Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από paokmaniak »

obanebane έγραψε:
paokmaniak έγραψε:
renegade έγραψε:Ναι δεν καταλαβαίνω ποια είναι η δυσάρεστη κατάσταση που ζούμε.
Τι θα έπρεπε κατά την γνώμη σου να έχει γίνει έως τώρα?
1 αθλτικος διευθυντης
2. Ανανεωση Ιγκασον, Ζιφκοβιτς και Σιφντερφσκι
3. Να φερουν το χαφ που ζητησε ο λουτσεσκου εδω και 1 μηνα

Για το 2,να προσθέσω ότι υπάρχει και η πώληση μέχρι το τέλος των μεταγραφών καλοκαιριού αν δεν ανανεώνουν και αντικατάσταση τους εννοείται, δε μπορείς να κρατήσεις με το ζόρι παίχτη που δεν δέχεται να ανανεώσει.
Το λάθος θα είναι να τους χάσεις τζάμπα.
Για το χαφ που ζήτησε ο Λουτσεσκου,υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έρχεται τώρα,για σένα μπορεί να είναι δικαιολογία για εμένα πραγματικότητα.
Για τον αθλητικό διευθυντή,είναι το μόνο που θα συμφωνήσω,έγραψα πριν λίγο καιρό ότι η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ότι όλοι οι μετά Μιχελ,ήταν πλήρως αποτυχημένοι και το ξεψαχνιζουν πολύ για τον επόμενο.
Αυτό ναι,μοιάζει λίγο ως δικαιολογία,δεν έχω κάτι άλλο όμως στο μυαλό μου.
Ηδη ειναι αργακατα την αποψημου γιατι οπως ειδαμε και με Πελκα Ακπομ πεφτει η αξια. Επρεπε ηδη απο το Μαιο να τα εχουν βρει
Χανουμε χρονο, αν δεν ανανεωνουν πρεπει να το ξερει ηδη ο προπονητης και να προγραματισει να κανει προετοιμασια με τους αντιακσταστατες τους.

Δλδ δεν εχουμε βασικο αμ. χαφ, βασικο αριστερο μπακ, βασικο δεκαρι, βασικο αρ. εξτρεμ
αν βγαλει και τους 3.

Μιλαμε οτι απο τους βασικους 11 θα ειναι ο τερματας, 1 σεντερ μπακ , 1 φορ και με το ζορι κ το δεξι μπακ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Στο ζήτημα του ΤΔ έχουμε 2 ξεκάθαρες τοποθετήσεις.
Μία του Λουτσεσκου που είπε ότι χρειαζόμαστε τεχνικό διευθυντή και μία του Κυρ Κυρ που είπε ότι σύντομα θα έχουμε.
Άρα ή στην ΠΑΕ δεν ξέρουν τι θέλουν ή για πολλοστή φορά έχουν αργήσει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν χρειάζεται να αναφερθώ ξανά ότι οι ανησυχίες όλων είναι σεβαστές, αυτό που με ενοχλεί εμένα είναι η ισοπέδωση και η άποψη ότι η ομάδα είναι μπουρδελο και ότι λειτουργεί χειρότερα και από μπουρδελο.
Τέλος πάντων όπως έγραψα δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό που γίνεται φέτος εδώ μέσα.
Θέλω αν γίνεται να σχολιάζω τα όποια ονόματα ακούγονται ή κλείνονται από την ομάδα.
Έχω κουραστεί να διαφωνώ,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγώ είμαι αυτός που έχει το δίκιο ή κατέχει την αλήθεια.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε εδώ μέσα ή τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία και όλοι από μεριά μας θέλουμε το καλό της ομάδας,ο καθένας επιλέγει πως θα το εκφράσει αυτό.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καθησα και ειδα το δευτερο ημιχρονο του φιλικου απο περιεργεια σημερα το πρωί, καθως δεν το ειχα δει live.
Εχουμε τραγικα σοβαρο θεμα στο κεντρο.
Σε ολο το δευτερο ημιχρονο η ομαδα αναπτυσσοταν απο τα πλαγια ή με μεγαλες μπαλιες γιατι πολυ απλα ούτε ο Εσιτι αλλα ουτε και ο φοβικος Νινουα εχουν τα προσοντα και τα guts να κουβαλήσουν σωστα μπαλα.
Ο Εσιτι ηταν καλυτερος βεβαια αλλα στις δευτερες μπαλιες και στα κοψιματα. Σπανια πηρε μπαλα κουβαλησε και μοιρασε.
Απο την αλλη ο Νινουα απλα διωχνει σε χρονο dt την μπαλα απο τα ποδια του.
Η ομαδα εχει τραγικο θεμα στο κεντρο και οποιος τρεχει τον σχεδιασμο ειναι εγκληματικα αργος σε αντιδρασεις
Δεν μπορει να χουμε φτασει 12 Ιουλιου και να εχουμε μολις 3 κανονικα χαφ στο ρόστερ.
Οκ εχουμε πολλους παιχτες και πολλα συμβολαια κλπ. Αλλα αυτο δεν ειναι δικος μας προβλημα. Ειναι ενα προβλημα που δημιουργησε η ιδια η ΠΑΕ με τις τραγικες επιλογες π εκανε τα τελευταια χρονια σε χαφ και σε ανανεωσεις παιχτων.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

