Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από gika »

Όσον αφορά τις διαφημίσεις - προσωπικά θα ήμουν χαρούμενος να στηρίξω με μια ετήσια συνδρομή για να μην υπάρχουν. Από εκεί και πέρα, για όσους βασανίζονται υπάρχουν ad blockers και browsers όπως ο Brave που τις κόβουν με έξτρα benefit ότι περιορίζετε τις πληροφορίες που δίνετε στην Google καθημερινά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sn0ufel4 έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι έσβησα την αναφορά εγώ από βιασύνη ναβι

Θυμάμαι ωστόσο ποιο μέλος είναι και θα έχει την ανάλογη αντιμετώπιση στο επόμενο παράπτωμα
Ε ναι, διότι κάποια πράγματα δε συνιστούν άποψη και δε γίνεται να γράφονται έτσι στο χαλαρό. Ευχαριστώ.

Επίσης περί διαφημίσεων, κουράζουν, η αλήθεια. Αλλά εφόσον βοηθούν το σάιτ, δεκτές. Το μόνο μου παράπονο είναι που κάθε λίγο και λιγάκι αναγκάζομαι να βλέπω την ανοητόφατσα του πετρουλαλάκη που κυνηγάει την ευρωβουλή με την αρμάδα του βελό. Έλεος δηλαδή κάπου, αυτό ισοδυναμεί σχεδόν με Γκουαντάναμο :lol:
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

gika έγραψε:Όσον αφορά τις διαφημίσεις - προσωπικά θα ήμουν χαρούμενος να στηρίξω με μια ετήσια συνδρομή για να μην υπάρχουν. Από εκεί και πέρα, για όσους βασανίζονται υπάρχουν ad blockers και browsers όπως ο Brave που τις κόβουν με έξτρα benefit ότι περιορίζετε τις πληροφορίες που δίνετε στην Google καθημερινά.
Κ εγω ειμαι συμφωνος με μια ετησια συνδρομη για να στηριζονται τα παιδια που τρεχουν το σαιτ. Μεχρι και ο Μπαρκαρουτσος
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Κι εγώ συμφωνώ για συνδρομή, αν και όπως έχω ξαναπεί ίσως αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά για νέα μέλη.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ είμαι κατά, αλλά αφού θέλετε τόσο πολύ να μας πληρώνετε, εντάξει ρε παιδιά, δεν χαλάω χατίρι :mrgreen:

ΙΒΑΝ: 1926PNT4444PAOK19264PARTEKANADIARKEIASBASKET1926POSAEINAITAXREH4
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Taseos έγραψε:Φίλε δεν ξέρω τι άποψη είναι όταν τα ίδια άτομα που έκραζαν από περσυ το καλοκαίρι και οκο τον χρόνο φυσικά, συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι. Πιθανολογώ ότι το φόρουμ απλά χρειάζεται τα κλικ. Άλλη εξήγηση λογική δεν υπάρχει.... Φυσικά πάλι επαναλαμβάνω ότι δε φταίνε αυτοί. Είναι η πολιτική του φορουμ αυτή ξεκάθαρα.

Tι ΣΚΑΤΑ τολμάς και λες ρε;

Έχουμε φάει τα νιάτα μας εδώ μέσα να υπερασπιζόμαστε την ομάδα κόντρα στον ΚΑΡΚΙΝΟ που λέγεται ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑ και ΞΕΡΟΛΙΑΣΗ του "λαού" του ΠΑΟΚ όπου ο κάθε καραγκιόζης στραβοστόμης του κώλου τρώει τις σάρκες του συλλόγου, μαλώνουμε κάθε γαμημένο καλοκαίρι για να μη λένε ΠΙΠΕΣ λογής λογής περαστικοί στο όνομα της "ελευθερίας έκφρασης", φάγαμε πέσιμο μέχρι και από δήθεν οργανωμένους στο παρελθόν που έστελναν μηνύματα οτι ξέρουνε που θα μας βρούν για μαχαίρωμα επειδή υπερασπιζόμασταν την ομάδα με υγεία και χωρίς συμφέροντα, έχουμε κάνει ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ καυγάδες ΕΙΔΙΚΑ τα τελευταία χρόνια, διώξαμε κόσμο και ένα σωρό άλλα πράγματα, για να βγεις εσύ να πεις αυτή τη ΜΑΛΑΚΙΑ;

Μέχρι και για μοντ μας επιμένατε οτι πρέπει να τους κάνουμε μερικούς εξυπνάκηδες που στάζουν χολή παραδοσιακά και τώρα ξαφνικά το κάνουμε και εσκεμμένα για τα κλικ;

