Vladimir Bradonjic.Mitsospaoki4 έγραψε:Τον baba?Περιπτερος έγραψε:Δεν βλέπω ανταπόκριση από Kagawa. Τι γίνεται;
Από ΠΙΛΟΤΟ:
Μου είπαν να είμαι stand by κάποιον να κουβαλήσω αύριο. Δεν μου είπαν ποιον και που.
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
seaman μη το γελας μπορει και να μην απεχει πολυ απο τη πραγματικοτητα...
ο Μπραντονιτς ερχεται την Παρασκευη
αλλες πληροφοριες λενε οτι αναμενονται και αλλοι παικτες
οταν μαθω ακριβη μερα θα σας ενημερωσω
αλλες πληροφοριες λενε οτι αναμενονται και αλλοι παικτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prist64 την Τρί 26 Ιαν 2021, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Αυτοί οι παπάδες τα καλύτερα βύσματα είναι.
Γεια σου παπά....παπά...γ@μώ τον μπειραιά.
Γεια σου παπά....παπά...γ@μώ τον μπειραιά.
-
Dimg4
Κανα ολοκληρο ματς με Baba παιζει να εχουμε? Να δουμε την αμυντικη συμπεριφορα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και αλλοι(πληθυντικός)???prist64 έγραψε:ο Μπραντονιτς ερχεται την Παρασκευη
αλλες πληροφοριες αεροδρομιου λενε οτι αναμενονται και αλλοι παικτες
Λετε να γίνει καμία έκπληξη με χαφ;
Ήδη μετά και την απόκτηση Baba μιλάμε για μια πολύ καλή μεταγραφική περίοδο
- pisakaipoupoula
- Salvador Allende
Αν γίνει αυτό, ντάξει, θα πάμε τάπα μέχρι τα πλευ οφσΠεριπτερος έγραψε:Tsimirotakisbersekeros έγραψε:Παρακαλάω για LGG >>> SKG !Περιπτερος έγραψε:
Από ΠΙΛΟΤΟ:
Μου είπαν να είμαι stand by κάποιον να κουβαλήσω αύριο.
Δεν μου είπαν ποιον και που.
- ΑποστόληςΑ
To PAOK24 αναφέρει ότι ΠΑΟΚ και Chelsea συζητούν τώρα για τη ρήτρα του Γκανέζου.
Η Μακεδονία και η Θράκη έχει πολλές ομάδες,γι'αυτό γράφει ο παπάς,πληθυντικό.
pisakaipoupoula έγραψε:Απ τον Μπάμπα έχει εικόνα κάποιος?
Την φετινη του κατάσταση
https://citisportsonline.com
Rahman is understood to be fully fit having proved his fitness playing with Chelsea’s Under-23s in a series of games, including three Premier League 2 matches.
His impending move follows Danny Drinkwater’s loan switch to Kasimpasa in the Turkish Super Lig, with the pair having been stranded after failing to find loan moves in the summer transfer window.
Watford and Middlesbrough were both interested in Rahman in the summer, while there were two other clubs – one in Spain and one in Germany – who were considered by Rahman before he chose Greek outfit PAOK.
Back at Cobham Training Centre, Chelsea are beginning to reduce the size of their loan group ahead of FIFA’s new regulations to limit big clubs hoarding talent.
The over-23 non-academy trained players are particularly affected and Chelsea have already allowed long-time loanee Lucas Piazon to leave permanently to Braga on a free transfer.
Rahman will likely be among those instructed to find a permanent move in the summer but the left-back’s focus is on proving his fitness to prospective buyers.
- Salvador Allende
- pisakaipoupoula
Ευχαριστώ!seaman έγραψε:pisakaipoupoula έγραψε:Απ τον Μπάμπα έχει εικόνα κάποιος?
Την φετινη του κατάστασηhttps://citisportsonline.com
Rahman is understood to be fully fit having proved his fitness playing with Chelsea’s Under-23s in a series of games, including three Premier League 2 matches.
His impending move follows Danny Drinkwater’s loan switch to Kasimpasa in the Turkish Super Lig, with the pair having been stranded after failing to find loan moves in the summer transfer window.
Watford and Middlesbrough were both interested in Rahman in the summer, while there were two other clubs – one in Spain and one in Germany – who were considered by Rahman before he chose Greek outfit PAOK.
Back at Cobham Training Centre, Chelsea are beginning to reduce the size of their loan group ahead of FIFA’s new regulations to limit big clubs hoarding talent.
The over-23 non-academy trained players are particularly affected and Chelsea have already allowed long-time loanee Lucas Piazon to leave permanently to Braga on a free transfer.
Rahman will likely be among those instructed to find a permanent move in the summer but the left-back’s focus is on proving his fitness to prospective buyers.
Το 2015 πάντως αγοράστηκε απ την Τσέλσι έναντι 26 εκατομμυρίων, είχε δανεισμούς σε καλές ομάδες, 2 χρόνια στη Σάλκε, Μαγιόρκα, Ρέιμς, πλέον είναι ο 4ος αριστερός μπακ της Τσέλσι και θέλουν να τον ξεφορτωθούν.
Στα βίντεο μου θυμίζει λίγο έναν πολύ καλό μαυρούλη που είχε ο ο γάβρος πριν 3,4 χρόνια αλλά στα βίντεο και ο Αρίας μου θύμιζε Ρεδόνδο