obanebane έγραψε:Δεν χρειάζεται να αναφερθώ ξανά ότι οι ανησυχίες όλων είναι σεβαστές, αυτό που με ενοχλεί εμένα είναι η ισοπέδωση και η άποψη ότι η ομάδα είναι μπουρδελο και ότι λειτουργεί χειρότερα και από μπουρδελο.
Τέλος πάντων όπως έγραψα δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό που γίνεται φέτος εδώ μέσα.
Θέλω αν γίνεται να σχολιάζω τα όποια ονόματα ακούγονται ή κλείνονται από την ομάδα.
Έχω κουραστεί να διαφωνώ,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγώ είμαι αυτός που έχει το δίκιο ή κατέχει την αλήθεια.
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε εδώ μέσα ή τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία και όλοι από μεριά μας θέλουμε το καλό της ομάδας,ο καθένας επιλέγει πως θα το εκφράσει αυτό.
Εγω παντως ειμαι απο τους ανθρωπους που σχεδον ποτε δνε κραζω.
Μαλιστα σε αλλο φορουμ που γραφω κ ως "ΠΑΕ ΠΑΟΚ" με τσιγκλιζουν. Αλλα ο φετινος σχεδιασμος θεωρω οτι ειναι ο χειροτερος (μεχρι τωρα) της εποχης του Ιβαν ειδικα βαση προσδοκιων που δημιουργηθηκαν με την ελευση του Λουτσεσκου και τα εξτρα λεφτα που δαπανηθηκαν για αυτη
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

obanebane έγραψε:Δεν χρειάζεται να αναφερθώ ξανά ότι οι ανησυχίες όλων είναι σεβαστές, αυτό που με ενοχλεί εμένα είναι η ισοπέδωση και η άποψη ότι η ομάδα είναι μπουρδελο και ότι λειτουργεί χειρότερα και από μπουρδελο.

+ 1926
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Τώρα μπήκα να ενημερωθω , τι έγινε τελικά χαλάει του αντριεν σιλβα?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πουθενά δεν προκύπτει ότι χαλάει του Σίλβα.

