Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Cylon-4

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Φιλε PaokCuba, διαφωνω για τον κοσμο. Και περισσοτερος ηταν απο τα προηγουμενα παιχνιδια και βοηθησε σημαντικα στο τριτο σετ.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

PaokCuba4 έγραψε:Το 1ο βήμα έγινε και μένουν άλλα 9 για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Η ομάδα έπαιξε όσο χρειαζόταν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά είχε σε κακή επιθετικά μέρα τους Κουμεντάκη, Μπούτο και Μπράουν, αλλιώς θα είχε τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα.

Φοβεροί οι Πετρέας και Κουκλίνσκι που κουβάλησαν την ομάδα σε όλους τους τομείς και συνέβαλλαν τα μέγιστα στη νίκη. Πολύ καλός ο Μπαρνς παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως διαγώνιος. Αλτικότητα και εκτέλεση που δεν βλέπεις εύκολα!

Τα στατιστικά του αγώνα (κανόνισε miburosaito γιατί μου έχεις σαμποτάρει το λογαριασμό στο ImgBB και δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνες :lol: ):

https://hvl-web.dataproject.com/MatchSt ... pe=LegList

Τι επαθε ο λογαριασμος? :roll:

Ασε, καθαριζω εγω 8-) :lol:

Εικόνα

Δεν ειδα τιποτα σημερα λογω δουλειας, τι ειπωθηκε απο στρατηγο για διαγωνιους?

Παντως ο Ουντρις ανεβαζει συνεχεια στορι για τον πολεμο στην Ουκρανια...

Δεν ξερω αν ειναι τραυματιας
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

με προλαβε ο miburosaito για τον ουντρις που ανεβαζει τις τελευταιες ωρες στορυ για τον πολεμο δεν νομιζω να ειναι τραυματιας το πολυ να εχει κοβιντ

ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Cylon-4 έγραψε:Φιλε PaokCuba, διαφωνω για τον κοσμο. Και περισσοτερος ηταν απο τα προηγουμενα παιχνιδια και βοηθησε σημαντικα στο τριτο σετ.
Εγώ ξέρω ότι κανονικά θα μπορούσαμε να είμαστε και 1000. Συγγνώμη αλλά 300 άτομα δεν είναι πολλά. Το ότι τα VIP μαζεύουν και τα 3.5/4 του γηπέδου έχουν βγάλει αράχνες, δε μας τιμά. Αλλά είπαμε, μας φταίνε οι σκοτεινές δυνάμεις και τα αρχαία πνεύματα του κακού.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

miburosaito έγραψε: Τι επαθε ο λογαριασμος? :roll:

Ασε, καθαριζω εγω 8-) :lol:
Eνώ έχω κάνει λογαριασμό κανονικά και ανεβάζω φωτογραφίες, αυτές εξαφανίζονται και δεν τις βρίσκω. Τελοσπάντων, θα την βρω την άκρη.

miburosaito έγραψε:Δεν ειδα τιποτα σημερα λογω δουλειας, τι ειπωθηκε απο στρατηγο για διαγωνιους?

Παντως ο Ουντρις ανεβαζει συνεχεια στορι για τον πολεμο στην Ουκρανια...

Δεν ξερω αν ειναι τραυματιας
Απλά όταν τον ρώτησαν αν ο ΠΑΟΚ θα έχει και τους 2 διαγώνιους στο επόμενο παιχνίδι, είπε ένα "θα δούμε" που για μένα τα "θα δούμε" βάσει προσωπικής μου και αθλητικής εμπειρίας μόνο κακό είναι.

Μακάρι να βγω ψευτής.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

PaokCuba4 έγραψε:
Cylon-4 έγραψε:Φιλε PaokCuba, διαφωνω για τον κοσμο. Και περισσοτερος ηταν απο τα προηγουμενα παιχνιδια και βοηθησε σημαντικα στο τριτο σετ.
Εγώ ξέρω ότι κανονικά θα μπορούσαμε να είμαστε και 1000. Συγγνώμη αλλά 300 άτομα δεν είναι πολλά. Το ότι τα VIP μαζεύουν και τα 3.5/4 του γηπέδου έχουν βγάλει αράχνες, δε μας τιμά. Αλλά είπαμε, μας φταίνε οι σκοτεινές δυνάμεις και τα αρχαία πνεύματα του κακού.

