Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Petros1988 »

Ισπανό... Η Ουρουγουανο θέλω...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Hermann έγραψε:
GoMaRoS έγραψε:Εγω νομιζω οτι ο Γιωργακης τα πηρε σημερα με τον λουτσο, αυτο μου λεει το ποσταρισμα του στο τελος
Σκεφτείτε και πόσο ανισόρροπος-επικίνδυνος είναι. Χθες και μια βδομάδα πριν τον δόξαζε, σήμερα...

Ετσι οπως το πες. Ο ανθρωπος δυστυχως ειναι πολυ ανισορροπος. Στηριξη στον Στανογεβιτς ελεγε θα παρουμε πρωταθλημα με αυτον,μετα δεν τος εκανε. Στηριξη στον Λουτσεσκου θα παρουμε πρωταθλημα με αυτον,τωρα του ριχνει μπιχτες. Οπου φυσαει ο ανεμος,15χρονο πιο σοβαρα φερεται. Ευχομαι να μην αποκτησει πρακτικη αναμειξη στα διοικητικα,γιατι φανταστειται τι εχουμε να δουμε ακομα
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Ελπιζω το τοπικ να εχει κλεισει μεχρι αυριο το βραδυ...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

οσα + θελεις
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εγώ ελπίζω να κλείσει απόψε :evil:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κανονικα επρεπε να χει κλεισει εδω και ενα μηνα. Η μαλλον δεν επρεπε να χει ανοιξει ποτε.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Από την πρώτη στιγμή που ήρθες έδειχνες ότι θα ήσουν ένα μεγάλο στοίχημα και δυστυχώς κάποιοι σε έφεραν. Λοιπόν έδειξες πόσο λίγος ελάχιστος για να είσαι προπονητής ή μάλλον να παριστάνεις αυτόν.
Το χειρότερο όμως είναι ότι οι δηλώσεις σου είναι πολύ απλά προσβλητικές και μου προκαλούν αηδία και αποδεικνύεται είσαι και πουθενας και τιποτενιος. Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιο μέγεθος για να τον μικραίνουν τυπακια σαν του λόγου σου.
Θα ξενερώσω αν μάθω ότι αύριο θα είσαι ακόμα στον πάγκο.
ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑ...ΡΕ

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος painkiller4 την Δευ 06 Νοέμ 2017, 01:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Έχει κανείς εικόνα των προπονήσεων; Ξέρει αν κάνουμε κάτι άλλο από προπονητικά διπλά;
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

vs40 έγραψε:Αν δεν μας περάσει ο γαύρος 4 πόντους τίποτα δε θα γίνει. Πάντα πρώτα χάνεται η χρονιά και μετά γίνεται η αλλαγή. Τα αντανακλασικά μας είναι πιο αργά από το ελληνικό δημόσιο της δεκαετίας του 80. Ε κάπως έτσι και όλοι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ (+ποδοσφαιριστές) έχουν νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου.

Υγ: cellophan στο purchasing/procurement λέω να εστιάσω. Δεν έχουμε χρόνο για να επιλέξουμε thesis και αντί να αγχώνομαι, ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ και σεντονιάζω. Αρρώστια. Κόβεντρι είμαι - ομορφιές... Η περιοχή είναι ότι καλύτερο για εργασία και τίποτα άλλο. Για αυτό είμαι εδώ - δεν παραπονιέμαι με το 1,5% ανεργίας εδώ, αλλά δεν μπορώ να με καταλάβω γιατί έχω τόση εμμονή με τον ΠΑΟΚ και τόσο πόνο - nonsense.
1.5% ? Την τελευταία φορά που είχα ανέβει για μια διάλεξη στο Warwick ήταν πριν καμιά 15ρια χρόνια, μόλις είχε κλέισει η Jaguar και η περιοχή ήταν πιο μαύρη και απο το Detroit στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Μετά οι Άγγλοι επειδή είναι σοβαροί άνθρωποι ρίξανε πολλά εκταομύρια λίρες για να υπάρχει αυτό που ζεις εσύ σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, ξανασκέψου το procurement/purchasing. Είναι σχετικά παγιωμένο σαν business function, IT-wise μια από τα ίδια και ολίγον unnerving να δουλεύεις πάνω σε αυτό. Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, και για να μην με κράξουν για off topic, από ότι δείχνει ίσως σε χρειαστεί η ομάδα τις επόμενες μέρες για new coach procurement. Φτιάξε σε παρακαλώ ένα list of criteria σε matrix για να μπορέσει ο Λιούμπος να έχει ένα short list έτοιμο μέχρι Τετάρτη το πρωί. Το ζητά ο Γιώργος και είναι πολύ εκνευρισμένος.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ελα βρηκα τι τους ειπε στο ημιχρονο.