Κάτσε ένα τρίμηνο έξω τώρα και βλέπουμε

Και όποιος τολμήσει να συνεχίσει αυτό το γελοίο γαιτανάκι θα φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες

Αντε γιατί αρκετά τράβηξε αυτή η παπαριά
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Equalizer έγραψε:
Taseos έγραψε:Φίλε δεν ξέρω τι άποψη είναι όταν τα ίδια άτομα που έκραζαν από περσυ το καλοκαίρι και οκο τον χρόνο φυσικά, συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι. Πιθανολογώ ότι το φόρουμ απλά χρειάζεται τα κλικ. Άλλη εξήγηση λογική δεν υπάρχει.... Φυσικά πάλι επαναλαμβάνω ότι δε φταίνε αυτοί. Είναι η πολιτική του φορουμ αυτή ξεκάθαρα.

Tι ΣΚΑΤΑ τολμάς και λες ρε;

Έχουμε φάει τα νιάτα μας εδώ μέσα να υπερασπιζόμαστε την ομάδα κόντρα στον ΚΑΡΚΙΝΟ που λέγεται ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑ και ΞΕΡΟΛΙΑΣΗ του "λαού" του ΠΑΟΚ όπου ο κάθε καραγκιόζης στραβοστόμης του κώλου τρώει τις σάρκες του συλλόγου, μαλώνουμε κάθε γαμημένο καλοκαίρι για να μη λένε ΠΙΠΕΣ λογής λογής περαστικοί στο όνομα της "ελευθερίας έκφρασης", φάγαμε πέσιμο μέχρι και από δήθεν οργανωμένους στο παρελθόν που έστελναν μηνύματα οτι ξέρουνε που θα μας βρούν για μαχαίρωμα επειδή υπερασπιζόμασταν την ομάδα με υγεία και χωρίς συμφέροντα, έχουμε κάνει ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ καυγάδες ΕΙΔΙΚΑ τα τελευταία χρόνια, διώξαμε κόσμο και ένα σωρό άλλα πράγματα, για να βγεις εσύ να πεις αυτή τη ΜΑΛΑΚΙΑ;

Μέχρι και για μοντ μας επιμένατε οτι πρέπει να τους κάνουμε μερικούς εξυπνάκηδες που στάζουν χολή παραδοσιακά και τώρα ξαφνικά το κάνουμε και εσκεμμένα για τα κλικ;

Κάτσε ένα τρίμηνο έξω τώρα και βλέπουμε

Και όποιος τολμήσει να συνεχίσει αυτό το γελοίο γαιτανάκι θα φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες

Αντε γιατί αρκετά τράβηξε αυτή η παπαριά

Ηρεμησε. Κανονικα εισαι για αυτομπαν τωρα

Δεν το ειπε με τοσο κακη διαθεση αλλωστε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Καθώς μέλη της ομάδας των μοντ θεωρούν οτι προσωπικά παρεξήγησα αυτό που εννοούσε ο χρήστης Τασεος, ενημερώνω πως έχει αφαιρεθεί το μπαν για να του δοθεί η ευκαιρία να εξηγήσει τι εννοούσε για το σαιτ, τα κλικ και την τακτική μας...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Equalizer έγραψε:Καθώς μέλη της ομάδας των μοντ θεωρούν οτι προσωπικά παρεξήγησα αυτό που εννοούσε ο χρήστης Τασεος, ενημερώνω πως έχει αφαιρεθεί το μπαν για να του δοθεί η ευκαιρία να εξηγήσει τι εννοούσε για το σαιτ, τα κλικ και την τακτική μας...
Θα ήταν καλό στα ban να βάζετε και το email σας στην ειδοποίηση. Είμαι έσω από το 2007. Δεν έχω προτείνει ούτε έχω προταθεί για φόρουμ διότι δεν έχω χρόνο ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. Δεν κινδυνεύεις από μένα με μαχαίρια όπως έγραψες ούτε καν με φασαρία. Έχω χορέψει στο γήπεδο έχω αγκαλιάσει με παλιά μέλη του φόρουμ. Ίσως είναι δικό μου λάθος που ενώ έφυγαν εγώ ακόμη κάθομαι εδώ. Φυσικά και κατάλαβες λάθος για τα ΣΚΑΤΑ . δεν έχω απαιτήσεις. Τους χαιρετισμούς μου, στο επανιδείν και με συγχωρείς αν συμμετείχα στο φάγωμα των σώθικων σου εν άγνοια μου.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ . Καλό καλοκαιρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Δευ 17 Ιουν 2024, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Taseos έγραψε:
Equalizer έγραψε:Καθώς μέλη της ομάδας των μοντ θεωρούν οτι προσωπικά παρεξήγησα αυτό που εννοούσε ο χρήστης Τασεος, ενημερώνω πως έχει αφαιρεθεί το μπαν για να του δοθεί η ευκαιρία να εξηγήσει τι εννοούσε για το σαιτ, τα κλικ και την τακτική μας...
Θα ήταν καλό στα ban να βάζετε και το email σας στην ειδοποίηση. Είμαι έσω από το 2007. Δεν έχω προτείνει ούτε έχω προταθεί για φόρουμ διότι δεν έχω χρόνο ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. Δεν κινδυνεύεις από μένα με μαχαίρια όπως έγραψες ούτε καν με φασαρία. Έχω χορέψει στο γήπεδο έχω αγκαλιάσει με παλιά μέλη του φόρουμ. Ίσως είναι δικό μου λάθος που ενώ έφυγαν εγώ ακόμη κάθομαι εδώ. Φυσικά και κατάλαβες λάθος για τα ΣΚΑΤΑ . δεν έχω απαιτήσεις. Τους χαιρετισμούς μου, στο επανιδείν και με συγχωρείς αν συμμετείχα στο φάγωμα των σώθικων σου εν άγνοια μου.

