Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Όσο περισσότερο μένει ένας παίκτης χωρίς μυϊκούς τραυματισμούς τόσο η μυική ισορροπία πάνω κάτω δεξιά αριστερά επανέρχεται κ στηρίζονται πιο ισόρροπα οι αρθρώσεις
- sourmenetes
- Moderator
Σωστός!!tzelas έγραψε:Τι θέματα έχετε με τους ξερόλες ;sourmenetes έγραψε:Τι σχέση έχουν τα γόνατα ρε dim??
Ξερόλας δεν είναι. Ισα ίσα που έχει επαφή με το άθλημα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χειρουργική και ανατομία να μάθουμε μπορεί. Τίποτα μεταγραφικό αποκλείεται.
- sourmenetes
- Moderator
Τελικά το σαμιαμιδι έφυγε από κάτω;;
-
Πες τα φιλεseaman έγραψε:Φαντάζεστε τί έχει να γίνει αν πάρουμε Μπάμπα και τύχει καμία στραβή με κάνα γόνατο. Χίλια ποτάμια δεν θα ξεπλένουν
Εδω παρακαλαμε να παρουμε μπαμπα, και κραζουν για τον ολιβειρα που ποτε δεν εβγαλε σοβαρους τραυματισμους.
Με αυτη τη λογικη αρα και ινγκασον σαπακι ειναι ε?
Επιτέλους πιάσαμε το νόημα της ασπρόμαυρης ζωής μας.seaman έγραψε:Χειρουργική και ανατομία να μάθουμε μπορεί. Τίποτα μεταγραφικό αποκλείεται.
Γινόμαστε σοφότεροι, παντογνώστες και διαβλεπουμε τραυματισμούς λόγω κόπωσης μυών, που τα ιατρικά Τιμ ούτε φαντάζονται.
Χαρούμενοι πάντως δεν θα γίνουμε ποτέ
Το κακό είναι ότι χλευάσαμε τόσο πολύ τον τσολακ κ τον απαξιώσαμε π ούτε ν ακούσει θέλει πλέον για ΠΑΟΚ
Γι αυτό θα πρέπει ν είμαστε προσεκτικοί γιατί βλέπω κ χλευαστικά σχόλια για τον σβιντερσκι
Γι αυτό θα πρέπει ν είμαστε προσεκτικοί γιατί βλέπω κ χλευαστικά σχόλια για τον σβιντερσκι
- Σουριναμέζος
Ας ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας Τζιοβίνκο, Μπάμπα και Γκάρι και δεν θέλω τίποτα άλλο
- Dark Knight
Πολύ άσχημο αυτό που έγινε με Ολιβέϊρα. Μακάρι να πάνε όλα καλά με την αποκατάσταση του και να γυρίσει πριν τα Χριστούγεννα. Πάντως με τον ένα ή άλλο τρόπο, παίκτες φεύγουν αλλά παίκτες δεν έρχονται! Αρνητικό το ισοζύγιο. Τι θα γίνει; Δώστε κάποιο θετικό νέο οι έχοντες inside info!
Έχω βαρεθεί να πηγαίνω στο SDNA για κανένα μεταγραφικό νέο και να μη βλέπω τίποτε, τόσο που έχω αρχίσει να κάνω κλικ μέχρι και στις διαφημίσεις. Θυμάμαι το παλιό ανέκδοτο «δε γ.. που δε γ.., δεν πας για ψάρεμα;»
- Metagrafakias
Μεσα στο Σαββατοκύριακο μην περιμενετε τπτ πήγαν Χαλκιδικη τα παιδια απο Δευτερα και αμα…..
H αύξηση των θέσεων των ξένων μπορεί να βοηθάει και εμάς, αλλά βοηθάει και το γαύρο. Στα ρεπορτάζ τελευταία είχα διαβάσει για αρκετές περιπτώσεις ξένων που θα προχωρούσαν αν γινόταν κάτι. Μήπως έγινε?
Ότι θα κυλούσε πάντως και η σημερινή μέρα χωρίς το παραμικρό μεταγραφικό νέο δεν το περίμενα με τίποτα…Πάρε στο καπάκι και τα νέα για Ολιβέιρα και καλό τριήμερο…
- Dark Knight
Τίποτα δηλαδή. Κρίμα. Που είναι το αριστερό μπακ; Που είναι ο εξτρεμ που θα αντικαταστήσει τον Τζόλη; Πού είναι ο μεσοεπιθετικός; Πού είναι ο Βάγκνερ; Πού είναι ο Πουτσίνι; Κανένας πια, δεν έχει μείνει!
- ΑποστόληςΑ
Οι πρώτες απαραίτητες μεταγραφικές ανάγκες, για μένα, ήταν τρεις:
1. Τερματοφύλακας
2. Αριστερό μπακ
3. Αριστερό εξτρέμ
Μετά την χθεσινή εμφάνιση του ράφτη προστέθηκε και
4. Δεξί μπακ
Και μετά τον τραυματισμό του Νέλσονα:
5. Φορ
Το κακό είναι όποιος και να έρθει πιθανόν να μην παίξει μέσα στον Αύγουστο, ανάλογα με τον βαθμό προετοιμασίας του.
Για φορ πάντως και μέχρι να έρθει ο αντικαταστάτης του Νέλσονα (που δεν περιμένω να επιστρέψει πριν τις αρχές Δεκεμβρίου) μπορεί να αγωνιστεί, και ο Γκορτεζιάνι στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
1. Τερματοφύλακας
2. Αριστερό μπακ
3. Αριστερό εξτρέμ
Μετά την χθεσινή εμφάνιση του ράφτη προστέθηκε και
4. Δεξί μπακ
Και μετά τον τραυματισμό του Νέλσονα:
5. Φορ
Το κακό είναι όποιος και να έρθει πιθανόν να μην παίξει μέσα στον Αύγουστο, ανάλογα με τον βαθμό προετοιμασίας του.
Για φορ πάντως και μέχρι να έρθει ο αντικαταστάτης του Νέλσονα (που δεν περιμένω να επιστρέψει πριν τις αρχές Δεκεμβρίου) μπορεί να αγωνιστεί, και ο Γκορτεζιάνι στο Ελληνικό πρωτάθλημα.