[youtube]lzcxH75mwuQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

painkiller4 έγραψε:Από την πρώτη στιγμή που ήρθες έδειχνες ότι θα ήσουν ένα μεγάλο στοίχημα και δυστυχώς κάποιοι σε έφεραν. Λοιπόν έδειξες πόσο λίγος ελάχιστος για να είσαι προπονητής ή μάλλον να παριστάνεις αυτόν.
Το χειρότερο όμως είναι ότι οι δηλώσεις σου είναι πολύ απλά προσβλητικές και μου προκαλούν αηδία και αποδεικνύεται είσαι και πουθενας. Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιο μέγεθος για να τον μικραίνουν τυπακια σαν του λόγου σου.
Θα ξενερώσω αν μάθω ότι αύριο θα είσαι ακόμα στον πάγκο.
ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑ...ΡΕ

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

στοιχημα ηταν ο Ιβιτς που δεν ειχε δειξει δειγματα γραφης. Ο συγκεκριμενος καθολου στοιχημα δεν ηταν,το εργο του το ειδαμε στην Ξανθη που το μεγαλυτερο του επιτευγμα ηταν στις 3 χρονιες να την βγαλει 6η μια χρονια.

Με αλλα λογια Παρασχος και Πετρακης μεγαλυτερο εργο δειξανε αποτι ο Ρουμανος
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Petros1988 έγραψε:Ισπανό... Η Ουρουγουανο θέλω...
Δεν πα να θελεις και Κονγκολεζο..με τον Ρουμανο θα μεινεις :mrgreen:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Είναι κατάντια , κι ας προσβάλλω το 90% του φόρουμ , μετά από τέτοια κλαρίνα να κάνουμε κριτική στο προπονητή.

Οι ευθύνες είναι αλλού, μπο@ρδέλ@ το έχουν κάνει άλλοι και η μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών είναι πως έχουν καταφέρει να πέφτουν οι ευθύνες αλλού από εκεί που πρέπει.

Όταν ανακοινώθηκε ότι ο κύριος Σαββίδης αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ , ποτέ δε περίμενα ότι θα δημιουργούσε τέτοιο ερμαφρόδιτο συνονθύλευμα . Έναν οργανισμό χωρίς ταυτότητα , χωρίς σκοπό , χωρίς προσανατολισμό . Ένα σωματείο με φανταχτερό περιτύλιγμα αλλά τόσο άδειο , τόσο κενό εσωτερικά με ίσως τη μεγαλύτερη υπαρξιακή κρίση που πέρασε ποτέ. Δεν είναι το αγωνιστικό , το αγωνιστικό είναι μόνο η αφορμή. Το ότι οι βλαχοκαγκουριές , τα ινστα στορυ , τα καραγκιοζιλίκια στο χαριλάου , οι διάλογοι με ταναςσπου γιους καραπαπ@ρες έχουν γίνει καθημερινότητα για την ομάδα μου δείχνει ότι αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ. Το ότι έφυγε ο Ιβιτς κι ο Σαββίδης μας φλόμωσε στο ψέμα για απειλές και μαλακίες , ενώ ταυτόχρονο δεν άνοιξε ρουθούνι για τους λόγους που έφυγε , αυτό είναι πιο γαύρικο κι από τους γαύρους. Δεν ξέρουν οι κολκοτσορμπατζογληδες? Δε μιλάει ποτέ κανείς. Θα μίλαγε ο Κλάους αλλά ξέχασε να χτυπήσει το ρολόι να τον ξυπνήσει . Αυτό το κάτι λοιπόν είναι κάτι άγνωστο και αποκρουστικό για μένα . Είναι ξένο . Είναι μια κατάσταση στα όρια της απέχθειας γιατί αυτό έχει κλέψει το ΠΑΟΚ που ήξερα και ήμουν περήφανος. Είναι η πρώτη φορά που δε στεναχωρέθηκα για την ήττα , τέτοια απάθεια δεν έχω ξανανιώσει ούτε τότε που ήμουν στο -30 από τη κορυφή.

