Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Και ο Κουλιανός το είπε. Anyway το θέμα είναι κάποιος που ξέρει να μας πει.
ΠΟΙΟΣ ΛΈΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΉΡΩΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ 3,5 ΜΉΝΕΣ? ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ[url][/url] ΑΚΟΥΣΕΣ.....?makispaspartou έγραψε:Λέγεται ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι 3,5 μήνες.. Σούρμε ισχύει? Κλείνει και το Έθνος, το Όπεν είναι μέσα από όσο ακούγεται, όσο να είναι μία ανησυχία πλανιέται με τέτοιες ειδήσεις. Σούρμε ισχύει τίποτα από δαύτα?
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μακη, το μετροπολις ειναι σε κοντρα με την ΠΑΕ. πριν λιγες μερες ο γιωργης εκανε και στορι στο οποιο προετρεπε ευθεως τον κοσμο να κοψει το μετροπολις. οποτε το νου σου για το περιεχομενο τουmakispaspartou έγραψε:Και ο Κουλιανός το είπε. Anyway το θέμα είναι κάποιος που ξέρει να μας πει.

Ο Ραπτόπουλος και ο κουμπαρος του δηλαδη?makispaspartou έγραψε:Και ο Κουλιανός το είπε. Anyway το θέμα είναι κάποιος που ξέρει να μας πει.
Μπορεί να είναι σε ορισμένους τακτική για να φύγουν...αλλά για να το λέει ο Ραπτόπουλος
Ακριβώς και ειδικά ό,τι λέει το φίδι ο ραπτοπουλος.....jibbie έγραψε:μακη, το μετροπολις ειναι σε κοντρα με την ΠΑΕ. πριν λιγες μερες ο γιωργης εκανε και στορι στο οποιο προετρεπε ευθεως τον κοσμο να κοψει το μετροπολις. οποτε το νου σου για το περιεχομενο τουmakispaspartou έγραψε:Και ο Κουλιανός το είπε. Anyway το θέμα είναι κάποιος που ξέρει να μας πει.
Ρε Μακη 20 μυρια εδωσε για το ΣΚΑΙ ο Σαββιδης τι λες;makispaspartou έγραψε:Λέγεται ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι 3,5 μήνες.. Σούρμε ισχύει? Κλείνει και το Έθνος, το Όπεν είναι μέσα από όσο ακούγεται, όσο να είναι μία ανησυχία πλανιέται με τέτοιες ειδήσεις. Σούρμε ισχύει τίποτα από δαύτα?
Ξεπέρασες εσύ τον ραπτοπουλο

Ρε σεις, αυτα τα λεν στα ασπονδυλα, μην τα αναπαραγουμε και εμεις!
Ακου απληρωτοι!
Πεταξε 250 μυρια ο Ιβαν για να παρει το Πορτο Καρρας και θα μασησει στα φραγκοδιφραγκα των παιχτων?
Ακου απληρωτοι!
Πεταξε 250 μυρια ο Ιβαν για να παρει το Πορτο Καρρας και θα μασησει στα φραγκοδιφραγκα των παιχτων?
- Trilofiotis
Παιδιά είναι αλήθεια ότι βγάλαμε κάρτα αλλαγή φοράς στο τριμηνιαίο UNO Γκοντσάρεβας - Παιχτών και τους τελευταίους 3 μήνες οι παίχτες πληρώνουν εμάς;
Ο Ραπτόπουλος έλεγε ότι παίρνουμε εστογιανοφ ότι ο ιβιτς θα έρθει σαν προπονητής κ βρήκε σπίτι στο πανόραμα οτι ο Σαββίδης δεν θα πληρώσει τα χρέη σε όλα μέσα έπεσε άρα έχει δίκιο κ σ αυτό.
Ρε μη μασατε. Εκμεταλευονται τον κορωνοιο. Επειδη και καλα δεν πληρωθηκαν 3 μηνες λογω καραντινας τους εβαλε στην ανεργια για να παρουν το 800αρι. Και για τις ασφαλιστικες εισφορες μια απο τα ιδια.
Και εσεις το κανετε θεμα.
Και εσεις το κανετε θεμα.