Κάντε λίγο υπομονή ρε παιδιά, καταλαβαίνεται τι επιπέδου παίχτες χτυπάμε;
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

δεν προκυπτει οτι χαλαει κατι...απλα ποσταρα κατι αρδιες απο ενα δικο τους σαιτ...τετοιες υποθεσεις που λεει και ο μητσος ειναι δυσκολες και προφανως ειναι και ποκερ εφοσον υπαρχουν καποια χρηματα που προσδοκα η σαμπντορια
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Εγώ μία ερώτηση μόνο θα κάνω για αρχη:
Εάν, λέμε εάν, ο Ρέμπε δεν είχε φύγει...
Κ ως τώρα δεν είχε κάνει τις ανανεώσεις που θα έπρεπε, όπως κ δεν τις είχε κάνει στην ώρα τους κ μπήκαν παίχτες στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου...
Κ είχε φέρει τον Τειλορ και τον Ολιβέιρα ως τωρα...
Κ σου σκαγε κ καμιά πώληση Σφιντερσκι αλλα Πελκα με ψιχουλα...

Θα ειμασταν μια χαρά ομάδα με οργανωση κ τεχνικό διευθυντή???

Πως καταντήσαμε έτσι μπρουκληδες να βουλιαζει η ΠΑΟΚΑΡΑ επειδή δεν εχει εναν μανατζερ?
Δεν διαφωνώ καλά θα ηταν να εχει, αλλά φτανει πια η μιρλα με τον τδ. Κ τι μεγαλο εργο προσφεραν οσοι περασαν δηλαδη? Ο αρνεσεν μονο εφερε φραγκα κ ο μιχελ πρωτάθλημα. Αν ερχοταν ο Μιχελ πχ αμφιβάλλω εαν εδω μεσα θα τον ηθελε η πλειοψηφια. Επικρατει μια μεγαλομανία (οικονομικη) θαρρώ. Δεν ξερω ισως κανω κ λαθος. Παντως εγω θα γουσταρα εναν ποδοσφαιρανθρωπο να κανει κουμαντο. Προσοχη οχι μανατζαρεο σαν αυτους που φερνουμε. Ποδοσφαιρανθρωπο με αποψη για ολα στην παε και ας τον πουμε κ τδ...
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

laska4 έγραψε:Τώρα μπήκα να ενημερωθω , τι έγινε τελικά χαλάει του αντριεν σιλβα?
Ναι φιλε https://www.calciomercato.com/news/samp ... ilva-24671
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

proedros έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:
danirifle έγραψε: και πώς δηλαδή ο παίχτης δέχτηκε να παίξει στο σκουλήκι?