Το μόνο που με ξυπνάει από την απάθεια είναι η γελοία κριτική στο προπονητή. Γελοία όχι γιατί είναι άδικη , αλλά γιατί ο καρκίνος είναι μέσα μέχρι τα σπλάχνα κι εμείς ασχολούμαστε με επιφανειακές γρατζουνιές.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ο,τι ειπε ο απο πανω.

κατα τ αλλα χαρας ευαγγελια. θα φυγει σημερα, αυριο, μεθαυριο και θα ερθει ο καινουριος που θα μας κανει ομαδαρα
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

giapas έγραψε:Είναι κατάντια , κι ας προσβάλλω το 90% του φόρουμ , μετά από τέτοια κλαρίνα να κάνουμε κριτική στο προπονητή.

Οι ευθύνες είναι αλλού, μπο@ρδέλ@ το έχουν κάνει άλλοι και η μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών είναι πως έχουν καταφέρει να πέφτουν οι ευθύνες αλλού από εκεί που πρέπει.

Όταν ανακοινώθηκε ότι ο κύριος Σαββίδης αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ , ποτέ δε περίμενα ότι θα δημιουργούσε τέτοιο ερμαφρόδιτο συνονθύλευμα . Έναν οργανισμό χωρίς ταυτότητα , χωρίς σκοπό , χωρίς προσανατολισμό . Ένα σωματείο με φανταχτερό περιτύλιγμα αλλά τόσο άδειο , τόσο κενό εσωτερικά με ίσως τη μεγαλύτερη υπαρξιακή κρίση που πέρασε ποτέ. Δεν είναι το αγωνιστικό , το αγωνιστικό είναι μόνο η αφορμή. Το ότι οι βλαχοκαγκουριές , τα ινστα στορυ , τα καραγκιοζιλίκια στο χαριλάου , οι διάλογοι με ταναςσπου γιους καραπαπ@ρες έχουν γίνει καθημερινότητα για την ομάδα μου δείχνει ότι αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ. Το ότι έφυγε ο Ιβιτς κι ο Σαββίδης μας φλόμωσε στο ψέμα για απειλές και μαλακίες , ενώ ταυτόχρονο δεν άνοιξε ρουθούνι για τους λόγους που έφυγε , αυτό είναι πιο γαύρικο κι από τους γαύρους. Δεν ξέρουν οι κολκοτσορμπατζογληδες? Δε μιλάει ποτέ κανείς. Θα μίλαγε ο Κλάους αλλά ξέχασε να χτυπήσει το ρολόι να τον ξυπνήσει . Αυτό το κάτι λοιπόν είναι κάτι άγνωστο και αποκρουστικό για μένα . Είναι ξένο . Είναι μια κατάσταση στα όρια της απέχθειας γιατί αυτό έχει κλέψει το ΠΑΟΚ που ήξερα και ήμουν περήφανος. Είναι η πρώτη φορά που δε στεναχωρέθηκα για την ήττα , τέτοια απάθεια δεν έχω ξανανιώσει ούτε τότε που ήμουν στο -30 από τη κορυφή.

Το μόνο που με ξυπνάει από την απάθεια είναι η γελοία κριτική στο προπονητή. Γελοία όχι γιατί είναι άδικη , αλλά γιατί ο καρκίνος είναι μέσα μέχρι τα σπλάχνα κι εμείς ασχολούμαστε με επιφανειακές γρατζουνιές.
Φίλε δεν σε ξέρω αλλά κουβαλάς πολλή αρρώστια μέσα σου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”