Jose Boto
- Μπαρκαρούτσος
Re: Jose Boto

Κι εμένα ρε γαμώτο..icue έγραψε:Αυτο που οταν φευγει καποιος και εχει ασπρομαυρη εικονα που ειναι λες και πεθανε, μονο εμενα με αγριευει;
-
Η αποκτηση του εγινε σε λαθος timing και
ισως με τον πιο ασυμβατο (για υποστηριξη
του συγκεκριμενου πλανου) προπονητη.-
Ακομα μια παλινωδια της διοικησης και
επιπλεον χρηματα σε βαρελι διχως πατο
και μαλιστα σε περιοδο ανακοινωμενης
αυταρκειας 6 μηνες πριν την ελευση του!
Ακομα μιαμισι χαμενη χρονια στο "ταμειο"
των επιτυχιων και των στρατηγικων μας!
Καλη συνεχεια στην καριερα του κι ας
ηταν λιγο αχαριστος προς τους ανοητους.-
ισως με τον πιο ασυμβατο (για υποστηριξη
του συγκεκριμενου πλανου) προπονητη.-
Ακομα μια παλινωδια της διοικησης και
επιπλεον χρηματα σε βαρελι διχως πατο
και μαλιστα σε περιοδο ανακοινωμενης
αυταρκειας 6 μηνες πριν την ελευση του!
Ακομα μιαμισι χαμενη χρονια στο "ταμειο"
των επιτυχιων και των στρατηγικων μας!
Καλη συνεχεια στην καριερα του κι ας
ηταν λιγο αχαριστος προς τους ανοητους.-
Εσυ που δεν ζεις σε γυαλα πες μας τι να γραψουμε και πως να σκεφτομαστε αφου τα ξερεις ολα και εκφραζεις την γνωμη του κοσμου.kataramenos5 έγραψε:Ποιος κατ ρε παλικαρι μου?Ο κατ ηταν ο τελευταιος που αγανακτησε.Διαβασε τα σχολια μου και στο υπάρχον τοπικ πιονπανω και στου βανια και στις μεταγραφες.Ποιος κατ?Δε βλεπετε τι γινεται γυρω σας? Την ανακοινωση των συνδεσμων πριν 15 μερες δε την ειδατε?Τα σχολια και το μπινελικι που πεφτει στα σοσιαλ και το tweeter της ΠΑΕ δε τα βλεπετε.Και αντε δε διαβαζετε τιποτ αλλλο τα σχολια εδω μεσα τόσο καιρο απο τοσο κοσμο δε τα ειδατε? Ο κατ ειναι ο τρελος του χωριου?aivas19 έγραψε:Μονο εσυ εισαι «ο κοσμος» κατ, εμεις δεν ειμαστεkataramenos5 έγραψε:Ολα καλα και αγια γινονται λοιπον κι ο κοσμος που φωναζει κι ανησυχει ειναι μλκας.Πασο και πολυ ασχοληθηκα.
Σε γυαλα ζειτε ?
On topic: Ζαφειρη αν σε εδιωχνε ο Ιβαν θα σε υπερασπιζομουν. Τωρα ετσι οπως εγιναν τα πραματα (παραιτηση και εβαλες τα φιλαρακια σου να βγαλουν φιρμανι για να πιεσουν καταστασεις) θα πω αντε γεια και μακρια απο μας. Καλη συνεχεια
- Μπαρκαρούτσος
TylerDurden και montekristo, καταλάβατε γιατί δεν υπήρχε λόγος να μείνει ανοιχτό το topic;
Είσαι χάλια στη photoΜπαρκαρούτσος έγραψε:TylerDurden και montekristo, καταλάβατε γιατί δεν υπήρχε λόγος να μείνει ανοιχτό το topic;

- Μπαρκαρούτσος
- TylerDurden
-
Ουτε κι εγω καταλαβα!Μπαρκαρούτσος έγραψε:TylerDurden και montekristo, καταλάβατε γιατί δεν υπήρχε λόγος να μείνει ανοιχτό το topic;
Θελεις να μου εξηγησεις;
Ένας κάνει τον τδ και είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές σε συμφωνία με τον προπονητή, παραπάνω πρόσωπα δεν χωράνε, δεν γίνεται ο ένας να λέει αυτό και ο άλλος το άλλο, δεν λειτουργεί.aivas19 έγραψε: Εσυ που δεν ζεις σε γυαλα πες μας τι να γραψουμε και πως να σκεφτομαστε αφου τα ξερεις ολα και εκφραζεις την γνωμη του κοσμου.
On topic: Ζαφειρη αν σε εδιωχνε ο Ιβαν θα σε υπερασπιζομουν. Τωρα ετσι οπως εγιναν τα πραματα (παραιτηση και εβαλες τα φιλαρακια σου να βγαλουν φιρμανι για να πιεσουν καταστασεις) θα πω αντε γεια και μακρια απο μας. Καλη συνεχεια
- kataramenos5
aivas19 έγραψε: Εσυ που δεν ζεις σε γυαλα πες μας τι να γραψουμε και πως να σκεφτομαστε αφου τα ξερεις ολα και εκφραζεις την γνωμη του κοσμου.
Για την ταμπακιερα κουβεντα και το γυρναμε επι προσωπικαου μη τυχον κι ακουστει κακια κουβεντα..Το flaming παλικαρι μου το μαθαμε πρωτου περπατησεις αλλα περασαν τα χρονια και κουραστηκα με τις ανουσιες αντιπαραθεσεις.Εχεις δικιο μονο εγω εχω ενστασεις και κανεις αλλος εδω μεσα.Κριμα νεοι ανθρωποι.Τελος απο μενα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Επειδη εχει ασυλια ο κατ να το παιζει ΠΑΟΚαρχης και σωτηρας του λαου του ΠΑΟΚ;Μπαρκαρούτσος έγραψε:TylerDurden και montekristo, καταλάβατε γιατί δεν υπήρχε λόγος να μείνει ανοιχτό το topic;
- PAOK_Antarctica
Πέτυχε τον Κοταρσκι.
Όλες οι υπόλοιπες μεταγραφές ήταν αποτυχίες.
Αλλά εδώ θα βγάλουμε καλούς με το στανιό τον Τόμας (τον Τόμας!!) και τον μετριοτατο Ναρευ.
Αντίο.
Όλες οι υπόλοιπες μεταγραφές ήταν αποτυχίες.
Αλλά εδώ θα βγάλουμε καλούς με το στανιό τον Τόμας (τον Τόμας!!) και τον μετριοτατο Ναρευ.
Αντίο.
ΤΔ συνώνυμο της αυτάρκειας ήταν. Απλά συνέπεσε με προπονητή που ήθελε έτοιμους παίκτες κ όχι να τους αναδεικνύει.
Του χρεωνω ότι δεν κατάλαβε ότι στις ακαδημίες μας υπάρχουν καλύτεροι από κάποιους που έφερε.
Του χρεωνω ότι δεν κατάλαβε ότι στις ακαδημίες μας υπάρχουν καλύτεροι από κάποιους που έφερε.