Εξυπνάδες και σαλια. Για την ταμπακιερα όμως, κουβέντα

Προφανώς άμα σου έλεγα και εγώ ότι παίρνεις λεφτά για να γράφεις αυτές τις αηδιες, δεν θα αισθανοσουν προσβεβλημένος. Θα έλεγες εντάξει μωρέ, λογικό.

Είσαι εδώ από το 2007, παρακολουθείς τα πάντα και απλά έτυχε να χάσεις τους ομηρικούς καυγάδες που κάνουμε καθε τρίμηνο με ένα καρο τοξικούς. Τους έχασες τόσο, ώστε μπερδεύτηκες και επανέλαβες δύο φορές ότι τους χρησιμοποιούμε επίτηδες, για τα λεφτά.

Κοίτα να δεις μια ατυχία που σε βρήκε ρε παιδί μου.

Αντι να πεις ότι έγραψες χοντρή μαλακία και να δεχτώ και εγώ ότι σε μπαναρα βιαστικά χωρίς να εξηγήσεις πρωτα, κάθεσαι και παριστάνεις τη Ζαν ντ Αρκ που φεύγει με ψηλά το κεφάλι.

Αφού είναι τέτοιο κομμάτι της ζωής σου το φόρουμ κάτσε γίνε μοντ, να σε κράζω σε κάθε διαφωνία ότι παίρνεις κρυφά μίζες για να επιτρεπεις τα Χ ποστ των Χ μελών. Πλάκα θα εχει

Υγ. Το μεηλ της σελίδας είναι γνωστό και δημόσια αναρτημένο
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Equalizer έγραψε:
Taseos έγραψε:

Προφανώς άμα σου έλεγα και εγώ ότι παίρνεις λεφτά για να γράφεις αυτές τις αηδιες, δεν θα αισθανοσουν προσβεβλημένος. Θα έλεγες εντάξει μωρέ, λογικό.

Είσαι εδώ από το 2007, παρακολουθείς τα πάντα και απλά έτυχε να χάσεις τους ομηρικούς καυγάδες που κάνουμε καθε τρίμηνο με ένα καρο τοξικούς. Τους έχασες τόσο, ώστε μπερδεύτηκες και επανέλαβες δύο φορές ότι τους χρησιμοποιούμε επίτηδες, για τα λεφτά.

Αντι να πεις ότι έγραψες χοντρή μαλακία και να δεχτώ και εγώ ότι σε μπαναρα βιαστικά χωρίς να εξηγήσεις πρωτα, κάθεσαι και παριστάνεις τη Ζαν ντ Αρκ που φεύγει με ψηλά το κεφάλι.

Αφού είναι τέτοιο κομμάτι της ζωής σου το φόρουμ κάτσε γίνε μοντ, να σε κράζω σε κάθε διαφωνία ότι παίρνεις κρυφά μίζες για να επιτρεπεις τα Χ ποστ των Χ μελών. Πλάκα θα εχει

Το συγγνωμη θα επρεπε να προερχεται απο εσενα. Ευθεια επιθεση με χαρακτηρισμους κ αφορισμους. Και 3ΜΗΝΟ μπαν χωρις καν να περιμενεις απαντηση!!! Επειδη ειπε πως εχει αναγκη το φορουμ τα κλικς το φορουμ κ για αυτο ειναι πολιτικη του να ειστε αρκετα ελαστικοι σε αυτους που σκορπουν τοξικοτητα στην ομαδα. Ειναι σαν να σου ειπε πως βαζετε διαφημισεις επειδη χρειαζεται το φορουμ τα χρηματα. Ουτε κατι κακο ειπε, ουτε κατι αθεμιτο ειναι αν οντως ισχυει.

