Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
ο Γουτας εκλεισε Τουρκια επειδη ειχε ακουστει εδω σαν λυση...φερτε φορ βρεεεε γτ ο Μοπαι αποκλειεται να ερθει..
- Unpsofable78
Αντριγια και Ντελιας πρέπει να φτάσουν τους άλλους σε ετοιμότητα. Δεν έπαιξαν για να μην πιεστουν μια και έχουν πολύ λιγότερες μέρες προετοιμασίας.
Αν όντως βρήκατε τα ονόματα του πάτερ, η χειρότερη επιλογή όλων είναι ο Μαριανο Ντίας. Τουλάχιστον θεωρητικά.
Ο Maupay σύμφωνα με τον Κολκα μας έριξε άκυρο
Αν όντως βρήκατε τα ονόματα του πάτερ, η χειρότερη επιλογή όλων είναι ο Μαριανο Ντίας. Τουλάχιστον θεωρητικά.
Ο Maupay σύμφωνα με τον Κολκα μας έριξε άκυρο
-
Ο αντρίγια και ο ντελιας ενσωματωθηκαν 7/7 δεν θα ήταν και πολύ έξυπνο στις 11 να παίξουν έστω και 45 φιλικό. Από το επόμενο θα είναι κανονικά.Γερασίμου έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 21:30από Shadow » Παρ Ιούλ 11, 2025 9:38 pm
Οι 11άδες του ΠΑΟΚ:
Παβλένκα , Κένι , Μιχαηλίδης , Κεντζιόρα , Μπάμπα , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Πέλκας , Τάισον , Χατσίδης, Μύθου.
Γκουγκεσασβίλι , Σάστρε , Μπαταούλας, Λόβρεν , Τέιλορ , Μαντί , Μεϊτέ (55′ Τσοπούρογλου), Μπαλντέ, Ντεσπόντοφ , Σορετίρε , Τσάλοφ
Αν πρέπει να βγουν συμπεράσματα από τις 11άδες:
Χατσίδης, Μύθου, Μπαταούλας, Μπαλντέ και Τσοπούρογλου φαίνεται να έχουν το προβάδισμα από τους μικρούς και μάλλον αυτοί που ανέβαίνουν Ολλάνδία...
Χατσίδης στα δεξιά και Μπαλντέ δεκάρι...Ο Κωνσταντέλιας γιατί δεν ήταν σε καμία από τις ενδεκάδες; Καλά δεν λέω και για τον Μπράντον που ελπίζω να αποχαιρετάει, με σεβασμό από μένα για την δεύτερη σεζόν του με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Κώδικας: Επιλογή όλων
Maupay; Μάλλον ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα.
Μου φαίνεται σχεδόν σίγουρο ότι θα πάμε Ολλανδία χωρίς τον θεωρητικά βασικό φορ και χωρίς τον νέο χαφ, οι οποίοι είναι απαραίτητοι. Σαφώς πολύ καλή η προσθήκη του Ιβανούσετς, αλλά αφού είπαν ότι θα δοθεί μεγάλο πακέτο γι' αυτές τις δύο θέσεις συν πιθανώς και για σέντερ μπακ, τί περιμένουν; Ο χρόνος είναι αμείλικτος όταν δεν τον σέβεσαι.
Psagmenos4: σωστό, μου είχε διαφύγει ότι Κωνσταντέλιας και Αντρίγια ξεκίνησαν προπονήσεις την περασμένη Δευτέρα.
Μου φαίνεται σχεδόν σίγουρο ότι θα πάμε Ολλανδία χωρίς τον θεωρητικά βασικό φορ και χωρίς τον νέο χαφ, οι οποίοι είναι απαραίτητοι. Σαφώς πολύ καλή η προσθήκη του Ιβανούσετς, αλλά αφού είπαν ότι θα δοθεί μεγάλο πακέτο γι' αυτές τις δύο θέσεις συν πιθανώς και για σέντερ μπακ, τί περιμένουν; Ο χρόνος είναι αμείλικτος όταν δεν τον σέβεσαι.
Psagmenos4: σωστό, μου είχε διαφύγει ότι Κωνσταντέλιας και Αντρίγια ξεκίνησαν προπονήσεις την περασμένη Δευτέρα.
-
Κι ένα τελευταίο συμπέρασμα ο Θυμιανης πρέπει να βρει ομάδα, δεν υπολογίζεται ούτε για τα φιλικά.
