Ηδη ειναι αργακατα την αποψημου γιατι οπως ειδαμε και με Πελκα Ακπομ πεφτει η αξια. Επρεπε ηδη απο το Μαιο να τα εχουν βρειobanebane έγραψε:paokmaniak έγραψε:1 αθλτικος διευθυντηςrenegade έγραψε:Ναι δεν καταλαβαίνω ποια είναι η δυσάρεστη κατάσταση που ζούμε.
Τι θα έπρεπε κατά την γνώμη σου να έχει γίνει έως τώρα?
2. Ανανεωση Ιγκασον, Ζιφκοβιτς και Σιφντερφσκι
3. Να φερουν το χαφ που ζητησε ο λουτσεσκου εδω και 1 μηνα
Για το 2,να προσθέσω ότι υπάρχει και η πώληση μέχρι το τέλος των μεταγραφών καλοκαιριού αν δεν ανανεώνουν και αντικατάσταση τους εννοείται, δε μπορείς να κρατήσεις με το ζόρι παίχτη που δεν δέχεται να ανανεώσει.
Το λάθος θα είναι να τους χάσεις τζάμπα.
Για το χαφ που ζήτησε ο Λουτσεσκου,υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έρχεται τώρα,για σένα μπορεί να είναι δικαιολογία για εμένα πραγματικότητα.
Για τον αθλητικό διευθυντή,είναι το μόνο που θα συμφωνήσω,έγραψα πριν λίγο καιρό ότι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ότι όλοι οι μετά Μιχελ,ήταν πλήρως αποτυχημένοι και το ξεψαχνιζουν πολύ για τον επόμενο.
Αυτό ναι,μοιάζει λίγο ως δικαιολογία,δεν έχω κάτι άλλο όμως στο μυαλό μου.
Χανουμε χρονο, αν δεν ανανεωνουν πρεπει να το ξερει ηδη ο προπονητης και να προγραματισει να κανει προετοιμασια με τους αντιακσταστατες τους.
Δλδ δεν εχουμε βασικο αμ. χαφ, βασικο αριστερο μπακ, βασικο δεκαρι, βασικο αρ. εξτρεμ
αν βγαλει και τους 3.
Μιλαμε οτι απο τους βασικους 11 θα ειναι ο τερματας, 1 σεντερ μπακ , 1 φορ και με το ζορι κ το δεξι μπακ.