ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
- Sick Bastard
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Δεν τα είδα σε άλλα site γι αυτό ρωτάω.
Όχι ότι βλέπω και πολλά δηλαδή.
Πχ, ας πούμε θα μπορούσε να το βγάλει η ΠΑΕ
Όχι ότι βλέπω και πολλά δηλαδή.
Πχ, ας πούμε θα μπορούσε να το βγάλει η ΠΑΕ
-
Ksenitemenos4
δεν νομιζω και νομικα να μπορει η παε να εμφανιζει εγγραφα της δικης, το θεμα ειναι ειτε το μαθαιναμε ειτε οχι ο δικαστης να το παρει υποψιν, οπως πρεπει αλλωστε.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ποια άλλα σαιτ;; Γιατί δεν την βρήκα την είδηση κάπου πέρα απο τα δικά μαςMīngus έγραψε:Αναπαράγεται και από άλλα site. Έχει σκαναρισμένα έγγραφα. Δεν νομίζω να 'ναι μούφα.
Εγώ το είδα αναδημοσιευμένο σε sdna, inpaok και paok24. Στα υπόλοιπα δεν μπαίνω έτσι κι αλλιώς. Το αν θα το γράψουν ή όχι, δεν έχει σχέση με το αν είναι αληθές. Για ευνόητους λόγους τα προπαγανδιστικά site δεν θα το βγάλουν.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Καλά αυτό είναι σίγουρο απλά ρώτησα αν το είδες και σε αυτά τα ρεμάλια. Η προπαγάνδα που κάνουν φέτος είναι ανεπανάληπτη. Η βόρεια Κορέα αισθάνεται μειονεκτικά. Μάυρο από όλους τους ΠΑΟΚτσήδες σε αυτά τα βρωμοσάιτ!
Αυτό που ανέφερε νωρίτερα ο Σικ για την κατάσταση της ελληνικής δικαιοσύνης είναι χαρακτηριστικότατο...
Πάνω που πήγα να ηρεμήσω χθες βγαίνοντας μια βόλτα, έμαθα την περί θρησκευτικών απόφαση και τραβουσα τα μαλλιά μου.
Η κατάσταση έχει πιάσει πάτο.
Και δυστυχώς (ή μάλλον ευτυχώς) είμαστε από την μεριά αυτών που υπομένουν τα στραβά... Κι οχι αυτών που τα υπαγορεύουν.
Πάνω που πήγα να ηρεμήσω χθες βγαίνοντας μια βόλτα, έμαθα την περί θρησκευτικών απόφαση και τραβουσα τα μαλλιά μου.
Η κατάσταση έχει πιάσει πάτο.
Και δυστυχώς (ή μάλλον ευτυχώς) είμαστε από την μεριά αυτών που υπομένουν τα στραβά... Κι οχι αυτών που τα υπαγορεύουν.
-
mbison
Βοιτσιδης ερτ3 ειπε το βιντεο ειναι οπτικο κ οχι ακουστικο. Πως θα αποδειξουμε αυτα που θελουμε δεν ξερω. Εκτος κ αν φαινεται ο Κομινης να βγαινει που αποκλειεται. Ασε κ που να φαινεται να βγαινει, ισχυριζεται οτι δεν καλεσε τις ομαδες, δλδ επεμενε οτι ηταν αδυνατη η συνεχιση του αγωνα.
Το ξαναγράφω μην ασχολείστε με την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο πέρα από απόπειρα διάλυσης του ΠΑΟΚ θα είναι φοβερή έκπληξη.
Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα των μμε και εφόσον τους δόθηκε αυτό το γελοίο πάτημα με τη φωτογραφία του Ιβάν, θα προσπαθήσουν να εξευμενίσουν τα πνεύματα στας πολιτισμένας αθήνας και να κερδίσουν τη στήριξη του κοινού εκεί.
Δεν υπάρχουν νόμοι για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει μόνο εκδικητικότητα και πολιτικά παιχνίδια. Δεν τους νοιάζει αν οι αποφάσεις τους είναι ανυποστήρικτες. Άλλωστε οι μισοί κανονισμοί είναι ουρανοκατέβατοι και εσκεμμένα αλλοπρόσαλλοι.
Το θέμα είναι να αντιδράσουμε σωστά και έγκαιρα. Και να ετοιμάσουμε την επόμενη μέρα της ομάδας.
Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα των μμε και εφόσον τους δόθηκε αυτό το γελοίο πάτημα με τη φωτογραφία του Ιβάν, θα προσπαθήσουν να εξευμενίσουν τα πνεύματα στας πολιτισμένας αθήνας και να κερδίσουν τη στήριξη του κοινού εκεί.