γιατί για εμάς υποτίθεται τσινάνε να έρθουν στη σουπαλιγκ

υγ. έχει ενδιαφέρον φέτος που όλοι θα ψάξουν χαφ, να δούμε πού θα καταταγούμε
Ποιοι τσινανε? οι ντιαγε? :lol: :lol: :lol: Οποιος εχει παιξει 50 ματς με την Γαλατα και 25 με την Στοουκ θεωρειται καλος παικτης? Ο Γκαμα που εχουν ειναι καλυτερος παικτης παντως
Ο Αντριεν Σιλβα (αν τον παρουμε που το θεωρω δυσκολο) ειναι 3 επιπεδα πανω
Εντάξει ρε Γκουερίνο…Μην τους υποβαθμίζουμε όλους..Μια χαρά παίκτης είναι..Αν ερχόταν δηλ. σε εμάς τι θα λέγαμε;;Περσι που ενδιαφερθήκαμε ήταν καλός;Απλά εξέφρασα μια απορία..
Το οτι ενδιαφερθηκαμε εμεις τον κανει καλό?
Και σε μας να ερχοταν το ιδιο θα ελεγα. Ο παικτης ειχε μεγαλο ταλεντο αλλα ποδοσφαιριστης δεν ειναι
Σουριναμέζος έγραψε:
Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα ο Εντιαγε αλλά μόνο τυχαίος παίκτης δεν είναι. Ο καλός Εντιαγε από τον Σβαμπ που έπαιζε πέρσι βασικός είναι επίπεδα πάνω. Τώρα άμα έχει παρατήσει την μπάλα και τον εαυτό του δεν το γνωρίζω αν και το να δεχθεί να πάει στον αρη κάτι τέτοιο μαρτυράει
Θα διαφωνησω. Οι καλοι παικτες ξεχωριζουν απο τη διαρκεια τους κι οχι επειδη εχουν ταλεντο και μπορουν να κανουν 3 φαντεζι ενεργειες σε ενα ματς. Και δεν διαφωνω επειδη θα παει σ αυτους. Και σε μας να ερχοταν παλι τα ιδια θα ελεγα. Ο Γκαμα ας πουμε που εχουν ειναι καλος παικτης και με διαρκεια στην καριερα του. Εκει εκαναν καλη επιλογη.
Ο Σβαμπ εχει την ιδια ηλικια με τον Ντιαγε κι εχει 10 χρονιες πρωταθλητισμου ως βασικος. Σαφως και δεν ειναι υπερπαικτης αλλα ειναι παικτης σοβαρης ομαδας. Ξερεις παντα τι θα αποδωσει. Ο Ντιαγε σαφως και ειχε περισσοτερο ταλεντο αλλα ηταν ενα πυροτεχνημα. Ξεχωρισε ενα χρονο σε μια μικρη τουρκικη επαιξε και 6 μηνες στη Γαλατα, τσιμπησαν οι Αγγλοι που σκορπανε εκατομμυρια σαν στραγαλια τον πηραν στη β Αγγλιας και τελος.
Υπαρχουν 3 κατηγοριες ποδοσφαιριστων που θελουν πολυ ψαξιμο για να μην παρεις παλτο για τον χειμωνα. Αφρικανοι, και οσοι εχουν παει Τουρκια κι Αραβια. Ο Ντιαγε τα εχει και τα 3 κακα πανω του
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ας το παρουμε χαμπαρι ολοι,πως Τεχνικος Διευθυντης δεν θα ερθει,κ πως εχουμε ηδη εναν,απλα περιμενουμε να τελειωσει την καριερα του.Ας παρουμε τα πραγματα με την σειρα,εχει δηλωσει (για τον Αντελινο μιλαω):
1.Προπονητης δεν θα ηθελε να γινει,προτιμαει τ.δ. κ γενικα κοντα στους ποδοσφαιριστες.
2.Ξερει προσωπα κ καταστασεις με τα θετικα κ τα αρνητικα εντος της ΠΑΕ.
3.Εχει τον αμεριστο σεβασμο τοσο της οικογενειας οσο κ ολου σχεδον του λαου του ΠΑΟΚ.
4.Εχει,θελω να πιστευω,καλες ακρες κ στην Πορτογαλια κ στην Γερμανια.
5.Εχει πολυ καλες σχεσεις κ με Λουτσεσκου κ με Παμπλο,για να κραταμε κ το γνωστο μπαλανς.

Δεν προκειται να παρουμε καποιον πολυ καλο Τ.Δ. με σκοπο σε ενα χρονο να αντικατασταθει απο τον Αντελινο.Το θεωρω δεδομενο πως θα παρει ρολο μετα τον τερματισμο της καριερας του,και δεν θα αργησει να γινει.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Αυτο ειναι το καλυτερο σεναριο. Πολυ θα ηθελα να ισχυει
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

buffalobill4 έγραψε:
paokmaniak έγραψε:
renegade έγραψε:Ναι δεν καταλαβαίνω ποια είναι η δυσάρεστη κατάσταση που ζούμε.
Τι θα έπρεπε κατά την γνώμη σου να έχει γίνει έως τώρα?
1 αθλτικος διευθυντης
2. Ανανεωση Ιγκασον, Ζιφκοβιτς και Σιφντερφσκι
3. Να φερουν το χαφ που ζητησε ο λουτσεσκου εδω και 1 μηνα
4. Ανανέωση τσιγγάρα επίσης. Πολύ σημαντικό
Ανανέωση Κουτσια, Μιχαηλίδη και Μιχαι που τελειώνουν σε 2 χρόνια. Ανανέωση τώρα όχι του χρόνου που θα απομένει 1 χρόνος συμβόλαιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”