Αν ηταν καποιος αλλος στη θεση σου, με τετοιο τροπο απαντησης θα ετρωγε σιγουρα μπαν. Εσυ εριξες 3μηνο μπαν, επειδη μπορεις. Τοσο απλα. Κ ζητας τωρα κ τα ρεστα, συνεχιζοντας τον πολυ προσβλητικο τροπο απαντησης. Τι να πω πραγματικα.

Υγ. Δεν εχω καμια σχεση με αυτον τον Τασεο, ουτε καν ξερω ποιος ειναι. Αλλα ενοχληθηκα με οτι διαβασα απο εσενα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Ειδικά όταν είναι τόσο χοντροκομμένη αηδία όπως ότι βάζουμε/αφήνουμε επίτηδες τοξικά ποστ για τα... κλικ.

Είναι ξεκάθαρο;

Αφήνουμε επί 17 χρόνια οικογένειες για να συντηρούμε το ΜΟΝΟ ελεύθερο μεγάλο βήμα του ΠΑΟΚτση.

Όποιος θέλει να θιχτεί να πάρει το καπελάκι του και να φύγει ΤΩΡΑ

Είναι λέει μέλος απ' το 2007 αλλά το μόνο που του ήρθε έμπνευση να πει είναι ότι κυνηγάμε τα κλικ

Ρε δεν είμαστε καλα
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Equalizer έγραψε:ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Ειδικά όταν είναι τόσο χοντροκομμένη αηδία όπως ότι βάζουμε/αφήνουμε επίτηδες τοξικά ποστ για τα... κλικ.

Είναι ξεκάθαρο;

Αφήνουμε επί 17 χρόνια οικογένειες για αν συντηρούμε το ΜΟΝΟ ελεύθερο μεγάλο βήμα του ΠΑΟΚτση.

Όποιος θέλει να θιχτεί να πάρει το καπελάκι του και να φύγει ΤΩΡΑ

Είναι λέει μέλος απ' το 2007 αλλά το μόνο που του ήρθε έμπνευση να πει είναι ότι κυνηγάμε τα κλικ

Ρε δεν είμαστε καλα
Σε ολες τις εκλογες δεν μπορουσα να μπω στο φορουμ γιατι εβγαινε παντου παραθυρο με τον Κουλη. Αυτα τα διαφημιστικα πως εμπαιναν; Δωρεαν; (Ξερω πως δεν επιλεγετε εσεις τι διαφημιση μπαινει, αλλα επιλεγετε το να μπαινει διαφημιση)

Επισης δεν ειπε πως παιρνετε εσεις λεφτα. Το φορουμ κ καθε φορουμ εχει εξοδα. Κ για να επιβιωσει κατι χρειαζεται αυτοχρηματοδοτηση. Δε σε κατηγορησε κανενας πως βαζεις λεφτα στην τσεπη

Υγ. δε θα λες εσυ, σε οποιον δεν αρεσει το καπελακι του κ να φυγει. Εκτος κ αν θεωρεις πως το παοκμανια ειναι το τσιφλικι σου κ πως σου ανηκει. Κ πως μπορεις να μπαναρεις κ να εξωθεις τους αλλους στην εξοδο χωρις καν να ακουσεις τον αντιλογο τους. Αν ισχυει αυτο να μας το πεις να ξερουμε
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Equalizer έγραψε:
Taseos έγραψε:

Άμα δεν ενδιέφερε να μάθεις τι έγραψα θα ρωτούσες απλά. Μας αράδιασες ένα κατεβατό γι αυτούς ππυ σε κυνήγησαν τον αγώνα σου, θαρρείς και έχω αμφισβητήσει ποτέ εδώ μέσα τον χρόνο που τρώει κάποιος. Τώρα για τα σάλια και τα Μάλια θα ήταν καλά να τα έλεγες σε κάναν γνωστό σου. Το μπαν το δέχομαι. Πρέπει να είσαι ο μόνος που κατάλαβε ότι κατάλαβες. Είναι ένα προσόν κι αυτό. Δεν είναι κομμάτι της ζωής μου το φόρουμ. Λάθος κατάλαβες κλασσικά. Ο ΠΑΟΚ είναι κομμάτι της ζωής μου. ούτε είπα ότι φεύγω με ψηλά το κεφάλι. Από εκεί και πέρα μοντ είσαι κάνε ότι σου γκαυλωσει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Το ακριβώς ΔΕΝ κατάλαβα Τασεε;

Έγραψες ναι ή όχι δύο φορές ότι το φόρουμ το κάνει επίτηδες και μάλιστα για τα κλικ;

Ναι ή όχι;

Τι ακριβώς εννοούσες;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”