναι χθεσινός ο Ηλίας
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019
Ευχαριστώ φίλε montrealiotis για την παράθεση. Δεν θεωρώ εαυτόν "επώνυμο", όπως ερμηνεύεται αυτός ο όρος στις μέρες μας. Καταλαβαίνεις από την αναδρομή που έκανα ότι πέρασα πλέον τα 60, όπως και η γενιά μου. Το μόνο ίσως που μπορούμε να κάνουμε στην παρούσα φάση, μη όντες κιόλας μέλη του ΑΣ, είναι να κινητοποιηθούμε μέσω διαδικτύου. Απλός μέτοχος είμαι τώρα και δεν μπορώ να έχω λόγο και παρουσία στα όργανα του ΆιΣιχτίρ. Αυτό που νομίζω ότι χρειάζεται είναι μια κινητοποίηση των συνδέσμων και των νέων ΠΑΟΚτσήδων. Μαζική και στο καρφί, όπως η ανακοίνωση των Δυτικών Συνοικιών η οποία ξεμπρόστιασε τους "θεματοφύλακες", αλλά δυστυχώς και μέχρι στιγμής τουλάχιστον υπήρξε μεμονωμένη.Montrealiotis έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 18:28Γιατρέ μου, εγώ είμαι χρόνια τώρα μακριά, γνωστούς σε θέσεις «ισχύος» δεν έχω, και το μόνο μου βήμα είναι το Παοκμανια. Εσυ σαν παλιός Παοκτσης με ιστορία και σίγουρα γνωστούς σε αυτούς τους κύκλους, δεν μπορείς κάπως να κινητοποιήσεις μαζί με τους φίλους/γνωστούς σου κάποιες καταστάσεις; Κάτι να γίνει; Αφού οι ανώνυμοι οργανωμένοι δεν κάνουν τίποτα, μήπως πρέπει οι «επώνυμοι» Παοκτσηδες να βγουν μπροστά.Γερασίμου έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 18:03 Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα δεν ξέραμε λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέρμαε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που λέγεται ΠΑΟΚ.
Μαθητής ακόμα έκλαψα για τις κλοπές πρωταθλήματος και κυπέλλου το 1973, όπως και οι old school.
Μετά από 4 χρόνια ξαναέκλαψα για τις κλοπές πρωταθλήματος και κυπέλλου το 1977, όπως και οι old school.
Υπέφερα από τους καπνούς των δακρυγόνων μέσα στην Τούμπα, λιγότερο από αυτό που είδα με την διαιτησία του Λίτσα που σήμαινε κλοπή του πρωταθλήματος το 1980, όπως και όλοι οι old school.
Στα λίγα μέτρα από την θέση που καθόμουν στις 31/5/81 είδα τον Λόραντ να σωριάζεται και τον Γιγή με τον Χαλβατζούλη να μας δείχνουν να καταλάβουμε ότι έφυγε.
Βγήκα από τα ρούχα μου με την κλοπή του κυπέλλου του 1983.
Μαζί με φίλους καθόμασταν έξω στην Πλ. Ναυαρίνου στις 2/11/83 μέχρι πολύ αργά, μετά από τον πιο άδικο ίσως αποκλεισμό ελέω του Σκωτσέζου κόρακα από την Μπάγερν (ομάδα που δεν χώνεψα ακόμα περισσότερο, αφού δεν την χώνευα από την δεκαετία του '70).
Έζησα τον διχασμό και σαν μέτοχος μαζί με τον πατέρα μου, έχοντας τότε αμφότεροι ένα καλό αριθμό μετοχών και είχαμε φάει τον "παπά" του Μπούζα για κόντρα στον Γ. Παντελάκη ο οποίος τα έβαλε με θεούς και δαίμονες και είχε να αντιμετωπίσει και 3 εφοπλιστές στο λεκανοπέδιο. Η αιτία της κόντρας; Επειδή δεν ήταν αυτός εφοπλιστής!
Πέρασα τα πέτρινα χρόνια και ευτυχώς ένα μεγάλο διάστημα έλειπα στην Αγγλία, ήταν μέρες που δεν ήθελα ούτε να περάσω από την Τούμπα, έζησα όπως όλοι τον φόβο του υποβιβασμού το 1996 και η παρηγοριά μου τότε ήταν το Παλέ και η ομάδα μπάσκετ.
Ζήσαμε όλοι (φαντάζομαι πως όλοι εδώ ήταν σε θέση να τα ζήσουν) τα χρόνια Μπατατούδη (βοήθησε μεν, έκανε μλκς δε, αλλά είδαμε και δύο κύπελλα με αυτόν) και το χειρότερο, αυτά του Γούμενου που πήρε μέχρι και τα κέρματα του κυλικείου και έφυγε.
