Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ιάσονας

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από Ιάσονας »

sourmenetes έγραψε:Αν παίξει ένα σοβαρό μπακ από πίσω θα τον δούμε το ζιβκο. Σε Ελλάδα εγώ θα έβαζα από πίσω τον αντελινο

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γνώμη μου πως ο Βιερίνια θα τον ανάγκαζε να βοηθάει πολύ πίσω, προσωπικά Ροντρίγκο θα διάλεγα, έχω όμως προαίσθημα πως στο τέλος της χρονιάς εκεί θα βλέπουμε τον Λύρατζη πολύ συχνά.
Για μένα Βιερίνια και Ζαμπά πρέπει να είναι τα αριστερά εξτρέμ όταν είναι καλά σε αυτό το ρόστερ με δεδομένη την ύπαρξη Γιαννούλη ως μπακ, επίσης είναι και η θέση που χρειαζόμαστε την σοβαρότερη ενίσχυση.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Βιερίνια εξτρέμ, δεν υφίσταται εδώ και χρόνια..
Το δοκίμασε ο λουτσεσκου στις αρχές, χωρίς καλά αποτελέσματα..
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Ο Μούργκ έχει παίξει σχεδόν ίδια ματς ως 10ρι και δεξί εξτρέμ άρα μπορεί να την παίξει τη θέση. Αν κρίνω την υψηλή τεχνική κατάρτιση Ζιβκο-Μουργκ, η θέση πίσω από τον φορ και του δεξιού εξτρέμ μπορούν να είναι ρευστές και να εναλλάσονται μέσα στο ματς. Αναλόγως προφανώς τι θέλει και ο προπονητής.
Ο Μούργκ έχει πάρει ματς και στα αριστερά εξτρέμ αλλά ως δεξί μπορεί να αποδώσει καλύτερα νομίζω όπως και ο Ζίβκο - να πατάνε περιοχή από δεξιά όντας αριστεροπόδαροι είναι πιο επικίνδυνοι για γκολ ενώ από αριστερά πάνε μόνο για σέντρες ή καμιά ασίστ.

Για τα αριστερά ο Τζόλης δεν μπορεί να καλύψει τακτικά το 4-2-3-1 έχοντας φυσικά ως σίγουρο μπακ-απ τον Μπίσε? Ή και το αντίστροφο? Ο Ζαμπά έχει να φανεί καιρό και για αυτό δεν τον βάζω.

Σε γενικές γραμμές πάντως, αν το εξτρέμ είναι αυτό που θα πάει στο 1/1, θα πατήσει περιοχή και μπορεί να σκοράρει είμαστε πολύ καλά. Όλοι τους το κάνουν αυτό τουλάχιστον όταν μιλάμε για επίθεση. Τώρα για άμυνα δεν ξέρω πως ερμηνεύεται το καινούργιο σύστημα για τους επιθετικούς. Θα χρειάζεται να παίζουν άμυνα πιο έντονα?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:Υπάρχει ένας ζαμπα και ένας μπισεσβαρ που μπορεί να παίξουν στα εξτρεμ.

Επίσης ο μουργκ στα πλάγια δε μας κάνει;; μια όταν πήγε χθες στα πλάγια μια χαρά ήταν.

Γενικά δε φοβαμαι αυτή την αλλαγή.

Παικτης μπισεσβαρ πλεον ειδαμε ολοι οτι δεν υπαρχει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καταρχάς ακόμα δεν μας έχει επικοινωνήσει ο νέος προπονητής τις ιδέες του για το ποδόσφαιρο. Πώς θέλει να παίζει,τι παίκτες κτλ.
Κατά δεύτερον δεν καταλαβαίνω γιατί κ πως θα σταματήσει το οικονομικό μνημόνιο στο οποίο έχουμε μπει.

Υγ αυτή η μαμημενη η δήλωση για τα πολλά 10αρια που έγινε και δεν την έχω δει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Και ο Μουργκ ''δεκαρι''? Εγω θα εβαζα τον Ζιφκοβιτς ''δεκαρι'' και τον Μουργκ εξτρεμ μαλλον.'
Πιο λειτουργικό μάλλον αυτό είναι αλλά δεξιά θα χεις μόνο το ζαμπα. Δεν έχεις άλλον.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:Καταρχάς ακόμα δεν μας έχει επικοινωνήσει ο νέος προπονητής τις ιδέες του για το ποδόσφαιρο. Πώς θέλει να παίζει,τι παίκτες κτλ.
Κατά δεύτερον δεν καταλαβαίνω γιατί κ πως θα σταματήσει το οικονομικό μνημόνιο στο οποίο έχουμε μπει.