Δεν εγραψα οτι ηταν πολλοι. Εγραψα οτι ηταν περισσοτεροι ,απο αντιστοιχα παιχνιδια με μη εμπορικους αντιπαλους. Δυστυχως η προσβαση επιτρεπεται μονο απο την θυρα των επισημων, γι αυτο συγκενρωνονται ολοι εκει.
k8ou

Δημοσίευση από k8ou »

Ωραία ήταν και σήμερα στο γήπεδο, η ομάδα βγάζει υγεία, ακόμη και με τις απουσίες.
Μακάρι να μην έχει κάτι ο ουντριτς και να επιστρέψει γρήγορα πίσω, το ματς της Παρασκευής με τον ΠΑΟ μέτρα για 4 βαθμούς. Μακάρι να έχει πάνω από 1000 άτομα αλλά δε το βλέπω πιθανό... Για τον φίλο που έγραψε αν είναι το ίδιο παλικάρι που φώναζε σήμερα με αυτό που φωνάζει σε κάθε ματς των γυναικών, ναι αυτός ήταν! Να γράψω κάτι άσχετο, καθόμουν πίσω από τον πάγκο της Κηφισίας στο 3ο δεκάλεπτο και είδα κάτι που μου φάνηκε πολύ άσχημο, στην αλλαγή του αμπραου ο ορφανός καθώς είχε γυρισμένη την πλάτη του ο παίχτης έκανες γκριμάτσες υποτιμητικες για τον παίχτη και τον σχολιάζε με κάποιον από τον πάγκο. Δεν ηταν ιδέα μου, είμαι σίγουρος για αυτό που γράφω.

Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dimpaok4

covid ο ουντρις
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

,Θα σκάσω από το άγχος μου για τον ουντρις,την επόμενη εβδομάδα έχουμε το σημαντικότερο ματς της χρονιάς
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

dimpaok4 έγραψε:covid ο ουντρις
Είναι σίγουρο ή απλά εκτίμηση;
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Αν ειναι covid ξερουμε οτι θα ειναι πίσω λογικά με Παναθηναικο!!
Πρώτα απολα να ειναι καλα ο άνθρωπος!!
dimpaok4

του εστειλα dm στο ινσταγκραμ και ειπε δεν αισθανομουν καλα(πιθανολογω κοβιντ οχι σιγουρα) πιο πολυ σε θεμα υγειας το προσδιοριζω παρα σε κατι αλλο. Θα δουμε δεν νομιζω να λειπει με βαζελο την αλλη βδομαδα

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση φίλε μου. Σίγουρα είναι θέμα υγείας και όχι τραυματισμού. Το κόβω και εγώ για COVID αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να μη δηλωνόταν στην αποστολή. Τώρα το θέμα είναι από πότε άρχισε την καραντίνα γιατί αν το βρήκε σήμερα τότε με 2 προπονήσεις θα πάει στο Παλατάκι κάτι που σημαίνει ότι θα είναι στο 50% των δυνάμεων του. Αν τώρα το είχε βρει πολύ πριν αυτό θα λειτουργεί υπέρ μας. Όσο νωρίτερα το ανακάλυψε τόσο περισσότερο καιρό για προετοιμασία θα έχει.

Υγεία πρώτα απ' όλα και εύχομαι να επιστρέψει δυνατός!

Και πάλι σε ευχαριστώ για την ενημέρωση!
dimpaok4

τιποτα ετσι και αλλιως τα μοιραζομαστε με ολους εδω μεσα

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Hayate έγραψε:Αν ειναι covid ξερουμε οτι θα ειναι πίσω λογικά με Παναθηναικο!!
Πρώτα απολα να ειναι καλα ο άνθρωπος!!
Πρώτα απ' όλα υγεία!!! Όλα λύνονται!

Στην τελική, πολύ απλά θα δούμε τις αποδόσεις του στοιχήματος. Μπορεί να μην είναι η πιο ακριβής ένδειξη αλλά δείχνει το τι έχει συμβεί σε θέμα ρόστερ. Αν δούμε τρελές αποδόσεις στον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική, τότε σημαίνει ότι ο Ούντρις δε θα αγωνιστεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”