Ζήσαμε όλοι την χαρά της έλευσης ενός προύχοντα που έφερε την ελπίδα, άλλαξε το status του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και είδαμε με αυτόν τόσους τίτλους όσους τα προηγούμενα χρόνια και γίναμε τούρκοι κατά το κοινώς λεγόμενο και για έναν κλεμμένο.
Πιστεύω ότι όλοι όπως και 'γω και οι σύγχρονοί μου γνωρίζετε τι θα πει αχαριστία και το χειρότερο, τί θα πει διαίρεση, αν και η αναλογία 98/2 δεν δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό, χωρίς όμως η τρέχουσα κατάσταση να μην κρύβει και τις όποιες παγίδες. Αντί να ασχολούμαστε με την πορεία της ομάδας, με τα όποια λάθη παικτών και προπονητή που στοίχισαν βαθμούς που έπρεπε να είχαμε στο σακούλι σήμερα, αντί να κάνουμε σκληρή αν θέλετε αλλά καλόπιστη κριτική στην διοίκηση για τα λάθη κύρια στις μεταγραφές, αντί να χαρούμε τις νίκες και κύρια τις δύο τελευταίες, ασχολούμαστε με ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε με ψιλά γράμματα. Αυτοί που το δημιούργησαν αντί να κάνουν την στοιχειώδη αυτοκριτική και να το σβήσουν, ρίχνουν κηροζίνη για να επιτύχουν την έκρηξη που θα τους βγάλει από την αφάνεια στην οποία βρίσκονται εδώ και 30 χρόνια.
Υποχρέωση όλων μας η πολιτική της προσπάθειας "διαίρει και βασίλευε" (βασίλευε μόνο στον μικρόκοσμό τους και σε ελάχιστους καλοθελητές παρατρεχάμενους), να μην περάσει, να πέσει στον λάκο των λεόντων η πολιτική του σημερινού ΑΣ και να σβηστούν οι υπεύθυνοι από την ιστορία της ομάδας. Να μπορούμε επιτέλους να βλέπουμε μόνο το αγωνιστικό και να τελειώσουμε τάχιστα με το εξωαγωνιστικό.
Σε κάθε περίπτωση θα δείξει ο χρόνος, αλλά αυτοί ξεμπροστιάζονται μόνοι τους. Άλλα λέει το ένα μέλος, άλλα η νομικός τους. Βγάζουν επιτροπή που όπως είπαν θα αποφασίσει αυτή για το μνημόνιο, αλλά όταν βγάζει αυτή την θέση της, επειδή δεν τους αρέσει πάνε να την ακυρώσουν. Μέχρι που βγήκε και ο εκπρόσωπός τους να μας πει έμμεσα ότι μπορεί και να μην γίνει το γήπεδο στην Τούμπα. Μήπως να τους αφήσουν λίγο ακόμα να συνεχίσουν τις μλκς τους;
- These users thanked the author Γερασίμου for the post:
- Montrealiotis
Τι είπε;eorptol1 έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 19:24 συγκλονιστικος Ηλιας κεμανετζιδης τωρα στο ραδιοφωνο....city 106,1
- These users thanked the author trouman for the post:
- Montrealiotis
Τούς ξεφτιλιζει ειδικά στα λεγόμενα χασεκιδη Γιαννακοπούλου πού είναι άκρως αντίθετα και λέει κάποιος λέει ψέματα,ο χασεκιδης επικαλείται την ηχογραφήση ενώ η Γιαννακοπούλου λέει τα τελείως αντίθετα και αναφέρει ότι τον χασεκιδη τον έχει σε μεγάλης εκτίμηση .... επίσης και τα λεγόμενα βενη περί γηπέδου ίσως εκτός Τούμπας κάτι πού το λέει πρώτη φορά ο ερασιτέχνης .....και είπε παρά πολλές φορές να βγεί ο ερασιτέχνης να πει τι κακό έκανε ο Σαββίδης καί ξαφνικά άλλαξαν στάση και μην μου πούν λέει ότι είπε ο κυρ κυρ γιατί όταν ζητούσε έξτρα χρήματα ο κατσαρης δεν τα ζητούσε από τον κυρ κυρ ποιόν κοροϊδεύουν....και άλλα πολλά.....
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 5):
- trouman, Dimitris_L4, Maklaz, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44
Μου δίνεται η εντύπωση οτι η πρώην πλειοψηφεία μέσα στον ΑΣ έχει γίνει πλέον μειοψηφεία και τους λούζει κρύος ιδρώτας. Όπως είπα και παραπάνω η αλήθεια σύντομα θα βγει στην φόρα και ο καθένας θα κριθεί ανάλογα με την στάση που κράτησε.