Δεν είναι popular opinion αλλά νομίζω φέτος δεν μπορούμε να μιλάμε για αμείλικτο χρόνο που δεν σέβεσαι.
Η ομάδα είναι γεμάτη ακόμα και για να παίξει πρώτο επίσημο αύριο (ίσως μόνο στο φορ αλλά έχεις από πίσω τους μικρούς για την ώρα). . Και έχουμε μόνο 11/7.
Οι κινήσεις που απομένουν είναι ελάχιστες.
Μπορεί να ζήσουμε το αδιανόητο να έρθει 32/8 και να μην πατήσουμε ούτε μια φορά το F5.
Η ομάδα είναι γεμάτη ακόμα και για να παίξει πρώτο επίσημο αύριο (ίσως μόνο στο φορ αλλά έχεις από πίσω τους μικρούς για την ώρα). . Και έχουμε μόνο 11/7.
Μπορεί να ζήσουμε το αδιανόητο να έρθει 32/8 και να μην πατήσουμε ούτε μια φορά το F5.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
- Logistis, nkoss, Σουριναμέζος
- Dimitris_L4
Εγω παρατηρω οτι τις τελευταιες 3 μερες εντεινονται τα αρθρα απο ολα τα σαιτς οτι φουλαρουμε για επιθετικο..προφανως εχει πεσει συρμα απο τν ΠΑΕ οτι ειμαστε κοντα..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- navigator11
nunies φίλε, διαφωνώ. Με το παρόν έμψυχο δυναμικό δεν νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο επίσημο αγώνα στις 7/8. Να μην υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο από τους 5, είτε Φρέντρικσεν, είτε Βολφσμπέργκερ, είτε Σερβέτ, είτε Μπραν και δεν θυμάμαι ποια είναι η πέμπτη πιθανή. Οποιαδήποτε από αυτές τις ομάδες είναι ανώτερη από την Μπάνσκα Τόμπολα που αντιμετωπίσαμε πέρσι στον β΄ προκριματικό γύρο του Ch. L.
Την Μπάνια Λουκα αντιμετωπίσαμεΓερασίμου έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 22:04 nunies φίλε, διαφωνώ. Με το παρόν έμψυχο δυναμικό δεν νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο επίσημο αγώνα στις 7/8. Να μην υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο από τους 5, είτε Φρέντρικσεν, είτε Βολφσμπέργκερ, είτε Σερβέτ, είτε Μπραν και δεν θυμάμαι ποια είναι η πέμπτη πιθανή. Οποιαδήποτε από αυτές τις ομάδες είναι ανώτερη από την Μπάνσκα Τόμπολα που αντιμετωπίσαμε πέρσι στον β΄ προκριματικό γύρο του Ch. L.

Πέρα από αυτό, η ομάδα ειναι μακριά από ένα χαφ για μενα για να λογίζεται ως έτοιμη/πλήρης για τα πρώτα ευρωπαϊκά. Για να έχουμε δύο δυάδες. Επιτέλους βλέπουμε ένα ορθολογικό καλοκαίρι, όπως φαίνεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Παρ 11 Ιούλ 2025, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
- maceio, tonipap801
-

Ε τους μάθαμεPaok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 22:08Ρεπορτάζ του paoktoday copy paste με αυτό του sport24. Όμορφα. Καλά θα πάει αυτό.
Τα συμπαθω πολυ τα παιδια αλλα περισσοτερο σχολιασμο κανουν παρα ρεπορταζPaok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 22:08Ρεπορτάζ του paoktoday copy paste με αυτό του sport24. Όμορφα. Καλά θα πάει αυτό.
και ρεπορταζ για το σπορτοσκυλο του ινσαιντερ σας εδω μεσα του μιχου
Δυστυχώς ρεπορτερ Τσακαλέας και Τοσκιτσης δεν υπάρχουν.
- These users thanked the author vasgias for the post (total 4):
- navigator11, PAOKevolution, nkoss, giaxxo
- Kabamaru11
Δεν το δεχομαι,δεν ειναι ΠΑΟΚ αυτο!nunies4 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 21:53 Δεν είναι popular opinion αλλά νομίζω φέτος δεν μπορούμε να μιλάμε για αμείλικτο χρόνο που δεν σέβεσαι.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- theo G4