Δεν υπάρχουν νόμοι για τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει μόνο εκδικητικότητα και πολιτικά παιχνίδια. Δεν τους νοιάζει αν οι αποφάσεις τους είναι ανυποστήρικτες. Άλλωστε οι μισοί κανονισμοί είναι ουρανοκατέβατοι και εσκεμμένα αλλοπρόσαλλοι.
Το θέμα είναι να αντιδράσουμε σωστά και έγκαιρα. Και να ετοιμάσουμε την επόμενη μέρα της ομάδας.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Έτσι είναι δυστυχώς. Όσον αφορά την επόμενη η μέρα της ομάδας δεν φοβάμαι,ούτε διοικητικά ούτε αγωνιστικά
- Παλαιολόγος
η αποφαση για το μαθημα των θρησκευτικων ειναι ολοσωστη,εξαλλου την ελαβε το ΣΤΕ,δηλαδη δεκαδες ανωτατοι δικαστικοιSick Bastard έγραψε:καθώς και την απόφαση του ΣτΕ για τα θρησκευτικά, δεν είναι μόνο απίστευτη είναι και τρομακτική.Mīngus έγραψε:Εν τω μεταξύ θα βάλει το ανώτατο όριο των ποινών, έτσι ώστε στην έφεση απλά να υπάρξει μικρή μείωση. Είναι απίστευτη η αιλινικη δικαιοσύνη.
η ενεργεια του φιλη ηταν μεν ευσεβης του ποθος αλλα περα για περα αντισυνταγματικη και προφανεστατα το γνωριζε
οπως γνωριζε οταν προχωρουσε σε τετοια κινηση πως βρεξει χιονισει θα ηταν κερδισμενος πολιτικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 21 Μαρ 2018, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Εγω γιατι ειμαι λιγο αισιοδοξος.?Go figure...
- potamda
- Bet Guru 2023
Κι εγώ είμαι λίγο... Το ότι βάλαμε μυαλό, σοβαρευτήκαμε, δεν κάνουνε μεγάλες δηλώσεις και δε διαρρέουμε τίποτα κάτι μου δείχνει...
Μακάρι, αν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα.
Μακάρι, αν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα.
Το αυτό!!!rainmaker έγραψε:Το ξαναγράφω μην ασχολείστε με την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης.
1 μήνα τώρα (απ' το παιχνίδι με τον gay) βιάζεται η λογική μας και προσωπικά εξακολουθώ να είμαι στα κόκκινα (όχι του gay όμως
Με όσους φίλους και γνωστούς συζητάω το ίδιο αισθάνονται. Το θέμα όμως είναι πόσοι από εμάς είμαστε διατεθιμένοι να αντιδράσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ και φυσικά ΟΧΙ ΜΟΝΟ στα πληκτρολόγια. Ελπίζω η συντριπτική πλειοψηφία μας.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ κανείς τους να πατήσει το βρωμοπόδαρό του ξανά στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!
ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!
- V-olakiotis
ΚΑΜΙΑ ΗΣΥΧΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Disharmonic
Το γεγονός ότι ο δικαστής φαίνεται να θέλει να εξετάσει και το βίντεο μου δίνει μια χαραμάδα ελπίδας.
Ιραν της Ευρώπης και πολύ μας είναι
Μάλιστα... Οπότε συνταγματική υποχρέωση του Ελληνικού κράτους ο προσηλυτισμός των παιδιών.Παλαιολόγος έγραψε:η αποφαση για το μαθημα των θρησκευτικων ειναι ολοσωστη,εξαλλου την ελαβε το ΣΤΕ,δηλαδη δεκαδες ανωτατοι δικαστικοιSick Bastard έγραψε:καθώς και την απόφαση του ΣτΕ για τα θρησκευτικά, δεν είναι μόνο απίστευτη είναι και τρομακτική.Mīngus έγραψε:Εν τω μεταξύ θα βάλει το ανώτατο όριο των ποινών, έτσι ώστε στην έφεση απλά να υπάρξει μικρή μείωση. Είναι απίστευτη η αιλινικη δικαιοσύνη.
η ενεργεια του φιλη ηταν μεν ευσεβης του ποθος αλλα περα για περα αντισυνταγματικη και προφανεστατα το γνωριζε
οπως γνωριζε οταν προχωρουσε σε τετοια κινηση πως βρεξει χιονισει θα ηταν κερδισμενος πολιτικα