- These users thanked the author Rexaris for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, eorptol1
-
Σωστή η σκέψη του φίλου @IBAN. Δεν πρέπει να περιμένουμε μεσσίες και από μηχανής θεούς, είμαστε τεχνοκράτες.IBAN έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 14:39Maklaz έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 13:43Ρε φίλε, γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο;
Όπου Ιβάν, βάλε εσύ το λεκτικό "Ο Τωρινός Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"
Αλλάζει κάτι για εσένα αυτό; Αν ναι τότε πάω πάσο, αλλά το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι Ιβάν, αν όχι τότε ξανά-σκεψου ποια συμφέροντα εξυπηρετεί το σκεπτικό σου και αν είσαι εσύ οκ με αυτό τότε ξανά-πάω πάσο.
Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι έγραψες. Δηλαδή τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ ταυτίζονται με του εκάστοτε μεγαλομετόχου;
Δε θέλω να αναφέρω τα ονόματα παλιών αγαπημένων σας προέδρων που τους αναφέρατε ως απειλή μην τυχόν φύγει ο Ιβάν, δηλαδή θα επρεπε να ταυτιζω τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ με τα δικα τους; Το εκαναν πολλοι στο παρελθον, ειδικα με του μπατμαν.
Θα σου μιλήσω όμως για τον Ιβάν.
Δηλαδή αν ο Σαββίδης κάνει 30 χρόνια να χτίσει γήπεδο ή δεν το χτίσει ποτέ, κάτι που πιστεϋω πως θα γινόταν αν δεν εμφανιζόταν ο Μυστακίδης, εγώ θα τον στηρίζω εις βάρος των συμφερόντων του συλλόγου; Επειδή είναι ο νυν μεγαλομετοχος;
Αυτό είναι το πρόβλημα σας, ότι έχετε ταυτίσει τον ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη. Πρόκειται για μια ψυχοπαθολογική κατάσταση που πρέπει να τη δουλέψετε...
Όχι φίλε μου, δε στηρίζω ούτε τον Σαββίδη, ούτε τον Μυστακιδη. Δεν τρώω ψωμί από κανέναν τους, ίσα ίσα που πληρώνω για να δω αυτό που μου παρουσιάζουν ή θα μου παροσιάσουν, για τον Μυστακίδη. Κι επειδή πληρώνουμε για την καψούρα μας, όχι γι' αυτούς, έχουμε και απαιτήσεις απ' αυτούς. Αυτά τα μίζερα που γράφονται πως "με τον Σαββίδη κι ας μην κάνω γήπεδο ποτέ " δηλώνουν υποτέλεια και ραγιαδισμό που δεν ταιριάζουν με τον περήφανο, όπως τον ήξερα, λαό του ΠΑΟΚ.
Στηρίζω λοιπόν μόνο τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και είμαι μ' αυτόν που θα τα υπηρετήσει καλύτερα. Όποιος εγγυηθεί πως θα φτιάξει το γήπεδο άμεσα, έχει τη στήριξή μου. Ας λέγεται και Χατζηπετρής.
Επίσης, για να σε προλάβω, σε ευεργέτες και επίγειους θεούς δεν πιστεύω, όπως και σε κανεναν θεό. Τιμή του του Σαββίδη που ήταν κατι παραπάνω από Πρωθυπουργός Βορείου Ελλάδος τόσα χρόνια, γιατί αυτό είναι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Και να συνεχίσει να είναι όσο εξυπηρετεί τα συμφέροντα του συλλόγου. Δεν έχω πρόβλημα μ' αυτο. Αν όμως δεν μπορεί, όπως δήλωσε μέσω Κυρ Κυρ για το γήπεδο, ας ανοίξει την πόρτα για τον επόμενο .
Στηρίζουμε τον άνθρωπο που διπλασίασε τους τίτλους μας στο ποδόσφαιρο, που ξεχρέωσε την ΠΑΕ, που με τα λεφτά του φτάσαμε να έχουμε τίτλους και ρεκόρ ομάδων στην πρώτη κατηγορία στα ερασιτεχνικά αθλήματα και όχι τον Κατσαρή που τόσα χρόνια μας φόρτωσε Γουμενοπαγώνηδες και Δρόσους.
Οπότε για όλα τα παραπάνω γήπεδο πρέπει να φτιάξει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Καλά δεν τα λέω, φίλε;
- These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 5):
- eorptol1, nunies4, Apil44, navigator11, ΚΩΣΤΑΣ2019
-
Αποκλειεται να γινει με ιδιώτη, μόνο κάτια ανάλογο με τον Βοτανικό και τη Λεωφόροrenegade έγραψε: Τρί 21 Οκτ 2025, 18:21 Ε ναι
Θα σου δώσει π.χ2 γήπεδα στη χαλκηδόνα και η τούμπα γκρεμίζεται και γίνεται εμπορικό.
Δεν συμμετέχω στη συζήτηση, δουλεύω την ψυχοπαθολογική μου κατάσταση αυτήν την στιγμή.
- These users thanked the author GEOL for the post (total 2):
- nkoss, navigator11