Υγ αυτή η μαμημενη η δήλωση για τα πολλά 10αρια που έγινε και δεν την έχω δει
Και γω δεν την βρήκα.

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Νομιζω οτι ειπε κατα λεξη οτι εχουμε πολλους παικτες που παιζουν στην ιδια θεση,οχι συγκεκριμενα δεκαρια.Οσον αφορα το οικονομικο μνημονιο κανεις δεν ειπε οτι θα παυσει να ισχυει απλα πλεον το μπατζετ εχει πεσει πολυ,παρα πολυ κατι που δινει τη δηνατοτητα να γινουν 1-2 στοχευμενες κινησεις με αντιστοιχες βεβαια αποχωρησεις.Δεν θα μου κανει δηλαδη εντυπωση αν προσπαθησουμε να αποδεσμευσουμε Μπισεσβαρ και Εσιτι για να αποκτηθουν εξτρεμ και χαφ.Ειδικα για το εξτρεμ ειμαι σιγουρος οτι θα γινει κινηση τον Γεναρη.Μονο απο την υποθεση Φερειρα εξοικονομηθηκε ενα ποσο της ταξης των 2 μυριων και αρκετα επισης απο την περιπτωση Ματος.Δεν νομιζω οτι η αποκτηση ενος εξτρεμ των 500.000 θα αποτελεσει οικονομικο πληγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 02 Νοέμ 2020, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Εδώ η δήλωση

https://www.novasports.gr/web-tv/podosf ... n-ti-zitao

"Έχουμε πολλούς παίκτες στο ίδιο στυλ, δεκάρι..."
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Λέει
Μ αρέσει να παίζουμε στα μεσοδιαστήματα γιατί έχουμε πολλούς παίκτες του ίδιου στιλ ( δεκαριά) και πρέπει να βρούμε αυτή τη λύση. Προφανώς το να παίζουμε καλά στα μεσοδιαστήματα.

Καλό βέβαια θα ήταν για όλους μας να μιλάει ο Πάμπλο στην μητρική του γλώσσα
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Mitsospaoki4 έγραψε:Βιερίνια εξτρέμ, δεν υφίσταται εδώ και χρόνια..
Οταν το δοκίμασε είχε μπακ του τον Λέοβατς, ίσως με μπακ τον Γιαννούλη να είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Ισως, δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Ιάσονας έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Βιερίνια εξτρέμ, δεν υφίσταται εδώ και χρόνια..
Οταν το δοκίμασε είχε μπακ του τον Λέοβατς, ίσως με μπακ τον Γιαννούλη να είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Ισως, δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά
Με όλο το σεβασμό φίλε, ίσως κάποτε κερδίσεις τον 1ο αριθμό στο πρωτοχρονιάτικο λαχείο. Καλό όμως είναι να μην κάνεις τον προγραμματισμό της ζωής σου στηριγμένο πάνω σε ένα τέτοιο ίσως.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως απο τωρα θα εξαντλουσα τη λιστα με τους ελευθερους για περιπτωσεις που θα μπορουσαν να ερθουν και το δυνατο οσο το δυνατον πιο συντομα.Με τα σφιχτα πλεον οικονομικα μας αυτη η λιστα ειναι μονοδρομος για ποιοτικη αναβαθμιση διαφορετικα πας σε αγορες τυπου Τσολακ που εχουν αυξημενο ρισκο και απο την ομαδα αυτη τη στιγμη δεν λειπουν στοιχηματα αλλα σταθερες.Υπαρχουν σε αυτη παικτες για ολα τα γουστα και εξτρεμ και επιθετικοι και χαφ.

Y.Γ Προς seaman και λοιπους χομπιστες.Ο Ιμπουλα πηγε τελικα στη Γκινγκαμπ?
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Δεν ξέρω αν έχουν πρόθεση να του δώσουν συμβόλαιο ή αν το αξίζει. Ούτε καν αρραβώνας δεν έχει γίνει.
Το βέβαιο είναι ότι ζήτησε από τον Πρόεδρο να προπονείται με την Ομάδα (που ξεκίνησε την καριέρα του :mrgreen:), και είναι εκεί από τις 6 του Οκτώβρη.
Και τι δεν έχει πάει στραβά με αυτόν τον ποδοσφαιριστή, μεταγραφικό μπαλάκι τον είχανε κάνει (και με τρελά ποσά) και από ότι φαίνεται θέμα μυαλού ήταν ο κατήφορος και όχι λόγω έλλειψης ποδοσφαιρικών προσόντων.
Σε μια δήλωση του ατζέντη του, που διάβασα, έλεγε ότι το παλεύει και πιστεύει ότι θα τα καταφέρει να επανέλθει.

https://eaguingamp.forumactif.org/t745p ... d-arrivees
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”